You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
περι κερατου....
- Μέλος που άνοιξε το νήμα maturelover2013
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 368
- Εμφανίσεις 15K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
kazabuburas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2012
- Κριτικές
- 27
- Like
- 645
- Πόντοι
- 376
τελσπαντων το θεμα ειναι το κερατο.
εγω δε καταλαβαινω αυτους που πανε και δερνουν το γκομενο της γυναικας τους αντι να δειρουν αυτη.
Σωστο. Πρεπει να δερνουν τη γκομενα και να πηδανε τον γκομενο της
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Όσο και να προσπαθείς να με τρελάνεις δεν θα τα καταφέρεις…
Τι σχέση έχουν τα ψυχικά νοσήματα με τα σωματικά??
σου εξηγω οτι ο ανθρωπος ειναι ψυχη και σωμα δεν ειναι μηχανημα. Πως αλλιως να στο πω; Και συ μου φερνεις παραδειγμα απο μηχανηματα..
speres
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
μπροστα της κιολαςΣωστο. Πρεπει να δερνουν τη γκομενα και να πηδανε τον γκομενο της
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Ένα άλλο παράδειγμα.
Όταν σπάσεις τον αυχένα μένεις παράλυτος.
Όταν νεκρωθούν εγκεφαλικά κύτταρα πάλι μένεις παράλυτος.
Φαίνεται το ίδιο όμως είναι εντελώς διαφορετικό.
γνωριζεις οτι η κακοποιηση σε ενα παιδι του δημιουργει ψυχικα προβληματα; Συνεπως αυτο που ζει το σωμα αντανακλα και στην ψυχικη του υγεια;. Πως ειναι δυνατον ρε ανθρωπε να ζεις το σωμα σου πραγματα που δεν επηραζουν το νου σου η ψυχη οπως θες πες το; μας κανεις πλακα τοση ωρα;
kazabuburas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2012
- Κριτικές
- 27
- Like
- 645
- Πόντοι
- 376
maximilian
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
τελσπαντων το θεμα ειναι το κερατο.
εγω δε καταλαβαινω αυτους που πανε και δερνουν το γκομενο της γυναικας τους αντι να δειρουν αυτη.
Αυτό είναι το ερώτημα στο πρώτο μήνυμα που έστειλα εδώ.
Γιατί η γυναίκα σου βρήκε γκόμενο. Μήπως έχεις εσύ ευθύνη γι' αυτό?
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Σωστο. Πρεπει να δερνουν τη γκομενα και να πηδανε τον γκομενο της
speres
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
ε καλα εξαρταται.αμα εχει προβλημα με σενα να στο πει ομως ,οχι να στα φορεσει πρωτα και μετα να σου πει ''αμα ησουν καλυτερος δε θα στα φοραγα''Αυτό είναι το ερώτημα στο πρώτο μήνυμα που έστειλα εδώ.
Γιατί η γυναίκα σου βρήκε γκόμενο. Μήπως έχεις εσύ ευθύνη γι' αυτό?
maximilian
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
γνωριζεις οτι η κακοποιηση σε ενα παιδι του δημιουργει ψυχικα προβληματα; Συνεπως αυτο που ζει το σωμα αντανακλα και στην ψυχικη του υγεια;. Πως ειναι δυνατον ρε ανθρωπε να ζεις το σωμα σου πραγματα που δεν επηραζουν το νου σου η ψυχη οπως θες πες το; μας κανεις πλακα τοση ωρα;
Εσύ μάλλον δεν καταλαβαίνεις γιατί πράγμα συζητάμε εδώ τόση ώρα.
Το θέμα λοιπόν είναι αν στο κέρατο οδηγεί το μυαλό ή το κορμί.
Η απάντηση που δίνω εγώ είναι ότι ευθύνεται το μυαλό και όχι το κορμί γιατί το μυαλό δίνει εντολές στο τι να πράξει το κορμί.
Το κορμί είναι το όργανο του νου. Όταν συμβεί κάτι στο κορμί ο νους πρέπει να προσαρμοστεί.
Όταν χάσεις κάποιο μέλος και βάλεις τεχνητό ο νους πρέπει να προσαρμοστεί στις νέες καταστάσεις.
Όταν δεν προσαρμοστεί αρχίζουν οι ψυχοσωματικές δυσλειτουργίες.
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Εσύ μάλλον δεν καταλαβαίνεις γιατί πράγμα συζητάμε εδώ τόση ώρα.
Το θέμα λοιπόν είναι αν στο κέρατο οδηγεί το μυαλό ή το κορμί.
Η απάντηση που δίνω εγώ είναι ότι ευθύνεται το μυαλό και όχι το κορμί γιατί το μυαλό δίνει εντολές στο τι να πράξει το κορμί.
Το κορμί είναι το όργανο του νου. Όταν συμβεί κάτι στο κορμί ο νους πρέπει να προσαρμοστεί.
Όταν χάσεις κάποιο μέλος και βάλεις τεχνητό ο νους πρέπει να προσαρμοστεί στις νέες καταστάσεις.
Όταν δεν προσαρμοστεί αρχίζουν οι ψυχοσωματικές δυσλειτουργίες.
Μεγαλε βρισκεσαι σε συγχιση. εκανες σχολιο στο δικο μου σχολιο . Το δικο μου σχολιο δεν ειχε το θεμα που μας εθεσες μολις τωρα. Κουνα λιγακι το κεφαλι σου .εκτος και αν συζητας μονος σου για ενα θεμα που εβαλες εσυ στον εαυτο σου οποτε παω πασσο.. χαχαχαχαχααχχαχα
maximilian
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
ε καλα εξαρταται.αμα εχει προβλημα με σενα να στο πει ομως ,οχι να στα φορεσει πρωτα και μετα να σου πει ''αμα ησουν καλυτερος δε θα στα φοραγα''
Όσο είναι βολεμένη δεν θα σου πει τίποτα. Απλά θα είσαι ο μαλάκας-κερατάς του σπιτιού. Αν είναι ανεξάρτητη έφυγε από την πρώτη εβδομάδα...
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
ε καλα εξαρταται.αμα εχει προβλημα με σενα να στο πει ομως ,οχι να στα φορεσει πρωτα και μετα να σου πει ''αμα ησουν καλυτερος δε θα στα φοραγα''
πανω σε αυτο ηθελα να ρωτησω το εξης.εχει ας πουμε προβλημα στο λεει στο ξαναλεει στο Ξαναματαλεει και συ την γραφεις.
Τοτε;
maximilian
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
Μεγαλε βρισκεσαι σε συγχιση. εκανες σχολιο στο δικο μου σχολιο . Το δικο μου σχολιο δεν ειχε το θεμα που μας εθεσες μολις τωρα. Κουνα λιγακι το κεφαλι σου .εκτος και αν συζητας μονος σου για ενα θεμα που εβαλες εσυ στον εαυτο σου οποτε παω πασσο.. χαχαχαχαχααχχαχα
Γράφω αυτό:
Είσαι παντρεμένος-η.
Βλέπεις μια τσόντα και αυτοϊκανοποίεσαι..
Μετά από δευτερόλεπτα το έχεις ξεχάσει.
Βλέπεις μια τσόντα και πηδάς μια sex doll ή σε πηδάει δονητής.
Πηδάς μια επαγγελματία ή σε πηδάει επαγγελματίας.
Είσαι μεθυσμένος-η και ξενοπηδάς (πηδιέσαι).
Όταν ξεμεθύσεις δε θυμάσαι τίποτα.
Κάνεις παράλληλη σχέση και ξενοπηδάς (πηδιέσαι).
Δε σε αφήνει (το τρίτο πρόσωπο) να το ξεχάσεις με τίποτα.
Όλα τα παραπάνω θεωρούνται απιστία. Το θέμα είναι πιο απ όλα επηρεάζει την οικογενειακή σου ηρεμία.
ΥΓ Το γιατί φτάνεις σε σημείο να αναζητήσεις κάτι από τα παραπάνω είναι το ζήτημα.
Και κάνεις quote αυτό:
δεν υπαρχει κατι που περναει απο το κορμι σου και δεν επηρεαζει το νου σου. Κορμι και μυαλο ειναι αλληλενδετα και οποιος πιστευει το αντιθετο δεν ξερει που παταει και που πηγαινει που λεει και ο νιονιος..
Εγώ λοιπόν απαντάω στο θέμα που άνοιξα?
Εκτός αν άλλα γράφεις και άλλα εννοείς οπότε πάω και γω πάσο…
speres
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
ε τοτε καλα κανει και σε κερατωνει,απλο.πανω σε αυτο ηθελα να ρωτησω το εξης.εχει ας πουμε προβλημα στο λεει στο ξαναλεει στο Ξαναματαλεει και συ την γραφεις.
Τοτε;
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Γράφω αυτό:
Είσαι παντρεμένος-η.
Βλέπεις μια τσόντα και αυτοϊκανοποίεσαι..
Βλέπεις μια τσόντα και πηδάς μια sex doll ή σε πηδάει δονητής.
Πηδάς μια επαγγελματία ή σε πηδάει επαγγελματίας.
Είσαι μεθυσμένος-η και ξενοπηδάς (πηδιέσαι).
Όταν ξεμεθύσεις δε θυμάσαι τίποτα.
Κάνεις παράλληλη σχέση και ξενοπηδάς (πηδιέσαι).
Δε σε αφήνει (το τρίτο πρόσωπο) να το ξεχάσεις με τίποτα.
Όλα τα παραπάνω θεωρούνται απιστία. Το θέμα είναι πιο απ όλα επηρεάζει την οικογενειακή σου ηρεμία.
ΥΓ Το γιατί φτάνεις σε σημείο να αναζητήσεις κάτι από τα παραπάνω είναι το ζήτημα.
Και κάνεις quote αυτό:
δεν υπαρχει κατι που περναει απο το κορμι σου και δεν επηρεαζει το νου σου. Κορμι και μυαλο ειναι αλληλενδετα και οποιος πιστευει το αντιθετο δεν ξερει που παταει και που πηγαινει που λεει και ο νιονιος..
Εγώ λοιπόν απαντάω στο θέμα που άνοιξα?
Εκτός αν άλλα γράφεις και άλλα εννοείς οπότε πάω και γω πάσο…
απαντησες στο σχολιο μου και οχι στο θεμα που ανοιξες και το σχολιο μου ηταν σαφες
Τωρα τι πας να αποδειξεις δεν ξερω. Πες συνεχισα τον συλλογισμο μου και κακως σε παραθεσα να καταλαβουμε.
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Οταν καποιος η καποια παντρευεται, δεν σημαινει οτι θα κανει και παντα το ιδιο καλο σεξ και με την ιδια συχνοτητα, που εκανε οταν ηταν στα μελια της πρωτης επαφης.
Μετα η σχεση παει σε αλλο επιπεδο θαρρω, μπαινοντας στην μεση οι υποχρεωσεις που πρεπει να καλυφθουν και απο τους δυο......
Επειτα οι ρυθμοι της ζωης στους απλους εργατικους ανθρωπους, ειναι δυσαναλογοι σε σχεση με αυτους που εχουν μια σταθερη πορεια, με δικη τους δουλεια επιχειρηση κτλ κτλ
Τριβες παντου και παντα θα υπαρχουν, αλλα ειναι στο χερι και των δυο να καθισουν να τα βρουν μεταξυ τους βαζοντας μερικα πραγματα σε μια γραμμη και συμβιβαζοντας μερικα αλλα.
Η λογικη της "αδυναμιας" σε μια φαση κερατου, δεν νομιζω οτι εχει θεση εδω, αν εχουν προηγηθει μερικα πραγματα, οπως ο διαλογος μεταξυ του ζευγαριου, τα οποια εχουν γινει γνωστα και στους δυο .....
Ετσι τουλαχιστον το εχω εγω στο μυαλο μου αυτο το σκηνικο ......
Μετα η σχεση παει σε αλλο επιπεδο θαρρω, μπαινοντας στην μεση οι υποχρεωσεις που πρεπει να καλυφθουν και απο τους δυο......
Επειτα οι ρυθμοι της ζωης στους απλους εργατικους ανθρωπους, ειναι δυσαναλογοι σε σχεση με αυτους που εχουν μια σταθερη πορεια, με δικη τους δουλεια επιχειρηση κτλ κτλ
Τριβες παντου και παντα θα υπαρχουν, αλλα ειναι στο χερι και των δυο να καθισουν να τα βρουν μεταξυ τους βαζοντας μερικα πραγματα σε μια γραμμη και συμβιβαζοντας μερικα αλλα.
Η λογικη της "αδυναμιας" σε μια φαση κερατου, δεν νομιζω οτι εχει θεση εδω, αν εχουν προηγηθει μερικα πραγματα, οπως ο διαλογος μεταξυ του ζευγαριου, τα οποια εχουν γινει γνωστα και στους δυο .....
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
μητσο εχεις φαει κερατο???Οταν καποιος η καποια παντρευεται, δεν σημαινει οτι θα κανει και παντα το ιδιο καλο σεξ και με την ιδια συχνοτητα, που εκανε οταν ηταν στα μελια της πρωτης επαφης.
τυπε σου εστειλα πμ και με εγραψες στα αρχιδια σου.μητσο εχεις φαει κερατο???