Νέα

Περί καπνιστών κλπ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kinezokyprios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Νέος Νόμος απαγόρευσης του καπνίσματος...

• Υπέρ!

Ψήφοι: 3 75,0%
  • Κατά...

Ψήφοι: 1 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    4

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τα θρεντ για το τσιγαρο ειναι απτα καλυτερα :2funny:
καπνιστε καργα ρε

Συνημμένα

• thank-you-for-smoking-1-1024.jpg
    thank-you-for-smoking-1-1024.jpg
    125 KB · Εμφανίσεις: 53
  • Thank%20You%20For%20Smoking%20Poster.jpg
    Thank%20You%20For%20Smoking%20Poster.jpg
    44,1 KB · Εμφανίσεις: 18
  • 4533_88895653381_642738381_1873289_3512262_n.jpg
    4533_88895653381_642738381_1873289_3512262_n.jpg
    26,8 KB · Εμφανίσεις: 19

dekaoxto

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ πάντως είμαι full αντικαπνιστής αλλά προβληματίζομαι γιατί με το μέτρο αυτό, θα αδειάσουν όλα τα μαγαζια...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εγώ πάντως είμαι full αντικαπνιστής αλλά προβληματίζομαι γιατί με το μέτρο αυτό, θα αδειάσουν όλα τα μαγαζια...
μεγαλε αρχισε το οσο μπορεις πιο γρηγορα
δεν λεει να ειναι αδεια τα μαγαζια :2funny:

OP
OP
K

kinezokyprios

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
...ΚΑΠΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ....

...ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.....!!!!!!

...ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΚΑΠΝΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...!!!!

...ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΠΝΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ....!!!!

...ΖΗΤΩ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ....!!!

ΚΑΤΩ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ....!!!!

OP
OP
K

kinezokyprios

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Θα καπνίζω όσο θέλω, εκτός κι αν εξαφανιστεί το νέφος, τα βακτηρίδια, οι ιοί, οι μύκητες, τα πειραγμένα τρόφιμα, τα νοθευμένα ποτά, οι ψεύτες, οι κλέφτες, κι ο,τι επιβλαβές.
Τότε μπορεί να αποφασίσω να κάνω υγιεινή ζωή και τότε, ναι, θα το κόψω.

ROMANTIC

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Οπως και με το αυτοκινητο  καμμια φορα κανουμε μαγκιες νομιζουμε οτι τα ατυχηματα ειναι για τους αλλους και εμεις μαγκες
Ετσι και το τσιγαρο πολλοι το αρχισαν για μαγκια η μη τους πει ξενεροτους η παρεα
Αν ηταν φυσιολογικο να καπνιζει καποιος θα 'βγαινε απ' το μουνι με ενα τσιγαρο στο στομα
Ειχα καποιον γνωστο που ηταν θεριακλης ( πολλα τσιγαρα, ποτα, κ.λ.π.)και πριν λιγο καιρο τον ειδα και δεν τον αναγνωρισα,ηταν σαν μαραμενο φυλλο,αλλος ανθρωπος
Ειχε κανει μπαλονακι στην καρδια και τα 'χει κοψει ολα (τσιγαρα,ποτα)γιατι προφανως ο γιατρος του ειπε δυο τρια φωνηεντα Δηλαδη πρεπει να την παθουμε προσωπικα για να αρχισουμε να σκεφτομαστε?
Και καλα εμεις μπορει να θελουμε ν'αυτοκτονησουμε,ο διπλανος μας ομως θελει?
Παιζω μουσικη σε νυχτερινα μαγαζια και ξερω καλα τι θα πει ντουμανι και να γυριζεις το πρωι με τα ρουχα βουτηγμενα στον καπνο
Γι'αυτο σ'οσους καπνιζουν θα τα χωνω και θα ειμαι ενας ακομη ΑΝΤΙ-ΠΑΘΗΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΗΣ

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
πουτανα τεκες οχι μονο το Συνταγμα,σε ολα τα μηκη και πλατη της χωρας!
Αρκετα με τους πρηξταρχιδηδες που θελουν να το κοψουμε.ασε που ολοι οι ιδιοκτητες μπαρ κτλ θα καβατζωσουν με τον αλφα ή βητα τροπο μια ακρη.Τωρα σε μαγαζια τυπου ενα μπουκαλι νερο 5 ευρω και γυφτοψευτοχλιδα παιζει να μεινει το μετρο.
Η Ελλαδα ηταν,ειναι και θα ειναι ενας απεραντος τεκες.Γιατι ετσι γουσταρουμε γαμιολες(προς τα δηθεν νομοσχεδια περι υγειας απο τη στιγμη που ριχνουν ''σταχτη΄΄στα ματια μας οι παπαρες του Υγειας

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
πουτανα τεκες οχι μονο το Συνταγμα,σε ολα τα μηκη και πλατη της χωρας!
Αρκετα με τους πρηξταρχιδηδες που θελουν να το κοψουμε.ασε που ολοι οι ιδιοκτητες μπαρ κτλ θα καβατζωσουν με τον αλφα ή βητα τροπο μια ακρη.Τωρα σε μαγαζια τυπου ενα μπουκαλι νερο 5 ευρω και γυφτοψευτοχλιδα παιζει να μεινει το μετρο.
Η Ελλαδα ηταν,ειναι και θα ειναι ενας απεραντος τεκες.Γιατι ετσι γουσταρουμε γαμιολες(προς τα δηθεν νομοσχεδια περι υγειας απο τη στιγμη που ριχνουν ''σταχτη΄΄στα ματια μας οι παπαρες του Υγειας
εισαι τυπος
:rockon: :rockon: :rockon:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
γεια σου τυπε με τα ωραια σου,δεν προκειται να κατεβω αλλα θα το υποστηριξω το μετρο για οσο καπνισμα γουσταρω.
Αντι το Υπουργειο Υγειας να δει τα χαλια του σε πολλους τομεις κανει καμπανιες και ασχολειται(κατω απο τα φρυδια της ΕΕ)με το καπνισμα.Ο νοών νοειτο.
Ενα μπουρδελο και μισο,την ελευθερη βουληση μουναρες δεν την κερδιζετε!
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ γαμιολες!
Δεν κοβω το καπνισμα!

arcans6

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
δεκ κοιτανε κατι κολοταξι και κατι κολολεωφορεια,και παλιοφορτηγα που γυρνανε το καπνισμα τους μαρανες.αλλα αρχιδια ριζια,δεν θα γινει τιποτα στο τελος ειμαι σιγουρος.τωρα κατι μαλακες αντικαπνιστες ας πηγαινουν σε κατι και καλα κυριλε εστιατορια να τους πιανουν το κολο και να χαιροντε κιολας.ο σουβλατζης απο την γειτονια μου λεει οτι θα βαλει αυτοματο πωλητη τσιγαρον απο 1 ιουλιου μεσα στο μαγαζι.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
δεκ κοιτανε κατι κολοταξι και κατι κολολεωφορεια,και παλιοφορτηγα που γυρνανε το καπνισμα τους μαρανες.αλλα αρχιδια ριζια,δεν θα γινει τιποτα στο τελος ειμαι σιγουρος.τωρα κατι μαλακες αντικαπνιστες ας πηγαινουν σε κατι και καλα κυριλε εστιατορια να τους πιανουν το κολο και να χαιροντε κιολας.ο σουβλατζης απο την γειτονια μου λεει οτι θα βαλει αυτοματο πωλητη τσιγαρον απο 1 ιουλιου μεσα στο μαγαζι.
τυπε μου στην κολομβια καπνιζουν καργα λεει

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Το τσιγαρο θα κοπει, θελετε δεν θελετε.
Οσοι δεν μπορουν να το χωνεψουν....Αλκα Σετζερ.
Φυσικα με το μαλακο.
Ετσι και με το σινεμα στα τελη της δεκαετιας του 70.Που και που αναβαμε κανα τσιγαρο, αλλα τωρα βλεπετε κανενα να καπνιζει?
Η κατασταση στην Ελλαδα στο θεμα του καπνισματος ειναι δειγμα τριτοκοσμισμου. Πιστεψτε με αυτη τη στιγμη το δικο μας αεροδρομιο ειναι το μοναδικο πο εχει μεινει στο κοσμο, που το καπνισμα επιτρεπεται σχεδον παντου.
Σιγα σιγα θα δειτε τι θα γινει, και μην ακουω αυτες τις μαλακιες οτι τον Ελληνα δεν τον βαζεις σε καλουπια. Εδω εκανανε οι Τουρκοι το Κεμαλ Αττατουρκ στην Κων/λη "No Smoking Airport"
Και τα χειροτερα ερχονται. Εχετε ακουσει για τα "No Smoking Hotels"? Kαι δεν μιλαω μονο για ΗΠΑ η Αγγλια.
(Μεταξυ μας... 2 πακετα παω την ημερα)

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Θα δημιουργηθουν παντου χωροι καπνιστων.Απλα τα πραγματα.Να ηρεμησουν και οι ακαπνες παρθενες επιτελους

OP
OP
K

kinezokyprios

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
apisteytos typos...