Νέα

Περί tattoo & piercing...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 77K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Έκανε τατουάζ στο πέος του για να κερδίσει ένα Mini

Έκανε ...Mini τατουάζ στα γεννητικά του όργανα για να κερδίσει ένα αυτοκίνητο. Ο λόγος για ένα Γερμανό, ο οποίος, όπως φαίνεται, είναι υπέρμαχος της γνωστής φράσης ο σκοπός αγιάζει τα μέσα!

'Oλα ξεκίνησαν όταν ένας ραδιοφωνικός σταθμός στην Γερμανία είχε ανακοινώσει πως θα χαρίσει ένα αυτοκίνητο της Mini σε αυτόν που κάνει τατουάζ το όνομα της μάρκας στο... πέος του.
Ο Andreas Muller λοιπόν  δεν.. μάσησε και σε πολύ λίγα λεπτά το αυτοκίνητο των ονείρων του έγινε δικό του.

Υ.Γ.Μάγκες κ σε αυτό το σημείο παίζει να πονάει πιστεύω...εγώ πάντως το έχω μικρό κ δεν υπάρχει χώρος!!! :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Πάντως μάγκες άρχισε να γίνεται πολύ μόδα...σε λίγο θα είναι σπάνιο να μην έχεις τατουάζ,έτσι μου έρχεται να πάω να τα αφαιρέσω... :rolleyes: :P

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Μαγκες το χω παρει αποφαση να χτυπησω ενα στην εσωτερικη μερια του μπρατσου μου.Ειχα την εντυπωση οτι δεν θα ποναει γτ εκει ειναι σκετο κρεας αλλα μου ειπαν οτι ειναι απο τα πλεον επιπονα σημεια γιατι εκει ειναι τιγκα στο νευρο και για να ειμαι ειλικρινης αποταν μου το ειπανε, εχω κλασει μαλλι  :dancing: :dancing:
Ξερεις κανεις τι παιζει πραγματικα??

οταν το εκανα σε αυτο ακριβως το σημειο, πηγα πολυ ανετη μιας και ειχα ηδη αλλο ενα το οποιο δεν με πονεσε καθολου, σε πληροφορω τα 10 λεπτα που χρειαστηκε για να μου το χτυπησει εγω τα ενοιωσα αιωνα

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
στα πλευρα ποναει?
πειτε καμμια γνωμη.

Επισκέπτης
Οπου και να κανεις τατουαζ το ιδιο ποναει. Ισως σε καποια μερη που το δερμα ειναι πιο σκληρο -εχω την ακουσα πολυ στα δαχτυλα. Σημασια παντως εχει το μεγεθος. Αμα ειναι μεγαλο εννοειτε οτι θα πονεσεις λιγακι.

Επισκέπτης
Δε σας χάλασε!  :rockon:

Συνημμένα

• 2_129.jpg
    2_129.jpg
    105,9 KB · Εμφανίσεις: 21

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom