analprison
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 15
- Like
- 3
- Πόντοι
- 616
vothros να σε ρωτησω κατι?σε κανα μπουρδελακι πας ποτε????
ουτε εκει δεν τον δεχοντεvothros να σε ρωτησω κατι?σε κανα μπουρδελακι πας ποτε????
σιλανς λιγο παιδι μου ...ουτε εκει δεν τον δεχοντε
ειναι η ντροπη του κοσμου
μονο σε καφενια.... παοvothros να σε ρωτησω κατι?σε κανα μπουρδελακι πας ποτε????
σοστο βρομο και δε με πενουνε μεσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ουτε εκει δεν τον δεχοντε
ειναι η ντροπη του κοσμου
μωνω ει αιφταμονο σε καφενια....παο
μονο σε καφενια.... παοσοστο βρομο και δε με πενουνε μεσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
τι σαμπουαν χρησιμοποιειτε?
οτι πι το γινεκακι,εγο παντοσ πλενομε μια φορα το μινα με ξεσστρο και μιστριτι σαμπουαν χρησιμοποιειτε?
εγο ιμε αφιτροτοσ ακομι και αβγαλτοσ πεδια,τιν ανιξι με τιν καλιφονεζααν σου κανουμε κονε και σε δεχτουν???θα μπεις???και σε στουντιο παιζει φαση να ξερεις
φιλε μου καλε ινε πολι ορεο να χισ τατουαζ ενα αετο,μια αετογερακινα,ενα κιρκινεζι,ενα σππινι,μια καρακαξαΠαιδια βγαλατε ΟΛΟ το θρεντ οφ τοπικ!!Βοθρε ημαρτον σε καθε θρεντ που συμμετεχεις γραφεις οτι σου ερθει στο μυαλο!Σας παρακαλω ολους να γραφετε πραγματα που να αφορουν τον τιτλο του εκαστοτε θεματος που συμμετεχετε!
φιλε μου καλε ινε πολι ορεο να χισ τατουαζ ενα αετο,μια αετογερακινα,ενα κιρκινεζι,ενα σππινι,μια καρακαξα
και εγο σε αγαπο πολι,γιαφτο και γραφο αμα ισε μπιτισ σα και μενα ολι μπιφαλια γραφτισ
ιν πουλια τισ ελαδοσ,εγο προτιμο το μπουφομεταφραση παιζει??
μεταφραση παιζει??
Οχι δεν παιζει φιλε μου και σε λιγο αρχιζω να σβηνω ΟΛΑ τα ασχετα ποστ!μεταφραση παιζει??
εγο σε αγαπο πολι παντοσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Οχι δεν παιζει φιλε μου και σε λιγο αρχιζω να σβηνω ΟΛΑ τα ασχετα ποστ!
Βοθρε κανε ενα θρεντ να γραφεις εκει οτι θελεις!
οχι δεν ειναι κανενασς απο τους 2..απο τον περσονα ή το λαλακ χανω στοιχημα!!!!