Νέα

Περί θητείας στρατού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 233K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Το ΥΕΘΑ εξετάζει το ενδεχόμενο στρατιωτικής θητείας στα 18...

• Συμφωνω

Ψήφοι: 171 44,5%
  • Διαφωνω

Ψήφοι: 14 3,6%
  • Να παραμείνει όπως έχει σήμερα

Ψήφοι: 33 8,6%
  • Είμαι κατά της υποχρεωτικής στράτευσης γενικά

Ψήφοι: 162 42,2%
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Ψήφοι: 4 1,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Εμπειρία;;;;

Εμπειρία είναι κάτι που θα σου προσφέρει μελλοντικά...ο στρατός τί ακριβώς σου προσφέρει;;;

Μην πεις ''γερές φιλίες'' κ τέτοια κοινότυπα...

Ακόμα κ πόλεμος να γίνει αν δεν είσαι φρέσκος θα χρειαστείς εκπαίδευση ξανα.
εσύ κερδίζεις κωλ-ώντας αφίσες, πηγαίνοντας σε κανένα φεστιβάλ της κνε, καμιά πορεία, τέτοια πράγματα.

Μαλακια ρε τυπε, για ποιο λογο να δηλωσεις ΛΟΚ? Αν και νομιζω πως δεν ειναι πια και τοσο τραγικα τα πραγματα και στις ειδικες δυναμεις ακομα. Νομιζω παιρνεις και μεταθεση κοντα στο σπιτι σου.

Τον επιπλεον μηνα τον εξαγοραζεις νομιζω, εναντι 90 ευρω.
μια φορά που είναι να γίνει ας γίνει με τον λάθος τρόπο :cheesy:
βασικά το κάνω γιατί θέλω να δω τις αντοχές μου, μέχρι που φτάνω σωματικά και ψυχολογικά.
αρχικά σκεφτόμουνα για Ο.Υ.Κ. αλλά παίρνουν πλέον μόνο μόνιμους.

Το ξέρω ότι είναι εξαγοράσιμη, αλλά δεν κωλώνω, ο πατέρας μου ήταν σχεδόν 2 χρόνια φαντάρος(σειρά δεν θυμάμαι, νέα σάντα, οδηγός αρμάτων, απολύθηκε το 83), εγώ θα πάθω τίποτα με ένα μήνα;

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
πολλα πραγματα σου προσφερει.ειδικα αν εχεις το μυαλο να πας στα 18 και οχι στα 30.ΠΟΛΛΑ
για πες τι προσφερει?
γιατι εγω δεν καταλαβα τιποτα 18 μηνες.
αν ειναι να ξαναπαω παλι.
για εμενα ο στρατος επρεπε να ειναι 6 μηνες.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
εσύ κερδίζεις κωλ-ώντας αφίσες, πηγαίνοντας σε κανένα φεστιβάλ της κνε, καμιά πορεία, τέτοια πράγματα.
Η ερώτηση μια φορά έγινε...αν μπορείς την απαντάς,αν δεν μπορείς συνέχισε να στέλνεις την μπάλα στην κερκίδα μέχρι το 90.

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
Καλά δεν θέλω τα ''πολλά'',για αρχή πες ένα....σε τί υστερούν οι χώρες που δεν στέλνουν τους νέους τους φαντάρια;
παιδια ειναι μεγαλη συζητηση και δεν εχω χρονο να την κανω.σε πολλα θεματα ενας νεος μπορει να μαθει απο το στρατο.κυριως να απογαλακτιστει. δε μιλαω για εκπαιδευση.η εκπαιδευση ειναι το τελευταιο πραγμα που θα κανεις εκτος αν πας καταδρομεις.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
και μετά φωνάζουν οι μαλάκες στην αφρική για προβλήματα,
ελάτε εδώ ρε μουνιά να δείτε τι τραβάει ο γιωτάς, ξέρεις τι είναι 9 μήνες χωρίς να σε βάζει η μάνα σου για ύπνο, να μην σε ταΐζουν παστίτσιο και μουσακά, να μην έχεις ιντερνετ, τηλεόραση. πως θα περνάει η ώρα σου χωρίς φέισμπουκ;
να μην μπορείς να βγεις όποτε θέλεις.

άντε τώρα μην τα πάρω, θέλουν τα μαυράκια να μιλάνε για προβλήματα, και τι έγινε που δεν τρώτε και πρίζονται οι κοιλιές σας ρε; εμείς εδώ πάμε στο στρατό υποχρεωτικά. θίγεται η συνείδησή μας, είναι αντίθετο στα πιστεύω μας.
kid_meme_640_01.jpg

ρε εμείς πάμε στο στρατό ρε.
Εγω μεχρι να ορκιστώ δεν ειχα και χρονο να κανω ιντερνετ, ολη την υπολοιπη θητεία όμως, όλη μερα στο ιντερνετ ημουν και ταινιούλες  :sunglasses:
Τηλεόραση δεν εβλεπα, λογω επιλογής. Εκανα καλη αποτοξινωση απο τις παπαριές της τιβί  ;)

Φραντσεσκο τυπε μου σου ευχομαι να σε μαντρωσουν και να κανεις κανα 14μηνακι που εισαι και γουρλης να αυξηθεί η θητεία  :grin:
Καλα θα περασεις ρε μαλάκα, αν δεν δουλευεις τώρα, γιατι να μην πας?

Μπολντεμόρτη χύστη περιμενω να μας πεις το κέντρο της μυησής σου.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
παιδια ειναι μεγαλη συζητηση και δεν εχω χρονο να την κανω.σε πολλα θεματα ενας νεος μπορει να μαθει απο το στρατο.κυριως να απογαλακτιστει. δε μιλαω για εκπαιδευση.η εκπαιδευση ειναι το τελευταιο πραγμα που θα κανεις εκτος αν πας καταδρομεις.
Καλά κοίτα ο απογαλακτισμός γίνεται κ χωρίς τον στρατό αν το θες πραγματικά...δεν είναι ανάγκη να πας στρατό,άλλο υπάρχει;;;

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.379
Πόντοι
266
παιδια ειναι μεγαλη συζητηση και δεν εχω χρονο να την κανω.σε πολλα θεματα ενας νεος μπορει να μαθει απο το στρατο.κυριως να απογαλακτιστει. δε μιλαω για εκπαιδευση.η εκπαιδευση ειναι το τελευταιο πραγμα που θα μαθεις εκτος αν πας καταδρομεις.
ρε αντε χεσε μας και συ και τα στρατα σου
μονο κατι ακοινωνιτοι γκαβλωνουν με τον στρατο γιατι η προτερη ζωη τους ειναι μια μιζερια

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Καλά κοίτα ο απογαλακτισμός γίνεται κ χωρίς τον στρατό αν το θες πραγματικά...δεν είναι ανάγκη να πας στρατό,άλλο υπάρχει;;;

Είναι μεγάλο σχολείο. Βλέπεις τα πάντα και πρέπει να μάθεις να ζεις με τους πάντες.. Από τον βουτηρομπεμπέ μέχρι τον φονιά και τον νταβατζή... Τον έμπορο ναρκωτικών, μέχρι τον κτηνοβάτη.. Και όλα αυτά όχι μεταφορικά αλλά κυριολεκτικά... Είναι εμπειρία που δεν πρόκειται να βρεις κάπου αλλού. Και βλέπεις και τα όρια σου... Σωματικά, ψυχολογικά και πνευματικά...

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436

Αν εχεις ζησει 2-3 πραματακια στη ζωη σου πουθενα δε χρησιμευει ο στρατος. Χασιμο χρονου και μονο. Τωρα για καποιους που δεν εχουν βγει πιο εξω απο την πολη τους και γενικα δεν εχουν εμπειριες, τοτε ναι, για αυτους ο στρατος ειναι κατι το συνταρακτικο. Θυμαμαι σειρες μου που δεν ειχαν ξαναμπει σε αεροπλανο και τους φαινοτανε τρελη εμπειρια η ολη διαδικασια.

Αναλογα με τις εμπειριες του κρινει ο καθενας.

ρε αντε χεσε μας και συ και τα στρατα σου
μονο κατι ακοινωνιτοι γκαβλωνουν με τον στρατο γιατι η προτερη ζωη τους ειναι μια μιζερια

:thumbsup:  ακριβως οπως τα λεει ο σκωληξ ειναι  :rockon:

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
εγω απο δικη μου εμπειρια εχω πολλα κ ουτε μονιμος ειμαι ουτε εχω να κερδισω κατι.αποψη μου ειναι. αν πετυχω τη συζητηση κ αυριο που θα ξαναμπω θα σου πω κ αλλα :grin:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Αν εχεις ζησει 2-3 πραματακια στη ζωη σου πουθενα δε χρησιμευει ο στρατος. Χασιμο χρονου και μονο. Τωρα για καποιους που δεν εχουν βγει πιο εξω απο την πολη τους και γενικα δεν εχουν εμπειριες, τοτε ναι, για αυτους ο στρατος ειναι κατι το συνταρακτικο. Θυμαμαι σειρες μου που δεν ειχαν ξαναμπει σε αεροπλανο και τους φαινοτανε τρελη εμπειρια η ολη διαδικασια.

Αναλογα με τις εμπειριες του κρινει ο καθενας.

:thumbsup:  ακριβως οπως τα λεει ο σκωληξ ειναι  :rockon:
Εμενα η σειρα μου, οι 9 στους 10 δεν ειχαν ταξιδεψει ουτε με καραβι, τί λεμε τωρα  :grin:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Είναι μεγάλο σχολείο. Βλέπεις τα πάντα και πρέπει να μάθεις να ζεις με τους πάντες.. Από τον βουτηρομπεμπέ μέχρι τον φονιά και τον νταβατζή... Τον έμπορο ναρκωτικών, μέχρι τον κτηνοβάτη.. Και όλα αυτά όχι μεταφορικά αλλά κυριολεκτικά... Είναι εμπειρία που δεν πρόκειται να βρεις κάπου αλλού. Και βλέπεις και τα όρια σου... Σωματικά, ψυχολογικά και πνευματικά...
Άπαξ κ βγεις στην εργασία κ ζωή σοβαρά κ αληθινά κ όχι μαϊμουδίστικα(π.χ. να κάνεις το γκαρσόνι σε κανένα μαγαζί γνωστού-φίλου,απ'οπου δεν θα απολυθείς κ κινείσαι ελεύθερα) αυτό θα γίνει...θα συναναστραφείς κ μάθεις να χειρίζεσαι κ ζεις με όλους.

Οπότε άλλο.....

shrodinger

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

όσοι δεν έχουν πάει δεν είναι δυνατόν να καταλάβουν...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Για πες ρε τυπε να μαθουμε κι εμεις. Διοτι εμενα χαμενος χρονος μου φανηκε.
μαθαινεις να συμβιωνεις με αλλους ψυχοπαθεις,ομοφυλοφιλους,μισοτρελους,παρανοικους,σχιζοφρενεις ,εχοντες ιδεες μεγαλειου κλπ

μαθαινεις να υπακους τυφλα βλακωδεις εντολες ωστε να προοδευσεις μετα αν πας στον ιδιωτικο τομεα

μαθαινεις να σεβεσαι αυστηρα το ωραριο που ειναι το μονο που μπορουν να σε ελεγξουν αν πας στο δημοσιο

μαθαινεις να κοιμασαι οπου και οπως βρεις και εκτιμας την αξια του υπνου

μαθαινεις να τρως οτι βρεις ετσι ωστε να εκτιμας επιτελους τα γεμιστα την μανας σου

μαθαινεις να μαζευεις τις γοπες και τα κωλοχαρτα σου ρε κερατα

μαθαινεις να κανεις μπανιο και με κρυο νερο,πραγμα χρησιμο αν σου κοψουν το ρευμα τωρα με το χαρατσι

μαθαινεις να πλενεις στο χερι καλτσες κλπ ωστε να μην εξαρτασαι απο πλυντηρια και μαλακιες

μαθαινεις να σκουπιζεις,σφουγγαριζεις,σιδερωνεις κλπ αν δεν ειχες κανει εργενης

μαθαινεις στρωσιμο κρεβατιου καλυτερο και απο της μανας σου

μαθαινεις να δενεις γραβατα,να ραβεις κουμπια κλπ ωστε να εισαι ετοιμος αν παντρευτεις ελλεηνιδα ανοικοκυρευτη

μαθαινεις να μην τρως ολο μαλακιες για βραδινο πχ πιτογυρα,πιτσες ,σουβλακια κλπ

εκτιμας την αξια μιας καλης τσοντας στο φιλμνετ ενω εδω σου παρεχονται αφθονες και τις σνομπαρεις

μαθαινεις να εκτιμας την αξια της ευρωπαικης τουαλετας και του ντουζ με τηλεφωνο....

μαθαινεις να εκτιμας την πρωινη  γυμναστικη και σε συνδυασμο με την διατροφη γινεσαι σιγουρα πομπωδης και μυωδης ....ολοι οι γνωστοι μου στον στρατο πηραν τα δεκα κιλα που πασχιζει πχ να βαλει ο πιτσι ο χιστις

μαθαινεις να εκτιμας την αξια της απομονωσης σου οταν θες να τραβηξεις μια μαλακια της προκοπης στο σπιτι σου

βλεπεις με αλλο ματι το αλλο φυλο....στα προσωπα των γυναικων λοχιων βλεπεις τις γκομενες που θα θελες να ξεφτιλισεις σεξουαλικα

μερικοι αρχιζουν να βλεπουν με αλλο ματι και το ιδιον φυλο ιδιως στο κεντρο....μια ξανθια περουκα στα μπανια μπορει να κανει τελικα την διαφορα ;) :2funny:

shrodinger

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Άπαξ κ βγεις στην εργασία κ ζωή σοβαρά κ αληθινά κ όχι μαϊμουδίστικα(π.χ. να κάνεις το γκαρσόνι σε κανένα μαγαζί γνωστού-φίλου,απ'οπου δεν θα απολυθείς κ κινείσαι ελεύθερα) αυτό θα γίνει...θα συναναστραφείς κ μάθεις να χειρίζεσαι κ ζεις με όλους.

Οπότε άλλο.....

εγώ στην θητεία μου έκανα 18 βολές (με πολυβόλο)
αυτό σε ποιά δουλειά θα το κάνεις...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εγώ στην θητεία μου έκανα 18 βολές (με πολυβόλο)
αυτό σε ποιά δουλειά θα το κάνεις...
γιατι σε ποια δουλεια θα εβλεπες την αγρια φυση του ορεινου εβρου,τα δαση και τα λαγκαδια,τις οχθες του εβρου πριν σμιξει με τον αρδα κλπ κλπ......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom