Νέα

Περί καπνιστών κλπ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kinezokyprios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νέος Νόμος απαγόρευσης του καπνίσματος...

• Υπέρ!

Ψήφοι: 3 75,0%
  • Κατά...

Ψήφοι: 1 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    4

kinezokyprios

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
...ΚΑΠΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ...

...ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ...!!!

Κίνηση ενάντια στην αντικαπνιστική υστερία. Αντίσταση στην περιθωριοποίηση των καπνιστών και στην ποινικοποίηση της μαγικής ευχαρίστησης που μας προσφέρει το τσιγάρο!!

30 ΙΟΥΝΙΟΥ 20:00 ΣΥΝΤΑΓΜΑ

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
...ΚΑΠΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ...

...ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ...!!!

Κίνηση ενάντια στην αντικαπνιστική υστερία. Αντίσταση στην περιθωριοποίηση των καπνιστών και στην ποινικοποίηση της μαγικής ευχαρίστησης που μας προσφέρει το τσιγάρο!!

30 ΙΟΥΝΙΟΥ 20:00 ΣΥΝΤΑΓΜΑ
για μπες στο παρασυνθημα τυπε

OP
OP
K

kinezokyprios

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Μαζευτείτε όλοι να τους στείλουμε σήματα καπνού, μπας και τους φωτίσει ο Μανιτού!!!
Σήμερα μας κόβουν το τσιγάρο, αύριο θα έχουμε ποτοαπαγόρευση, μεθαύριο με την κλωνοποίηση που ετοιμάζουν θα ποινικοποιήσουν και το γαμήσι!!!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μαζευτείτε όλοι να τους στείλουμε σήματα καπνού, μπας και τους φωτίσει ο Μανιτού!!!
Σήμερα μας κόβουν το τσιγάρο, αύριο θα έχουμε ποτοαπαγόρευση, μεθαύριο με την κλωνοποίηση που ετοιμάζουν θα ποινικοποιήσουν και το γαμήσι!!!!
εσυ το οργανωνεις αυτο τυπε?

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
πολυ θα στεναχωρηθω αμα πραγματικα σας απαγορευσουν το καπνισμα
αν εφαρμοστει σωστα ο νομος
τα κλαματα θα βαλω

κινεζοκυπριε.. ομονοιαφαν εισαι? *P

OP
OP
K

kinezokyprios

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Όχι μαγκα μου, αλλά γουστάρω να καπνίζω, όπου μου κατέβει και όποτε γουστάρω και κανείς δεν μπορεί να μου το στερήσει!!! Την παραμονή της απαγόρευσης πρέπει να μαζευτούμε έξω από τη βουλή και να φουμάρουμε για να καταλάβουν τι πάνε να κάνουν, γιατί αλλιώς δεν πρόκειται να μας υπολογίσουν!

(για να μην έχεις απορίες)

kauliarogatos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
8
Like
1
Πόντοι
606
Σιγά ρε μεγάλε πολύ τραγικά τα έκανες. Καλά κάνουν και το απαγορεύουν και ας είμαι καπνιστής, δεν είναι οι άλλοι αναγκασμένοι να εισπνεύουν τη βρώμα που βγαίνει από τα πνευμόνια μας.Μαλακίες :jerking:

panoramix1982

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
πολυ θα στεναχωρηθω αμα πραγματικα σας απαγορευσουν το καπνισμα
αν εφαρμοστει σωστα ο νομος
τα κλαματα θα βαλω

κινεζοκυπριε.. ομονοιαφαν εισαι? *P

δεν παιζει να εφαρμοστει σωστα ο νομος..στην ελλαδα ζουμε!

OP
OP
K

kinezokyprios

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
όποιος θέλει έρχεται, δεν ζορίζω κανέναν. αλλά κάποτε πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι και οι καπνιστές έχουν δικαιώματα.

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Ρε παιδιά για ηρεμήστε οι καπνιστές!Είναι τόσο τρελό το να απαγορεύεται το κάπνισμα μέσα σε μαγαζιά,εστιατόρια,ταβέρνες,καφετέριες,nightclub και bar?Μπορείτε να καπνίζετε στους δρόμους,στις πλατείες,στα σπίτια σας.Αν εργάζεστε μπορείτε στο διάλλειμα σας να πάτε έξω και να κάνετε το τσιγάρο σας.Τι σας φταίνε οι άνθρωποι που δεν καπνίζουν;Σκεφτήκατε μικρά παιδιά που τα γεμίζετε καρκίνο;Ανθρώπους με καρδιά και άλλα προβλήματα υγείας;Δεν είανι δυνατόν για μια κωλοσυνήθειά σας να αποτρέπονται άνθρωποι απο το να απολαμβάνουν διαφορα πράγματα για να αποφύγουν τον καπνό.

Ελάτε έξω Αγγλία και να δείτε όλοι που δεν καπνίζει κανείς σε κειστούς χώρους και απαγορεύεται και στα λεωφορεία και παντού.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Όχι μαγκα μου, αλλά γουστάρω να καπνίζω, όπου μου κατέβει και όποτε γουστάρω και κανείς δεν μπορεί να μου το στερήσει!!! Την παραμονή της απαγόρευσης πρέπει να μαζευτούμε έξω από τη βουλή και να φουμάρουμε για να καταλάβουν τι πάνε να κάνουν, γιατί αλλιώς δεν πρόκειται να μας υπολογίσουν!

(για να μην έχεις απορίες)
:rockon:

Συνημμένα

• n89861948780_8203.jpg
    n89861948780_8203.jpg
    13,9 KB · Εμφανίσεις: 21

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
δεν παιζει να εφαρμοστει σωστα ο νομος..στην ελλαδα ζουμε!

Ξέρεις πως θα πε΄σουν τα πρόστιμα βροχή;Θα κάνει ντου η αστυνομία σε νυχτομάγαζα και η καλύτερη τους να ρίξουν 500 πρόστιμα των 200 ευρώ να τα οικονομήσουν.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
φουμαρετε ολοι ρε
καλο μας κανει
αν ηταν κακο θα το ειχαν απαγορευσει
καργα τσιγαρο μαγκες
:rockon:

Συνημμένα

• 4533_88895653381_642738381_1873289_3512262_n.jpg
    4533_88895653381_642738381_1873289_3512262_n.jpg
    26,8 KB · Εμφανίσεις: 19

kauliarogatos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
8
Like
1
Πόντοι
606
όποιος θέλει έρχεται, δεν ζορίζω κανέναν. αλλά κάποτε πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι και οι καπνιστές έχουν δικαιώματα.
Δηλαδή αυτοί που δε καπνίζουν δεν έχουν δικαιώματα? Να ξέρουμε πάντως να μη κατέβουμε εκείνη τη μέρα κέντρο, θα κλείσετε και το δρόμο?

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ναι οπως κ οι μη καπνιστες
που δεν φταινε σε τπτ επειδη θετε εσεις να καπνιζετε
δεν λεω οτι ειστε ολοι ετσι
αλλα παρα πολλοι απο σας δεν εχετε μαθει να σεβεστε τους υπολοιπους...
μην πω για τις καφριλες που κανετε..  σβησμενα τσιγαρα πεταμενα οπου σας καπνισει...

panoramix1982

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά για ηρεμήστε οι καπνιστές!Είναι τόσο τρελό το να απαγορεύεται το κάπνισμα μέσα σε μαγαζιά,εστιατόρια,ταβέρνες,καφετέριες,nightclub και bar?Μπορείτε να καπνίζετε στους δρόμους,στις πλατείες,στα σπίτια σας.Αν εργάζεστε μπορείτε στο διάλλειμα σας να πάτε έξω και να κάνετε το τσιγάρο σας.Τι σας φταίνε οι άνθρωποι που δεν καπνίζουν;Σκεφτήκατε μικρά παιδιά που τα γεμίζετε καρκίνο;Ανθρώπους με καρδιά και άλλα προβλήματα υγείας;Δεν είανι δυνατόν για μια κωλοσυνήθειά σας να αποτρέπονται άνθρωποι απο το να απολαμβάνουν διαφορα πράγματα για να αποφύγουν τον καπνό.

Ελάτε έξω Αγγλία και να δείτε όλοι που δεν καπνίζει κανείς σε κειστούς χώρους και απαγορεύεται και στα λεωφορεία και παντού.

Στην Αγγλία τον παιρνουν κιολας. πρέπει να τον παρουμε κι εμεις; ας γινει ουσιαστικος διαχωρισμος..φιλε μου  οταν πας το βραδυ σε ενα μπαρ και πινεις τα ποτακια και τα σφηνακια σου,δεν μπορει να σου απαγορευει ο καθενας το καπνισμα..ειδικα απο τη στιγμη που ολοι καπνιζουν..και να σου πω κατι; γιατι θα πρεπει οι καπνιστες να εγκλωβιστουνκαι να μην εχουν οι αντικαπνιστες το δικαιωμα της επιλογης να πανε καπου που υπαρχει τσιγαρο ή να μεινουν σπιτι τους;

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ναι αλλα ζοριζεις εμενα αν καπνιζεις διπλα μου
το καταλαβες;
δεν γουσταρω να πεθανω απο την κωλοαρωστεια
το καταλαβες;
ειναι δικαωμα σου να καπνιζεις και να το γουσταρεις
αλλα ειναι δικαιωμα μου να μην εισπνεω τον καπνο σου
το καταλαβες;
επομενως στους δημοσιους χωρους θα πρεπει να παραγκωνιστει η ο καπνιστης η αντικαπνιστης
και  κατι αλλο φιλικα: Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΘΕΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΕΙΣ

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
η καλυτερη λυση ειναι να υπαρχουν μαγαζια μονο για καπνιστες και το αντιθετο

Stories

Νέο!