loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
Αντμιν? ε? πως?
Και μαζεψου σταρακι! Ακου καγκουρια το μανικι
Αντμιν? ε? πως?
Και μαζεψου σταρακι! Ακου καγκουρια το μανικι
οτι κ να σου ειπαν ψεμματα ειναι!!!!!!!!νταξει ενημερωθηκα
οτι κ να σου ειπαν ψεμματα ειναι!!!!!!!!
μαρτυριαρα!!!δεεεεεεεεεεεεεεν είναι αλήθεια ότι ζηλεύεις τα μανίκια γιατί είναι πια πασέ η άγκυρα που έχεις στο μπράτσο?
δικαιώθηκα... χεχε....
αν δεν ηταν ο ποπαυ http://[URL unfurl="true"]www.fusedfilm.com/wp-content/uploads/2010/03/popeye.jpg[/img[/URL]]έχω δει άτομο με άγκυρα στο μπράτσο :S
ήταν και μικρός, κάτω από 30 :S :S
είχε κάνει φυλακή, δεν ξέρω αν λέει κάτι αυτό, ήταν και με απαίσιο μελάνι που είχε πρασινίσει
αν και τα μισώ τα τατού θα πώ με γειά για να είμαι ευγενικός !!! ;)
Καλο ρε μαγκα, με γεια και καλη αρχη αν ειναι το πρωτο.
έχω δει άτομο με άγκυρα στο μπράτσο :S
ήταν και μικρός, κάτω από 30 :S :S
είχε κάνει φυλακή, δεν ξέρω αν λέει κάτι αυτό, ήταν και με απαίσιο μελάνι που είχε πρασινίσει
νομιζω το πρασινισμα του μελανιου ειναι το συνηθισμενο των φυλακοβιων τατουατζιδων
ο καθενας πορευεται με οτι εργαλεια εχει
Μπράτσο,χέρια,ώμους,πόδια,πλάτη(χαμηλά/ψηλά),κωλομέρια δεν πόνας,πρέπει να είσαι πολύ μυγιάγγιχτος.Ξερεις κανεις τι παιζει πραγματικα??
Μαγκες το χω παρει αποφαση να χτυπησω ενα στην εσωτερικη μερια του μπρατσου μου.Ειχα την εντυπωση οτι δεν θα ποναει γτ εκει ειναι σκετο κρεας αλλα μου ειπαν οτι ειναι απο τα πλεον επιπονα σημεια γιατι εκει ειναι τιγκα στο νευρο και για να ειμαι ειλικρινης αποταν μου το ειπανε, εχω κλασει μαλλι
Ξερεις κανεις τι παιζει πραγματικα??
Tί είναι το γαμπίκι;;;πονας εκει που υπαρχουν κοκαλα!!!αλλα επισης ειναι θεμα χαρακτηρα!ποσο πολυ φοβασαι τις βελονες!εγω εχω κανει γαμπικι και ενιωθα ενα γαργαλητο απο τις βελονες και αργοτερα ενα μουδιασμα οπου δεν καταλαβαινα απολυτως τπτ!!!
καλη επιτυχια!!!