HARD19
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 11
- Like
- 70
- Πόντοι
- 246
κορινθος,κως το αλλο δεν ξερω
Σύνταγμα Πεζικού, Τάγμα Εθνοφυλακής, Κόρινθο, Κω και Χανιά..
Όχι. Έφεδρος λοχίας.. Περιπολάς..
κορινθος,κως το αλλο δεν ξερω
και μετά φωνάζουν οι μαλάκες στην αφρική για προβλήματα,
ελάτε εδώ ρε μουνιά να δείτε τι τραβάει ο γιωτάς, ξέρεις τι είναι 9 μήνες χωρίς να σε βάζει η μάνα σου για ύπνο, να μην σε ταΐζουν παστίτσιο και μουσακά, να μην έχεις ιντερνετ, τηλεόραση. πως θα περνάει η ώρα σου χωρίς φέισμπουκ;
να μην μπορείς να βγεις όποτε θέλεις.
6οΣΠ 543ΤΕ και 20οΣΠ 18μηνο
Ναι,ναι...και για κάθε μαντροπήδα θα κάνεις έναν μήνα παραπάνω θητεία,γαμάτο.Το αστειο ειναι οτι και παστιτσιο σε ταιζουν και ιντερνετ εχεις και τηλεοραση και αμα θες να βγεις υπαρχει η λυση της μαντραπηδας
τα δωδεκανησα δεν εχουν στρατο επισημα ,εχουν εθνοφυλακη και καλα......Τι ειναι το Ταγμα Εθνοφυλακης? Πρωτη φορα το ακουω.
μακαρι να ξαναπας.και με φυλακη και δυσμενη μεταθεσηΑν με βρουν οτι δεν αντιμετωπιζω τιποτα θα με ξαναστ5ειλουν εκει μεσα παλι στην κολαση που λεγεται στρατος!!
Υπερβολές εντάξει ;)Αν με βρουν οτι δεν αντιμετωπιζω τιποτα θα με ξαναστ5ειλουν εκει μεσα παλι στην κολαση που λεγεται στρατος!!
Τι ειναι το Ταγμα Εθνοφυλακης? Πρωτη φορα το ακουω. Η Κως πρεπει να ειναι μαυριλα, τουλαχιστον ετσι ειχα ακουσει απο σειρες μου, δεν ξερω πως ηταν τοτε.
Κι εγω ως λοχιας απολυθηκα. Το περιπολας ειναι ειδικοτητα του πεζικου? Κι αυτο πρωτη φορα το ακουω.
Το αστειο ειναι οτι και παστιτσιο σε ταιζουν και ιντερνετ εχεις και τηλεοραση και αμα θες να βγεις υπαρχει η λυση της μαντραπηδας
Ναι,ναι...και για κάθε μαντροπήδα θα κάνεις έναν μήνα παραπάνω θητεία,γαμάτο.
Θεωρητικά τα παράλια τις Μικράς Ασίας και τα Δωδεκάνησα είναι αποκρατικοποιημένες ζώνες.. Γι αυτό και εμείς και τα μεμέτια τις στρατιωτικές δυνάμεις που βρίσκονται εκεί τις ονομάζουμε εθνοφυλακή και όχι στρατό για τυπικούς λόγους
Γάματο φίλε,στην παρανομία δεν υπήρξα ποτέ καλός...και σκονάκια όποτε έκανε με πιάνανε.το θεμα ειναι αν θα σε πιασουν dont do the crime if you cant do the time
το θεμα ειναι αν θα σε πιασουν dont do the crime if you cant do the time
καθε μερα στο μπου μαθαινω και κατι καινουριο
Καλυτερα περιπολο παντως απο σκοπια. Εγω ευτυχως τις γλυτωσα τις πολλες σκοπιες λογω και καλα βαθμου
Ασυναρτησίες,ασυναρτησίες,ασυναρτησίες....εσύ θες να μας πεις δηλαδή πως όποιο ''πρόβλημα'' ή πρόβλημα έχεις σκέφτεσαι τα μαυράκια κ σου περνάει-δε σε απασχολεί;;;
edit: ο στρατός αν θα πας ή όχι είναι σίγουρα: ''πρόβλημα''.
με 90 Ε εξαγοραζεις την ποινη
όλοι αυτοί που δεν έχουν να φάνε συμμερίζονται τον πόνο σου και τον πόνο όλων αυτών που υποφέρουν από τέτοια προβλήματα.
εγώ έχω 1 μήνα φυλακή επειδή έκανα τα χαρτιά μου αργά και αν μπορέσω θα δηλώσω Λ.Ο.Κ.
το βλέπω σαν εμπειρία και όχι σαν κάτι καταναγκαστικό.
οπότε κουφάλες κλάψτε, εγώ κάνω 10μηνο
Εμπειρία;;;;
όλοι αυτοί που δεν έχουν να φάνε συμμερίζονται τον πόνο σου και τον πόνο όλων αυτών που υποφέρουν από τέτοια προβλήματα.
εγώ έχω 1 μήνα φυλακή επειδή έκανα τα χαρτιά μου αργά και αν μπορέσω θα δηλώσω Λ.Ο.Κ.
πολλα πραγματα σου προσφερει.ειδικα αν εχεις το μυαλο να πας στα 18 και οχι στα 30.ΠΟΛΛΑΕμπειρία;;;;
Εμπειρία είναι κάτι που θα σου προσφέρει μελλοντικά...ο στρατός τί ακριβώς σου προσφέρει;;;
Μην πεις ''γερές φιλίες'' κ τέτοια κοινότυπα...
Ακόμα κ πόλεμος να γίνει αν δεν είσαι φρέσκος θα χρειαστείς εκπαίδευση ξανα.
Γάματο φίλε,στην παρανομία δεν υπήρξα ποτέ καλός...και σκονάκια όποτε έκανε με πιάνανε.
Αποστρατιωτικοποιημένες ζώνες. Το διόρθωσα..
Καλά δεν θέλω τα ''πολλά'',για αρχή πες ένα....να δω σε τι υστερούν οι χώρες που δεν στέλνουν τους νέους τους φαντάρια.πολλα πραγματα σου προσφερει.ειδικα αν εχεις το μυαλο να πας στα 18 και οχι στα 30.ΠΟΛΛΑ