Νέα

Περί tattoo & piercing...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 77K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Agent_Nina

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
ναι εκεί.
έψαξα πολύ για να το βρω το σχέδιο, γιατί είχε σημασία για μένα το συγκεκριμένο (αλλιώς απλώς δεν το'κανα)

εσύ πού είσαι και πότε θα πιούμε καφέ?!
και ποιός είναι ο savalas (I'm a neofite)

Επισκέπτης
ναι εκεί.
έψαξα πολύ για να το βρω το σχέδιο, γιατί είχε σημασία για μένα το συγκεκριμένο (αλλιώς απλώς δεν το'κανα)

εσύ πού είσαι και πότε θα πιούμε καφέ?!
και ποιός είναι ο savalas (I'm a neofite)
δεν ξερεις το σαβαλα?  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:!!τον ζωντανο θρυλο της νυχτερινης αθηνας,που περπαταει και του πετανε στρινγκακια οι γυναικες,και καμια φορα και σωβρακα καποιοι αντρες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:!!!δεν γραφω στο φορουμ τη διευθυνση του μαγαζιου γιατι θα ξαναπουν οτι κανω διαφημιση  :headbang: :headbang: :headbang:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ο Σαβάλας είναι καφετέρια στη Βάρκιζα με ωραίους λουκουμάδες.

Επισκέπτης
δεν ειναι ακριβως καφετερια !!περισσοτερο για ουζουκαταστασεις!!και πριν 2-3 χρονια δουλευε ενα απιστευτο μωρακι εκει!!σκετος αγγελος!!

rotti

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
32
Πόντοι
6
:rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• cc4.jpg
    cc4.jpg
    25 KB · Εμφανίσεις: 68
  • carl22.jpg
    carl22.jpg
    32,5 KB · Εμφανίσεις: 29

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
δεν ειναι ακριβως καφετερια !!περισσοτερο για ουζουκαταστασεις!!και πριν 2-3 χρονια δουλευε ενα απιστευτο μωρακι εκει!!σκετος αγγελος!!

Ποιο μωράκι μου λες τώρα! Εγώ φχαριστιόμουν λουκουμάδες! :2funny: :rockon:Αχ με έπιασε μια λιγούρα τώρα... :headbang:

Επισκέπτης
εγω φχαριστιομουν το μωρακι......χιχιχιιχιχι

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
εγω φχαριστιομουν το μωρακι......χιχιχιιχιχι

Καβλιάρη μου εσύ! Ιππότης της κάβλας. Διηπειρωτικέ υπερκαβλιάρη της ηδονής! Είχε και κάνα τατού ρε πονηρούλη? ;)

Επισκέπτης
θα σουχε βαλει μαλλον venom  :headbang2: στο κασετόφωνο γιαυτο θαχες φρικάρει :2funny:
Και ο Γιωργος χτυπαει πολυ καλα.
Εγω εκει ταχω κανει και στο αλάνι τον warhol :rockon:
α  ωστε ετσι ε? :new_shocked: :new_shocked:!!σου ειχα την τυροπιτουλα σου,την κοκα κολα σου,τις τσιχλες σου για μετα,ροκιες να βαρανε και εσυ παλιοπροδοτη λες για τον αλλον  :'( :'( :'( :'( :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Γιατι ρε αχαριστε, τοσα και τοσα εχω πει και για σενα :grin:
εχεις μπλεξει με τη γυμναστρια, εχεις χασει το φως σου και δε ξερεις τι λες μου φαινεται :2funny:
να πεις και αλλα για τον θειο γουορ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!για τη γυμναστρια δεν καταλαβαινω τι λες  :grin: :grin: :grin:!!αληθεια ,στη μυκονο ξερεις κανενα καλο κλαμπ? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:!!!

rotti

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
32
Πόντοι
6
:rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• adsky2.jpg
    adsky2.jpg
    35,8 KB · Εμφανίσεις: 21
  • PAGE02.JPG
    PAGE02.JPG
    39,1 KB · Εμφανίσεις: 25
  • PAGE124.JPG
    PAGE124.JPG
    41,2 KB · Εμφανίσεις: 48

Επισκέπτης
εμενα ο αγαπουλης μου μιλησε εντρομος ,λεγοντας ,-θα τα πουμε μετα ,θα τα πουμε μετα-!!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ρε παιδιά τι Μύκονος, Πάρος, τι τρεντιές είναι αυτές? :2funny: :2funny:μήπως μπήκατε κατά λάθος στο σάιτ? Εδώ ξέρετε μιλάμε για μπουρδέλα! :2funny: :2funny: :2funny: Τα σπιτάκια με τα κόκκινα φωτάκια  :2funny: :P :P :grin:

Επισκέπτης
Ρε παιδιά τι Μύκονος, Πάρος, τι τρεντιές είναι αυτές? :2funny: :2funny:μήπως μπήκατε κατά λάθος στο σάιτ? Εδώ ξέρετε μιλάμε για μπουρδέλα! :2funny: :2funny: :2funny: Τα σπιτάκια με τα κόκκινα φωτάκια  :2funny: :P :P :grin:
πισω ρε τυφλουρααααααα!!σεβασμος στους παλιους  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!
Ολοι αγαπουληδες εχετε καταντησει :2funny: :2funny: :2funny:
αφου ειμαστε ερωτευσιμοι αντρες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:!!

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Με Ελληνιδα ο αγαπουλης ή οχι για να ξερω τι δουλεμα θα πεσει?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Εμείς άλλα μάθαμε από τους παλιούς! :dancing: :rockon:

Επισκέπτης
Εμείς άλλα μάθαμε από τους παλιούς! :dancing: :rockon:
μαθημα ζωης!!το ωραιο δεν εχει εθνικοτητα!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!φροντιζουμε ολες τις ωραιες παρουσιες και παντα μενουμε ενα κεφαλαιο στηζ ωης τους και οχι αλλος ενας αντρας που την ειχε  :rockon: :rockon: :rockon:!!μα καλα?πως τα λεω ετσι? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom