sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
τυπε σου εστειλα πμ και με εγραψες στα αρχιδια σου.
τυπε σου εστειλα πμ και με εγραψες στα αρχιδια σου.
για να τσεκαρω...τυπε σου εστειλα πμ και με εγραψες στα αρχιδια σου.
απαντησες στο σχολιο μου και οχι στο θεμα που ανοιξες και το σχολιο μου ηταν σαφες
Τωρα τι πας να αποδειξεις δεν ξερω. Πες συνεχισα τον συλλογισμο μου και κακως σε παραθεσα να καταλαβουμε.
ρε παπαρα που την ειδες την εξυπναδα?μια ερωτηση εκανα και ημουν και τοπικ..Ρε αρχιμαλακα με το να μου πουλας εξυπναδα κερδιζεις κατι ?
Όταν ένας άντρας πάει με πολλές τον λένε ΑΝΤΡΑ. Όταν μια γυναίκα πάει με πολλούς τη λένε πουτάνα. Αν θέλετε, σας το τεκμηριώνω.
μην τα βαζεις με τον χαχουχα τυπε ειναι τερας εξυπναδας,δεν τον φτανειςρε παπαρα που την ειδες την εξυπναδα?μια ερωτηση εκανα και ημουν και τοπικ..
ελεος ρε φιλε......
Αυτο που λες οπως το περιγραφεις, ειναι καθαρα ζωωδης ορμη και δεν εχει συνειδηση
μαλακιες στο τετραγωνο.γεια και χαρα σας.πως νοιωθετε για το κερατο?σιγουρα ο αντρας ειναι πολυγαμικος και πολλες φορες δεν αισθανεται οτι οταν ξενογαμαει ειναι απιστια γιατι ουσιαστικα καλυπτει μια βασικη αναγκη,αλλα ομως δεν παυει να ειναι απιστια,προδοσια οπως θελετε πειτε το.και σε αυτες τις μερες που ζουμε αμα σου παρουσιαστει ευκαιρια να ξενογαμισεις και δεν το κανεις θα σε πουνε και μαλακα.αν ο αντρας απιστησει μια και δυο φορες μπορει να μην τρεξει και τιποτα ,αν ομως το κανει η γυναικα ισως εχει αλλη βαρυτητα γιατι η γυναικες τα σκεφτοντε πριν τα κανουν,ακουω γνωμες.
κοβω το πουλι μου οτι εσυ εισαι γενος θυληκου μιλας με μενος για τους ανδρες. προσεξε το αυτο μπορει να ειναι στο μελλον αποθητικο για τα αγορια που σε πλησιαζουν!!μαλακιες στο τετραγωνο.
1.αυτοι που ξενοπηδανε και το παιζουν μεγα γαμιαδες, οι γυναικες τους γαμιουντε σαν τα σκυλια δεξια-αριστερα,και αυτοι δεν εχουν παρει χαμπαρι τιποτα.
2.η γυναικα οταν τρωει κερατο κανει την κινεζα, μεχρι να ερθει η καταλληλη στιγμη για να κερατωσει τον αντρα τις και να τον αποτελειωσει μια και καλη.
3.οταν ενας εχει το στιγμα του κερατωμενου δεν φευγει ευκολα απο πανω του<< του γαμιοταν η γυναικα του και αυτος κοιμοτανε>>, ενω στην γυναικα ισα ισα το αντι8ετο<< πηδουσε αλλες και το εδιωξε,καλα τον εκανε>>ασχετα αν εχει βρει αλλο γκομενο η οχι.
4.τωρα για τους μαλακες που πανε και δινουν 10 ευρω για να γαμησουν σε κατουρημενα σε σεντονια τις πεταμενες πουτανες,δεν ισχυει το κερατο,αλλα πρεπει να ισχυουν κανονικα υγειονομικες-πονικες διαταξεις,για μεταφορα ιων και μικροβιων στην γυναικα τους και στα παιδια τους.
εγω πιστευω το αναποδο απ'οτι λες.οτι δεν ξερεις δεν μπορει να σε βλαψει.τωρα το πως αισθανεσε εσυ για το καθε τι που κανεις ειναι το ζητημα.παιδια μην τρελαθουμε ανθρωποι ειμαστε μπορει να συμβει.εγω λατρευω τη γυναικα μου αλλα εχω παρει και 5-10 χορους και το ξερει και δεν την πειραζει.το κατ'εξακολουθηση ειναι ενα θεμα ομως.ηθικο ειναι να γαμαω εσενα και αλλες δυο και να το ξερεις αν δεν το ξερες θα ταν ανηθικο
αν νομιζεις οτι εγω ειμαι γενους θυληκου εισαι εντελως βλακας.κοβω το πουλι μου οτι εσυ εισαι γενος θυληκου μιλας με μενος για τους ανδρες. προσεξε το αυτο μπορει να ειναι στο μελλον αποθητικο για τα αγορια που σε πλησιαζουν!!
συμβουλευτικα στο λεω με καμια δωσει ειρωνιας
δεν σε εβρισα!!και δεν σε χαρακτηρησα βλαμμενη αρα εχεις μενος ειτε απεναντι μου ειτε απεναντι στους ανδρεςαν νομιζεις οτι εγω ειμαι γενους θυληκου εισαι εντελως βλακας.
οταν θα μαθεις να σκεφτεσε με τον μυαλο και οχι με την πουτσα, και πιο πολλες γκομενες θα γαμας, και δεν θα χρειαζετε να δινεις 10ευρα για να γαμας βρωμομουνα μεσα σε χωματερες.
και εγω δεν τα λεω με ειρωνια αυτα να ξερεις.
δηλαδη ρε τυπε..αν σε πω μαλακα παει να πει οτι εχω μενος απεναντι στους ανδρες?δεν σε εβρισα!!και δεν σε χαρακτηρησα βλαμμενη αρα εχεις μενος ειτε απεναντι μου ειτε απεναντι στους ανδρες
σαλτα γαμησου ρε μαλακα-ψευτη.δεν σε εβρισα!!και δεν σε χαρακτηρησα βλαμμενη αρα εχεις μενος ειτε απεναντι μου ειτε απεναντι στους ανδρες
τυπε ειναι η γνωστη απαντηση τις καθε κρυφοπουστας.δηλαδη ρε τυπε..αν σε πω μαλακα παει να πει οτι εχω μενος απεναντι στους ανδρες?
δεν σε εβρισα!!και δεν σε χαρακτηρησα βλαμμενη αρα εχεις μενος ειτε απεναντι μου ειτε απεναντι στους ανδρεςδηλαδη ρε τυπε..αν σε πω μαλακα παει να πει οτι εχω μενος απεναντι στους ανδρες?
του γνωστου αδερφατου τυπε..δυο ειναι τα αδερφατα του μπου αυτο των κρυφοπουστηδων και αυτο των φεδεμπορων..τυπε ειναι η γνωστη απαντηση τις καθε κρυφοπουστας.
δεν το ξερεις?
ναι ειμαι αδερφη ετσι λεει η ιστορια μουτυπε ειναι η γνωστη απαντηση τις καθε κρυφοπουστας.
δεν το ξερεις?
τυπε δεν εβγαλα ακρη τι θες να μας πεις...δεν σε εβρισα!!και δεν σε χαρακτηρησα βλαμμενη αρα εχεις μενος ειτε απεναντι μου ειτε απεναντι στους ανδρες
ara εχει ειτε μενος απεναντι μου-που δεν με ξερει καθολου και με χαρακτηριχει βλακα ειτε λεω με ολους τους ανδρες που πανε σε ντελα!αυτο ειπα !!
νομιζω ειναι κατανοητο