Νέα

Περί καταδύσεων: Αυτόνομη - Ελεύθερη - Ψαροντούφεκο/ψάρεμα γενικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lucky_striker
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 137
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ψηφίστε περικαλώ

• Κάνω αυτόνομη

Ψήφοι: 4 21,1%
  • Κάνω ελεύθερη

• Κάνω ψαροντούφεκο

Ψήφοι: 11 57,9%
  • Δεν κάνω αλλά θα ήθελα να κάνω αυτόνομη

Ψήφοι: 1 5,3%
  • Δεν κάνω αλλά θα ήθελα να κάνω ελεύθερη

Ψήφοι: 3 15,8%
  • Δεν κάνω αλλά θα ήθελα να κάνω ψαροντούφεκο

• Είμαι στεριανός- η θάλασσα ανήκει στα ψάρια της

Ψήφοι: 3 15,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    19

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εκτος απο την πρακτικη με το φυσηγμα (εγω δεν μπορω να το κανω) καλη ειναι η πρακτικη με την κατω σιαγωνα αυτο το κλακ.
Ροφοι σε λιγο σας ερχομαι.  :rockon:

μπραβο την ειπες και συ τη μαλακια σου να κανεις τον γνωστη. ο τυπος ειναι με τα μπρατσακια ακομα και πεταγεσαι εσυ να του πεις ποσο καλο στυλ ειναι η πεταλουδα.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
μπραβο την ειπες και συ τη μαλακια σου να κανεις τον γνωστη. ο τυπος ειναι με τα μπρατσακια ακομα και πεταγεσαι εσυ να του πεις ποσο καλο στυλ ειναι η πεταλουδα.
Μερικοι δεν μπορουν να κανουν αποσυμπιεση με την μυτη.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μερικοι δεν μπορουν να κανουν αποσυμπιεση με την μυτη.

λες βλακειες. με το σαγονι ειναι απειρως πιο δυσκολη και πιανει σε λιγους. η valsalva με τη μυτη ειναι η πιο ευκολη, επιτυγχανεται απο ολους και με αυτην ξεκινανε οι απειροι.

chantal-99

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2011
Like
41
Πόντοι
66
....ο βίαιος χειρισμός Valsava μπορεί να προκαλέσει τραύμα στους ευαίσθητους ιστούς του μέσου ωτός, ακουστικού τυμπάνου και πνευμόνων.... 1.λινκ

χρηστο,
οχι οτι μπορει να μαθει κανεις καταδυση μεσα απ'το ιντερνετ, αλλα σαν πρωτη ενημερωση για κινδυνους, διαφορες μεθοδους και βασικα τιπς ασφαλειας υπαρχουν διαφορα σαιτς

ριξε μια ματια και επικεντρωσου στην  μεθοδο Valsava, ποτε μην περιμενεις να νιωσεις πονο, πιεση και μην δοκιμαζεις αποτομα φυσηματα...
τα παντα στο νερο χωρις βια η βιασυνη

www.greekdivers.com/mag/el/content/texniki-eksisosis-frenzel]http://www.greekdivers.com/mag/el/content/texniki-eksisosis-frenzel[/url]
www.scubadive.gr/forum/showthread.php?t=3150]http://www.scubadive.gr/forum/showthread.php?t=3150[/url]

παντως ενημερωσου και μη δοκιμαζεις τα ορια σου στην τυχη...

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
θενκς Σαντάλ, θα τα διαβάσω κι εγώ.
Όχι ότι θα κάνω τελικά ποτέ, αλλά ντάξει.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
λες βλακειες. με το σαγονι ειναι απειρως πιο δυσκολη και πιανει σε λιγους. η valsalva με τη μυτη ειναι η πιο ευκολη, επιτυγχανεται απο ολους και με αυτην ξεκινανε οι απειροι.
Εσυ μιλας χωρις να ξερεις. Μερικοι εχουν προβλημα με το διαφραγμα και ειναι μονιμως μπουκομενοι. Με την μυτη δεν πιανει σε ολους.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
θενκς Σαντάλ, θα τα διαβάσω κι εγώ.
Όχι ότι θα κάνω τελικά ποτέ, αλλά ντάξει.

ρε δε πα να γαμηθεις. εγραψα σεντονι, εβαλε δυο λινκ η σανταλ και αμεσως θενκς σανταλ.
καριολια εδω μεσα.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ρε δε πα να γαμηθεις. εγραψα σεντονι, εβαλε δυο λινκ η σανταλ και αμεσως θενκς σανταλ.
καριολια εδω μεσα.
και εσυ μετον τροπο που μιλας φαινετε οτι μολις και μετα βιας ξερεις μπανιο και για σιγουρια βαζεις μπρατσακια

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εσυ μιλας χωρις να ξερεις. Μερικοι εχουν προβλημα με το διαφραγμα και ειναι μονιμως μπουκομενοι. Με την μυτη δεν πιανει σε ολους.

:jerking: σε κρετινους δεν αναλυω περισσοτερο. πανηλιθιε ουτε ξερεις για τι πραγμα μιλας καλυτερα να το βουλωνεις. 20 χρονια καταδυσεις και σχολεια και ερχεσαι να μας πεις τη μαλακια σου.
κατσε ξεστραβωσου να διαβασεις και μετα να μιλας.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
:think: υπονοεις οτι εχει κατι ο τροπος μου?
ε εχεις λιγο παραπανω νευρα.Αν εισαι τοσο εμπειρος οσο λες εξηγησε μας με καλυτερο τροπο.Δεν εχουμε κανενα λογο να πιστεψουμε οτι εισαι ο γκουρου των καταδυσεων ετσι επειδη εισαι εσυ

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
:jerking: σε κρετινους δεν αναλυω περισσοτερο. πανηλιθιε ουτε ξερεις για τι πραγμα μιλας καλυτερα να το βουλωνεις. 20 χρονια καταδυσεις και σχολεια και ερχεσαι να μας πεις τη μαλακια σου.
κατσε ξεστραβωσου να διαβασεις και μετα να μιλας.
Ρε ζωο εισαι γελοιος. Αμα δεν το επαιζες ειδικος σε δυο εκατομμυρια πραγματα ισως και να σε πιστευα. Αλλα ουτε ο ανδρουλακης ειναι τοσο ειδικος σε τοσα θεματα.  :2funny:
Θα μου πεις ρε βλαμμενε ποια μεθοδος με βολευει εμενα;
Τι δεν καταλαβες στο οτι μερικοι δεν μπορουν να κανουν εξισωση απο την μυτη;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ε εχεις λιγο παραπανω νευρα.Αν εισαι τοσο εμπειρος οσο λες εξηγησε μας με καλυτερο τροπο.Δεν εχουμε κανενα λογο να πιστεψουμε οτι εισαι ο γκουρου των καταδυσεων ετσι επειδη εισαι εσυ

τυπε μου δε μου αρεσει να δασκαλευω ουτε και θελω. δε με νοιαζει να ακουσουν τι λεω εγω, με νοιαζει να μην ακουσουν τι λενε οι ηλιθιοι. γιατι σε τετοια θεματα δεν ειναι απλα αποψεις και διαλεγε και παιρνεις, αν ακολουθησεις τη μαλακια τοτε πας για σοβαρα προβληματα και σε πολλες περιπτωσεις ειναι και μονιμα.
δε μπορω να βλεπω να παροτρυνουνε σε βαροτραυματα τους ανυποψιαστους.
ειπαμε καλη η μαλακια αλλα οχι οταν εχει κοστος.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ρε ζωο εισαι γελοιος. Αμα δεν το επαιζες ειδικος σε δυο εκατομμυρια πραγματα ισως και να σε πιστευα. Αλλα ουτε ο ανδρουλακης ειναι τοσο ειδικος σε τοσα θεματα.  :2funny:
Θα μου πεις ρε βλαμμενε ποια μεθοδος με βολευει εμενα;
Τι δεν καταλαβες στο οτι μερικοι δεν μπορουν να κανουν εξισωση απο την μυτη;

εγω ειμαι ασχετος. εσυ να μας πεις λιγο τη φυσιολογια της εξισωσης, ποια ακριβως ειναι η διαδικασια και με ποιο τροπο αν εισαι μπουκωμενος εξισωνεις με το σαγονι. ηλιθιε κρετινε.
σε 4-5 πραγματα ειμαι ειδικος ναι και αμα σου γουσταρει. τα 2 εκατομμυρια πραγματα ειναι οι μαλακιες που πετας εσυ καθημερινα χωρις να εχεις ειδικες γνωσεις ουτε σε 1 πραγματακι.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
τυπε μου δε μου αρεσει να δασκαλευω ουτε και θελω. δε με νοιαζει να ακουσουν τι λεω εγω, με νοιαζει να μην ακουσουν τι λενε οι ηλιθιοι. γιατι σε τετοια θεματα δεν ειναι απλα αποψεις και διαλεγε και παιρνεις, αν ακολουθησεις τη μαλακια τοτε πας για σοβαρα προβληματα και σε πολλες περιπτωσεις ειναι και μονιμα.
δε μπορω να βλεπω να παροτρυνουνε σε βαροτραυματα τους ανυποψιαστους.
ειπαμε καλη η μαλακια αλλα οχι οταν εχει κοστος.
τυπε μου εισαι εμπειρος απο οτι λες δεν μας κανεις μαθημα ,συζηταμε.Αν οντως ξερεις μαθες μας η μην μιλας.Εγω αυτο που ειδα ειναι οτι 4 στους 5 που μιλησαν τους ειπες ασχετους

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τυπε μου εισαι εμπειρος απο οτι λες δεν μας κανεις μαθημα ,συζηταμε.Αν οντως ξερεις μαθες μας η μην μιλας.Εγω αυτο που ειδα ειναι οτι 4 στους 5 που μιλησαν τους ειπες ασχετους

σε 2 τους ειπα ασχετους και ειναι.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
εγω ειμαι ασχετος. εσυ να μας πεις λιγο τη φυσιολογια της εξισωσης, ποια ακριβως ειναι η διαδικασια και με ποιο τροπο αν εισαι μπουκωμενος εξισωνεις με το σαγονι. ηλιθιε κρετινε.
σε 4-5 πραγματα ειμαι ειδικος ναι και αμα σου γουσταρει. τα 2 εκατομμυρια πραγματα ειναι οι μαλακιες που πετας εσυ καθημερινα χωρις να εχεις ειδικες γνωσεις ουτε σε 1 πραγματακι.
το παιζεις ειδικος για παρα πολλα πραγματα γιδι και πετας μαλακιες συνηθως.
Απλη απορια μπορουν ολοι να κανουν εξισωση απο την μυτη;

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
εγω δεν μπορω ουτε με την μυτη ουτε με το σαγονι...τι δεν κανω καλα?πειτε χωρις γαμωσταυριδια ρε σεις

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

απλη απαντηση.
ολοι μπορουν να κανουν εξισωση απο τη μυτη.
λιγοι μπορουν να κανουν εξισωση με σαγονι.
ΚΑΝΕΝΑΣ δε μπορει να κανει εξισωση ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΣ. με οποιαδηποτε τεχνικη.

συνεχισε τωρα τις ηλιθιοτητες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom