Νέα

Περί θητείας στρατού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 233K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Το ΥΕΘΑ εξετάζει το ενδεχόμενο στρατιωτικής θητείας στα 18...

• Συμφωνω

Ψήφοι: 171 44,5%
  • Διαφωνω

Ψήφοι: 14 3,6%
  • Να παραμείνει όπως έχει σήμερα

Ψήφοι: 33 8,6%
  • Είμαι κατά της υποχρεωτικής στράτευσης γενικά

Ψήφοι: 162 42,2%
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Ψήφοι: 4 1,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
δεν μιλησα για σεκ. ουτε για σωμ. ασφ.

για να μην ακουω μλκιες: η καθε επιχειρηση που θελει μονιμο προσωπικο ζηταει και απολυτηριο στρ.

Τελος.-

Πουθενα δεν ισχυει αυτο. Μονιμο προσωπικο υπαρχει μονο στο δημοσιο. Στον ιδιωτικο τομεα μονιμο δεν ειναι τιποτα, ουτε καν η επιχειρηση η ιδια.
Εσυ το λες υποθετω με την εννοια του οτι αν καποιος επιχειρηματιας θελει να χει ατομα για χρονια στην δουλεψη του, θα πρεπει να χουν τελειωσει με το στρατιωτικο για να μην τους χασει σε καποια φαση για κανα χρονο. Θα υπαρχουν και τετοιες περιπτωσεις σιγουρα μονο που ειναι συντριπτικη μειοψηφια.
Καρφι δεν καιγεται στον εργοδοτη αν ο καθε εργαζομενος εχει παει στρατο ή οχι. Ειναι ασχετο με το αντικειμενο της δουλειας(αφου δεν μιλαμε για σωματα ασφαλειας και σεκιουριταδες κλπ)

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
εχει παρει τυπε εδω και 20 μερες περιπου

αχα....κανενα τελευταιο σκοπετο θα βαρεσεις ρε ετσι για το γαμωτο, να χεις να το θυμασαι?
Εμενα το τελευταιο ηταν 1 μερα πριν την απολυση και ηταν το γερμανικο  :2funny:
Η πιο γαματη σκοπια ηταν  :grin:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Πουθενα δεν ισχυει αυτο. Μονιμο προσωπικο υπαρχει μονο στο δημοσιο. Στον ιδιωτικο τομεα μονιμο δεν ειναι τιποτα, ουτε καν η επιχειρηση η ιδια.
Εσυ το λες υποθετω με την εννοια του οτι αν καποιος επιχειρηματιας θελει να χει ατομα για χρονια στην δουλεψη του, θα πρεπει να χουν τελειωσει με το στρατιωτικο για να μην τους χασει σε καποια φαση για κανα χρονο. Θα υπαρχουν και τετοιες περιπτωσεις σιγουρα μονο που ειναι συντριπτικη μειοψηφια.
Καρφι δεν καιγεται στον εργοδοτη αν ο καθε εργαζομενος εχει παει στρατο ή οχι. Ειναι ασχετο με το αντικειμενο της δουλειας(αφου δεν μιλαμε για σωματα ασφαλειας και σεκιουριταδες κλπ)

τωρα τα λες ωραια...

η τελευταια παραγρ. ισχυει μονο για εδω που αντιτιθονται των κανονων..εξω ζητανε τα παντα...και μην αρχισουμε τα εθνικιστικα: στην ελλαδα ειμαστε και τι, πως και γτ...
η ελλαδα πεθανε..οσοι θελουν να ζησουν και να κανουν απο μονοι τους γενια εφυγαν απο χθες

*κ σε ξεν. κ σε εστ. κ σε ταξ εχω περασει και ξερω πως γινεται..μακαρι να'μασταν ολοι πρακτικες απο τσεχια να θησαυριζαν τα αφεντικα, αν το'χεις ;)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
αχα....κανενα τελευταιο σκοπετο θα βαρεσεις ρε ετσι για το γαμωτο, να χεις να το θυμασαι?
Εμενα το τελευταιο ηταν 1 μερα πριν την απολυση και ηταν το γερμανικο  :2funny:
Η πιο γαματη σκοπια ηταν  :grin:
τύπε ο μπολντης δεν βαραει σκοπετα :S

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
Φιλε δεν εχω ιδεα πως μπορει να ηταν τα πραγματα παλαιοτερα. Απο τοτε που απολυθηκα εγω παντως(2008) και σε οσες δουλειες πηγα(ακομα και σε αυτες που απλα πηγα για συνεντευξη και δεν δουλεψα) πουθενα δεν μου ζητηθηκε ποτε χαρτι του στρατου.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
γιατι?  :S
η σκοπια ειναι η κορυφαια αναμνηση ενος φανταρου(μαζι με τα σχοινακια και τις βολες)  :S
οδηγος στην αεροπορια ημουν ρε τι σκοπετα μου λες  :2funny:

οδηγος σε διοικητη.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ολοι σουζα καθοντουσαν.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
ε για αυτο ημουν καθε μερα εξω και σαββατοκυριακα οφφ. Η καλυτερη θεση περασα γαματα παντως.

η καλυτερη θεση που εχω ακουσει ποτε στον στρατο ηταν το Μουσικο στην Κω. Ενα σπιτι εξω απο το στρατοπεδο στο οποιο εμεναν 4 φανταροι(ολοι μουσικοι) ενας λοχαγος(επισης μουσικος) και ενας ταγματαρχης(εννοειται μουσικος).
Το σπιτι ειχε 2 studio με ολα τα μουσικα οργανα μεσα. Πηγαιναν ντυμενοι με πολιτικα, επαιζαν σε εκδηλωσεις και τα ρεστα, γυριζαν οτι ωρα γουσταραν δεν τους εκανε κανεις τιποτα.
Εβγαιναν οποτε γουσταραν και ποτε δεν ηταν ντυμενοι στρατιωτικα. Ζωαρα.... :grin:
Αναφορες και υπηρεσιες ηταν αγνωστες λεξεις. Δεν ξερω αν υπαρχει ακομα αυτο το πραγμα  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μην λες κ ψεματα καθε μερα μεσα εννοεις μεχρι τις 2 τξ μεσημερι,και σε στρατοπεδο κοιμηθηκες μονο στην βασικη

Αυτο εννοω. Αν και το ωραριο μου δεν ηταν στανταρ... εχει τυχει να φυγω απο το σπιτι μου 6 το πρωι και να γυρισω 9 το πρωι  :P και μετα να καθομαι ολη μερα αλλα εχει τυχει να φυγω 6 και να γυρισω και 12 το βραδυ και να πεσω ισα ισα για υπνο κ το πρωι παλι ορθιος 6 η ωρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom