οχι πως υπαρχει λογοσ να δωσω αναφορα!! εχω μπει και εκει και το εδω σαιτ το εμαθα απο καποιον που ειναι μαλαμα εδω... οκ λοιπον??ωχ απο κει θα ναι
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ινε πολι καλο πεδι οποτε τι μασ νιαζι πια ινε,και στο κοσμοπολιταν μασ αγαπανε,ακομα και μενανεεχει σημασια?
analprison
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 15
- Like
- 3
- Πόντοι
- 616
εχει σημασια?
οχι βρε συ .μην αρπάζεσαι. απλα μου ειναι λιγο δύσκολο να καταλαβω πως απο ενα φορουμ με χαζοβιολες και φλώρους και θεματολογια ψωνια.περιοδος,δεν χυνω.χωρισα κ.τ.λ τι ενδιαφέρον ειδες εδω???
εγο ιμουνα εκι και ιμε χαζοβιολοφλοροψονοαχιστοχοριστρασοχι βρε συ .μην αρπάζεσαι. απλα μου ειναι λιγο δύσκολο να καταλαβω πως απο ενα φορουμ με χαζοβιολες και φλώρους και θεματολογια ψωνια.περιοδος,δεν χυνω.χωρισα κ.τ.λ τι ενδιαφέρον ειδες εδω???
η αλι δε ιταν μονο εγο
το ξενο-αγνωστο-πρωτογνορο παντα τραβαει την προσοχη,τωρα ξεκινησα ισωσ τελικα να μην μαρεσει κ να μην συνεχισω.. σωστα? αλλωστε ειδα πολλουσ απο δω να ναι και εκει και να εκθετουν αποψεισ...οχι βρε συ .μην αρπάζεσαι. απλα μου ειναι λιγο δύσκολο να καταλαβω πως απο ενα φορουμ με χαζοβιολες και φλώρους και θεματολογια ψωνια.περιοδος,δεν χυνω.χωρισα κ.τ.λ τι ενδιαφέρον ειδες εδω???
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
μην πεταγεσαι και διακοπτεις τα παιδιαεγο ιμουνα εκι και ιμε χαζοβιολοφλοροψονοαχιστοχοριστρασ
η αλι δε ιταν μονο εγο
να εισαι διακριτικος,ποτε θα γινεις ανθρωπος?
Επισκέπτης
καθολου οκ,βγαλε αυτη την ηλιθιαοχι πως υπαρχει λογοσ να δωσω αναφορα!! εχω μπει και εκει και το εδω σαιτ το εμαθα απο καποιον που ειναι μαλαμα εδω... οκ λοιπον??
analprison
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 15
- Like
- 3
- Πόντοι
- 616
το ξενο-αγνωστο-πρωτογνορο παντα τραβαει την προσοχη,τωρα ξεκινησα ισωσ τελικα να μην μαρεσει κ να μην συνεχισω.. σωστα? αλλωστε ειδα πολλουσ απο δω να ναι και εκει και να εκθετουν αποψεισ...
40 ποστ σε 1.5 μερες λειτουργίας μαλλον σου αρεσει....
Επισκέπτης
τα τραβελια με προσοντα....οχι βρε συ .μην αρπάζεσαι. απλα μου ειναι λιγο δύσκολο να καταλαβω πως απο ενα φορουμ με χαζοβιολες και φλώρους και θεματολογια ψωνια.περιοδος,δεν χυνω.χωρισα κ.τ.λ τι ενδιαφέρον ειδες εδω???
εγο ιμε ιλιθια πρεπι να βγο εξο τορα,μα βρεχι τουλουμοτιριακαθολου οκ,βγαλε αυτη την ηλιθια
πωπω λυσαα!!!! θα την βγαλω. καπιοα στιγμηκαθολου οκ,βγαλε αυτη την ηλιθια
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
μαλλον της αρεσε απο παλια40 ποστ σε 1.5 μερες λειτουργίας μαλλον σου αρεσει....
Επισκέπτης
τα μακαρονια φταινε,σου ειπα οχι τρεις χουφτες αλατιπωπω λυσαα!!!! θα την βγαλω. καπιοα στιγμη
απο τον περσονα ή το λαλακ χανω στοιχημα!!!!οχι πως υπαρχει λογοσ να δωσω αναφορα!! εχω μπει και εκει και το εδω σαιτ το εμαθα απο καποιον που ειναι μαλαμα εδω... οκ λοιπον??
analprison
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 15
- Like
- 3
- Πόντοι
- 616
μαλλον της αρεσε απο παλια
Ημερομηνία εγγραφής: χθες στις 17:57 silvia. μαλλον οχι
ινε ορεα πολι η φοτο,αστινα μιαζι με τιν καλιφονεζα η μεγαλομιλιτισαπωπω λυσαα!!!! θα την βγαλω. καπιοα στιγμη
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Ημερομηνία εγγραφής: χθες στις 17:57 silvia. μαλλον οχι
http://[URL unfurl="true"]www.benavidesisd.net/images/eagles/aquila.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
φαλακροαετοσ το κονδοαρα τι τονε εβγαλεσ???
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
τσαλαπετεινος ειναι αλλα δεν πειραζει γιατι εισαι ασχετος απο ορνιθολογιακονδοραααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Επισκέπτης
μ αρεσει που παντα ειμαστε οφ τοπικ