Νέα

περι κερατου....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα maturelover2013
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 368
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
468
Πόντοι
36
δεν σε εβρισα!!και δεν σε χαρακτηρησα βλαμμενη αρα εχεις μενος ειτε απεναντι μου ειτε απεναντι στους ανδρες
ara  εχει ειτε μενος απεναντι μου-που δεν με ξερει καθολου και με χαρακτηριχει βλακα ειτε λεω με ολους τους ανδρες που πανε σε ντελα!αυτο ειπα !!
νομιζω ειναι κατανοητο
εχεις δικιο ετσι ειναι. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αντε διαβασε καμια ιστορια απο αυτες που γραφεις,τραβα καμια μαλακια,και νανακια μετα.

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
468
Πόντοι
36
επ τι εχουμε εδω

τσαμπουκας?
τυπε εκανε χτυπημα το γνωστο αδερφατο μετα απο καιρο.

ειπαν οτι ειμαι γυναικα,και μαλιστα ειναι τοσοι σιγουρες οι αδερφες,που κοβουν και το πουλι τους. :2funny: :2funny: :2funny:
ετσι και αλλιως αχρηστα ειναι,και θελουν να τα ξεφορτωθουν σε εμας. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε εκανε χτυπημα το γνωστο αδερφατο μετα απο καιρο.

ειπαν οτι ειμαι γυναικα,και μαλιστα ειναι τοσοι σιγουρες οι αδερφες,που κοβουν και το πουλι τους. :2funny: :2funny: :2funny:
ετσι και αλλιως αχρηστα ειναι,και θελουν να τα ξεφορτωθουν σε εμας. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τυπε δεν ξερουν την ιστορια σου στο σαιτ γιαυτο τα λενε αυτα

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.673
Πόντοι
26.141

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Οταν καποιος η καποια παντρευεται, δεν σημαινει οτι θα κανει και παντα το ιδιο καλο σεξ και με την ιδια συχνοτητα, που εκανε οταν ηταν στα μελια της πρωτης επαφης.
Μετα η σχεση παει σε αλλο επιπεδο θαρρω, μπαινοντας στην μεση οι υποχρεωσεις που πρεπει να καλυφθουν και απο τους δυο......
Επειτα οι ρυθμοι της ζωης στους απλους εργατικους ανθρωπους, ειναι δυσαναλογοι σε σχεση με αυτους που εχουν μια σταθερη πορεια, με δικη τους δουλεια επιχειρηση κτλ κτλ
Τριβες παντου και παντα θα υπαρχουν, αλλα ειναι στο χερι και των δυο να καθισουν να τα βρουν μεταξυ τους βαζοντας μερικα πραγματα σε μια γραμμη και συμβιβαζοντας μερικα αλλα.

Η λογικη της "αδυναμιας" σε μια φαση κερατου, δεν νομιζω οτι εχει θεση εδω, αν εχουν προηγηθει μερικα πραγματα, οπως ο διαλογος μεταξυ του ζευγαριου, τα οποια εχουν γινει γνωστα και στους δυο .....

Ετσι τουλαχιστον το εχω εγω στο μυαλο μου αυτο το σκηνικο ......

σκασε ηλιθιε.
που θα μας πεις και τι εχεις στο μυαλο σου.  :jerking:

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
468
Πόντοι
36
τυπε δεν ξερουν την ιστορια σου στο σαιτ γιαυτο τα λενε αυτα
τυπε μηπως πρεπει να μου κανεις ενα θρεντ κα και να υπαρχουν καποια στοιχεια-πληροφοριες-οδηγιες- εκει μεσα? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

υ.γ. το αδερφατο αρχισε να οργανωνετε παλι τυπε που.
μαλλον βρηκαν καινουργια αρχηγο.

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Πάλι εδώ μαζεύτηκαν όλοι οι κατασυρροήν γαμιάδες παντρεμένων γυναικών? Να προσέχουμε τις μανάδες μας ρε τύποι.. Πάντως πρέπει να στε ή πατσαβούρηδες ή απίστευτα σαβουρογάμηδες τύποι, γιατί οι περισσότερες παντρεμένες από τα 40 και μετά δεν πολυβλέπονται..  :-

Πάντα...σε κάθε thread υπάρχουν κάποιοι που προσπαθούν να κάνουν διάλογο πάνω στο επίμαχο θέμα και κάποιοι που έχουν γαμήσει οτι κινείται, από πουτάνες μέχρι μοντέλα, αμφίβολο αν ήταν ξύπνιοι όταν το έκαναν αυτό βέβαια αλλά υιοθετώντας το ανάλογο ύφος σε οτιδήποτε και αν πουν...οπότε καλό είναι να σταμπάρεις μερικά σοβαρά άτομα και στους άλλους να μην απαντάς καν...αλλιώς ή πούστης θα βγεις ή ανίκανος ή παρθένος ή ότι στον πούτσο τους κατέβει εκείνη την ώρα στο κούφιο κεφάλι τους...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αλλος πουστης απο δω........τι διαολο με τη μυροδια μαζευοσαστε........ :2funny:
τυπε ο λοπεθ εχει αχαχουχοαλερτ :rockon:
παντως οι κοντρες τους εχουν μεινει στην ιστορια του σαιτ
οπως και οι κοντρες αρκανς ορκα :rockon:

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
468
Πόντοι
36
ναι οταν τραβαει  :jerking: με το αριστερο, το δεξι δε του μιλαει για μια βδομαδα
ρωσσοποντιε η μανα σου τα πατσισε τα παιδια με ειδος.
ολα οκ.
εμειναν πολυ ευχαριστημενα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

θα ξαναερθουνε λενε. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom