Νέα

Περί tattoo & piercing...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 77K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

InAthens

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Καλημέρα παληκάρια ... εγώ προτείνω στο φίλο vasos να κάνει ένα σαν την εικόνα που παραθέτω ... μετά την κατάλληλη ψηφιακή επεξεργασία ίσως ...

Συνημμένα

• AncientGreekssmall.jpg
    AncientGreekssmall.jpg
    37,9 KB · Εμφανίσεις: 43

Επισκέπτης
τατουαζ με τον τσε γκεβαρα!!το δικο μου δεν εχει κοκκινο χρωμα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• ChezRivera.jpg
    ChezRivera.jpg
    47,6 KB · Εμφανίσεις: 62

Επισκέπτης
σαν του θειου γουορ  :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• chetattoo.jpg
    chetattoo.jpg
    18 KB · Εμφανίσεις: 65

Επισκέπτης
:rockon: :rockon: :rockon:!!η μουναρα αντζελινα και το αλανι ο τζονυ ντεπ  :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• angelina-jolie-tattoos.jpg
    angelina-jolie-tattoos.jpg
    11,9 KB · Εμφανίσεις: 24
  • johnny-depp-tattoo.jpg
    johnny-depp-tattoo.jpg
    5,4 KB · Εμφανίσεις: 29

Επισκέπτης
σημειωτεον η προσευχη της αντζελινας θα ειναι το καινουργιο μου ταττοο στο χερι  :rockon: :rockon:!!συνεχιζω με αλλες φωτογραφιες  :dancing: :dancing: :dancing:

Συνημμένα

• img42674b0e61a92.jpg
    img42674b0e61a92.jpg
    4,2 KB · Εμφανίσεις: 27
  • gothic-tattoo-117946384212980.jpg
    gothic-tattoo-117946384212980.jpg
    14,7 KB · Εμφανίσεις: 21
  • gothic-tattoo-1124471892971.jpg
    gothic-tattoo-1124471892971.jpg
    21 KB · Εμφανίσεις: 16

Επισκέπτης
:rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• maori-tattoo.jpg
    maori-tattoo.jpg
    6,9 KB · Εμφανίσεις: 25
  • gothic-tattoo-11506010716457.jpg
    gothic-tattoo-11506010716457.jpg
    12,8 KB · Εμφανίσεις: 17
  • gothic-tattoo-11606994758692.jpg
    gothic-tattoo-11606994758692.jpg
    14,3 KB · Εμφανίσεις: 19

Επισκέπτης
για τον πανο που γουσταρει τα πολεμικα  :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• TATTOO (38).jpg
    TATTOO (38).jpg
    75,9 KB · Εμφανίσεις: 24

Επισκέπτης
για τον ζερο!!μπορει να απειλει μεσω πμ αλλα εγω ολους τους φροντιζω  :grin: :grin: :grin: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• i7y33lpa.jpg
    i7y33lpa.jpg
    93,6 KB · Εμφανίσεις: 19

Επισκέπτης
για τον παπαγιωργη  :dancing: :dancing:

Συνημμένα

• bmepb484996.jpg
    bmepb484996.jpg
    78,4 KB · Εμφανίσεις: 18

yannis

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε warhol σαν επαγγελματιας θεωρεις πως ειναι politically correct ενω εχω στο σωμα μου ειδη ενα tribal-ινδουιστικο tattoo  να χτυπησω αλλο ενα που θελω αλλα ειναι σε τελειως διαφορετικη κουλτουρα η θα φενεται ηλιθιο??
thanks

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.087
Πόντοι
42.697
για τον ζερο!!μπορει να απειλει μεσω πμ αλλα εγω ολους τους φροντιζω  :grin: :grin: :grin: :rockon: :rockon: :rockon:

μέγιστο respect στον καλλιτεχνη και μπουρδελιάρη warhol!
ευχαριστώ για το τατουάζ , πρέπει να ομόλογήσω όμως οτι αυτό που πόσταρες για τον Πάνο είναι όλα τα λεφτά!

paykiller

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
εχουμε τοσα ωραια ελληνικα θεματα και καποιοι πανε και χτυπανε κατι χαζοαμερικανιες.Για ποιο λογο?????το τατοο ειναι τελετη για πολλους πολιτισμους.Εδω ειναι ανοητη μοδα για το 90% των φερωντων.

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Κάλυψε όλο τον συντελεστή δόμησης ...

Συνημμένα

• carey.jpg
    carey.jpg
    90 KB · Εμφανίσεις: 22

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Ρε σεις, αυτά τα τατού θέλουν μπράτσα...
που να τα κάνω γω ρε με τα λεπτά χεράκια
που χω...χαχα:)

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Να παιζεις περισσοτερο ντραμς!

yannis

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε savalas thanks για την απαντηση σου.
Το tribal που εχω ειναι στη γαμπα,και ναι περιλαμβανει μεσα το συμβολο του OM, ξερω ειμαι πλεον   
τετριμενο αλλα ειναι κατι που με εκφραζει και επιπλεον εγινε προ 5ετιας.
Το νεο που εχω υποψιν μου ειναι ενας ουροβορος οφις (ουρά οχι ούρα) και σκεφτομαι να γινει στο στηθος.
Αυτο που αναφερεις με διαφορετικες περιοδους της ζωης μας το κατανοω απολυτος και το ασπαζωμαι!
Thanks για την βοηθεια σου.

Επισκέπτης
αυτο που θα πω ειναι η προσωπικη μου αποψη και δεν σημαινει οτι ειναι σωστη!!απλα αυτο πιστευω εγω!!υπαρχουν ορισμενα σχεδια που συμβολιζουν πολυ σημαντικα πραγματα για καποιον!!αυτα τα σχεδια θεωρω φρονιμοτερο να μην τα πειραζουμε με τραιμπαλ ή οτιδηποτε αλλο για να μεγαλωσει το σχεδιο!!το αφηνουμε οπως ειναι διχως να κανουμε καμια παρεμβαση!!οσον αφορα τον φιλο που ρωτησε για το ταττοο που θελει να χτυπησει ,δεν βρισκω κανενα προβλημα στο να εχεις καποιος σχεδια διαφορετικης κουλτουρας!! :rockon: :rockon: :rockon:!!

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Σύντροφε Warhol έχεις παει κατά Ασία μεριά ?  Έχουν μεγάλη παράδοση στο Τατού. Στην ταύλάνδη ειδικότερα υπάρχουν πάρα πολλά μαγαζιά με καταπληκτικά σχέδια. Η θεματογραφία τους στηρίζεται κυρίως σε παραστάσεις ζωών, ξωτικών και μαγικών φράσεων που υποτίθεται ότι φέρουν μακροζωία και καλοτυχία στον κάτοχό τους. Η δε τεχνική τους είναι άριστη. Μούχει τύχει δε πολλές φορές να με σταματούν αυθόρμητα στο δρόμο διάφοροι ντόπιοι για να περιεργαστούν το (δυτικής τεχνοτροπίας) τατού μου.

Επισκέπτης
δεν εχω ακομα  :headbang: :headbang:!!μην ξεχναμε οτι ουσιαστικα απο αυτες τις χωρες ξεκινησε η τεχνη του τατουαζ!στην ασια θεωρουσαν οτι οποιος χτυπαγε ταττοο τη μορφη ενος ζωου ,αποκτουσε τις δυναμεις του και τα χαρισματα του  :rockon: :rockon: :rockon:!!επισης ηταν ενα ειδος τεστ για τους νεαρους πολεμιστες της φυλης του ,που αμα αντεχαν τον πονο του τατουαζ σημαινε οτι ηταν ετοιμοι να πολεμησουν και να ενηλικιωθουν  :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom