Νέα

περι κερατου....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα maturelover2013
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 368
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
34
Πόντοι
16
απαντησες στο σχολιο μου και οχι στο θεμα που ανοιξες και το σχολιο μου ηταν σαφες
Τωρα τι πας να αποδειξεις δεν ξερω. Πες συνεχισα τον συλλογισμο μου και κακως σε παραθεσα να καταλαβουμε.

Επειδή μάλλον έχουμε βγει off topic κλείνω με αυτό.
Προσωπικά δεν προσπαθώ να αποδείξω τίποτα. Η γνώμη μου είναι ξεκάθαρη.
Μάλλον ασχολήθηκα με τυποποιημένα, «διανοουμενίστικα» «σχόλια» που πάνε με όλα σαν το μαϊντανό…  

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Όταν ένας άντρας πάει με πολλές τον λένε ΑΝΤΡΑ. Όταν μια γυναίκα πάει με πολλούς τη λένε πουτάνα. Αν θέλετε, σας το τεκμηριώνω.

τεκμηριωσε και πες και τι σχεση εχει αυτο με το κερατο

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
468
Πόντοι
36
γεια και χαρα σας.πως νοιωθετε για το κερατο?σιγουρα ο αντρας ειναι πολυγαμικος και πολλες φορες δεν αισθανεται οτι οταν ξενογαμαει ειναι απιστια γιατι ουσιαστικα καλυπτει μια βασικη αναγκη,αλλα ομως δεν παυει να ειναι απιστια,προδοσια οπως θελετε πειτε το.και σε αυτες τις μερες που ζουμε αμα σου παρουσιαστει ευκαιρια να ξενογαμισεις και δεν το κανεις θα σε πουνε και μαλακα.αν ο αντρας απιστησει μια και δυο φορες μπορει να μην τρεξει και τιποτα ,αν ομως το κανει η γυναικα ισως εχει αλλη βαρυτητα γιατι η γυναικες τα σκεφτοντε πριν τα κανουν,ακουω γνωμες.
μαλακιες στο τετραγωνο.
1.αυτοι που ξενοπηδανε και το παιζουν μεγα γαμιαδες, οι γυναικες τους γαμιουντε σαν τα σκυλια δεξια-αριστερα,και αυτοι δεν εχουν παρει χαμπαρι τιποτα.
2.η γυναικα οταν τρωει κερατο κανει την κινεζα, μεχρι να ερθει η καταλληλη στιγμη για να κερατωσει τον αντρα τις και να τον αποτελειωσει μια και καλη.
3.οταν ενας εχει το στιγμα του κερατωμενου δεν φευγει ευκολα απο πανω του<< του γαμιοταν η γυναικα του και αυτος κοιμοτανε>>, ενω στην γυναικα ισα ισα το αντι8ετο<< πηδουσε αλλες και το εδιωξε,καλα τον εκανε>>ασχετα αν εχει βρει αλλο γκομενο η οχι.
4.τωρα για τους μαλακες που πανε και δινουν 10 ευρω για να γαμησουν σε κατουρημενα σε σεντονια τις πεταμενες πουτανες,δεν ισχυει το κερατο,αλλα πρεπει να ισχυουν κανονικα υγειονομικες-πονικες διαταξεις,για  μεταφορα ιων και μικροβιων στην γυναικα τους και στα παιδια τους.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.673
Πόντοι
26.141
μαλακιες στο τετραγωνο.
1.αυτοι που ξενοπηδανε και το παιζουν μεγα γαμιαδες, οι γυναικες τους γαμιουντε σαν τα σκυλια δεξια-αριστερα,και αυτοι δεν εχουν παρει χαμπαρι τιποτα.
2.η γυναικα οταν τρωει κερατο κανει την κινεζα, μεχρι να ερθει η καταλληλη στιγμη για να κερατωσει τον αντρα τις και να τον αποτελειωσει μια και καλη.
3.οταν ενας εχει το στιγμα του κερατωμενου δεν φευγει ευκολα απο πανω του<< του γαμιοταν η γυναικα του και αυτος κοιμοτανε>>, ενω στην γυναικα ισα ισα το αντι8ετο<< πηδουσε αλλες και το εδιωξε,καλα τον εκανε>>ασχετα αν εχει βρει αλλο γκομενο η οχι.
4.τωρα για τους μαλακες που πανε και δινουν 10 ευρω για να γαμησουν σε κατουρημενα σε σεντονια τις πεταμενες πουτανες,δεν ισχυει το κερατο,αλλα πρεπει να ισχυουν κανονικα υγειονομικες-πονικες διαταξεις,για  μεταφορα ιων και μικροβιων στην γυναικα τους και στα παιδια τους.
κοβω το πουλι μου οτι εσυ εισαι γενος θυληκου :grin: :grin: μιλας με μενος για τους ανδρες. προσεξε το αυτο μπορει να ειναι στο μελλον αποθητικο για τα αγορια που σε πλησιαζουν!!
συμβουλευτικα στο λεω με καμια δωσει ειρωνιας

OP
OP
maturelover2013

maturelover2013

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
14
Like
72
Πόντοι
11
ηθικο ειναι να γαμαω εσενα και αλλες δυο και να το ξερεις αν δεν το ξερες θα ταν ανηθικο
εγω πιστευω το αναποδο απ'οτι λες.οτι δεν ξερεις δεν μπορει να σε βλαψει.τωρα το πως αισθανεσε εσυ για το καθε τι που κανεις ειναι το ζητημα.παιδια μην τρελαθουμε ανθρωποι ειμαστε μπορει να συμβει.εγω λατρευω τη γυναικα μου αλλα εχω παρει και 5-10  χορους και το ξερει και δεν την πειραζει.το κατ'εξακολουθηση ειναι ενα θεμα ομως.

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
468
Πόντοι
36
κοβω το πουλι μου οτι εσυ εισαι γενος θυληκου :grin: :grin: μιλας με μενος για τους ανδρες. προσεξε το αυτο μπορει να ειναι στο μελλον αποθητικο για τα αγορια που σε πλησιαζουν!!
συμβουλευτικα στο λεω με καμια δωσει ειρωνιας
αν νομιζεις οτι εγω ειμαι γενους θυληκου εισαι εντελως βλακας.

οταν θα μαθεις να σκεφτεσε με τον μυαλο και οχι με την πουτσα, και πιο πολλες γκομενες θα γαμας, και δεν θα χρειαζετε να δινεις 10ευρα για να γαμας βρωμομουνα μεσα σε χωματερες.

και εγω δεν τα λεω με ειρωνια αυτα να ξερεις.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.673
Πόντοι
26.141
αν νομιζεις οτι εγω ειμαι γενους θυληκου εισαι εντελως βλακας.

οταν θα μαθεις να σκεφτεσε με τον μυαλο και οχι με την πουτσα, και πιο πολλες γκομενες θα γαμας, και δεν θα χρειαζετε να δινεις 10ευρα για να γαμας βρωμομουνα μεσα σε χωματερες.

και εγω δεν τα λεω με ειρωνια αυτα να ξερεις.
δεν σε εβρισα!!και δεν σε χαρακτηρησα βλαμμενη αρα εχεις μενος ειτε απεναντι μου ειτε απεναντι στους ανδρες

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
δεν σε εβρισα!!και δεν σε χαρακτηρησα βλαμμενη αρα εχεις μενος ειτε απεναντι μου ειτε απεναντι στους ανδρες
δηλαδη ρε τυπε..αν σε πω μαλακα παει να πει οτι εχω μενος απεναντι στους ανδρες? :think:

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
468
Πόντοι
36
σαλτα γαμησου ρε μαλακα-ψευτη.
αντε ανοιξε κανενα θρεντ να γραψεις τις φαντασιωσεις σου,καιμην ασχολισε με την πραγματικη ζωη γιατι εισαι εκτος εντελως.

νομιζεις οτι ειμαι και γυναικα παλιοπαπαρα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.673
Πόντοι
26.141
δηλαδη ρε τυπε..αν σε πω μαλακα παει να πει οτι εχω μενος απεναντι στους ανδρες? :think:
ara  εχει ειτε μενος απεναντι μου-που δεν με ξερει καθολου και με χαρακτηριχει βλακα ειτε λεω με ολους τους ανδρες που πανε σε ντελα!αυτο ειπα !!
νομιζω ειναι κατανοητο

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
τυπε ειναι η γνωστη απαντηση τις καθε κρυφοπουστας.
δεν το ξερεις?
του γνωστου αδερφατου τυπε..δυο ειναι τα αδερφατα του μπου αυτο των κρυφοπουστηδων και αυτο των φεδεμπορων.. :rockon: :rockon: :rockon:

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Πάλι εδώ μαζεύτηκαν όλοι οι κατασυρροήν γαμιάδες παντρεμένων γυναικών? Να προσέχουμε τις μανάδες μας ρε τύποι.. Πάντως πρέπει να στε ή πατσαβούρηδες ή απίστευτα σαβουρογάμηδες τύποι, γιατί οι περισσότερες παντρεμένες από τα 40 και μετά δεν πολυβλέπονται..  :-

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
ara  εχει ειτε μενος απεναντι μου-που δεν με ξερει καθολου και με χαρακτηριχει βλακα ειτε λεω με ολους τους ανδρες που πανε σε ντελα!αυτο ειπα !!
νομιζω ειναι κατανοητο
τυπε δεν εβγαλα ακρη τι θες να μας πεις... :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom