Νέα

Περί tattoo & piercing...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 77K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kavlotikos

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2014
Like
9
Πόντοι
16
Εμένα μου αρέσει η διαδικασία γενικά, το να ψάξεις σχέδιο τι χρώματα θες να έχει κ.λ.π
Μην φρικάρεις όμως με βελόνες και αίματα, όσο σου το κάνει στο σκουπίζει και βλέπεις αίματα, πριν στο τυλίξει όταν τελειώσει και κάνει το καλό το σκούπισμα αρκετό αίμα και βλέννα...ελπίζω να μην τα σιχαίνεσαι αυτα

Όχι κανένα πρόβλημα αδερφέ..
Και σ'ευχαριστώ και εσένα για τις απαντήσεις..
Και εγώ σκέφτομαι εν καιρό να κάνω 2 με 3 (το πολύ γιατί δεν είμαι της υπερβολής) αλλά σίγουρα μικρού μεγέθους το δεύτερο..
Π.χ θα ήθελα να έχει κάποιο γνωμικόν για την ζωή και ίσως όχι στα Ελληνικά..  :grin:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Λοιπόν τύπε θα σου απαντήσω επιγραμματικά:

- Όπως έγραψα και στο αρχικό μου μήνυμα στο παρόν thread σκέφτομαι (αρχικά) να κάνω ένα tattoo μεσαίου μεγέθους στο μπράτσο που να φτάνει μέχρι πάνω από τον αγκώνα. Όσον αφορά το σχέδιο ακόμη δεν έχω κατασταλάξει αλλά θα ήθελα να έχει σχέση με την παράδοση / πολιτισμό / κουλτούρα κυρίως αλλά όχι και απαραίτητα. Αυτή την περίοδο χαζεύω ιδέες / σχέδια κλπ κυρίως από το TattooBox.

- Δεν ζω στην Αθήνα αλλά έρχομαι αρκετά συχνά και μάλιστα κατά 99,9% θα κάνω και το τατού επάνω και μάλιστα έχω καταλήξει στο Inkaholic Tattoo Studio συνεπώς δεν είναι πρόβλημα αυτό.

- Τύπε το πολύ μέχρι 70άρι και αν... Οι εποχές δεν προσφέρονται για πολλές σπατάλες..

- Ασπρόμαυρο.

- Κανένα πρόβλημα με τις βελόνες. Άλλωστε είμαι και εθελοντής αιμοδότης με κάρτα.  :sunglasses:
:hi:
να χεις στο πισω μερος του μυαλου -εκτος απο ετοιμα σχεδια κ φλας σχεδιων- οτι ο τατουατζης μπορει να σου κανει κ freehand σχεδιο,το οποιο σαν επιλογη ''φοριεται'' αρκετα τα τελευταια χρονια.
για το μπατζετ να εχεις κατα νου να το ξεχειλωσεις κ λιγο,φθανοντας κ το 100 αρι ανα χρειαστει...μιλαμε για κατι μονιμο,οποτε πρεπει να εισαι λιγο πιο ευελικτος στο οικονομικο,στο λεω χωρις παρεξηγηση.
καλο βολι  :orchestra:

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Όχι κανένα πρόβλημα αδερφέ..
Και σ'ευχαριστώ και εσένα για τις απαντήσεις..
Και εγώ σκέφτομαι εν καιρό να κάνω 2 με 3 (το πολύ γιατί δεν είμαι της υπερβολής) αλλά σίγουρα μικρού μεγέθους το δεύτερο..
Π.χ θα ήθελα να έχει κάποιο γνωμικόν για την ζωή και ίσως όχι στα Ελληνικά..  :grin:

Ότι κάνεις κάντο με σκέψη μπόλικη, θα το έχεις μια ζωή αυτό να θυμάσαι
Κάτι που σαρεσει σίγουρα... π.χ μακαρόνια με κιμά! :2funny:

dirty sαnchez

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2014
Κριτικές
6
Like
21
Πόντοι
16
ενα σημειο μονο. ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ετοιμο σχεδιο (απ'αυτα τα ετοιμα που σου δινουν να δεις στα στουντιο). ζητα απο κανα φιλο σου  (αρτιστα/κατι..) να σου φτιακσει κατι - ή κανε εσυ το δικο σου ! γεματος ο γουεμπ με σχεδια/αποψεις/τεχνοτροπιες κοκ.

ειχα φαει ηττα ενα καλοκαιρι, που ειδα στο ποδι καποιου, το σχεδιο που'χα εγω στο χερι !  :(  :P  :headbang:  :S

kavlotikos

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2014
Like
9
Πόντοι
16
:hi:
να χεις στο πισω μερος του μυαλου -εκτος απο ετοιμα σχεδια κ φλας σχεδιων- οτι ο τατουατζης μπορει να σου κανει κ freehand σχεδιο,το οποιο σαν επιλογη ''φοριεται'' αρκετα τα τελευταια χρονια.
για το μπατζετ να εχεις κατα νου να το ξεχοιλωσεις κ λιγο,φθανοντας κ το 100 αρι ανα χρειαστει...μιλαμε για κατι μονιμο,οποτε πρεπει να εισαι λιγο πιο ευελικτος στο οικονομικο,στο λεω χωρις παρεξηγηση.
καλο βολι  :orchestra:

Έχεις δίκιο λογικά το 100άρικο δεν το γλιτώνω..  :sunglasses:
Το freehand τι φάση παίζει?? Δηλαδή να μου κάνει ότι σχέδιο γουστάρει αυτός??
Sorry για τις πολλές ερωτήσεις απλά καταλαβαίνετε.. Θέλει ψαξίδι...  :cheesy:

Ότι κάνεις κάντο με σκέψη μπόλικη, θα το έχεις μια ζωή αυτό να θυμάσαι
Κάτι που σαρεσει σίγουρα... π.χ μακαρόνια με κιμά! :2funny:

Κάααπως έτσι...
Πάντως σίγουρα θα έχει να κάνει με φαγητό η φράση..  :2funny:

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
οποτε παμε για Μισκο ή ντεβετα τατου κτλ  :grin: :orchestra:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΑΒΕΖ με αυτή την γραμματοσειρά :rockon:

sons-of-anarchy-mens-samcro-logo-sleeveless-shirt-black_2.jpg

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Έχεις δίκιο λογικά το 100άρικο δεν το γλιτώνω..  :sunglasses:
Το freehand τι φάση παίζει?? Δηλαδή να μου κάνει ότι σχέδιο γουστάρει αυτός??
Sorry για τις πολλές ερωτήσεις απλά καταλαβαίνετε.. Θέλει ψαξίδι...  :cheesy:
φριχαντ ειναι να αυτοσχεδιασει ο τατουατζης πανω σε καποιο ''θεμα'' που θα διαλεξεις εσυ κ να μην ακολουθησει μια νορμα σχεδιου καλουπωμενη...ειτε ειναι φλας σχεδιου (το κανανε στα 90ς αυτο κ εινια ξεπερασμενο) ειτε ετοιμο σχεδιο με λιγη παραλλαγη (το ξεκινησανε αρχες του 2000 κ το κανουν ακομη κ σημερα)...για αντιγραφη σχεδιου απο αλλον δεν το συζητω καν.καλυτερα να μην κανεις καθολου μετα

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
φριχαντ ειναι να αυτοσχεδιασει ο τατουατζης πανω σε καποιο ''θεμα'' που θα διαλεξεις εσυ κ να μην ακολουθησει μια νορμα σχεδιου καλουπωμενη...ειτε ειναι φλας σχεδιου (το κανανε στα 90ς αυτο κ εινια ξεπερασμενο) ειτε ετοιμο σχεδιο με λιγη παραλλαγη (το ξεκινησανε αρχες του 2000 κ το κανουν ακομη κ σημερα)...για αντιγραφη σχεδιου απο αλλον δεν το συζητω καν.καλυτερα να μην κανεις καθολου μετα

Το καλύτερο τους...αν τους πας σχέδιο καλουπωμένο 8.000 φορές ξενερώνουν.
Θα στο κάνουν αλλά πιο καύλα είναι ένα σχέδιο "πρωτότυπο"

kavlotikos

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2014
Like
9
Πόντοι
16

Αυτοσχεδιάζει δηλαδή επάνω σου και αν δεν σου αρέσει στο τέλος ούτε γάτα ούτε ζημιά??  :2funny: :2funny: :2funny:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Το καλύτερο τους...αν τους πας σχέδιο καλουπωμένο 8.000 φορές ξενερώνουν.
Θα στο κάνουν αλλά πιο καύλα είναι ένα σχέδιο "πρωτότυπο"
συμφωνω,αλλα αν ο πελατης επιμενει στην τελικη θα του κανουν κοπυ-πειστ οτι θα θελει αυτος.  ;)
υπαρχουν κ τετοιες περιπτωσεις.

kavlotikos

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2014
Like
9
Πόντοι
16
Μάγκες αν είναι έτσι τότε αυτό με τον αυτοσχεδιασμό με ψήνει πάρα πολύ..  :rockon:
Άλλωστε δεν έχω συγκεκριμένο σχέδιο στο μυαλό μου..
Έχω δει και κάποια μαορί καλά αλλά πολύ μαυρίλα ρε παιδί μου..
Επίσης γαμάνε ορισμένα Blackwork και κυρίως με αισιόδοξα μηνύματα..

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Μάγκες αν είναι έτσι τότε αυτό με τον αυτοσχεδιασμό με ψήνει πάρα πολύ..  :rockon:
Άλλωστε δεν έχω συγκεκριμένο σχέδιο στο μυαλό μου..
Έχω δει και κάποια μαορί καλά αλλά πολύ μαυρίλα ρε παιδί μου..
Επίσης γαμάνε ορισμένα Blackwork και κυρίως με αισιόδοξα μηνύματα..

Είναι δύσκολα και θέλουν ξανά περασμα μετά απο 1 μήνα γιατί έχει πολυ χρώμα

Στην γάμπα που έχω τετοιο 3 φορές πήγα

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Ωχ κατάλαβα..  :o :rolleyes:
Να υποθέσω ότι είναι και με χρώμα??

9 στα 10 είναι μαυρα, αλλά τα περισσότερα σχέδια έχουν πολύ μαυρο σε ορισμένα σημεία
Περιμένεις 3 εβδομαδες απο τότε που θα το κάνεις και ξαναπας και όπου έχει κενα στο ξαναπερναει δωρεαν εννοειτε

kavlotikos

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2014
Like
9
Πόντοι
16
9 στα 10 είναι μαυρα, αλλά τα περισσότερα σχέδια έχουν πολύ μαυρο σε ορισμένα σημεία
Περιμένεις 3 εβδομαδες απο τότε που θα το κάνεις και ξαναπας και όπου έχει κενα στο ξαναπερναει δωρεαν εννοειτε

Σε αυτό μάλλον θα έχω θέμα αν χρειαστεί και το κάνω Αθήνα!

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.353
Πόντοι
6.056
για πειτε κανενας ζωφραφισμενος αν υπαρχει τι παιζει θεσσαλονικη τωρα

γιατι το εχω χασει το θεμα καποια χρονια και βλεπω καθε 2 στενα κεντανε ολοι οι ασχετοι...

οκ ο νικος ειναι κορυφη ξερω φανταζομαι ακομα θα ειναι...οι αλλοι που ξεπεταγονται σαν τα μανιταρια τι λενε?

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.587
Πόντοι
12.756
για πειτε κανενας ζωφραφισμενος αν υπαρχει τι παιζει θεσσαλονικη τωρα

γιατι το εχω χασει το θεμα καποια χρονια και βλεπω καθε 2 στενα κεντανε ολοι οι ασχετοι...

οκ ο νικος ειναι κορυφη ξερω φανταζομαι ακομα θα ειναι...οι αλλοι που ξεπεταγονται σαν τα μανιταρια τι λενε?
αυτα ειναι του σατανα μαν μακρια,ΜΑΚΡΙΑ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom