Νέα

Περί tattoo & piercing...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 77K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
0
Αγαπητοί συναγωνιστές.

Εδώ και καιρό ασχολούμε, εκτός απο το βασικό μου επάγγελμα, και με την δερματοστιξία (τατουάζ) ως hobby.
Ανοίγω αυτό το θέμα και παρακαλώ όσοι απο εσάς ενδιαφέρεστε, να παραθέσετε αυτό που θα σας ενδιέφερε να κάνετε.
Για να μην παρεξηγηθώ, δεν αποσκοπώ σε οποιαδήποτε τύπου "διαφήμηση" αλλά απεναντίας επειδή ασχολούμε και με το σχέδιο θα ήθελα να δω ποιές είναι οι τάσεις στην επιλογή σχεδίων καθώς στο σάιτ υπάρχει απο όσο έχω καταλάβει ποικιλία στις ηλικίες.

Αν για οποιονδήποτε λόγο το θέμα αυτό θεωρηθεί spamming παρακαλώ να τοποθετηθείτε προς αποφυγήν παρεξηγήσεως.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Αγαπητοί συναγωνιστές.

Εδώ και καιρό ασχολούμε, εκτός απο το βασικό μου επάγγελμα, και με την δερματοστιξία (τατουάζ) ως hobby.
Ανοίγω αυτό το θέμα και παρακαλώ όσοι απο εσάς ενδιαφέρεστε, να παραθέσετε αυτό που θα σας ενδιέφερε να κάνετε.
Για να μην παρεξηγηθώ, δεν αποσκοπώ σε οποιαδήποτε τύπου "διαφήμηση" αλλά απεναντίας επειδή ασχολούμε και με το σχέδιο θα ήθελα να δω ποιές είναι οι τάσεις στην επιλογή σχεδίων καθώς στο σάιτ υπάρχει απο όσο έχω καταλάβει ποικιλία στις ηλικίες.

Αν για οποιονδήποτε λόγο το θέμα αυτό θεωρηθεί spamming παρακαλώ να τοποθετηθείτε προς αποφυγήν παρεξηγήσεως.
Έχω χτυπήσει 2 τατουάζ.

Λοιπόν η μόδα είναι στους άντρες:δράκοι,αετοί,μάγοι κ τα tribal.

Στις γυναίκες:λουλουδάκια,νεράιδες,πεταλουδίτσες.

Και επίσης παίζει πολύ δελφίνι ρε φίλε...πωωω!!! :P

Ξεκίνα μαθαίνοντας να σχεδιάζεις αυτά λοιπόν καλά γι'αρχή.

Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
0
Ευχαριστώ για την απαντηση σου! Δεν το πολυπιστευω ότι αυτή η μόδα που λες υφίσταται πλέον, τωρα βέβαια εξαρτάται και γιατί το κάνεις. Για τις γυναίκες συμφωνώ, απο όσες ζήτησα να γίνουν πειραματόζωα μου στα πρώτα μου βήματα, όλες παρα μόνο μίας εξαιρουμένης ζήτησαν τράιμπαλ και λουλούδια χαμηλά στην μέση!!

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Αυτό στην πλάτη

Συνημμένα

• Sons_of_Anarchy_Wallpaper_by_dannis2.png
    Sons_of_Anarchy_Wallpaper_by_dannis2.png
    344,7 KB · Εμφανίσεις: 36

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
το σημα της ατλετικο μπιλμαο  :grin:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Έχω χτυπήσει 2 τατουάζ.

Λοιπόν η μόδα είναι στους άντρες:δράκοι,αετοί,μάγοι κ τα tribal.

Στις γυναίκες:λουλουδάκια,νεράιδες,πεταλουδίτσες.

Και επίσης παίζει πολύ δελφίνι ρε φίλε...πωωω!!! :P

Ξεκίνα μαθαίνοντας να σχεδιάζεις αυτά λοιπόν καλά γι'αρχή.
Ασε με να μαντεψω τι τατουαζ χτυπησες.
flag01_large.jpg

gay_jesus_tattoo_WTF_Jesus_Tattoos-s350x226-52044.jpg

Γαματα ειναι.  :thumbsup:

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
παρακαλώ όσοι απο εσάς ενδιαφέρεστε, να παραθέσετε αυτό που θα σας ενδιέφερε να κάνετε.

