Νέα

Περι ερωτικών ιστοριών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mika 87b
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 327
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.944
Πόντοι
1.406
Εσυ βγάλε το μωρακι απο την φωτογραφία εδω μεσα μη σηκόσω το ακουστικό και παρω τηλ και σε παρει ο διάολος.Αντρας δεν είμαι αλλα αμμα τα παρω κρανίο πρέπει να είσαι αντρας με πολλα ....... για να με κάνεις καλα.
Τυπισσα δωσε λιγο τοπο στην οργη,οχι τιποτα αλλο, αλλα λογω εκνευρισμου κανεις και ορθογραφικα που δεν αρμοζουν σε συγγραφεα,εστω και ερασιτεχνη.
Δεν μου ειπες ομως με τι ειδος ασχολεισαι?

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

Συνημμένα

• 111.gif
    111.gif
    44,7 KB · Εμφανίσεις: 44

ΜΑΚΗΣ14

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1

Τώρα φτιάχτηκα ακόμα περισσότερο κουκλάρα μου. Εχω αδυναμία σε γυναίκες άλλων..Ολες στην αρχή κάνουν τις δύσκολες αλλά μετά δεν μπορούν να αντισταθούν στο θηρίο...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Τώρα φτιάχτηκα ακόμα περισσότερο κουκλάρα μου. Εχω αδυναμία σε γυναίκες άλλων..Ολες στην αρχή κάνουν τις δύσκολες αλλά μετά δεν μπορούν να αντισταθούν στο θηρίο...
thirio.jpg

OP
OP
M

mika 87b

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Τυπισσα δωσε λιγο τοπο στην οργη,οχι τιποτα αλλο, αλλα λογω εκνευρισμου κανεις και ορθογραφικα που δεν αρμοζουν σε συγγραφεα,εστω και ερασιτεχνη.
Δεν μου ειπες ομως με τι ειδος ασχολεισαι?
Αρμόζουν δεν αρμόζουν χέστηκαμε.. εχω δώσει το link  στον ξαδερφό μου που είναι στη δίωξη δεν ασχολούμε άλλο με τον παιδέρα.Δεν ασχολούμε με συγραφή για να διαβάζει ο κόσμος.Για μένα γράφω και πρόβλημά μου αν κάνω ορθογραφικά.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Αρμόζουν δεν αρμόζουν χέστηκαμε.. εχω δώσει το link  στον ξαδερφό μου που είναι στη δίωξη δεν ασχολούμε άλλο με τον παιδέρα.Δεν ασχολούμε με συγραφή για να διαβάζει ο κόσμος.Για μένα γράφω και πρόβλημά μου αν κάνω ορθογραφικά.
:S

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Φυσική ξανθιά;

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66

Τελικά αυτοί που δουλεύουν στην ΔΗΕ πρέπει να έχουν ΜΟΝΟ γυναίκες συγγενείς και από 2.500 με 3.000 ο καθένας τους.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.944
Πόντοι
1.406
Θυμασαι τυπε,οπως καναμε στο δημοτικο,θα φερω τον αδερφο μου που παει λυκειο,τον ξαδερφο που ειναι φανταρος ,τον ξαδερφο που παει καρατε,τον θειο μου τον ψευτη κτλ  :grin: :grin: :grin:

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Mika arist Αφού μας σνομπάρεις γιατί έκανες εγγραφή εδώ μέσα;;; Σαν ανώτερος άνθρωπος που είσαι θα έπρεπε να δώσεις τόπο στην οργή , να μας αγνοούσες και να μην έκανες ποτέ εγγραφή !!! Οι γνώμες είναι σαν την κωλοτρυπίδα ! Όλοι έχουν και από μία ! Το κοσμοπόλιταν είναι στον δίπλα δρόμο . Εδώ είναι στενό σοκάκι και μυρίζει μουνίλα !  :2on1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom