travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
πολυ ενδιαφερον αφιερωμα....
μούτσος τύπε ή φυλακόβιος;6 τατουαζ το πρώτο πριν 20 χρόνια το ξαναπέρασα ένα χεράκι πέρσι να ανανεώσω το χρώμα!
Τα πρώτα 5 λεπτά "πονάνε" ανάλογα και το σημείο που το κάνεις.
Ο πόνος είναι πιο πολύ σαν μια αίσθηση καψίματος.
μούτσος τύπε ή φυλακόβιος;
6 τατουαζ το πρώτο πριν 20 χρόνια το ξαναπέρασα ένα χεράκι πέρσι να ανανεώσω το χρώμα!
6 τατουαζ το πρώτο πριν 20 χρόνια το ξαναπέρασα ένα χεράκι πέρσι να ανανεώσω το χρώμα!
Σε ποια σημεία τα έχεις "βαρέσει"?? Επίσης τι σχέδια έχεις κάνει και τι μέγεθος (στο περίπου) έχουν??
Αν παίζουν και φωτός έστω από το διαδίκτυο ακόμη καλύτερα
καλη υπομονη φιλε Ελλην αν κανεις.
να τα λεμε αυτα παιδια.
ολη αυτη την διαδικασια την βαριεμαι μαν....κατσε να στο ''χτυπησουν'' μετα αλοιφες,οχι ηλιο τον πρωτο καιρο κτλ..Γιατί έτσι τύπε μου???
ολη αυτη την διαδικασια την βαριεμαι μαν....κατσε να στο ''χτυπησουν'' μετα αλοιφες,οχι ηλιο τον πρωτο καιρο κτλ..
μπεπανθολ εβαζα με την κοκκινη γραμμη που ειναι για εκδορες,καψιματα κτλΈχεις δίκιο κολλητέ..
Ερώτηση: Τι αλοιφές έβαζες?? Στα πρακτικά του θέματος..
Επίσης ρε παιδιά πάνω κάτω τι τιμές παίζουν τι σήμερον ημέρα?? Πχ για ένα μεσαίου μεγέθους τατού στο μπράτσο που να πιάνει λίγο πιο πάνω από τον αγκώνα ξέρω γω..
μπεπανθολ εβαζα με την κοκκινη γραμμη που ειναι για εκδορες,καψιματα κτλ
υπαρχει κ με την μπλε γραμμη αλλα ειναι λαιτ
τι σχεδιο θες να κανεις?
Έχεις δίκιο κολλητέ..
Ερώτηση: Τι αλοιφές έβαζες?? Στα πρακτικά του θέματος..
Επίσης ρε παιδιά πάνω κάτω τι τιμές παίζουν τι σήμερον ημέρα?? Πχ για ένα μεσαίου μεγέθους τατού στο μπράτσο που να πιάνει λίγο πιο πάνω από τον αγκώνα ξέρω γω..
τι σχεδιο θες να κανεις?
ζεις Αθηνα?
αν οχι που βρισκεσαι?
ποσα Ευρω διαθετεις?
θες ασπρομαυρο ή εγχρωμο?
μα τις βελονες τα πας καλα γενικα?