Εγώ θέλω να γράψεις "ΠΑΣΟΚ" πάνω στο πουλί μου.

Πρόσεξε όμως:

"ΠΑΣΟΚ" θα λέει όταν είναι πεσμένος
(στο κατούρημα π.χ.)

Όταν μου σηκωθεί, θα πρέπει να φαίνεται άλλο πράμα.

Για καλύτερη κατανόηση, παραθέτω και σχήμα.

Συνημμένα

• Tatoo.gif
    Tatoo.gif
    12,6 KB · Εμφανίσεις: 24
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
0
Εγώ θέλω να γράψεις "ΠΑΣΟΚ" πάνω στο πουλί μου.

Πρόσεξε όμως:

"ΠΑΣΟΚ" θα λέει όταν είναι πεσμένος
(στο κατούρημα π.χ.)

Όταν μου σηκωθεί, θα πρέπει να φαίνεται άλλο πράμα.

Για καλύτερη κατανόηση, παραθέτω και σχήμα.

:think: :think: κάτι τέτοιο δεν το έχω!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ευχαριστώ για την απαντηση σου! Δεν το πολυπιστευω ότι αυτή η μόδα που λες υφίσταται πλέον, τωρα βέβαια εξαρτάται και γιατί το κάνεις. Για τις γυναίκες συμφωνώ, απο όσες ζήτησα να γίνουν πειραματόζωα μου στα πρώτα μου βήματα, όλες παρα μόνο μίας εξαιρουμένης ζήτησαν τράιμπαλ και λουλούδια χαμηλά στην μέση!!
Η μόδα είναι αυτή που σου γράφω.

Οι άντρες γενικά θέλουν κάτι που να τονίζει πόσο άντρες είναι,σαν αυτά που σου γράφω.

Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
0
Η μόδα είναι αυτή που σου γράφω.

Οι άντρες γενικά θέλουν κάτι που να τονίζει πόσο άντρες είναι,σαν αυτά που σου γράφω.

ίσως να έχεις και δίκιο...απλά εγώ έχω μικρό δείγμα, σε φίλους μου πχ που τους έχω χτυπήσει ενα ή δύο δεν μου ζήτησαν δράκους, τράιμπαλ κλπ, βασικά εμένα μου αρεσει να χτυπάω γιαπωνεζικες μάσκες (hannya αν γνωρίζεις). Οπως επίσης αν ρίξεις μια ματιά σε portfolio καλλιτεχνών σε διάφορα στουντιο θα δείς ότι έχει διευρυνθεί η γκάμα απο την οποία επιλέγουν, πάντως συμφωνώ στο ότι οι αντρες επιλέγουν κατι το οποίο να τονίζει περισσότερο το οτι είναι άντρες.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ίσως να έχεις και δίκιο...απλά εγώ έχω μικρό δείγμα, σε φίλους μου πχ που τους έχω χτυπήσει ενα ή δύο δεν μου ζήτησαν δράκους, τράιμπαλ κλπ, βασικά εμένα μου αρεσει να χτυπάω γιαπωνεζικες μάσκες (hannya αν γνωρίζεις). Οπως επίσης αν ρίξεις μια ματιά σε portfolio καλλιτεχνών σε διάφορα στουντιο θα δείς ότι έχει διευρυνθεί η γκάμα απο την οποία επιλέγουν, πάντως συμφωνώ στο ότι οι αντρες επιλέγουν κατι το οποίο να τονίζει περισσότερο το οτι είναι άντρες.
Οι φίλοι σου μάλλον ήταν πιο ψαγμένοι. ;)

Οι φίλες σου πάλι όχι κ ζήτησαν λουλουδάκια.

Ψάξε το κ θα δεις πως έχω δίκιο για την μόδα(α κ λύκοι,δε στο πα ξέχασα).

Φυσικά υπάρχουν πάντα κ οι πιο ψαγμένοι. ;)

Επισκέπτης
Κάντε τατουαζ οπου θελετε εκτος απο το ματι παιδια!....ειναι μαλακία!

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Πρόσφατα διάβασα για μια καινούργια μόδα με πυρακτομένα σίδερα,όπως μαρκάρανε τα μουσχάρια στο φαρουέστ. :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom