Νέα

Περί θητείας στρατού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 233K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Το ΥΕΘΑ εξετάζει το ενδεχόμενο στρατιωτικής θητείας στα 18...

• Συμφωνω

Ψήφοι: 171 44,5%
  • Διαφωνω

Ψήφοι: 14 3,6%
  • Να παραμείνει όπως έχει σήμερα

Ψήφοι: 33 8,6%
  • Είμαι κατά της υποχρεωτικής στράτευσης γενικά

Ψήφοι: 162 42,2%
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Ψήφοι: 4 1,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
η καλυτερη θεση που εχω ακουσει ποτε στον στρατο ηταν το Μουσικο στην Κω. Ενα σπιτι εξω απο το στρατοπεδο στο οποιο εμεναν 4 φανταροι(ολοι μουσικοι) ενας λοχαγος(επισης μουσικος) και ενας ταγματαρχης(εννοειται μουσικος).
Το σπιτι ειχε 2 studio με ολα τα μουσικα οργανα μεσα. Πηγαιναν ντυμενοι με πολιτικα, επαιζαν σε εκδηλωσεις και τα ρεστα, γυριζαν οτι ωρα γουσταραν δεν τους εκανε κανεις τιποτα.
Εβγαιναν οποτε γουσταραν και ποτε δεν ηταν ντυμενοι στρατιωτικα. Ζωαρα.... :grin:
Αναφορες και υπηρεσιες ηταν αγνωστες λεξεις. Δεν ξερω αν υπαρχει ακομα αυτο το πραγμα  :grin:

Εχει τετοιες θεσουλες μωρε  :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αλλα ενταξει ναι φανταρος δεν ξερω τι θα πει... σαν οδηγο σε αντιμετωπιζουν αρκετα πολιτισμενα και με σεβασμο. Ειδικα οσοι ειναι 1 βαθμο κατω απο τον Διοικητη .. ακριβως εναν βαθμο κατω ο δικος μου ηταν Σμηναρχος... πες οι Αντισμηναρχες σε φωναζουν με το μικρο και μεσα στα χαμογελα...

μια φορα με πλησιαζει ενας αξιωματικος και μου μιλησε στο πληθυντικο και με ρωτησε ποτε θα φυγει ο διοικητης... λεω νταξει ζουμε μεγαλες στιγμες  :2funny: :2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
η καλυτερη θεση που εχω ακουσει ποτε στον στρατο ηταν το Μουσικο στην Κω. Ενα σπιτι εξω απο το στρατοπεδο στο οποιο εμεναν 4 φανταροι(ολοι μουσικοι) ενας λοχαγος(επισης μουσικος) και ενας ταγματαρχης(εννοειται μουσικος).
Το σπιτι ειχε 2 studio με ολα τα μουσικα οργανα μεσα. Πηγαιναν ντυμενοι με πολιτικα, επαιζαν σε εκδηλωσεις και τα ρεστα, γυριζαν οτι ωρα γουσταραν δεν τους εκανε κανεις τιποτα.
Εβγαιναν οποτε γουσταραν και ποτε δεν ηταν ντυμενοι στρατιωτικα. Ζωαρα.... :grin:
Αναφορες και υπηρεσιες ηταν αγνωστες λεξεις. Δεν ξερω αν υπαρχει ακομα αυτο το πραγμα  :grin:
η καλυτερη θεση ειναι να εισαι σπιτι και να πας να παρεις το χαρτι οταν ειναι να απολυθεις

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Επισης μια πολυ καλη θεση ειναι στο Πολεμικο Μουσειο.

Εκει νομιζω παιζεις 5 εξω 2 μεσα? επειδη εχει καμποσους και οι υπηρεσιες ειναι λιγες
κεντρο αθηνας αυτο στο Hilton απο πανω  :2funny: :2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Αλλα ενταξει ναι φανταρος δεν ξερω τι θα πει... σαν οδηγο σε αντιμετωπιζουν αρκετα πολιτισμενα και με σεβασμο. Ειδικα οσοι ειναι 1 βαθμο κατω απο τον Διοικητη .. ακριβως εναν βαθμο κατω ο δικος μου ηταν Σμηναρχος... πες οι Αντισμηναρχες σε φωναζουν με το μικρο και μεσα στα χαμογελα...

μια φορα με πλησιαζει ενας αξιωματικος και μου μιλησε στο πληθυντικο και με ρωτησε ποτε θα φυγει ο διοικητης... λεω νταξει ζουμε μεγαλες στιγμες  :2funny: :2funny:
αφου ειχαν μιλησει για την παρτη σου,ασε που εισαι αεροπορια,αυτο δεν ειναι στρατος :S

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
οδηγος στην αεροπορια ημουν ρε τι σκοπετα μου λες  :2funny:

οδηγος σε διοικητη.

Οδηγός;;;;;;;

:2funny: :2funny: :2funny:

Εκεί που ήμουνα τους οδηγούς τους... λυπόμασταν! Όταν εμείς είχαμε γυρίσει, πλυθεί και ετοιμαζόμασταν για την βόλτα εκείνοι ήταν... παντρεμένοι με τους γαλονάδες!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Οδηγός;;;;;;;

Εκεί που ήμουνα τους οδηγούς τους... λυπόμασταν! Όταν εμείς είχαμε γυρίσει, πλυθεί και ετοιμαζόμασταν για την βόλτα εκείνοι ήταν... παντρεμένοι με τους γαλονάδες!
αστο τύπε τι συγκρινεις; αεροπορια με κωλοβυσμα με πεζικο; ο μπολντης ουτε μετρα ασφαλειας δεν ξερει να παρει...

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376

Εκει νομιζω παιζεις 5 εξω 2 μεσα? επειδη εχει καμποσους και οι υπηρεσιες ειναι λιγες

Ριχνεις και κανα μανικι σε καμια περαστικη Αλεξανδρατου που και που.... :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οδηγός;;;;;;;

Εγω επαιζα καθημερινη εξοδου και Σαββατοκυριακο οφφ και επισης οποτε ο Διοικητης ειχε αδεια καθομουν.... και αμα καμια μερα δεν πηγαινε επισης καθομουν.  :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Η καλυτερη θεση οδηγαρα διοικητου  :rockon: :rockon:

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Εγω επαιζα καθημερινη εξοδου και Σαββατοκυριακο οφφ και επισης οποτε ο Διοικητης ειχε αδεια καθομουν.... και αμα καμια μερα δεν πηγαινε επισης καθομουν.  :2funny:

Πςςςςςςς... τι λες ρε μεγάλε είχες και οφφ το Σ/Κ;  :2funny: :2funny:
Και κάθε μέρα έξω;;;

Μας ψάρωσες τώρα! Θυμάμαι και τους οδηγούς σε μας που έφερναν και λαπτοπ για να σκοτώσουν το χρόνο μέχρι να φύγει ο γαλονάς. Καμιά φορά τους κερνάγαμε καφέ για να φύγουν λίγο από το farmville, μη γίνει το κεφάλι τους τετράγωνο!

Υ.Γ Φόραγες και εσύ καρτελάκι στο λαιμό όταν έπαιρνες τον καραβανά; Του άνοιγες την πόρτα;

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Πςςςςςςς... τι λες ρε μεγάλε είχες και οφφ το Σ/Κ;  :2funny: :2funny:
Και κάθε μέρα έξω;;;

Μας ψάρωσες τώρα! Θυμάμαι και τους οδηγούς σε μας που έφερναν και λαπτοπ για να σκοτώσουν το χρόνο μέχρι να φύγει ο γαλονάς. Καμιά φορά τους κερνάγαμε καφέ για να φύγουν λίγο από το farmville, μη γίνει το κεφάλι τους τετράγωνο!

Υ.Γ Φόραγες και εσύ καρτελάκι στο λαιμό όταν έπαιρνες τον καραβανά; Του άνοιγες την πόρτα;
σιγα κ του ανοιγε κ την πορτα

Zegna

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2009
Κριτικές
15
Like
4
Πόντοι
10

Πολεμικο μουσείο υπηρετούν και τα 3 σώματα

Ναι είναι πολύ καλή θέση

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.014
Πόντοι