cocos30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 2.179
- Πόντοι
- 2.477
Έχω χτυπήσει 2 τατουάζ.Αγαπητοί συναγωνιστές.
Εδώ και καιρό ασχολούμε, εκτός απο το βασικό μου επάγγελμα, και με την δερματοστιξία (τατουάζ) ως hobby.
Ανοίγω αυτό το θέμα και παρακαλώ όσοι απο εσάς ενδιαφέρεστε, να παραθέσετε αυτό που θα σας ενδιέφερε να κάνετε.
Για να μην παρεξηγηθώ, δεν αποσκοπώ σε οποιαδήποτε τύπου "διαφήμηση" αλλά απεναντίας επειδή ασχολούμε και με το σχέδιο θα ήθελα να δω ποιές είναι οι τάσεις στην επιλογή σχεδίων καθώς στο σάιτ υπάρχει απο όσο έχω καταλάβει ποικιλία στις ηλικίες.
Αν για οποιονδήποτε λόγο το θέμα αυτό θεωρηθεί spamming παρακαλώ να τοποθετηθείτε προς αποφυγήν παρεξηγήσεως.
Αυτό στην πλάτη
το σημα της ατλετικο μπιλμαο
Ασε με να μαντεψω τι τατουαζ χτυπησες.Έχω χτυπήσει 2 τατουάζ.
Λοιπόν η μόδα είναι στους άντρες:δράκοι,αετοί,μάγοι κ τα tribal.
Στις γυναίκες:λουλουδάκια,νεράιδες,πεταλουδίτσες.
Και επίσης παίζει πολύ δελφίνι ρε φίλε...πωωω!!!
Ξεκίνα μαθαίνοντας να σχεδιάζεις αυτά λοιπόν καλά γι'αρχή.
θελω το εξωφυλλο απο τον δισκο chaos a.d των sepultura στην πλατη..το χεις?
παρακαλώ όσοι απο εσάς ενδιαφέρεστε, να παραθέσετε αυτό που θα σας ενδιέφερε να κάνετε.
θελω το εξωφυλλο απο τον δισκο chaos a.d των sepultura στην πλατη..το χεις?
Εγώ θέλω να γράψεις "ΠΑΣΟΚ" πάνω στο πουλί μου.
Πρόσεξε όμως:
"ΠΑΣΟΚ" θα λέει όταν είναι πεσμένος
(στο κατούρημα π.χ.)
Όταν μου σηκωθεί, θα πρέπει να φαίνεται άλλο πράμα.
Για καλύτερη κατανόηση, παραθέτω και σχήμα.
Η μόδα είναι αυτή που σου γράφω.Ευχαριστώ για την απαντηση σου! Δεν το πολυπιστευω ότι αυτή η μόδα που λες υφίσταται πλέον, τωρα βέβαια εξαρτάται και γιατί το κάνεις. Για τις γυναίκες συμφωνώ, απο όσες ζήτησα να γίνουν πειραματόζωα μου στα πρώτα μου βήματα, όλες παρα μόνο μίας εξαιρουμένης ζήτησαν τράιμπαλ και λουλούδια χαμηλά στην μέση!!
Η μόδα είναι αυτή που σου γράφω.
Οι άντρες γενικά θέλουν κάτι που να τονίζει πόσο άντρες είναι,σαν αυτά που σου γράφω.
Οι φίλοι σου μάλλον ήταν πιο ψαγμένοι. ;)ίσως να έχεις και δίκιο...απλά εγώ έχω μικρό δείγμα, σε φίλους μου πχ που τους έχω χτυπήσει ενα ή δύο δεν μου ζήτησαν δράκους, τράιμπαλ κλπ, βασικά εμένα μου αρεσει να χτυπάω γιαπωνεζικες μάσκες (hannya αν γνωρίζεις). Οπως επίσης αν ρίξεις μια ματιά σε portfolio καλλιτεχνών σε διάφορα στουντιο θα δείς ότι έχει διευρυνθεί η γκάμα απο την οποία επιλέγουν, πάντως συμφωνώ στο ότι οι αντρες επιλέγουν κατι το οποίο να τονίζει περισσότερο το οτι είναι άντρες.
Εσυ τι εχεις κανει? Δεν θυμαμαι.Πρόσφατα διάβασα για μια καινούργια μόδα με πυρακτομένα σίδερα,όπως μαρκάρανε τα μουσχάρια στο φαρουέστ. :S
Δε σου λέω ρε...θα δεις από κοντά.Εσυ τι εχεις κανει? Δεν θυμαμαι.