Νέα

Περί καταδύσεων: Αυτόνομη - Ελεύθερη - Ψαροντούφεκο/ψάρεμα γενικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lucky_striker
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 137
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ψηφίστε περικαλώ

• Κάνω αυτόνομη

Ψήφοι: 4 21,1%
  • Κάνω ελεύθερη

• Κάνω ψαροντούφεκο

Ψήφοι: 11 57,9%
  • Δεν κάνω αλλά θα ήθελα να κάνω αυτόνομη

Ψήφοι: 1 5,3%
  • Δεν κάνω αλλά θα ήθελα να κάνω ελεύθερη

Ψήφοι: 3 15,8%
  • Δεν κάνω αλλά θα ήθελα να κάνω ψαροντούφεκο

• Είμαι στεριανός- η θάλασσα ανήκει στα ψάρια της

Ψήφοι: 3 15,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    19

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
:humpleg:
Μόνος, αρχάριος και...γιωτάς να βουτάει;  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Toυλάχιστον κάνε μία ασφάλεια ζωής, παντρέψου με λευκό γάμο κανένα φίνο γκομενάκι  :boobies: :boobies: :boobies: να πάρει κι αυτή κάτι μετά θάνατον και...δεύτε τελευταίον ασπασμόν  :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:
΄
Τελειος εκτος θεματος και συ,αντε κανα σοβαρο ατομο να απαντησει!!!

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Οι ερωτησεις ειναι αυτες,οποιος ξερει ας απαντησει σοβαρα!!!
1)Σε τι βαθη να πηγαινω τωρα για αρχη;΄
2)Ειναι επικυνδινο να τρυπηθεις η να τρυπησω αλλον΄;
3) Αν χτυπησει πανω σε βραχο θα σπασει
4)Χρειαζεται αδεια ψαρεματος επειδη δεν εχω.

Οποιος εμπειρος ξερει ας μ απαντησει.Ευχαριστω!!!

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Που κολλαει τωρα αυτο,ξερεις να απαντησεις στις παραπανω ερωτησεις η οχι;

Τις γεμισες ολες τις ρεματιες με πτωματα, και τωρα ψαχνεσαι να γεμισεις και τους κολπισκους;

Flamboyant Seducer

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
΄
Τελειος εκτος θεματος και συ,αντε κανα σοβαρο ατομο να απαντησει!!!

Λοιπόν, τελευταίο σχόλιο από εμένα, τον ασόβαρο. Μόνο τους τελευταίους 2 μήνες έχουν "χαιρετίσει" 3 γνωστοί μου (οι 2 στην Καλαμάτα, κάποιος Μεσσήνιος από εδώ θα το γνωρίζει), που ήταν πολύ έμπειροι στο καμάκωμα (όχι αυτό του Kman2, pun intended). Tώρα, αν δεν καταλαβαίνεις ότι δεν "κάνεις" για το άθλημα - σαν κάτι νούμερα χοντρόκωλους που αγοράζουν Rocky mountain ποδήλατο και νομίζουν ότι έγιναν Κονταδόρ- με γεια σου, με χαρά σου! Ας είναι ελαφρύ το πλαγκτόν που θα σε σκεπάσει  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Λοιπόν, τελευταίο σχόλιο από εμένα, τον ασόβαρο. Μόνο τους τελευταίους 2 μήνες έχουν "χαιρετίσει" 3 γνωστοί μου (οι 2 στην Καλαμάτα, κάποιος Μεσσήνιος από εδώ θα το γνωρίζει), που ήταν πολύ έμπειροι στο καμάκωμα (όχι αυτό του Kman2, pun intended). Tώρα, αν δεν καταλαβαίνεις ότι δεν "κάνεις" για το άθλημα - σαν κάτι νούμερα χοντρόκωλους που αγοράζουν Rocky mountain ποδήλατο και νομίζουν ότι έγιναν Κονταδόρ- με γεια σου, με χαρά σου! Ας είναι ελαφρύ το πλαγκτόν που θα σε σκεπάσει  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Πεστα τυπε. Εχει γεμισει η Αθηνα recreational βλακες, που δινουν και συμβουλες :jerking:.

Flamboyant Seducer

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Πεστα τυπε. Εχει γεμισει η Αθηνα recreational βλακες, που δινουν και συμβουλες :jerking:.

Τύπε, μακράν ο μεγαλύτερος μαλάκας από εμφάνισης Ίντερνετ είναι ένας νίκος τ. στο ράνινγκνιουζ. Το τι φίδι και τι συμβουλή για τον Αχιλλεαπέο δίνει, ΔΕ ΛΕΓΕΤΑΙ  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:. Αντίστοιχα, κι ένας άλλος στο cyclist.

SUBARAKIAS

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0

Aν όντως θες να ασχοληθείς χωρίς να κινδυνέψεις, πάρε ένα περιοδικό και βρες μια σχολή και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ πήγαινε σε ένα (τουλάχιστον) εκπαιδευτικό κύκλο ... εξασφαλίζεις την επιβίωση και την διασκέδασή σου ταυτόχρονα με τον καλύτερο τρόπο

Επίσης μπες στο
Για ένα απλό 90ρι τίποτα καλύτερο από ένα Pathos (made in Greece) με διπλά 17ρια, 140 βέργα 6,5χιλ - VFM και συγκρίσιμο με όπλα 3πλασιας αξίας.

Για κάμερα φτηνή , Contour και καλή διασκέδαση

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Τύπε, μακράν ο μεγαλύτερος μαλάκας από εμφάνισης Ίντερνετ είναι ένας νίκος τ. στο ράνινγκνιουζ. Το τι φίδι και τι συμβουλή για τον Αχιλλεαπέο δίνει, ΔΕ ΛΕΓΕΤΑΙ  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:. Αντίστοιχα, κι ένας άλλος στο cyclist.

Τυπε, δεν ασχολουμαι με φαφλαταδες. Εδω σ'ενα ποδηλαταδικο, που ειναι κοντα στο σπιτι μου,
παω καμια φορα να βαλω αερα στο πηρουνι, και φευγω σφαιρα μολις ακουω μαλακιες.

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Τυπε, δεν ασχολουμαι με φαφλαταδες. Εδω σ'ενα ποδηλαταδικο, που ειναι κοντα στο σπιτι μου,
παω καμια φορα να βαλω αερα στο πηρουνι, και φευγω σφαιρα μολις ακουω μαλακιες.
URL]]

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
O μόνος σοβαρός ψαροντουφεκάς, όπου και να τον βάλεις θα βγάλει ψάρια.

Τη λίμνη Βιστωνίδα την έκανε οικόπεδο

Συνημμένα

• βουλγαρψαρια.jpg
    βουλγαρψαρια.jpg
    10,1 KB · Εμφανίσεις: 20

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Aι χασου βρε βλακα,που δεν κανω για ψαροντουφεκο.Οταν ομως πιασω τα μελανουρια και τους κεφαλους
.θα τα τραβηξω φωτο και θα στα δειξω εδω.Φαε την γλωσσα σου μιναδορε  τι πλαγκτον και παπαριες καθεσαι και λες.

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Aν όντως θες να ασχοληθείς χωρίς να κινδυνέψεις, πάρε ένα περιοδικό και βρες μια σχολή και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ πήγαινε σε ένα (τουλάχιστον) εκπαιδευτικό κύκλο ... εξασφαλίζεις την επιβίωση και την διασκέδασή σου ταυτόχρονα με τον καλύτερο τρόπο

Επίσης μπες στο
Για ένα απλό 90ρι τίποτα καλύτερο από ένα Pathos (made in Greece) με διπλά 17ρια, 140 βέργα 6,5χιλ - VFM και συγκρίσιμο με όπλα 3πλασιας αξίας.

Για κάμερα φτηνή , Contour και καλή διασκέδαση
Φιλε το ψαροντουφεκο μου ειναι ενα pancher 75 λαστιχοβολο και το αγορασα 65 ευρω!
Καλο μου φαινεται ,τωρα θα το δω και στην πραξη.
Αυριο εχω κανονισει με ενα φιλο μου εμπειρο να παμε για ψαροντουφεκο παρεα
και να μου δειξει πως το χειριζονται.

Συνημμένα

• PANCEHR 75_final.jpg
    PANCEHR 75_final.jpg
    25,6 KB · Εμφανίσεις: 21

Flamboyant Seducer

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Οταν ομως πιασω τα μελανουρια και τους κεφαλους
.θα τα τραβηξω φωτο και θα στα δειξω εδω.

Kαλά. Κοίτα, μόνο, να σου τα δώσει σε καλή τιμή ο ψαράς. Είσαι και γιωτάς και θα πληρώσεις το premium, για αυτό σου το λέω...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Kαλά. Κοίτα, μόνο, να σου τα δώσει σε καλή τιμή ο ψαράς. Είσαι και γιωτάς και θα πληρώσεις το premium, για αυτό σου το λέω...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Σιγα μην κατσω να πληρωσω ψαρι εγω!!!Και μονο για να το δειξω στο bourdela.com,οταν τα πιασω ομως
θα τριβεις τα ματια σου,και θα λες αυτος ο γιωτας επιασε τοσα ψαρια, μπραβο!!

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Απο δω και περα μονο ψαροντουφεκο,ουτε πετονιες ουτε ακροβατες ουτε αμερικανοι.
Μονο ψαροντουφεκο.

Flamboyant Seducer

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
:pipa1:
Σιγα μην κατσω να πληρωσω ψαρι εγω!!!Και μονο για να το δειξω στο bourdela.com,οταν τα πιασω ομως
θα τριβεις τα ματια σου,και θα λες αυτος ο [size=15pt][size=15pt]γιωτας[/size][/size] επιασε τοσα ψαρια, μπραβο!!

φάτε μάτια ψάρια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Καλησπερα ανοιγω αυτο το θεμα λογο καλοκαιριου.. Αλλα και γιατι καποιοι το κανουν ολο τον χρονο καλο ειναι να υπαρχει. Θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιος γιατι οταν κανω βουτια  για να κατεβω στον βυθο μου πονανε τα αυτια? Και σταματαω το κατεβασμα.. Στο μακροβουτι κανω και 30 μετρα χωρις βατραχοπεδιλα κραταω την αναπνοη μου απο μικρος παρα πολυ και εχω τρελα με τις βουτιες αλλα δεν μπορω να τις κανω γιατι μετα τα 3 μετρα ενω εχω πολυ αερα μεσα μου, μου πονανε τα αυτια με αποτελεσμα να σταματαω τις βουτιες.. Πιστευω οτι θα κατεβενα στα 10 μετρα αλλα λογο τον πονον στα αυτια σταματαω.. Εχω κατεβει με πολυ πονο μεχρι τον πυθμενα κατω  απο την γεφυρα της Νεας ποτιδαιας στην χαλκιδικη Πρεπει να ειναι 5-7 μετρα το βαθος σιγουρα για να τραβιξω μια ροδα που ειχε μεσα ενα χταποδι με τις συνεχομενες βουτιες που εκανα τραβηξα την ροδα πρως την ακτη αλλα πεθανα στον πονο (χαλαλι το χταποδι ηταν πανω απο 2 κιλλα :)) με τα  αυτια μου.. Αν ξερει καποιος τι πρεπει να κανουμε οστε να μην πονανε τα αυτια μας στις βουτιες θα τον ευχαριστουσα.. :) :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom