Νέα

Περί tattoo & piercing...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 77K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
νινα το οτι εσυ δεν καταλαβαινεις τι συμβολιζει ενα τατουαζ δεν σημαινει οτι ειναι ανευ σημασιας....

Επισκέπτης
να το ξεκαθαρισω και στο φορουμ για να μην υπαρχουν αποριες!!δεν υπαρχει χενα που να κραταει 1 ή 2 χρονια!!η χενα ειναι για μια βδομαδα ,βαρια ,βαρια 10 μερες!!

Επισκέπτης
να το ξεκαθαρισω και στο φορουμ για να μην υπαρχουν αποριες!!δεν υπαρχει χενα που να κραταει 1 ή 2 χρονια!!η χενα ειναι για μια βδομαδα ,βαρια ,βαρια 10 μερες!!

αυτο που διαφημιζουν διαφορα κεντρα αισθητικης...φανταζομαι για γυναικουλες κυριως....οτι κανουν τατουαζ για 6 μηνες ή 1 χρονο...τι ειναι ?? μαλακια φανταστηκα αρχικα...αλλα μιας κ ξερεις....διαφωτισε μας...

Επισκέπτης
η βελονα του τατουαζ παει μεχρι ενα ορισμενο βαθος μεσα στο δερμα!!γι αυτο και ειναι μονιμο!το δερμα καταστρεφει και αλλαζει τους ιστους του καθε δευτερολεπτο!!αυτο γινεται στην ψηλοτερη επιφανεια του δερματος!αυτοι λοιπον που διαφημιζουν την χενα για ενα χρονο,παιρνουν την βελονα και την βαζουν οχι τοσο βαθια αλλα ισα ισα να τρυπησουν το δερμα με σκοπο να ΄΄χτυπησουν΄΄ τη χενα στο σημειο που γινεται η αλλαγη των ιστων του δερματος!το θεμα ειναι οτι δεν μπορεις να εισαι σιγουρος ποσο βαθια θα πας!εγω προσωπικα προτιμω να χασω πελατη παρα να τον κοροιδεψω με πραγματα που δεν ειναι εφικτα!

Επισκέπτης
βεβαια μπορει καποιος καλλιτεχνης του τατουαζ να ειναι τοσο ικανος που να μπορει να το κανει!εγω δεν μπορω ,δεν ειμαι τοσο ικανος στην τελικη!!

Επισκέπτης
η ασπιδα στο σχεδιο αυτο κοσμει το χερι του γουορ  :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
:rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• dreamtattoo_002_kol_seytan.jpg
    dreamtattoo_002_kol_seytan.jpg
    55,3 KB · Εμφανίσεις: 46

Επισκέπτης
παντως ψιλομαλακια το θρεντ αυτο!!παει για κλειδωμα...

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.140
Πόντοι
12.056
Παντως το ΜΟΤΟRHEAD Σκαβει...το θελωωωωω  :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
γιατι δεν εχει καποιο σκοπο υπαρξης!σοβαρο εννοω!!οποτε δεν παει το παλιαμπελο... :think: :think:
κ μονο οτι καποιοι γουσταρουμε τα τατουαζ κ βλεπουμε καποια σχεδια κ ακουμε κ 2 πραγματα παραπανω απο καποιον που γνωριζει...(εστω κ ελαχιστα...:P)....αξιζει να υπαρχει....
εδω υπαρχουν τα τραβελο-θρεντ...τα σκατο-θρεντ κλπ...το τατουαζο-θρεντ θα κλεισεις...προς θεου...

Επισκέπτης
κ μονο οτι καποιοι γουσταρουμε τα τατουαζ κ βλεπουμε καποια σχεδια κ ακουμε κ 2 πραγματα παραπανω απο καποιον που γνωριζει...(εστω κ ελαχιστα...:P)....αξιζει να υπαρχει....
εδω υπαρχουν τα τραβελο-θρεντ...τα σκατο-θρεντ κλπ...το τατουαζο-θρεντ θα κλεισεις...προς θεου...
μην νομιζεις οτι και ξερω και πολλα!!υπαρχουν και καλυτεροι απο μενα απλα ετυχε να ειμαι ο μοναδικος εδω μεσα!!αλλωστε τα περισσοτερα τα ξερετε και εσεις!!αλλα οκ ας ποσταρουμε φωτο να γουσταρουμε..

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
μην νομιζεις οτι και ξερω και πολλα!!υπαρχουν και καλυτεροι απο μενα απλα ετυχε να ειμαι ο μοναδικος εδω μεσα!!αλλωστε τα περισσοτερα τα ξερετε και εσεις!!αλλα οκ ας ποσταρουμε φωτο να γουσταρουμε..
Εγω ενα ξερω οτι κατι που κανει ενας ανθρωπος δεν σημαινει οτι δεν μπορει να το καταφερει και καποιος αλλος οτι και να ειναι αυτο!

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Εδώ υπάρχουν τόοοοοσα άλλα άχρηστα θέματα που
έχουν ανοιχτεί, αυτό θα κλείσουμε;;;
Μην τρελαθούμε κι όλας!!!

Επισκέπτης
Εγω ενα ξερω οτι κατι που κανει ενας ανθρωπος δεν σημαινει οτι δεν μπορει να το καταφερει και καποιος αλλος οτι και να ειναι αυτο!
για να κανεις τατουαζ χρειαζεσαι ταλεντο και δουλεια ,πολυ δουλεια!!να μαθει καποιος πως να χρησιμοποιει τα μοτερακια γινεται!το να ειναι σε θεση να δει περα απο το σχεδιο δεν μαθαινεται!ή το εχεις ή δεν το εχεις!

Επισκέπτης
;) ;) ;)

Συνημμένα

• Img37841_dad_tribal.jpg
    Img37841_dad_tribal.jpg
    26,7 KB · Εμφανίσεις: 24
  • Img37844_Untitled-1.jpg
    Img37844_Untitled-1.jpg
    38,2 KB · Εμφανίσεις: 19
  • Img38518_P1010026.JPG
    Img38518_P1010026.JPG
    45,8 KB · Εμφανίσεις: 24

Επισκέπτης
προσωπικα προτιμω να δουλευω με τα σχεδια!να βαζω σκιες,λεπτομερειες!!αλλα το ποιο ευκολο πραγμα για μας ειναι να παρουσιασουμε ενα καλουτσικο σχεδιο ,σαν εντυπωσιακο στον πελατη!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom