Επισκέπτης
δεν αργει η στιγμη που οι κενωνιες θα θεωρουν τον αντρα που κερατωνει κακομοιρη ξεφτιλισμενο κ μαγκιορα την γυναικα που κερατωνει. ευρωπη κυριοι
κι αν βγούμε απ το ευρώ;
δεν αργει η στιγμη που οι κενωνιες θα θεωρουν τον αντρα που κερατωνει κακομοιρη ξεφτιλισμενο κ μαγκιορα την γυναικα που κερατωνει. ευρωπη κυριοι
κι αν βγούμε απ το ευρώ;
ειναι δυσκολη κατασταση,δεν μπορεις να εισαι απολυτος.και με τη γυναικα μου που το χουμε συζητησει μου εχει πει πως υπαρχουν προϋποθεσεις ωστε να μπορεσει μια γυναικα να συγχωρησει το κερατο...
Αγαπητε μου,οι τελευταιες αξιοπρεπεις ηταν οι μαναδες μας...αυτη η γενια εννοω...υπαρχει και η αξιοπρεπεια ομως,δεν εξαγοραζονται ολα με τα χρηματα.υπαρχουν ακομα μερικες αξιοπρεπεις γυναικες.
Σε τι ανθρωπο αρεσει αυτος ο εξαναγκασμος ?Μόνο μία προυπόθεση. Να έχεις πολλά λεφτά κι εκείνη να μην έχει ούτε εργασία.
Μόνο τότε μπορεί να σε "συγχωρήσει".
Όχι επειδή θέλει, αλλά επειδή εξαναγκάζεται.
ενω τωρα με τοσες περικοπες και αβεβαιο μελλον τους σηκωνεται λες .....ε τοτε δεν θα σας σηκωνεται να γαμησετε οποτε τζαμπα κουβεντα κανουμε για απιστιες.. χαχαχαχαχαχαχαχα
Σιγουρα υπαρχουν τυπε αλλα.......υπαρχει και η αξιοπρεπεια ομως,δεν εξαγοραζονται ολα με τα χρηματα.υπαρχουν ακομα μερικες αξιοπρεπεις γυναικες.
υπαρχει και η αξιοπρεπεια ομως,δεν εξαγοραζονται ολα με τα χρηματα.υπαρχουν ακομα μερικες αξιοπρεπεις γυναικες.
Αγαπητε μου,οι τελευταιες αξιοπρεπεις ηταν οι μαναδες μας...αυτη η γενια εννοω...
Και οι ΑΝΤΡΕΣ δεν πάνε πίσω.Σιγουρα υπαρχουν τυπε αλλα.......
Ειναι πολυ ελαχιστες πλεον οι γυναικες, που εχουν τοση αξιοπρεπεια και αυτοσεβασμο, ωστε να μπορουν να κρατουν την θεση τους, μπροστα σε οποια δυσκολια προκυψει....
Οι περισσοτερες ειναι οπου φυσαει ο ανεμος και δυστυχως δεν εμπνεουν ευκολα καμια εμπιστοσυνη.
Και οι ΑΝΤΡΕΣ δεν πάνε πίσω.
εχεις φαει κερατο?τωρα να θα πεταχτει καποιος να σου πει οτι αξιοπρεπεια εχουν μονο οι αντρες. Εξου και η αξιοπρεπεστατη σταση να μην γαμας αλλη γκομενα αλλα να γαμας πουτανες για να μην χαλασεις την οικογενεια ααααααααααααααααααααααααχαχαχχαχαχααχαχα πιθανον να ερθει και ο λακης 33 να μας πει για τις μπανικες γκομενες που βγαζει απο το νετ ο οικογενειαρχης και μετα να μιλησει για το ηθικον του χαρακτηρος του χερακι χερακι με τον τραμουντανα.
εχεις φαει κερατο?
καλο πργμα η αγνοια...ουτε που ξερω
Σε μια ΚΟΙΝΩΝΙΑ και σε ΜΙΑ ΥΦΗΛΙΟ,που έχει χαθεί ΚΑΘΕΤΙ ηθικό,ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΦΥΛΑ,θα μετέχουν σε ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ,έχω φίλους ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΑΝ και ΕΙΝΑΙ πολύ ΣΚΑΤΑΔΕΣ,σε κοπέλες που πραγματικά δεν το αξίζανε αυτό,ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ,που κάνανε τα ίδια σε άντρες,ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ.τωρα να θα πεταχτει καποιος να σου πει οτι αξιοπρεπεια εχουν μονο οι αντρες. Εξου και η αξιοπρεπεστατη σταση να μην γαμας αλλη γκομενα αλλα να γαμας πουτανες για να μην χαλασεις την οικογενεια ααααααααααααααααααααααααχαχαχχαχαχααχαχα πιθανον να ερθει και ο λακης 33 να μας πει για τις μπανικες γκομενες που βγαζει απο το νετ ο οικογενειαρχης και μετα να μιλησει για το ηθικον του χαρακτηρος του χερακι χερακι με τον τραμουντανα.
καλο πργμα η αγνοια...
εννοειται..
Απλα οταν κερατωνεις και κοκορευεσαι εισαι καραγκιοζης πολλων κιλωνανε.και οταν κερατωνεις και θεωρεις οτι εισαι ηθικος ειτε οτι σωστα κανεις ενω η αλλη ειναι πουτανα και επισης εισαι μεγιστος μαλακας αν θεωρεις οτι η μανα σου δεν ειναι πουτανα και ειναι πουτανες και αναξιοπρεπεις οι μανες των αλλων. Θα μπορουσα ακομα και να κατανοησω κερατο σε γαμο αλλα απο ανθρωπο που εχει αξιες και απλα ψιλοξεφυγε. Αλλα οχι αυτον που απιστεί με υφακι ειμαι γαμιας. Αυτος θα τα ακουσει
εννοειται..
Απλα οταν κερατωνεις και κοκορευεσαι εισαι καραγκιοζης πολλων κιλωνανε.και οταν κερατωνεις και θεωρεις οτι εισαι ηθικος ειτε οτι σωστα κανεις ενω η αλλη ειναι πουτανα και επισης εισαι μεγιστος μαλακας αν θεωρεις οτι η μανα σου δεν ειναι πουτανα και ειναι πουτανες και αναξιοπρεπεις οι μανες των αλλων. Θα μπορουσα ακομα και να κατανοησω κερατο σε γαμο αλλα απο ανθρωπο που εχει αξιες και απλα ψιλοξεφυγε. Αλλα οχι αυτον που απιστεί με υφακι ειμαι γαμιας. Αυτος θα τα ακουσει