Επισκέπτης
νινα το οτι εσυ δεν καταλαβαινεις τι συμβολιζει ενα τατουαζ δεν σημαινει οτι ειναι ανευ σημασιας....
να το ξεκαθαρισω και στο φορουμ για να μην υπαρχουν αποριες!!δεν υπαρχει χενα που να κραταει 1 ή 2 χρονια!!η χενα ειναι για μια βδομαδα ,βαρια ,βαρια 10 μερες!!
νινα το οτι εσυ δεν καταλαβαινεις τι συμβολιζει ενα τατουαζ δεν σημαινει οτι ειναι ανευ σημασιας....
γιατι μαλακια κ γιατι να κλειδωθει ?παντως ψιλομαλακια το θρεντ αυτο!!παει για κλειδωμα...
γιατι δεν εχει καποιο σκοπο υπαρξης!σοβαρο εννοω!!οποτε δεν παει το παλιαμπελο...γιατι μαλακια κ γιατι να κλειδωθει ?
κ μονο οτι καποιοι γουσταρουμε τα τατουαζ κ βλεπουμε καποια σχεδια κ ακουμε κ 2 πραγματα παραπανω απο καποιον που γνωριζει...(εστω κ ελαχιστα...)....αξιζει να υπαρχει....γιατι δεν εχει καποιο σκοπο υπαρξης!σοβαρο εννοω!!οποτε δεν παει το παλιαμπελο...
μην νομιζεις οτι και ξερω και πολλα!!υπαρχουν και καλυτεροι απο μενα απλα ετυχε να ειμαι ο μοναδικος εδω μεσα!!αλλωστε τα περισσοτερα τα ξερετε και εσεις!!αλλα οκ ας ποσταρουμε φωτο να γουσταρουμε..κ μονο οτι καποιοι γουσταρουμε τα τατουαζ κ βλεπουμε καποια σχεδια κ ακουμε κ 2 πραγματα παραπανω απο καποιον που γνωριζει...(εστω κ ελαχιστα...)....αξιζει να υπαρχει....
εδω υπαρχουν τα τραβελο-θρεντ...τα σκατο-θρεντ κλπ...το τατουαζο-θρεντ θα κλεισεις...προς θεου...
Εγω ενα ξερω οτι κατι που κανει ενας ανθρωπος δεν σημαινει οτι δεν μπορει να το καταφερει και καποιος αλλος οτι και να ειναι αυτο!μην νομιζεις οτι και ξερω και πολλα!!υπαρχουν και καλυτεροι απο μενα απλα ετυχε να ειμαι ο μοναδικος εδω μεσα!!αλλωστε τα περισσοτερα τα ξερετε και εσεις!!αλλα οκ ας ποσταρουμε φωτο να γουσταρουμε..
για να κανεις τατουαζ χρειαζεσαι ταλεντο και δουλεια ,πολυ δουλεια!!να μαθει καποιος πως να χρησιμοποιει τα μοτερακια γινεται!το να ειναι σε θεση να δει περα απο το σχεδιο δεν μαθαινεται!ή το εχεις ή δεν το εχεις!Εγω ενα ξερω οτι κατι που κανει ενας ανθρωπος δεν σημαινει οτι δεν μπορει να το καταφερει και καποιος αλλος οτι και να ειναι αυτο!