ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Και λοιπον?
Αυτοφωρο δεν συνεδριαζει όμως. Θα ασκηθεί η διωξη αλλά θα περιμενεις τη Δευτερα τη συνεδριαση.
σε αφηνει ο εισαγγελεας αμα θελει ασχετε
Και λοιπον?
Αυτοφωρο δεν συνεδριαζει όμως. Θα ασκηθεί η διωξη αλλά θα περιμενεις τη Δευτερα τη συνεδριαση.
Απλα πραγματα αγαπη...
:-* :-* :-* :-* :-*
Θα συλληφθω αλλά θα μου ορισουν τακτικη δικασιμο και θα αφεθω ελευθερος.
Αν κρινει.σε αφηνει ο εισαγγελεας αμα θελει ασχετε
Ισχυει και για μενα, κανονικα, μολονότι εχω ειδικη δωσιδικια. Συλλαμβάνομαι κανονικα. Απλως δεν οριζεται δικάσιμος αμεσως, γιατι δεν υφίστανται αυτόφωρα εφετεια. Θα συλληφθω αλλά θα μου ορισουν τακτικη δικασιμο και θα αφεθω ελευθερος.
Πιστευουμε τα γραφομενα των αλλων;dude33 o Μακης εγραψε για 28, εγω ειμαι αρκετα παρακατω...
Υποτιθεται οτι πιστευουμε τα γραφομενα των αλλων
Καλη συνεχεια σε ολους, σε ολες, ωρα να λακησω, αφηστε τα πισια ρεεεεεεε αποβλακωνουν ;)
Εξηγησα. Λογω ειδικης δωσιδικίας σε μενα γινεται ετσι κι αλλιως. Εσενα παιζεται.μονο σε σενα ισχυει αυτο βλαξ?
Τα λεω καλα αγαπη?
Εξηγησα. Λογω ειδικης δωσιδικίας σε μενα γινεται ετσι κι αλλιως. Εσενα παιζεται.
Τα λεω καλα αγαπη?
;)Απλα πραγματα αγαπη...
Ρε γαμημενοι
Εσεις που μιλησατε μαζι της με ΠΙΜΙ
θα μας πειτε τελικα αμα βαζει πετε η τριβει ντοματα στα γεμιστα???
εχω βαλει τον φουρνο τοση ωρα και δεν μπορω να προχωρησω το φαι
Το ρισκάρεις?απο το "θα μεινει μεσα μεχρι τη δευτερα" φτασαμε στο "παιζεται". γαμω τον πουστη που υπεγραψε το φτυχιο σου
πες μας οτι τοσο καιρο ψαχνεις αλλου για γκομενα???μπραβο εξελιξη το σαιτ!
ολες οι γυναικες εδω πρεπει να ειναι μουναρες,σεξουαλικα προχωρημενες κ τρομερες νοικοκυρες :S
Που πηγε η συγγραφέας ρε παιδια;
εεε τι να κανω...ας ελπισουμε να μην βαρεσει δευτερη η τριτη γιατι την πηδηξαμε πραγματικα,και δεν εχω και πολλες μπυρες στο ψυγειο
λες να εχει κερδισει καμια σοβαρη δικη τυπε?απο το "θα μεινει μεσα μεχρι τη δευτερα" φτασαμε στο "παιζεται". γαμω τον πουστη που υπεγραψε το φτυχιο σου
σχεδον τρεις παλαμες ;)Θα ψαχνει σπιτι της να βρει μεζουρα τυπε για να δει ποσο μεγαλο ειναι το 28.