Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
αφου νομιζεις οτι στο φυλλο πορειας αναγραφει τι ι εισαι.. :S
Μηπως εννοεις το φυλλο απολύσεως?
αφου νομιζεις οτι στο φυλλο πορειας αναγραφει τι ι εισαι.. :S
Μηπως εννοεις το φυλλο απολύσεως?
σε 12 μερες που θα απολυθεις να μου πεις τι αναγραφει :SΜηπως εννοεις το φυλλο απολύσεως?
δεν μιλησα για σεκ. ουτε για σωμ. ασφ.
για να μην ακουω μλκιες: η καθε επιχειρηση που θελει μονιμο προσωπικο ζηταει και απολυτηριο στρ.
Τελος.-
σε 12 μερες που θα απολυθεις να μου πεις τι αναγραφει :S
Λιγοτερο απο 12 μερες ...
εχει παρει τυπε εδω και 20 μερες περιπουΑδεια απολυσεως δεν θα παρεις ρε? Ουτε καμια τιμητικουλα, τιποτα? Πως τα καταφερες ετσι?
εχει παρει τυπε εδω και 20 μερες περιπου
Πουθενα δεν ισχυει αυτο. Μονιμο προσωπικο υπαρχει μονο στο δημοσιο. Στον ιδιωτικο τομεα μονιμο δεν ειναι τιποτα, ουτε καν η επιχειρηση η ιδια.
Εσυ το λες υποθετω με την εννοια του οτι αν καποιος επιχειρηματιας θελει να χει ατομα για χρονια στην δουλεψη του, θα πρεπει να χουν τελειωσει με το στρατιωτικο για να μην τους χασει σε καποια φαση για κανα χρονο. Θα υπαρχουν και τετοιες περιπτωσεις σιγουρα μονο που ειναι συντριπτικη μειοψηφια.
Καρφι δεν καιγεται στον εργοδοτη αν ο καθε εργαζομενος εχει παει στρατο ή οχι. Ειναι ασχετο με το αντικειμενο της δουλειας(αφου δεν μιλαμε για σωματα ασφαλειας και σεκιουριταδες κλπ)
τύπε ο μπολντης δεν βαραει σκοπετα :Sαχα....κανενα τελευταιο σκοπετο θα βαρεσεις ρε ετσι για το γαμωτο, να χεις να το θυμασαι?
Εμενα το τελευταιο ηταν 1 μερα πριν την απολυση και ηταν το γερμανικο
Η πιο γαματη σκοπια ηταν
Αδεια απολυσεως δεν θα παρεις ρε? Ουτε καμια τιμητικουλα, τιποτα? Πως τα καταφερες ετσι?
ειχες και 18 ημερες αγροτικη αλλα δεν την πηρεςΠηρα αναρωτικη επειδη ειχα παει νοσοκομειο
τύπε ο μπολντης δεν βαραει σκοπετα :S
οδηγος στην αεροπορια ημουν ρε τι σκοπετα μου λεςγιατι? :S
η σκοπια ειναι η κορυφαια αναμνηση ενος φανταρου(μαζι με τα σχοινακια και τις βολες) :S
οδηγος στην αεροπορια ημουν ρε τι σκοπετα μου λες
οδηγος σε διοικητη.
σαν να λεμε οτι δεν εκανες ποτε φανταρος δηλαδη
ε για αυτο ημουν καθε μερα εξω και σαββατοκυριακα οφφ. Η καλυτερη θεση περασα γαματα παντως.
μην λες κ ψεματα καθε μερα μεσα εννοεις μεχρι τις 2 τξ μεσημερι,και σε στρατοπεδο κοιμηθηκες μονο στην βασικη