Νέα

Περί θητείας στρατού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 233K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Το ΥΕΘΑ εξετάζει το ενδεχόμενο στρατιωτικής θητείας στα 18...

• Συμφωνω

Ψήφοι: 171 44,5%
  • Διαφωνω

Ψήφοι: 14 3,6%
  • Να παραμείνει όπως έχει σήμερα

Ψήφοι: 33 8,6%
  • Είμαι κατά της υποχρεωτικής στράτευσης γενικά

Ψήφοι: 162 42,2%
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Ψήφοι: 4 1,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
τι τραβάνε τα έρημα

Συνημμένα

• στρατός-χέσιμο.jpg
    στρατός-χέσιμο.jpg
    121,3 KB · Εμφανίσεις: 49

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
το ειδα χαρντ....θυμομουν το 21ΣΠ που ειναι εβρο

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Σύνταγμα Πεζικού, Τάγμα Εθνοφυλακής, Κόρινθο, Κω και Χανιά..
Όχι. Έφεδρος λοχίας.. Περιπολάς..

Τι ειναι το Ταγμα Εθνοφυλακης? Πρωτη φορα το ακουω. Η Κως πρεπει να ειναι μαυριλα, τουλαχιστον ετσι ειχα ακουσει απο σειρες μου, δεν ξερω πως ηταν τοτε.

Κι εγω ως λοχιας απολυθηκα. Το περιπολας ειναι ειδικοτητα του πεζικου? Κι αυτο πρωτη φορα το ακουω.

και μετά φωνάζουν οι μαλάκες στην αφρική για προβλήματα,
ελάτε εδώ ρε μουνιά να δείτε τι τραβάει ο γιωτάς, ξέρεις τι είναι 9 μήνες χωρίς να σε βάζει η μάνα σου για ύπνο, να μην σε ταΐζουν παστίτσιο και μουσακά, να μην έχεις ιντερνετ, τηλεόραση. πως θα περνάει η ώρα σου χωρίς φέισμπουκ;
να μην μπορείς να βγεις όποτε θέλεις.

Το αστειο ειναι οτι και παστιτσιο σε ταιζουν και ιντερνετ εχεις και τηλεοραση και αμα θες να βγεις υπαρχει η λυση της μαντραπηδας  :grin:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Το αστειο ειναι οτι και παστιτσιο σε ταιζουν και ιντερνετ εχεις και τηλεοραση και αμα θες να βγεις υπαρχει η λυση της μαντραπηδας  :grin:
Ναι,ναι...και για κάθε μαντροπήδα θα κάνεις έναν μήνα παραπάνω θητεία,γαμάτο. :jerking:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Πάντως η αλήθεια είναι πως έτσι όπως πάνε τα πράγματα ο στρατός ίσως είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα λύση μιας κ σε ταϊζούν,ποτίζουν κ κοιμίζουν τζάμπα εκεί μέσα. :rockon:

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Τι ειναι το Ταγμα Εθνοφυλακης? Πρωτη φορα το ακουω. Η Κως πρεπει να ειναι μαυριλα, τουλαχιστον ετσι ειχα ακουσει απο σειρες μου, δεν ξερω πως ηταν τοτε.

Κι εγω ως λοχιας απολυθηκα. Το περιπολας ειναι ειδικοτητα του πεζικου? Κι αυτο πρωτη φορα το ακουω.

Θεωρητικά τα παράλια τις Μικράς Ασίας και τα Δωδεκάνησα είναι αποστρατιωτικοποιημένες ζώνες.. Γι αυτό και εμείς και τα μεμέτια τις στρατιωτικές δυνάμεις που βρίσκονται εκεί τις ονομάζουμε εθνοφυλακή και όχι στρατό για τυπικούς λόγους

Όχι, έλιωσα στα περίπολα.. Κατά το σκοπάνθρωπος..

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Ναι,ναι...και για κάθε μαντροπήδα θα κάνεις έναν μήνα παραπάνω θητεία,γαμάτο. :jerking:

το θεμα ειναι αν θα σε πιασουν  :grin:  dont do the crime if you cant do the time  :rockon:

:headbang: :headbang: :headbang:
Θεωρητικά τα παράλια τις Μικράς Ασίας και τα Δωδεκάνησα είναι αποκρατικοποιημένες ζώνες.. Γι αυτό και εμείς και τα μεμέτια τις στρατιωτικές δυνάμεις που βρίσκονται εκεί τις ονομάζουμε εθνοφυλακή και όχι στρατό για τυπικούς λόγους

καθε μερα στο μπου μαθαινω και κατι καινουριο  :rockon:

Καλυτερα περιπολο παντως απο σκοπια. Εγω ευτυχως τις γλυτωσα τις πολλες σκοπιες λογω και καλα βαθμου  :grin:

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
το θεμα ειναι αν θα σε πιασουν  :grin:  dont do the crime if you cant do the time  :rockon:

καθε μερα στο μπου μαθαινω και κατι καινουριο  :rockon:

Καλυτερα περιπολο παντως απο σκοπια. Εγω ευτυχως τις γλυτωσα τις πολλες σκοπιες λογω και καλα βαθμου  :grin:

Αποστρατιωτικοποιημένες ζώνες. Το διόρθωσα..
Εντάξει, σίγουρα καλύτερα περίπολο από σκοπιά.. Όμως περισσότερο γαμήσι εν γένει λόγω βαθμού.. Το καλύτερο όμως ήταν ότι δεν έκανα αγγαρείες και μαγειρεία λόγω βαθμού. Κατά τα άλλα πολύ τρέξιμο επειδή το 543 ήταν το πιο μαύρο τάγμα στην μαύρη ΚΩ (θυμίζω τα Ίμια είναι δίπλα και είχα πάει λίγο καιρό μετά...)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Ασυναρτησίες,ασυναρτησίες,ασυναρτησίες....εσύ θες να μας πεις δηλαδή πως όποιο ''πρόβλημα'' ή πρόβλημα έχεις σκέφτεσαι τα μαυράκια κ σου περνάει-δε σε απασχολεί;;;

edit: ο στρατός αν θα πας ή όχι είναι σίγουρα: ''πρόβλημα''.
tumblr.jpg

όλοι αυτοί που δεν έχουν να φάνε συμμερίζονται τον πόνο σου και τον πόνο όλων αυτών που υποφέρουν από τέτοια προβλήματα.

εγώ έχω 1 μήνα φυλακή επειδή έκανα τα χαρτιά μου αργά και αν μπορέσω θα δηλώσω Λ.Ο.Κ.
το βλέπω σαν εμπειρία και όχι σαν κάτι καταναγκαστικό.
οπότε κουφάλες κλάψτε, εγώ κάνω 10μηνο :grin:

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
tumblr.jpg

όλοι αυτοί που δεν έχουν να φάνε συμμερίζονται τον πόνο σου και τον πόνο όλων αυτών που υποφέρουν από τέτοια προβλήματα.

εγώ έχω 1 μήνα φυλακή επειδή έκανα τα χαρτιά μου αργά και αν μπορέσω θα δηλώσω Λ.Ο.Κ.
με 90 Ε εξαγοραζεις την ποινη

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
tumblr.jpg

Εμπειρία;;;;

Εμπειρία είναι κάτι που θα σου προσφέρει μελλοντικά...ο στρατός τί ακριβώς σου προσφέρει;;;

Μην πεις ''γερές φιλίες'' κ τέτοια κοινότυπα...

Ακόμα κ πόλεμος να γίνει αν δεν είσαι φρέσκος θα χρειαστείς εκπαίδευση ξανα.

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
Εμπειρία;;;;

Εμπειρία είναι κάτι που θα σου προσφέρει μελλοντικά...ο στρατός τί ακριβώς σου προσφέρει;;;

Μην πεις ''γερές φιλίες'' κ τέτοια κοινότυπα...

Ακόμα κ πόλεμος να γίνει αν δεν είσαι φρέσκος θα χρειαστείς εκπαίδευση ξανα.
πολλα πραγματα σου προσφερει.ειδικα αν εχεις το μυαλο να πας στα 18 και οχι στα 30.ΠΟΛΛΑ

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Γάματο φίλε,στην παρανομία δεν υπήρξα ποτέ καλός...και σκονάκια όποτε έκανε με πιάνανε. :P

και πως θα παρεις πτυχιο ρε τυπε?

n672901121_694350_2347.jpg

Αποστρατιωτικοποιημένες ζώνες. Το διόρθωσα..

Νταξει ουτως ή αλλως το καταλαβα τι ηθελες να πεις, αποκρατικοποιημενες λιγο δυσκολο.

tumblr.jpg

Μαλακια ρε τυπε, για ποιο λογο να δηλωσεις ΛΟΚ? Αν και νομιζω πως δεν ειναι πια και τοσο τραγικα τα πραγματα και στις ειδικες δυναμεις ακομα. Νομιζω παιρνεις και μεταθεση κοντα στο σπιτι σου.

Τον επιπλεον μηνα τον εξαγοραζεις νομιζω, εναντι 90 ευρω.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
πολλα πραγματα σου προσφερει.ειδικα αν εχεις το μυαλο να πας στα 18 και οχι στα 30.ΠΟΛΛΑ
Καλά δεν θέλω τα ''πολλά'',για αρχή πες ένα....να δω σε τι υστερούν οι χώρες που δεν στέλνουν τους νέους τους φαντάρια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom