Νέα

περι κερατου....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα maturelover2013
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 368
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
maturelover2013

maturelover2013

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
14
Like
70
Πόντοι
11
ειναι δυσκολη κατασταση,δεν μπορεις να εισαι απολυτος.και με τη γυναικα μου που το χουμε συζητησει μου εχει πει πως υπαρχουν προϋποθεσεις ωστε να μπορεσει μια γυναικα να συγχωρησει το κερατο...

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
ειναι δυσκολη κατασταση,δεν μπορεις να εισαι απολυτος.και με τη γυναικα μου που το χουμε συζητησει μου εχει πει πως υπαρχουν προϋποθεσεις ωστε να μπορεσει μια γυναικα να συγχωρησει το κερατο...

Μόνο μία προυπόθεση. Να έχεις πολλά λεφτά κι εκείνη να μην έχει ούτε εργασία.

Μόνο τότε μπορεί να σε "συγχωρήσει".

Όχι επειδή θέλει, αλλά επειδή εξαναγκάζεται.

Εσύ θα συγχωρούσες τη γυναίκα σου αν σε απατούσε; Και αν ναι κάτω από ποιες προυποθέσεις;

Νομίζω πως ό,τι προσφέρεις .... παίρνεις και απαιτείς.

Προσφέρω πίστη - την απαιτώ.
Προσφέρω εμπιστοσύνη - την απαιτώ.
Κάνω γλειφομούνι - θέλω πίπα.

Απλά είναι τα πράγματα.

OP
OP
maturelover2013

maturelover2013

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
14
Like
70
Πόντοι
11
υπαρχει και η αξιοπρεπεια ομως,δεν εξαγοραζονται ολα με τα χρηματα.υπαρχουν ακομα μερικες αξιοπρεπεις γυναικες.

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
υπαρχει και η αξιοπρεπεια ομως,δεν εξαγοραζονται ολα με τα χρηματα.υπαρχουν ακομα μερικες αξιοπρεπεις γυναικες.
Αγαπητε μου,οι τελευταιες αξιοπρεπεις ηταν οι μαναδες μας...αυτη η γενια εννοω...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
 Μόνο μία προυπόθεση. Να έχεις πολλά λεφτά κι εκείνη να μην έχει ούτε εργασία.

Μόνο τότε μπορεί να σε "συγχωρήσει".

Όχι επειδή θέλει, αλλά επειδή εξαναγκάζεται.
Σε τι ανθρωπο αρεσει αυτος ο εξαναγκασμος ?

Πως θα ενιωθες αν ηξερες οτι ο ανθρωπος σου σε ανεχεται εξαναγκαστικα για τον αλφα βητα λογο ?

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ε τοτε δεν θα σας σηκωνεται να γαμησετε οποτε τζαμπα κουβεντα κανουμε για απιστιες.. χαχαχαχαχαχαχαχα
ενω τωρα με τοσες περικοπες και αβεβαιο μελλον τους σηκωνεται λες .....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Σιγουρα υπαρχουν τυπε αλλα.......

Ειναι πολυ ελαχιστες πλεον οι γυναικες, που εχουν τοση αξιοπρεπεια και αυτοσεβασμο, ωστε να μπορουν να κρατουν την θεση τους, μπροστα σε οποια δυσκολια προκυψει....

Οι περισσοτερες ειναι οπου φυσαει ο ανεμος και δυστυχως δεν εμπνεουν ευκολα καμια εμπιστοσυνη.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866

αξιοπρεπεια να δεχτεις ενω εισαι σε γαμο η εχεις οικογενεια, τον μαλακα που θεωρει οτι το να παει με πουτανες δεν ειναι κερατο; ασε μας ρε φιλε

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Αγαπητε μου,οι τελευταιες αξιοπρεπεις ηταν οι μαναδες μας...αυτη η γενια εννοω...

ενω οι μαναδες των πιο νεων απο σενα ειναι πουτανες;  :2funny: :2funny: :2funny: ε ρε γλεντια τι εχουμε να ακουσουμε πρωι πρωι μεσημεριατικα  :boobies:

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
46
Like
793
Πόντοι
6.755
Σιγουρα υπαρχουν τυπε αλλα.......

Ειναι πολυ ελαχιστες πλεον οι γυναικες, που εχουν τοση αξιοπρεπεια και αυτοσεβασμο, ωστε να μπορουν να κρατουν την θεση τους, μπροστα σε οποια δυσκολια προκυψει....

Οι περισσοτερες ειναι οπου φυσαει ο ανεμος και δυστυχως δεν εμπνεουν ευκολα καμια εμπιστοσυνη.
Και οι ΑΝΤΡΕΣ δεν πάνε πίσω.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Και οι ΑΝΤΡΕΣ δεν πάνε πίσω.

τωρα να θα πεταχτει καποιος να σου πει οτι αξιοπρεπεια εχουν μονο οι αντρες. Εξου και η αξιοπρεπεστατη σταση να μην γαμας αλλη γκομενα αλλα να γαμας πουτανες για να μην χαλασεις την οικογενεια ααααααααααααααααααααααααχαχαχχαχαχααχαχα πιθανον να ερθει και ο λακης 33 να μας πει για τις μπανικες γκομενες που βγαζει απο το νετ ο οικογενειαρχης και μετα να μιλησει για το ηθικον του χαρακτηρος του χερακι χερακι με τον τραμουντανα.  :rockon: :rockon: :rockon:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
τωρα να θα πεταχτει καποιος να σου πει οτι αξιοπρεπεια εχουν μονο οι αντρες. Εξου και η αξιοπρεπεστατη σταση να μην γαμας αλλη γκομενα αλλα να γαμας πουτανες για να μην χαλασεις την οικογενεια ααααααααααααααααααααααααχαχαχχαχαχααχαχα πιθανον να ερθει και ο λακης 33 να μας πει για τις μπανικες γκομενες που βγαζει απο το νετ ο οικογενειαρχης και μετα να μιλησει για το ηθικον του χαρακτηρος του χερακι χερακι με τον τραμουντανα.  :rockon: :rockon: :rockon:
εχεις φαει κερατο? :think:

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
46
Like
793
Πόντοι
6.755
τωρα να θα πεταχτει καποιος να σου πει οτι αξιοπρεπεια εχουν μονο οι αντρες. Εξου και η αξιοπρεπεστατη σταση να μην γαμας αλλη γκομενα αλλα να γαμας πουτανες για να μην χαλασεις την οικογενεια ααααααααααααααααααααααααχαχαχχαχαχααχαχα πιθανον να ερθει και ο λακης 33 να μας πει για τις μπανικες γκομενες που βγαζει απο το νετ ο οικογενειαρχης και μετα να μιλησει για το ηθικον του χαρακτηρος του χερακι χερακι με τον τραμουντανα.  :rockon: :rockon: :rockon:
Σε μια ΚΟΙΝΩΝΙΑ και σε ΜΙΑ ΥΦΗΛΙΟ,που έχει χαθεί ΚΑΘΕΤΙ ηθικό,ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΦΥΛΑ,θα μετέχουν σε ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ,έχω φίλους ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΑΝ και ΕΙΝΑΙ πολύ ΣΚΑΤΑΔΕΣ,σε κοπέλες που πραγματικά δεν το αξίζανε αυτό,ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ,που κάνανε τα ίδια σε άντρες,ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
καλο πργμα η αγνοια... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

εννοειται..
Απλα οταν κερατωνεις και κοκορευεσαι εισαι καραγκιοζης πολλων κιλωνανε.και οταν κερατωνεις και θεωρεις οτι εισαι ηθικος ειτε οτι σωστα κανεις ενω η αλλη ειναι πουτανα και επισης εισαι μεγιστος μαλακας αν θεωρεις οτι η μανα σου δεν ειναι πουτανα και ειναι πουτανες και αναξιοπρεπεις οι μανες των αλλων. Θα μπορουσα ακομα και να κατανοησω κερατο σε γαμο αλλα απο ανθρωπο που εχει αξιες και απλα ψιλοξεφυγε. Αλλα οχι αυτον που απιστεί με υφακι ειμαι γαμιας. Αυτος θα τα ακουσει :grin:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
εννοειται..
Απλα οταν κερατωνεις και κοκορευεσαι εισαι καραγκιοζης πολλων κιλωνανε.και οταν κερατωνεις και θεωρεις οτι εισαι ηθικος ειτε οτι σωστα κανεις ενω η αλλη ειναι πουτανα και επισης εισαι μεγιστος μαλακας αν θεωρεις οτι η μανα σου δεν ειναι πουτανα και ειναι πουτανες και αναξιοπρεπεις οι μανες των αλλων. Θα μπορουσα ακομα και να κατανοησω κερατο σε γαμο αλλα απο ανθρωπο που εχει αξιες και απλα ψιλοξεφυγε. Αλλα οχι αυτον που απιστεί με υφακι ειμαι γαμιας. Αυτος θα τα ακουσει :grin:

αυτό το ψυλοξέφηγε μου έφερε μια μικρή αναγούλα.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
και τι είναι η πίστη και η ηθική που φεύγει και έρχετε ?
η το έχεις η όχι....η μαύρο η άσπρο..

Επισκέπτης
εννοειται..

αν ειχες εναν και σου λεγε στα ισα οτι γαμησε μια καυλιαρα δεν θα τον συνχωρουσες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom