Νέα

Περι ερωτικών ιστοριών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mika 87b
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 327
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Θυμασαι τυπε,οπως καναμε στο δημοτικο,θα φερω τον αδερφο μου που παει λυκειο,τον ξαδερφο που ειναι φανταρος ,τον ξαδερφο που παει καρατε,τον θειο μου τον ψευτη κτλ  :grin: :grin: :grin:
Παλια τύπε, οποια ηθελε να αποφυγει κανεναν που την πειραζε στο δρομο, ελεγε θα φωνάξω τον ξαδερφο μου τον χωροφυλακα...

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Λόπεζ που εισαι?????????

ΜΑΚΗΣ14

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
καλα ξεκινα με τη χουφτα σου τωρα μη χανεις χρονο αδικα  ;)

Έτσι μ´αρέσει να μου κάνεις τη δύσκολη μπροστά στον χλεχλέ σου.. Δεν θα αργήσει η ώρα που θα σου γεμίσω ασφυκτικά τις τρυπούλες σου και να βογγάς απο καύλα και πόνο

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Mika arist Αφού μας σνομπάρεις γιατί έκανες εγγραφή εδώ μέσα;;; Σαν ανώτερος άνθρωπος που είσαι θα έπρεπε να δώσεις τόπο στην οργή , να μας αγνοούσες και να μην έκανες ποτέ εγγραφή !!! Οι γνώμες είναι σαν την κωλοτρυπίδα ! Όλοι έχουν και από μία ! Το κοσμοπόλιταν είναι στον δίπλα δρόμο . Εδώ είναι στενό σοκάκι και μυρίζει μουνίλα !  :2on1:
Διαβαζε καιρό το φορουμ και ειπε να γραφτει για να κραξει!Ολοι ετσι δεν λένε; :2funny: :2funny:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Τυπε μια και την εχεις μεγαλυτερη απο εμενα, πως διαολο εγω τσιτωνομαι να τη βαλω στις κορασιδες της Φυλης?
Κατι δεν παει καλα...
Μπας κι επειδη πυρφοριζω?
Εξαρταται ποσο μεγαλη

φαντασια εχεις!!! :2funny: :2funny:

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Έτσι μ´αρέσει να μου κάνεις τη δύσκολη μπροστά στον χλεχλέ σου.. Δεν θα αργήσει η ώρα που θα σου γεμίσω ασφυκτικά τις τρυπούλες σου και να βογγάς απο καύλα και πόνο
Το χεις χασει γενικως, οχι μονο απο μεγεθος, οποτε ασε μας στην ησυχια μας.... ναι???

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16

Ρε φιλε εδω εχουμε γυναικα που ξερει να κανει γεμιστα ψιλη με γυμνασμενο σωμα και σκυλο και συνγραφεα ( η Διμουλιδου ειναι και να μου το θυμηθητε)

και εσυ κολησες στη γκομενα του αλλου????

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Ρε φιλε εδω εχουμε γυναικα που ξερει να κανει γεμιστα ψιλη με γυμνασμενο σωμα και σκυλο και συνγραφεα ( η Διμουλιδου ειναι και να μου το θυμηθητε)

Και η ιδια να ναι ετσι οπως το γραψες θα δυσκολευτει να το καταλαβει!!!
:2funny: :2funny: :2funny:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606

Στα γεμιστα πρεπει να στραβωσε τυπε.
Δεν πρεπει να του αρεσουν.

ΜΑΚΗΣ14

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Το χεις χασει γενικως, οχι μονο απο μεγεθος, οποτε ασε μας στην ησυχια μας.... ναι???

Στην ησυχία σου θα σε αφήσω αφου θα σου έχω ξεσκίσει ο,τι τρύπα έχεις και σε έχω αφήσει με τα ψωλοχύματα να στάζουν πάνω σου παντού έτσι όπως θα είσαι εξαντλημένη καυλιάρα μου.. Ο Μάκης όταν βάζει κάτι στόχο το πετυχαίνει ειδικά αν πρόκειται για μουνί

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom