Νέα

Περί θητείας στρατού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 233K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Το ΥΕΘΑ εξετάζει το ενδεχόμενο στρατιωτικής θητείας στα 18...

• Συμφωνω

Ψήφοι: 171 44,5%
  • Διαφωνω

Ψήφοι: 14 3,6%
  • Να παραμείνει όπως έχει σήμερα

Ψήφοι: 33 8,6%
  • Είμαι κατά της υποχρεωτικής στράτευσης γενικά

Ψήφοι: 162 42,2%
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Ψήφοι: 4 1,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Εδώ το γαμημένο, ούτε ιντερνετ, ούτε εγχρωμη τηλεόραση αλλά πέρασα υπέροχα. Κάτι Γαλλικές τσόντες στο καφενείο του χωριού από VHS. Δεν είχα ούτε από που να ζητήσω άδεια και έμεινα περίπου για ένα χρόνο.  Αυτό που λένε ξεχασμένος.

:birdman:

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
66
Eκει εκανες την θητεια σου ρε πατριωτη;
Όχι κουνελε. Εγώ ήμουν πεζικαριος πολυβολητης σε μηχανοκίνητο λόχο τάγματος εθνοφρουρας στην 95 ΑΔΤΕ (Ρόδος). Και ενώ όλοι κουβαλούσαν στις ασκήσεις το G3 τους, εγώ κουβαλούσα HK11, MG3 ή τρίποδα. Απλά εχω κολλητό φιλαρακι που έκανε Αεροπορία Στρατού και συγγενή αξιωματικό στην Αεροπορία Στρατού.

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Ερωτηση : Φιλος μου ειχε καταταχθει στο στρατο κανονικα το 2004 ως δοκιμος και εκανε 18 μηνες περιπου.Απολυθηκε κανονικα και απο τοτε ζει και εργαζεται μονιμα στο εξωτερικο.Σκεφτεται να αλλαξει υπηκοοτητα και ερωτω θα τον καλουνε για μετεκπαιδευσεις?Σε περιπτωση πολεμου θα τον καλεσουνε?

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Ερωτηση : Φιλος μου ειχε καταταχθει στο στρατο κανονικα το 2004 ως δοκιμος και εκανε 18 μηνες περιπου.Απολυθηκε κανονικα και απο τοτε ζει και εργαζεται μονιμα στο εξωτερικο.Σκεφτεται να αλλαξει υπηκοοτητα και ερωτω θα τον καλουνε για μετεκπαιδευσεις?Σε περιπτωση πολεμου θα τον καλεσουνε?
Στα παπάρια του όλα ρε τύπε!
Κάτι απορίες...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
λες να γινει πολεμος τυπε;μηπως γνωριζεις κατι;

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
Εδώ το γαμημένο, ούτε ιντερνετ, ούτε εγχρωμη τηλεόραση αλλά πέρασα υπέροχα. Κάτι Γαλλικές τσόντες στο καφενείο του χωριού από VHS. Δεν είχα ούτε από που να ζητήσω άδεια και έμεινα περίπου για ένα χρόνο.  Αυτό που λένε ξεχασμένος.

δεν επιανες κανα πινελο να βαψεις την γεφυρα...θα περνουσε πιο γρηγορα ο καιρος... :grin: :grin:

monosgiapanta

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
6

το καλύτερο και πλεόν ξεκούραστο σώμα .... ΔΑΘ / ΓΕΕΘΑ ..... εκεί υπηρέτησα με απόσπαση ,,,, Ερατοσθένους στην αρχή σχεδόν γωνία με Βασ. Κων/νου ....
Διευθ. Αθλητισμού ΓΕΕΘΑ .... συνοδεία υποστηριξη και συντονισμός όλων των ελληνικών στρατιωτικών ομάδων στο διεθνές πρωτάθλημα ΣΙΣΜ

astronautis@@@

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2012
Κριτικές
9
Like
168
Πόντοι
296
το καλύτερο και πλεόν ξεκούραστο σώμα .... ΔΑΘ / ΓΕΕΘΑ ..... εκεί υπηρέτησα με απόσπαση ,,,, Ερατοσθένους στην αρχή σχεδόν γωνία με Βασ. Κων/νου ....
Διευθ. Αθλητισμού ΓΕΕΘΑ .... συνοδεία υποστηριξη και συντονισμός όλων των ελληνικών στρατιωτικών ομάδων στο διεθνές πρωτάθλημα ΣΙΣΜ
βισματακι τυπε βισματακι???

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Στα παπάρια του όλα ρε τύπε!
Κάτι απορίες...

1.Αυτος μου λεει οτι αμα σκασει Ελαλδα παιζει να τον μπαγλαρωσουν?

2.Η ατακα ''στα παπαρια του ολα'' μου θυμιζει λαδωμα μιζες σκανδαλα ελληνικα.Μηπως να σοβαρευτουμε καποια στιγμη σαν λαος??

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
βισματακι τυπε βισματακι???
+ΣΤΟ+ΣΤΡΑΤΟ.jpg

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
1.Αυτος μου λεει οτι αμα σκασει Ελαλδα παιζει να τον μπαγλαρωσουν?

2.Η ατακα ''στα παπαρια του ολα'' μου θυμιζει λαδωμα μιζες σκανδαλα ελληνικα.Μηπως να σοβαρευτουμε καποια στιγμη σαν λαος??
Θα κάνει τη διαδικασία του να δηλωθεί ως Έλληνας εξωτερικού στην αντίστοιχη ΔΟΥ με τα σχετικά δικαιολογητικά οπότε ακόμα και αν τον καλέσουν θα ειναι δικαιολογημένα απών (κανονικά και με το νόμο)!
Εδώ για την Κύπρο ειπώθηκε ότι "κειται μακράν" όταν ήταν να ληφθή απόφαση για πόλεμο, τι να λέμε τώρα.

monosgiapanta

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
6

πράγματι ... μαζυ υπηρετούσε και ο Χρηστος Σωτηρακόπουλος ο γνωστός αθλητικογράφος σημερα στη NOVA

φχαριστήθηκα εκδρομές ανα την ελλάδα σε καλά ξενοδοχεία πάντα - με πολιτικά παντοτε ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom