Επισκέπτης
καλα φτιαχτηκα,παω να βαλω αλυσιδα στο λαιμο και πουκαμισο μεχρι τον αφαλο ανοιχτοεφτασεεεεεεεεεεεε!!!!!!
καλα φτιαχτηκα,παω να βαλω αλυσιδα στο λαιμο και πουκαμισο μεχρι τον αφαλο ανοιχτοεφτασεεεεεεεεεεεε!!!!!!
ΑΓΑΠΗ ΕΡΩΤΑΣ ΣΕΧ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.
30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΕΝΟΣ ΧΕΡΙΟΥ ΜΟΝΟ.
καλα φτιαχτηκα,παω να βαλω αλυσιδα στο λαιμο και πουκαμισο μεχρι τον αφαλο ανοιχτο
Mη χάσεις και δεν σχολιάσεις,εσύ είσαι σίγουρα γυναίκα!!!!Διαφωνώ. Το ότι κάνει κάποιος σεξ δεν ταυτίζεται με το γεγονός ότι είναι ερωτευμένος και το να ερωτευτείς δεν σημαίνει απαραίτητα πως "αγαπάς".
Κι επαναλαμβάνω 3 δις+ γυναίκες στα δάκτυλα του ενός χεριού οι εξαιρέσεις?...
do your maths.
τωρα με εβαλες σε φαση τριαντα γοπες στο τασακι και μπαλετο αλα μεταξοπουλος ρε
Αν προσπαθείς να βγεις από πάνω τζάμπα κόπος!!!!τωρα με εβαλες σε φαση τριαντα γοπες στο τασακι και μπαλετο αλα μεταξοπουλος ρε
καινουργιε αγορι μου γιατι να βγω απο πανω στο κρεββατι ειμαστε?Αν προσπαθείς να βγεις από πάνω τζάμπα κόπος!!!!
Όσο γράφεις θα γράφει σιγά μην βαρεθεί!!!!
Nα της την πεις εννοωούσα!!!!καινουργιε αγορι μου γιατι να βγω απο πανω στο κρεββατι ειμαστε?
Mη χάσεις και δεν σχολιάσεις,εσύ είσαι σίγουρα γυναίκα!!!!
Χαλαρός είμαι,πλακίτσα κάνω βρε!!!!καινουργιε χαλαρωσε το ειπε πριν τι ψηφισε αν σε ενδιαφερει
ολο να της την πω και να της την πω ειπα μηπως...Χαλαρός είμαι,πλακίτσα κάνω βρε!!!!
Όχι χωρίς,τον στήνεις απέναντι σου και τον κοιτάς!!!!δεν ιστε σιγκεκριμενι για να καταλαβουμε
με δονιτι γινετε ι πραξι
Όχι βρε συ,τί φαντάστηκες!!!!ολο να της την πω και να της την πω ειπα μηπως...
δεν ιστε σιγκεκριμενι για να καταλαβουμε
με δονιτι γινετε ι πραξι
καπιοσ πρεπι να το φοραι ομοσυπαρχει κ το strap on για εμας τις σκαρτες