Νέα

περι κερατου....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα maturelover2013
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 368
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
εννοειται..
Απλα οταν κερατωνεις και κοκορευεσαι εισαι καραγκιοζης πολλων κιλωνανε.και οταν κερατωνεις και θεωρεις οτι εισαι ηθικος ειτε οτι σωστα κανεις ενω η αλλη ειναι πουτανα και επισης εισαι μεγιστος μαλακας αν θεωρεις οτι η μανα σου δεν ειναι πουτανα και ειναι πουτανες και αναξιοπρεπεις οι μανες των αλλων. Θα μπορουσα ακομα και να κατανοησω κερατο σε γαμο αλλα απο ανθρωπο που εχει αξιες και απλα ψιλοξεφυγε. Αλλα οχι αυτον που απιστεί με υφακι ειμαι γαμιας. Αυτος θα τα ακουσει :grin:
εγω οταν καταλαβα οτι δεν μπορω να περιοριστω σε μια γυναικα χωρισα,δεν γουσταρα να την κοροιδευω... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
αυτό το ψυλοξέφηγε μου έφερε μια μικρή αναγούλα.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
και τι είναι η πίστη και η ηθική που φεύγει και έρχετε ?
η το έχεις η όχι....η μαύρο η άσπρο..
τα λαθη ειναι για τους ανθρωπους . Αν ειχαμε να κανουμε με θεους πιθανον να μιλουσαμε για ιδανικες κοινωνιες. Ποτε δεν μου αρεσαν οι πολιτικαλ κορεκτ ανθρωποι, ουτε αυτοι που το παιζουν ηθικοι και τελειοι που δεν κανουν λαθος. Με αυτη την λογικη αν καποιος "ξεφυγει" απο την ηθικη του (και σημειωσε το καλα ολοι ξεφευγουν οχι απαραιτητα στο θεμα του κερατου...και μην με αρχισεις με τις εξαιρεσεις τυπου εγω δεν ξεφευγω..) πιστευω οτι ισως μπορουσα να το κατανοησω. Οχι να το δεχτω. να το κατανοησω. Εχει τεραστια διαφορα.

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
H προσωπική μου γνώμη είναι ότι το να πάει ο άντρας με πουτάνα δεν είναι κέρατο, λόγω της φύσης του ισοδυναμεί με το να μην φας το φαΐ της γυναίκας σου γιατί δεν σου αρέσει αλλά δεν της το λες για να μην την στεναχωρήσεις και τρως σουβλάκια. Κέρατο και επιλήψιμο είναι η δημιουργία παράλληλης σχέσης.

Επισκέπτης
τα λαθη ειναι για τους ανθρωπους . Αν ειχαμε να κανουμε με θεους πιθανον να μιλουσαμε για ιδανικες κοινωνιες. Ποτε δεν μου αρεσαν οι πολιτικαλ κορεκτ ανθρωποι, ουτε αυτοι που το παιζουν ηθικοι και τελειοι που δεν κανουν λαθος. Με αυτη την λογικη αν καποιος "ξεφυγει" απο την ηθικη του (και σημειωσε το καλα ολοι ξεφευγουν οχι απαραιτητα στο θεμα του κερατου...και μην με αρχισεις με τις εξαιρεσεις τυπου εγω δεν ξεφευγω..) πιστευω οτι ισως μπορουσα να το κατανοησω. Οχι να το δεχτω. να το κατανοησω. Εχει τεραστια διαφορα.
ηθικο ειναι να γαμαω εσενα και αλλες δυο και να το ξερεις αν δεν το ξερες θα ταν ανηθικο

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
αν ειχες εναν και σου λεγε στα ισα οτι γαμησε μια καυλιαρα δεν θα τον συνχωρουσες?

θα σου εξηγησω την δικη μου οπτικη. Αν ειχα παντρευτει για να κανω οικογενεια και ακουγα τετοια μαλακια οχι δεν θα το δεχομουν. Ουτε και αυτος απο μενα αντιστοιχα. απλα γιατι δεν θα τον ειχα εμπιστοσυνη μετα και ετσι σχεσεις οπως αυτη του γαμου που χρειαζεται εμπιστοσυνη θα ειχε γαμηθει..
αν ημουν σε σχεση τα πραγματα ειναι διαφορετικα και εξαρτωνται απο την ηλικια απο την σχεση απο τις συνθηκες κτλ. αν ειναι ελευθερη σχεση η παει για γαμους η ειναι απλα σχεση εξαρτησης η καλου γαμησιου κτλ. Στην σχεση δεν υπαρχουν παιδια . Ολα ειναι ρευστα. Ουτε και καλα μενεις με τον αλλον ουτε σημαινει οτι αγαπησες ουτε οτι αποφασισες οτι αυτος ειναι ο αντρας η η γυναικα της ζωης σου.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
H προσωπική μου γνώμη είναι ότι το να πάει ο άντρας με πουτάνα δεν είναι κέρατο, λόγω της φύσης του ισοδυναμεί με το να μην φας το φαΐ της γυναίκας σου γιατί δεν σου αρέσει αλλά δεν της το λες για να μην την στεναχωρήσεις και τρως σουβλάκια. Κέρατο και επιλήψιμο είναι η δημιουργία παράλληλης σχέσης.

δηλαδη αν η γυναικα σου πληρωσει ενα παιδαρελι να την πηδηξει επειδη εσυ δεν την πολυπηδας ειτε δεν την πηδας καλα δεν θα εχεις προβλημα μας λες;

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
H προσωπική μου γνώμη είναι ότι το να πάει ο άντρας με πουτάνα δεν είναι κέρατο, λόγω της φύσης του ισοδυναμεί με το να μην φας το φα΄της γυναίκας σου γιατί δεν σου αρέσει αλλά δεν της το λες για να μην την στεναχωρήσεις και τρως σουβλάκια. Κέρατο και επιλήψιμο είναι η δημιουργία παράλληλης σχέσης.
το πηδημα δεν ειναι α πριορι απαλλαγμενο απο συναισθημα οπως το να τρως σουβλακια και κοτοπουλο..

αυτο θα ισχυε αν ησουν ζωο,οχι ανθρωπος..θεωρητικα αυτο που σε διαχωριζει απο το ζωικο βασιλειο ειναι η συνειδηση και ο αυτοελεγχος..μπορεις αμα πεινασεις να μη φας για καποιο διαστημα συνειδητα,οπως και εχεις επιλογη να μην προδωσεις τον αλλον για μια καβλα της στιγμης..αν θες να γαμησεις αλλην,απλα χωριζεις και το κανεις..

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
46
Like
799
Πόντοι
6.755
Εντάξει ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ,καλό είναι ΝΑ ΦΕΥΓΕΙΣ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ,και όχι ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΡΝΕ ΜΕ ΟΣΕΣ ΓΑΜΗΣΕΣ,Η ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΓΑΜΗΘΗΚΕΣ,και ΑΦΗΣΤΕ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ,ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΩΝ ΣΚΥΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΤΑ.

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
το πηδημα δεν ειναι α πριορι απαλλαγμενο απο συναισθημα οπως το να τρως σουβλακια και κοτοπουλο..

Για μένα είναι. Και για μεγάλο ποσοστό των αντρών, άσχετα αν δεν το παραδέχονται. Όχι για όλους φυσικά.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Το να πηδηξεις πουτανα ενω εχεις γκομενα ειναι κερατο.

Ολα κερατο ειναι εκτος απο ενα απλο φλερτ ... το οποιο δειχνει προδιαθεση  :P

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66

έτσι όπως το θέτεις μου αρέσει...  :grin:

αλλά να ξέρεις ότι υπάρχουν ιδανικοί άνθρωποι ακόμα, υπεράνω λαθών και "ξέφυγα", που μόνο να σου "δώσουν" έχουν...(όχι προσωπικά για σένα καταλαβαίνεις τι λέω)
εγώ δεν είμαι σίγουρα ένας από αυτούς...  0:)

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
το κερατο του κερατου... :rockon: :rockon: :rockon:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Το να πηδηξεις πουτανα ενω εχεις γκομενα ειναι κερατο.

Ολα κερατο ειναι εκτος απο ενα απλο φλερτ ... το οποιο δειχνει προδιαθεση  :P

αν αρχισεις τα φλερτ καλως ηρθες κερατο ... χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αν αρχισεις τα φλερτ καλως ηρθες κερατο ... χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχα

Ειναι προμηνυμα. Οτι κατι δεν παει καλα...

τα αλλα που λενε βλακειες ειναι... και η πουτανα κερατο θεωρειται αφου γαμησες.

Εκτος και αν καποιος ισχυριζεται οτι επειδη δεν υπαρχει συναισθηματικο δεσιμο δεν ειναι κερατο
τοτε μπορει να πηδαει και ξεκωλα και να λεει οτι δεν κερατωνει ε δεν στεκει και πολυ σαν επιχειρημα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
έτσι όπως το θέτεις μου αρέσει...  :grin:

αλλά να ξέρεις ότι υπάρχουν ιδανικοί άνθρωποι ακόμα, υπεράνω λαθών και "ξέφυγα", που μόνο να σου "δώσουν" έχουν...(όχι προσωπικά για σένα καταλαβαίνεις τι λέω)
εγώ δεν είμαι σίγουρα ένας από αυτούς...  0:)

δεν αντιλεγω οτι υπαρχουν.
καπου εκει στην διαδρομη σιχθαηκα  αυτη την νοοτροπια που παρατηρω που ο καθενας δεν ειναι υπευθυνος για τις πραξεις του και εχει απαιτησεις απο τους αλλους για πραγματα που ουτε ο ιδιος δεν πραττει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom