Νέα

Περί θητείας στρατού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 233K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Το ΥΕΘΑ εξετάζει το ενδεχόμενο στρατιωτικής θητείας στα 18...

• Συμφωνω

Ψήφοι: 171 44,5%
  • Διαφωνω

Ψήφοι: 14 3,6%
  • Να παραμείνει όπως έχει σήμερα

Ψήφοι: 33 8,6%
  • Είμαι κατά της υποχρεωτικής στράτευσης γενικά

Ψήφοι: 162 42,2%
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Ψήφοι: 4 1,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.379
Πόντοι
266
μαθαινεις να συμβιωνεις με αλλους ψυχοπαθεις,ομοφυλοφιλους,μισοτρελους,παρανοικους,σχιζοφρενεις ,εχοντες ιδεες μεγαλειου κλπ

μαθαινεις να υπακους τυφλα βλακωδεις εντολες ωστε να προοδευσεις μετα αν πας στον ιδιωτικο τομεα

μαθαινεις να σεβεσαι αυστηρα το ωραριο που ειναι το μονο που μπορουν να σε ελεγξουν αν πας στο δημοσιο

μαθαινεις να κοιμασαι οπου και οπως βρεις και εκτιμας την αξια του υπνου

μαθαινεις να τρως οτι βρεις ετσι ωστε να εκτιμας επιτελους τα γεμιστα την μανας σου

μαθαινεις να μαζευεις τις γοπες και τα κωλοχαρτα σου ρε κερατα

μαθαινεις να κανεις μπανιο και με κρυο νερο,πραγμα χρησιμο αν σου κοψουν το ρευμα τωρα με το χαρατσι

μαθαινεις να πλενεις στο χερι καλτσες κλπ ωστε να μην εξαρτασαι απο πλυντηρια και μαλακιες

μαθαινεις να σκουπιζεις,σφουγγαριζεις,σιδερωνεις κλπ αν δεν ειχες κανει εργενης

μαθαινεις στρωσιμο κρεβατιου καλυτερο και απο της μανας σου

μαθαινεις να δενεις γραβατα,να ραβεις κουμπια κλπ ωστε να εισαι ετοιμος αν παντρευτεις ελλεηνιδα ανοικοκυρευτη

μαθαινεις να μην τρως ολο μαλακιες για βραδινο πχ πιτογυρα,πιτσες ,σουβλακια κλπ

εκτιμας την αξια μιας καλης τσοντας στο φιλμνετ ενω εδω σου παρεχονται αφθονες και τις σνομπαρεις

μαθαινεις να εκτιμας την αξια της ευρωπαικης τουαλετας και του ντουζ με τηλεφωνο....

μαθαινεις να εκτιμας την πρωινη  γυμναστικη και σε συνδυασμο με την διατροφη γινεσαι σιγουρα πομπωδης και μυωδης ....ολοι οι γνωστοι μου στον στρατο πηραν τα δεκα κιλα που πασχιζει πχ να βαλει ο πιτσι ο χιστις

μαθαινεις να εκτιμας την αξια της απομονωσης σου οταν θες να τραβηξεις μια μαλακια της προκοπης στο σπιτι σου

βλεπεις με αλλο ματι το αλλο φυλο....στα προσωπα των γυναικων λοχιων βλεπεις τις γκομενες που θα θελες να ξεφτιλισεις σεξουαλικα

μερικοι αρχιζουν να βλεπουν με αλλο ματι και το ιδιον φυλο ιδιως στο κεντρο....μια ξανθια περουκα στα μπανια μπορει να κανει τελικα την διαφορα ;) :2funny:
ρε συ ντοκ αυτο ειναι ισως για ατομα που δεν εχουν γυμναστει στην ζωη τους
κολλητος απο την νυχτα εχασε σχεδον ολο τον μυικο του ογκο με τις κωλοσκοπιες και την αυπνια και το φαι που ηταν σαν σκατα πατημενα...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
κολλητος απο την νυχτα εχασε σχεδον ολο τον μυικο του ογκο με τις κωλοσκοπιες και την αυπνια και το φαι που ηταν σαν σκατα πατημενα...
χιουμοριστικο ειναι το ποστ ρε...... :grin:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.379
Πόντοι
266
γιατι σε ποια δουλεια θα εβλεπες την αγρια φυση του ορεινου εβρου,τα δαση και τα λαγκαδια,τις οχθες του εβρου πριν σμιξει με τον αρδα κλπ κλπ......
εχει και κατι κουνουπια γιγας ντοκ
μην τα ξεχνας αυτα
πανω στα φιδακια καθονται και δεν δεν νιωθουν τιποτα...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
και τώρα που μειώσαν τα κονδύλια να δεις πως θα'ναι..........

Πότε μπαίνεις;;;;

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Άπαξ κ βγεις στην εργασία κ ζωή σοβαρά κ αληθινά κ όχι μαϊμουδίστικα(π.χ. να κάνεις το γκαρσόνι σε κανένα μαγαζί γνωστού-φίλου,απ'οπου δεν θα απολυθείς κ κινείσαι ελεύθερα) αυτό θα γίνει...θα συναναστραφείς κ μάθεις να χειρίζεσαι κ ζεις με όλους.

Οπότε άλλο.....

Καλά εντάξει.. Πήγαινε και όταν γυρίσεις τα ξαναλέμε...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

shrodinger

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
γιατι σε ποια δουλεια θα εβλεπες την αγρια φυση του ορεινου εβρου,τα δαση και τα λαγκαδια,τις οχθες του εβρου πριν σμιξει με τον αρδα κλπ κλπ......

καλά λες
αλλα υπάρχουν ορειβατικοί σύλλογοι που κάνουν κατι   τέτοια   :headbang:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Καλά εντάξει.. Πήγαινε και όταν γυρίσεις τα ξαναλέμε...
Αυτό τώρα δεν είναι επιχείρημα γιατί κ πιο πάνω 2-3 λένε πως δεν ήταν κάτι....και το έχω ακούσει και από αλλού εκτός ίντερνετ.

Το παιχνίδι παίζεται στο αν θα το φας ή όχι πως είναι κάτι,''εμπειρία ζωής'' και καλά.....

Οι πολίτες σε χώρες που δεν έχουν στρατούς υστερούν;;;;

ss21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2005
Like
58
Πόντοι
1
Φιλε οτι και να κανω αν ειναι κανενας υψηλοβαθμος και καταλαβει οτι τον δουλευω
θα με στειλει σιγουρα μεσα!και μετα κλαψε με μανα

Φίλε francesco τη δουλειά μπορεί να στην κάνει άτομο που είναι στο κύκλωμα των απαλλαγών. Απλά πρέπει κάποιος να σε συστήσει. Αν είσαι από Θεσσαλονίκη ξέρω και που να σε στείλω. Hint: Ξεκίνα να ψάχνεις gay δικηγόρο

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.379
Πόντοι
266
και τώρα που μειώσαν τα κονδύλια να δεις πως θα'ναι..........

Πότε μπαίνεις;;;;
αυγουστο,εγω στα αρχιδια μου
στο πολεμικο μουσειο θα μαι
αλλα στο κεντρο θα σουρωσω γαμω την τρελα μου γαμω...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

μπούληδες.
μαμάκιες.

ααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχααχαχαχχαααααααααααα

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Αυτό τώρα δεν είναι επιχείρημα γιατί κ πιο πάνω 2-3 λένε πως δεν ήταν κάτι....και το έχω ακούσει και από αλλού εκτός ίντερνετ.

Το παιχνίδι παίζεται στο αν θα το φας ή όχι πως είναι κάτι,''εμπειρία ζωής'' και καλά.....

Δεν λέω ότι είναι επιχείρημα.. Αλλά ότι και να σου πω εσύ θα επιμένεις στην θέση σου. Λογικό και κατανοητό. Οπότε μόνο αν πας θα δεις αν έχουμε δίκιο αυτοί που λέμε ότι σου προσφέρει πράγματα ο στρατός ή αυτοί που λένε ότι δεν προσφέρει τπτ.. Πρόσεξε, δεν λέω ότι δεν είναι μαλακία. Γενικά είναι μία μαύρη τρύπα στην ζωή του άντρα, ειδικά όταν πας μεγάλος (μόνο σε άτομα που δεν πρόκειται να ζήσουν πράγματα στην ζωή τους είναι απαραίτητος, και θα δεις ότι υπάρχουν τέτοια άτομα)... Απλά αφού δεν πρόκειται να το αποφύγεις, διδάξου από αυτά που σου προσφέρει...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Άπαξ κ βγεις στην εργασία κ ζωή σοβαρά κ αληθινά κ όχι μαϊμουδίστικα(π.χ. να κάνεις το γκαρσόνι σε κανένα μαγαζί γνωστού-φίλου,απ'οπου δεν θα απολυθείς κ κινείσαι ελεύθερα) αυτό θα γίνει...θα συναναστραφείς κ μάθεις να χειρίζεσαι κ ζεις με όλους.

Οπότε άλλο.....
τυπε στον στρατο θα δεις ανθρωπους που δεν θα φανταζοσουν ποτέ οτι υπηρχαν :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
τυπε στον στρατο θα δεις ανθρωπους που δεν θα φανταζοσουν ποτέ οτι υπηρχαν :2funny:
Τους ''βλέπω'' και στο μπου ρε τύπε,γιατί να πάω στρατό,για να δω κ την φάτσα τους;;;

Δεν μου χρειάζεται.....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
και οι ευρωπαικες χωρες και μη που εχουν βασιλια δεν υστερουν απτην ελλαδα αλλα εσυ δεν θες τον θεσμο τυπε :grin:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom