HARD19
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 11
- Like
- 70
- Πόντοι
- 246
πότε παρουσιάστηκες;
99 Α
πότε παρουσιάστηκες;
εσύ κερδίζεις κωλ-ώντας αφίσες, πηγαίνοντας σε κανένα φεστιβάλ της κνε, καμιά πορεία, τέτοια πράγματα.Εμπειρία;;;;
Εμπειρία είναι κάτι που θα σου προσφέρει μελλοντικά...ο στρατός τί ακριβώς σου προσφέρει;;;
Μην πεις ''γερές φιλίες'' κ τέτοια κοινότυπα...
Ακόμα κ πόλεμος να γίνει αν δεν είσαι φρέσκος θα χρειαστείς εκπαίδευση ξανα.
μια φορά που είναι να γίνει ας γίνει με τον λάθος τρόποΜαλακια ρε τυπε, για ποιο λογο να δηλωσεις ΛΟΚ? Αν και νομιζω πως δεν ειναι πια και τοσο τραγικα τα πραγματα και στις ειδικες δυναμεις ακομα. Νομιζω παιρνεις και μεταθεση κοντα στο σπιτι σου.
Τον επιπλεον μηνα τον εξαγοραζεις νομιζω, εναντι 90 ευρω.
για πες τι προσφερει?πολλα πραγματα σου προσφερει.ειδικα αν εχεις το μυαλο να πας στα 18 και οχι στα 30.ΠΟΛΛΑ
Η ερώτηση μια φορά έγινε...αν μπορείς την απαντάς,αν δεν μπορείς συνέχισε να στέλνεις την μπάλα στην κερκίδα μέχρι το 90.εσύ κερδίζεις κωλ-ώντας αφίσες, πηγαίνοντας σε κανένα φεστιβάλ της κνε, καμιά πορεία, τέτοια πράγματα.
παιδια ειναι μεγαλη συζητηση και δεν εχω χρονο να την κανω.σε πολλα θεματα ενας νεος μπορει να μαθει απο το στρατο.κυριως να απογαλακτιστει. δε μιλαω για εκπαιδευση.η εκπαιδευση ειναι το τελευταιο πραγμα που θα κανεις εκτος αν πας καταδρομεις.Καλά δεν θέλω τα ''πολλά'',για αρχή πες ένα....σε τί υστερούν οι χώρες που δεν στέλνουν τους νέους τους φαντάρια;
Εγω μεχρι να ορκιστώ δεν ειχα και χρονο να κανω ιντερνετ, ολη την υπολοιπη θητεία όμως, όλη μερα στο ιντερνετ ημουν και ταινιούλεςκαι μετά φωνάζουν οι μαλάκες στην αφρική για προβλήματα,
ελάτε εδώ ρε μουνιά να δείτε τι τραβάει ο γιωτάς, ξέρεις τι είναι 9 μήνες χωρίς να σε βάζει η μάνα σου για ύπνο, να μην σε ταΐζουν παστίτσιο και μουσακά, να μην έχεις ιντερνετ, τηλεόραση. πως θα περνάει η ώρα σου χωρίς φέισμπουκ;
να μην μπορείς να βγεις όποτε θέλεις.
άντε τώρα μην τα πάρω, θέλουν τα μαυράκια να μιλάνε για προβλήματα, και τι έγινε που δεν τρώτε και πρίζονται οι κοιλιές σας ρε; εμείς εδώ πάμε στο στρατό υποχρεωτικά. θίγεται η συνείδησή μας, είναι αντίθετο στα πιστεύω μας.
ρε εμείς πάμε στο στρατό ρε.
είσαι παλίος...
ημουνα στο 543 λοχος Ε.Μ.Λ το 2001
είσαι παλίος...
ημουνα στο 543 λοχος Ε.Μ.Λ το 2001
Καλά κοίτα ο απογαλακτισμός γίνεται κ χωρίς τον στρατό αν το θες πραγματικά...δεν είναι ανάγκη να πας στρατό,άλλο υπάρχει;;;παιδια ειναι μεγαλη συζητηση και δεν εχω χρονο να την κανω.σε πολλα θεματα ενας νεος μπορει να μαθει απο το στρατο.κυριως να απογαλακτιστει. δε μιλαω για εκπαιδευση.η εκπαιδευση ειναι το τελευταιο πραγμα που θα κανεις εκτος αν πας καταδρομεις.
ρε αντε χεσε μας και συ και τα στρατα σουπαιδια ειναι μεγαλη συζητηση και δεν εχω χρονο να την κανω.σε πολλα θεματα ενας νεος μπορει να μαθει απο το στρατο.κυριως να απογαλακτιστει. δε μιλαω για εκπαιδευση.η εκπαιδευση ειναι το τελευταιο πραγμα που θα μαθεις εκτος αν πας καταδρομεις.
Καλά κοίτα ο απογαλακτισμός γίνεται κ χωρίς τον στρατό αν το θες πραγματικά...δεν είναι ανάγκη να πας στρατό,άλλο υπάρχει;;;
παιδια ειναι μεγαλη συζητηση και δεν εχω χρονο να την κανω.σε πολλα θεματα ενας νεος μπορει να μαθει απο το στρατο.κυριως να απογαλακτιστει. δε μιλαω για εκπαιδευση.η εκπαιδευση ειναι το τελευταιο πραγμα που θα κανεις εκτος αν πας καταδρομεις.
ρε αντε χεσε μας και συ και τα στρατα σου
μονο κατι ακοινωνιτοι γκαβλωνουν με τον στρατο γιατι η προτερη ζωη τους ειναι μια μιζερια
εγω απο δικη μου εμπειρια εχω πολλα κ ουτε μονιμος ειμαι ουτε εχω να κερδισω κατι.αποψη μου ειναι. αν πετυχω τη συζητηση κ αυριο που θα ξαναμπω θα σου πω κ αλλαΚαλά κοίτα ο απογαλακτισμός γίνεται κ χωρίς τον στρατό αν το θες πραγματικά...δεν είναι ανάγκη να πας στρατό,άλλο υπάρχει;;;
Εμενα η σειρα μου, οι 9 στους 10 δεν ειχαν ταξιδεψει ουτε με καραβι, τί λεμε τωραΑν εχεις ζησει 2-3 πραματακια στη ζωη σου πουθενα δε χρησιμευει ο στρατος. Χασιμο χρονου και μονο. Τωρα για καποιους που δεν εχουν βγει πιο εξω απο την πολη τους και γενικα δεν εχουν εμπειριες, τοτε ναι, για αυτους ο στρατος ειναι κατι το συνταρακτικο. Θυμαμαι σειρες μου που δεν ειχαν ξαναμπει σε αεροπλανο και τους φαινοτανε τρελη εμπειρια η ολη διαδικασια.
Αναλογα με τις εμπειριες του κρινει ο καθενας.
ακριβως οπως τα λεει ο σκωληξ ειναι
Άπαξ κ βγεις στην εργασία κ ζωή σοβαρά κ αληθινά κ όχι μαϊμουδίστικα(π.χ. να κάνεις το γκαρσόνι σε κανένα μαγαζί γνωστού-φίλου,απ'οπου δεν θα απολυθείς κ κινείσαι ελεύθερα) αυτό θα γίνει...θα συναναστραφείς κ μάθεις να χειρίζεσαι κ ζεις με όλους.Είναι μεγάλο σχολείο. Βλέπεις τα πάντα και πρέπει να μάθεις να ζεις με τους πάντες.. Από τον βουτηρομπεμπέ μέχρι τον φονιά και τον νταβατζή... Τον έμπορο ναρκωτικών, μέχρι τον κτηνοβάτη.. Και όλα αυτά όχι μεταφορικά αλλά κυριολεκτικά... Είναι εμπειρία που δεν πρόκειται να βρεις κάπου αλλού. Και βλέπεις και τα όρια σου... Σωματικά, ψυχολογικά και πνευματικά...
Είναι μεγάλο σχολείο. Βλέπεις τα πάντα και πρέπει να μάθεις να ζεις με τους πάντες.. Από τον βουτηρομπεμπέ μέχρι τον φονιά και τον νταβατζή... Τον έμπορο ναρκωτικών, μέχρι τον κτηνοβάτη.. Και όλα αυτά όχι μεταφορικά αλλά κυριολεκτικά... Είναι εμπειρία που δεν πρόκειται να βρεις κάπου αλλού. Και βλέπεις και τα όρια σου... Σωματικά, ψυχολογικά και πνευματικά...
μαθαινεις να συμβιωνεις με αλλους ψυχοπαθεις,ομοφυλοφιλους,μισοτρελους,παρανοικους,σχιζοφρενεις ,εχοντες ιδεες μεγαλειου κλπΓια πες ρε τυπε να μαθουμε κι εμεις. Διοτι εμενα χαμενος χρονος μου φανηκε.
Άπαξ κ βγεις στην εργασία κ ζωή σοβαρά κ αληθινά κ όχι μαϊμουδίστικα(π.χ. να κάνεις το γκαρσόνι σε κανένα μαγαζί γνωστού-φίλου,απ'οπου δεν θα απολυθείς κ κινείσαι ελεύθερα) αυτό θα γίνει...θα συναναστραφείς κ μάθεις να χειρίζεσαι κ ζεις με όλους.
Οπότε άλλο.....
γιατι σε ποια δουλεια θα εβλεπες την αγρια φυση του ορεινου εβρου,τα δαση και τα λαγκαδια,τις οχθες του εβρου πριν σμιξει με τον αρδα κλπ κλπ......εγώ στην θητεία μου έκανα 18 βολές (με πολυβόλο)
αυτό σε ποιά δουλειά θα το κάνεις...