You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Επισκέπτης
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.087
- Πόντοι
- 42.697
για τον ζερο!!μπορει να απειλει μεσω πμ αλλα εγω ολους τους φροντιζω
μέγιστο respect στον καλλιτεχνη και μπουρδελιάρη warhol!
ευχαριστώ για το τατουάζ , πρέπει να ομόλογήσω όμως οτι αυτό που πόσταρες για τον Πάνο είναι όλα τα λεφτά!
polemistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Φιλε savalas thanks για την απαντηση σου.
Το tribal που εχω ειναι στη γαμπα,και ναι περιλαμβανει μεσα το συμβολο του OM, ξερω ειμαι πλεον
τετριμενο αλλα ειναι κατι που με εκφραζει και επιπλεον εγινε προ 5ετιας.
Το νεο που εχω υποψιν μου ειναι ενας ουροβορος οφις (ουρά οχι ούρα) και σκεφτομαι να γινει στο στηθος.
Αυτο που αναφερεις με διαφορετικες περιοδους της ζωης μας το κατανοω απολυτος και το ασπαζωμαι!
Thanks για την βοηθεια σου.
Το tribal που εχω ειναι στη γαμπα,και ναι περιλαμβανει μεσα το συμβολο του OM, ξερω ειμαι πλεον
τετριμενο αλλα ειναι κατι που με εκφραζει και επιπλεον εγινε προ 5ετιας.
Το νεο που εχω υποψιν μου ειναι ενας ουροβορος οφις (ουρά οχι ούρα) και σκεφτομαι να γινει στο στηθος.
Αυτο που αναφερεις με διαφορετικες περιοδους της ζωης μας το κατανοω απολυτος και το ασπαζωμαι!
Thanks για την βοηθεια σου.
Επισκέπτης
αυτο που θα πω ειναι η προσωπικη μου αποψη και δεν σημαινει οτι ειναι σωστη!!απλα αυτο πιστευω εγω!!υπαρχουν ορισμενα σχεδια που συμβολιζουν πολυ σημαντικα πραγματα για καποιον!!αυτα τα σχεδια θεωρω φρονιμοτερο να μην τα πειραζουμε με τραιμπαλ ή οτιδηποτε αλλο για να μεγαλωσει το σχεδιο!!το αφηνουμε οπως ειναι διχως να κανουμε καμια παρεμβαση!!οσον αφορα τον φιλο που ρωτησε για το ταττοο που θελει να χτυπησει ,δεν βρισκω κανενα προβλημα στο να εχεις καποιος σχεδια διαφορετικης κουλτουρας!! !!
vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Σύντροφε Warhol έχεις παει κατά Ασία μεριά ? Έχουν μεγάλη παράδοση στο Τατού. Στην ταύλάνδη ειδικότερα υπάρχουν πάρα πολλά μαγαζιά με καταπληκτικά σχέδια. Η θεματογραφία τους στηρίζεται κυρίως σε παραστάσεις ζωών, ξωτικών και μαγικών φράσεων που υποτίθεται ότι φέρουν μακροζωία και καλοτυχία στον κάτοχό τους. Η δε τεχνική τους είναι άριστη. Μούχει τύχει δε πολλές φορές να με σταματούν αυθόρμητα στο δρόμο διάφοροι ντόπιοι για να περιεργαστούν το (δυτικής τεχνοτροπίας) τατού μου.
Επισκέπτης
δεν εχω ακομα !!μην ξεχναμε οτι ουσιαστικα απο αυτες τις χωρες ξεκινησε η τεχνη του τατουαζ!στην ασια θεωρουσαν οτι οποιος χτυπαγε ταττοο τη μορφη ενος ζωου ,αποκτουσε τις δυναμεις του και τα χαρισματα του !!επισης ηταν ενα ειδος τεστ για τους νεαρους πολεμιστες της φυλης του ,που αμα αντεχαν τον πονο του τατουαζ σημαινε οτι ηταν ετοιμοι να πολεμησουν και να ενηλικιωθουν