apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε μου μην λες τετοια και παρεξηγηθειςTo πουρο δινει απολαυση και ειναι και ποι υγειυνο και πιο ωραιο.
τυπε μου μην λες τετοια και παρεξηγηθειςTo πουρο δινει απολαυση και ειναι και ποι υγειυνο και πιο ωραιο.
μεγαλε αρχισε το οσο μπορεις πιο γρηγοραΕγώ πάντως είμαι full αντικαπνιστής αλλά προβληματίζομαι γιατί με το μέτρο αυτό, θα αδειάσουν όλα τα μαγαζια...
μεγαλε αρχισε το οσο μπορεις πιο γρηγορα
δεν λεει να ειναι αδεια τα μαγαζια
εισαι τυποςπουτανα τεκες οχι μονο το Συνταγμα,σε ολα τα μηκη και πλατη της χωρας!
Αρκετα με τους πρηξταρχιδηδες που θελουν να το κοψουμε.ασε που ολοι οι ιδιοκτητες μπαρ κτλ θα καβατζωσουν με τον αλφα ή βητα τροπο μια ακρη.Τωρα σε μαγαζια τυπου ενα μπουκαλι νερο 5 ευρω και γυφτοψευτοχλιδα παιζει να μεινει το μετρο.
Η Ελλαδα ηταν,ειναι και θα ειναι ενας απεραντος τεκες.Γιατι ετσι γουσταρουμε γαμιολες(προς τα δηθεν νομοσχεδια περι υγειας απο τη στιγμη που ριχνουν ''σταχτη΄΄στα ματια μας οι παπαρες του Υγειας
γεια σου τυπε με τα ωραια σου,δεν προκειται να κατεβω αλλα θα το υποστηριξω το μετρο για οσο καπνισμα γουσταρω.εισαι τυπος
τυπε μου στην κολομβια καπνιζουν καργα λεειδεκ κοιτανε κατι κολοταξι και κατι κολολεωφορεια,και παλιοφορτηγα που γυρνανε το καπνισμα τους μαρανες.αλλα αρχιδια ριζια,δεν θα γινει τιποτα στο τελος ειμαι σιγουρος.τωρα κατι μαλακες αντικαπνιστες ας πηγαινουν σε κατι και καλα κυριλε εστιατορια να τους πιανουν το κολο και να χαιροντε κιολας.ο σουβλατζης απο την γειτονια μου λεει οτι θα βαλει αυτοματο πωλητη τσιγαρον απο 1 ιουλιου μεσα στο μαγαζι.
στη κολομβια κανει οτι θελει ο καθενας τυπε.τυπε μου στην κολομβια καπνιζουν καργα λεει
τυπε μου στην κολομβια καπνιζουν καργα λεει
το ινδαλμα σου ειναι?apisteytos typos...