komodino001
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Κλασσική λογική Ελληναρά που έχει καταβαραθρώσει την Ελληνική κοινωνία.
Ας μην διορθώσουμε αυτά που μας δεν μας συμφέρει προσωπικά γιατί υπάρχουν 2-3, 5, 100 άλλα πράγματα που πρέπει να διορθωθούν πρώτα.
Γιατί να μην καπνίζω αφού ο άλλος πάει στις πουτάνες λες εσύ, γιατί να μην ρυπαίνω λέει ο "βιομήχανος" αφού οι άλλοι καπνίζουν, γιατί να μην χτίσω ένα αυθεραιτάκι αφού οι εργολάβοι παρανομούν και χτίζουν ημιυπαίθριους λέει ο οικοπεδούχος, γιατί να μην πετάξω τα σκουπίδια μου στο δρόμο αφού ο βιομήχανος ρυπαίνει, γιατί να μην παρκάρω στην ράμπα για τους ΑΜΕΑ αφού το κράτος δεν μας κάνει πάρκινγκ.
Γιατί να μην κλέβω ΕΓΩ αφού όλοι κλέβουν;
Έλα μωρέ τώρα, ΕΓΩ θα βγάλω το φίδι από την τρύπα;
Ρε κομοδινάρα, γιατί τα λεφτά αυτά είναι χαμένα, λεφτά πεταμένα που το κράτος θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει για να βελτιώσει την παιδεία, τις υποδομές, την άμυνα και χίλια δύο άλλα που βοηθούν το κοινωνικό σύνολο και δεν πάνε για να σώσουν την ζωή κάποιου που τα γράφει όλα στα αρχίδια του και μετά έχει την απαίτηση να τον φροντίσει το κράτος.
Γιατί, για πες μου εσύ, ποιό είναι το ποσοστό των Ελλήνων φορολογουμένων που έχει ΑΜΙΓΩΣ ιδιωτική περίθαλψη και το οποίο δεν θα αγοράσει φάρμακα ή δεν θα χρεώσει απολύτως τίποτε στο ΙΚΑ;
Και τέλος να σε πληροφορήσω ότι το να οδηγείς και να μιλάς στο κινητό είναι ήδη παράνομο.
Αλλά μπαααααα, που να το έχεις πάρει είδηση.
Γιατί και αυτό, όπως και να χτίζεις ημιυπαίθριους το θεωρείς αναφαίρετο και συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα σου (το ακούσαμε και αυτό για το κάπνισμα).
Με παρεξηγησες...
1.Συμφωνω με την αλληλουχια που ανελυσες,δεν ειμαι τυπος ελληναρα, παρ ολα αυτα δεν ειπα αυτα που λες δηλαδη π.χ. γιατι να μη καπνιζω αφου ο αλλος παει με πουτανες.Απλως σχολιασα οτι και αλλα πραγματα που κανουμε σχεδον ολοι βλαπτουν την οικονομια μας και το κοινωνικο συνολο.
2.Φυσικα και μπορω να καπνιζω και προς το παρον αφου ειναι νομιμο δε θα σου δωσω και εξηγησεις.
3.Δεν διαφωνω με τον περιορισμο του τσιγαρου σε δημοσιους χωρους, απλα ισως θα μπορουσε να γινει με αλλο τροπο.Π.χ.2 χωροι καπνιζοντων και μη..Πολυ απλο.Βεβαια μακροπροθεσμα το μετρο θα κανει καλο σε ολους και περισσοτερο σε εμας
τους καπνιστες.
4.Γιατι δεν απαγορευουν τη πωληση αλκοολ.Και μη πει κανεις οτι δε βλαπτει τους αλλους!!!!!!!Δες ατυχηματα με αυτο.