Νέα

Περί tattoo & piercing...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 77K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Σύντροφε Warhol έχεις παει κατά Ασία μεριά ?  Έχουν μεγάλη παράδοση στο Τατού. Στην ταύλάνδη ειδικότερα υπάρχουν πάρα πολλά μαγαζιά με καταπληκτικά σχέδια. Η θεματογραφία τους στηρίζεται κυρίως σε παραστάσεις ζωών, ξωτικών και μαγικών φράσεων που υποτίθεται ότι φέρουν μακροζωία και καλοτυχία στον κάτοχό τους. Η δε τεχνική τους είναι άριστη. Μούχει τύχει δε πολλές φορές να με σταματούν αυθόρμητα στο δρόμο διάφοροι ντόπιοι για να περιεργαστούν το (δυτικής τεχνοτροπίας) τατού μου.

Μια ταυλανδέζα γνωστή μου μου έχει πει ότι ο καλύτερος καλλιτέχνης τατουάζ στην ανατολική ασία είναι ο Jimmy Wang στο Χονγκ Κονγκ. Αυτή εκεί έχει κάνει και τα τρία που έχει και μάλιστα εκεί θα πάει να κάνει και το τέταρτο.Βέβαια είναι και πανάκριβος αλλά γενικά πολύ γνωστός και καλός στην τέχνη του.

Επισκέπτης
ο καθενας εχει τα κριτηρια του!!σημασια εχει ο καλλιτεχνης να βλεπει περα απο το σχεδιο!! :rockon: :rockon:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
δεν ξερω απο τατουαζ!!καπου το ειχα ακουσει και το ειπα και εγω  :2funny: :2funny: :2funny:

Πες έστω και αυτά που άκουσες! Μπορεί να μη ξέρεις από τατουάζ αλλά ίσως έχεις καλή μνήμη ;)

Επισκέπτης
αφηνω εσενα που ξερεις να μιλησεις  :grin: :grin: :grin:!!θα παρακολουθησω τι θα πεις να μαθω και εγω  :grin: :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Εγώ λέω ότι η έμπνευση και ο καλλιτεχνικός οίστρος μετράει πάνω από όλα! Και καθοδηγεί και το τεχνικό κομμάτι. Το τεχνικό κομμάτι είναι κάτι που μαθένεται, αλλά το καλλιτεχνικό ,είναι θέμα ταλέντου πιο πολύ... Και ίσως σπανιου μάλιστα! Δεν είναι επισκευή του καρμπιρατέρ το τατουάζ!Είναι τέχνη!

Επισκέπτης
Εγώ λέω ότι η έμπνευση και ο καλλιτεχνικός οίστρος μετράει πάνω από όλα! Και καθοδηγεί και το τεχνικό κομμάτι. Το τεχνικό κομμάτι είναι κάτι που μαθένεται, αλλά το καλλιτεχνικό ,είναι θέμα ταλέντου πιο πολύ... Και ίσως σπανιου μάλιστα! Δεν είναι επισκευή του καρμπιρατέρ το τατουάζ!Είναι τέχνη!
για να το λες......

Επισκέπτης
ετσι ειναι τα πραγματακια ρεμαλια και αλανια  :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• johnnydepp2.jpg
    johnnydepp2.jpg
    43,1 KB · Εμφανίσεις: 24
  • johnnydepp5.jpg
    johnnydepp5.jpg
    17,8 KB · Εμφανίσεις: 27

Neuronico

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Εγω warhol εχω μια απορια οσο αναφορα τους καλιτεχνες τατουαζ.
Σιγουρα για να γινεις εππαγγελματιας σημαινει οτι ζωγραφιζεις πολυ καλα απο μικρος, αλλα ειμαι περιεργος πςω μαθαινεις και πως κανεις εκπαιδευση στο συγκεκριμενο χωρο.
Ετυχε ποτε στα πρωτα βηματα να κανεις καποιο λαθος για παραδειγμα?

Επισκέπτης
Εγω warhol εχω μια απορια οσο αναφορα τους καλιτεχνες τατουαζ.
Σιγουρα για να γινεις εππαγγελματιας σημαινει οτι ζωγραφιζεις πολυ καλα απο μικρος, αλλα ειμαι περιεργος πςω μαθαινεις και πως κανεις εκπαιδευση στο συγκεκριμενο χωρο.
Ετυχε ποτε στα πρωτα βηματα να κανεις καποιο λαθος για παραδειγμα?
ειχα ταλεντο στη ζωγραφικη και αποφασισα οταν ημουν πιτσιρικας να ασχοληθω με τα τατουαζ για το χαρτζηλικι τοτε!πηγα λοιπον σε ενα ταττοο στουντιο που ειχα εναν γνωστο και του ζητησα να με παρουν σαν βοηθο!το πρωτο πραγμα που μου ζητησαν ηταν να τραβηξω μια ισια γραμμη!θα αναρωτιεσαι γιατι το ζητησαν αυτο!!γιατι πρεπει να εχεις σταθερο χερι και η γραμμες που τραβας να ειναι σαν χαρακας  ;) ;)!!εκει εμαθα πως λειτουργουν τα μοτερακια ,γραφτηκα ταυτοχρονα σε μια σχολη για σχεδιο οπου εμαθα τις διαφορες τεχνικες  και σιγα σιγα ξεκινησα να ΄΄χτυπαω΄΄ και εγω τατουαζ!!τα πρωτα που εκανα ηταν πανω σε μενα ετσι ωστε αμα κανω λαθος να ειναι στο δικο μου κορμι!μην φανταζεσαι οτι χτυπαγα τιποτα δυσκολα σχεδια στην αρχη!οτι εβλεπα στο καρμπον ,εκανα!μετα απο εξασκηση και μελετη αρχισα τα περιπλοκα ,με σκιες κτλ!!αυτα βεβαια γιναν πριν 11 χρονια!! :rockon: :rockon: :rockon:!!

Επισκέπτης
:rockon: :rockon: γυναικαρα  :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• 10.jpg
    10.jpg
    41 KB · Εμφανίσεις: 20
  • 05.jpg
    05.jpg
    35,6 KB · Εμφανίσεις: 24

Neuronico

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Αστα να πανε.. Την ειδα προχθες για πρωτη φορα σε τσοντα
Γαμιεται σαν διαλος

Επισκέπτης
αγορασα και την καινουργια τσοντα της ,το emperor με τον ροκο  :rockon: :rockon:!!αλλα σαν το man-eater δεν ειναι!!!αυτες ειναι γυναικες!!τιγκα στα τατουαζ  :rockon: :rockon: :rockon:

InAthens

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Καλημέρα συναγωνιστές ... παραθέτω μια φωτό από ένα powerpoint που μου έστειλαν (άσχετο με τα τατουάζ) ... αλλά η συγκεκριμένη φωτό έχει νομίζω καλλιτεχνικό υπόβαθρο για το χώρο ... συμφωνείτε; (θείε γουώρ κι εσύ μπορείς να πεις την άποψή σου κι ας μην ξέρεις και πολλά ...  :2funny:  :2funny:  :2funny: )

Συνημμένα

• tatpuss.jpg
    tatpuss.jpg
    23 KB · Εμφανίσεις: 20

Επισκέπτης
Καλημέρα συναγωνιστές ... παραθέτω μια φωτό από ένα powerpoint που μου έστειλαν (άσχετο με τα τατουάζ) ... αλλά η συγκεκριμένη φωτό έχει νομίζω καλλιτεχνικό υπόβαθρο για το χώρο ... συμφωνείτε; (θείε γουώρ κι εσύ μπορείς να πεις την άποψή σου κι ας μην ξέρεις και πολλά ...  :2funny:  :2funny:  :2funny: )

να δειτε τι τραβαω στο μαγαζι.....κατι  τετοια σκανε μυτη και θελουν σε αυτα τα σημεια τατουαζ  :dancing: :dancing: :dancing:

Επισκέπτης
:rockon: :rockon:για τον πανο  :rockon:

Συνημμένα

• bmegl209543.jpg
    bmegl209543.jpg
    60,1 KB · Εμφανίσεις: 21

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom