LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.342
- Πόντοι
- 8.645
Τα χουμε ξαναπει. Αντικοινωνικοτητα.
Έλειπε απ' το μάθημα εκείνη την ημέρα
Τα χουμε ξαναπει. Αντικοινωνικοτητα.
Ειναι προμηνυμα. Οτι κατι δεν παει καλα...
τα αλλα που λενε βλακειες ειναι... και η πουτανα κερατο θεωρειται αφου γαμησες.
Εκτος και αν καποιος ισχυριζεται οτι επειδη δεν υπαρχει συναισθηματικο δεσιμο δεν ειναι κερατο
τοτε μπορει να πηδαει και ξεκωλα και να λεει οτι δεν κερατωνει ε δεν στεκει και πολυ σαν επιχειρημα
δεν αντιλεγω οτι υπαρχουν.
καπου εκει στην διαδρομη σιχθαηκα αυτη την νοοτροπια που παρατηρω που ο καθενας δεν ειναι υπευθυνος για τις πραξεις του και εχει απαιτησεις απο τους αλλους για πραγματα που ουτε ο ιδιος δεν πραττει...
δηλαδη αν η γυναικα σου πληρωσει ενα παιδαρελι να την πηδηξει επειδη εσυ δεν την πολυπηδας ειτε δεν την πηδας καλα δεν θα εχεις προβλημα μας λες;
το πηδημα δεν ειναι α πριορι απαλλαγμενο απο συναισθημα οπως το να τρως σουβλακια και κοτοπουλο..
αυτο θα ισχυε αν ησουν ζωο,οχι ανθρωπος..θεωρητικα αυτο που σε διαχωριζει απο το ζωικο βασιλειο ειναι η συνειδηση και ο αυτοελεγχος..μπορεις αμα πεινασεις να μη φας για καποιο διαστημα συνειδητα,οπως και εχεις επιλογη να μην προδωσεις τον αλλον για μια καβλα της στιγμης..αν θες να γαμησεις αλλην,απλα χωριζεις και το κανεις..
Έλειπε απ' το μάθημα εκείνη την ημέρα
και για τα επιχειρηματα σκασιλα μου. Αν εγω τα εχω με εσενα μου πεις οτι θα πηδας χωρις συναισθημα πουτανες και συμφωνησω ολα καλα στην τελικη. Το κερατο δεν το προσδιοριζει μοναχα ο παρατηρητης φιλολογικα αλλα ΚΥΡΙΩΣ στην πραξη αυτος που το λαμβανει..
φιλε αμα τα πιστευεις αυτα εισαι λαθος.μια γκομενα μια χαρα καβλωνει με τον καθε ξενο και μια χαρα μπορει να πηδηχτει μαζι του.δε κανουν ξεπετες οι γκομενες δηλαδη?Η φύση της γυναίκας είναι διαφορετική από του άντρα. Εσύ δεν μπορείς να καυλώσεις μέσα σε 10 δευτερόλεπτα με έναν παντελώς άγνωστο στον δρόμο και να πηδηχτείς μαζί του αμέσως μέσα σε ένα λεπτό. Ο μέσος άντρα μπορεί και να έχει στύση και να εκσπερματώσει σε δευτερόλεπτα με μια γυναίκα που δεν γνωρίζει καν ποια είναι. Η γυναίκα δεν μπορεί βιολογικά και όταν το κάνει το κάνει για ψυχολογικούς λόγους. Άρα και να θέλει η γυναίκα μου και η μέση γυναίκα να κάνει αυτό που εγώ κάνω δεν μπορεί, άσε που η μέση γυναίκα δεν θέλει κιόλας.
Λυπάμαι που ακούγομαι άσχημα, την αλήθεια λέω. Αλλιώς δεν θα ήταν ο αγοραίος έρωτας που απευθύνεται στους άντρες στα μεγέθη που ειναι παγκοσμίως (και με γιγάντια διαφορά σε σχέση με αυτόν που απευθύνεται στις γυναίκες) ούτε το site που βρισκόμαστε θα είχε Πέμπτη πρωί πρωί τώρα που μιλάμε Online: 865 επισκέπτες και 347 μέλη.
Τέλος θα ήθελα να σου πω ότι άντρας με μεγάλη δράση στο αγοραίο έρωτα τουλάχιστον σε τεχνικό επίπεδο είναι πολύ καλός για να τον κερατώσει μέση γυναίκα, για τεχνικούς λόγους.
Δεν θελω να προσβαλω κανενος τη μανα φυσικα...ομως εγω τα λεω οπως τα βλεπω..ενω οι μαναδες των πιο νεων απο σενα ειναι πουτανες; ε ρε γλεντια τι εχουμε να ακουσουμε πρωι πρωι μεσημεριατικα
α) επειδη ειμαι γυναικα και καθημερινα συναναστρεφομαι με γυναικες στο δινω και εγγραφως μια χαρα καβλωνουμε ολες με καποιος που θα δουμε. Οποτε η σκεψη σου ειναι λανθασμενη. (περι βιολογιας και ψυχολογιας της γυναικας.)Η φύση της γυναίκας είναι διαφορετική από του άντρα. Εσύ δεν μπορείς να καυλώσεις μέσα σε 10 δευτερόλεπτα με έναν παντελώς άγνωστο στον δρόμο και να πηδηχτείς μαζί του αμέσως μέσα σε ένα λεπτό. Ο μέσος άντρα μπορεί και να έχει στύση και να εκσπερματώσει σε δευτερόλεπτα με μια γυναίκα που δεν γνωρίζει καν ποια είναι. Η γυναίκα δεν μπορεί βιολογικά και όταν το κάνει το κάνει για ψυχολογικούς λόγους. Άρα και να θέλει η γυναίκα μου και η μέση γυναίκα να κάνει αυτό που εγώ κάνω δεν μπορεί, άσε που η μέση γυναίκα δεν θέλει κιόλας.
Λυπάμαι που ακούγομαι άσχημα, την αλήθεια λέω. Αλλιώς δεν θα ήταν ο αγοραίος έρωτας που απευθύνεται στους άντρες στα μεγέθη που ειναι παγκοσμίως (και με γιγάντια διαφορά σε σχέση με αυτόν που απευθύνεται στις γυναίκες) ούτε το site που βρισκόμαστε θα είχε Πέμπτη πρωί πρωί τώρα που μιλάμε Online: 865 επισκέπτες και 347 μέλη.
Τέλος θα ήθελα να σου πω ότι άντρας με μεγάλη δράση στο αγοραίο έρωτα τουλάχιστον σε τεχνικό επίπεδο είναι πολύ καλός για να τον κερατώσει μέση γυναίκα, για τεχνικούς λόγους.
γ)το τελευταιο τεχνικο θεμα δεν το επιασα. Αν εννοεις οτι ο αντρας που εχει εμπειρια στην πουστια θα πιασει την γυναικα που τον απαταει, σε ενημερωνω οτι προσσεγγιζεις λαθος το θεμα. Πρωτον διοτι αλλος ο τροπος που σκεφτεται η γυναικα αλλος ο αντρας συνεπως το κερατο θα το φας με αλλο τροπο που δεν φανταστηκες γιατι εισαι αντρας. Και δευτερον γιατι υποτιμας την γυναικα και την πονηρια της και ξεχνας οτι η γυναικα κοινωνικα γεννιεται σε ενα κοσμο που την αναγκαζει για να επιβιωσει να γινει πονηρη ωστε να καταφερει οσα δεν μπορει να κανει ειτε γιατι κοινωνικα της απαγορευονται ειτε λογω δυναμης κτλ
καλα το αλλο που ειπες ασχολιαστο,δηλαδη επειδη εχεις παει με 200 πουτανες εισαι και καλος στο σεξ ? και η γκομενα μπορει να χει γαμηθει με 500 και παλι κρυα να ναι στο κρεββατι...
αμα εσυ γαμας σα μαλακας οσες και να γαμησεις παλι μαλακας θα σαι.
δε το λεω για σενα προσωπικα
Δεν θελω να προσβαλω κανενος τη μανα φυσικα...ομως εγω τα λεω οπως τα βλεπω..
Ξερεις ποσες μαναδες-συζυγους εχω πηδηξει?Σε ηλικιες 38-45...
Τωρα πηδαω μια παντρεμενη με 2 παιδια 37 ετων...
Ξαναλεω πως δεν θελω να προσβαλλω κανενος τη μανα οκ?
Και αλλη μια χηρα(η αλβανιδα που ειπα στην αρχη)παλι ετων 37 με γιο 15 ετων...
Βεβαια παντα υπαρχουν και οι εξαιρεσεις...
Η φύση της γυναίκας είναι διαφορετική από του άντρα. Εσύ δεν μπορείς να καυλώσεις μέσα σε 10 δευτερόλεπτα με έναν παντελώς άγνωστο στον δρόμο και να πηδηχτείς μαζί του αμέσως μέσα σε ένα λεπτό. Ο μέσος άντρα μπορεί και να έχει στύση και να εκσπερματώσει σε δευτερόλεπτα με μια γυναίκα που δεν γνωρίζει καν ποια είναι. Η γυναίκα δεν μπορεί βιολογικά και όταν το κάνει το κάνει για ψυχολογικούς λόγους. Άρα και να θέλει η γυναίκα μου και η μέση γυναίκα να κάνει αυτό που εγώ κάνω δεν μπορεί, άσε που η μέση γυναίκα δεν θέλει κιόλας.
Δεν θελω να προσβαλω κανενος τη μανα φυσικα...ομως εγω τα λεω οπως τα βλεπω..
Ξερεις ποσες μαναδες-συζυγους εχω πηδηξει?Σε ηλικιες 38-45...
Τωρα πηδαω μια παντρεμενη με 2 παιδια 37 ετων...
Ξαναλεω πως δεν θελω να προσβαλλω κανενος τη μανα οκ?
Και αλλη μια χηρα(η αλβανιδα που ειπα στην αρχη)παλι ετων 37 με γιο 15 ετων...
Βεβαια παντα υπαρχουν και οι εξαιρεσεις...
Και πού ξέρεις ότι δεν υπήρχαν πιο παλιά αντίστοιχοι "gusmx5" που γαμούσαν τις πιο παλιές μάνες;
Εισαι τρολ τελος... καθεται και σου απανταει κιολας η αλλη
χαχα ακου τι γραφει ρε φιλε... βιολογος εισαι?
Πρέπει να τον βγάλεις άμεσα καμιά βόλτα να αποκτήσει επιτέλους επαφή με γυναίκες
Εννοούσα ότι αν θέλεις να εξελιχθείς σεξουαλικά οι πουτάνες επειδή κατέχουν το τεχνικό μέρος και ξέρουν πως να το μεταδώσουν, μπορούν να σε βοηθήσουν να εξελιχθείς σε πολύ καλό εραστή και ως συνέπεια αυτού μειώνονται οι πιθανότητες να φας κέρατο επειδή δεν πηδάς καλά, αυτό εννοώ τεχνικό λόγο.
Και πού ξέρεις ότι δεν υπήρχαν πιο παλιά αντίστοιχοι "gusmx5" που γαμούσαν τις πιο παλιές μάνες;