boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Δεν μιλούσα ειδικά αλλά γενικά!!!
Το κατάλαβα αλλά μίλησα για τον εαυτό μου
Δεν μιλούσα ειδικά αλλά γενικά!!!
Προσεκτικότατος κάθε μέρα παρακολουθώ τις στατιστικές για το ποια σπάνε!!!!είσαι κ προσεχτικός με τα ΣΜΝ από ότι έχω καταλάβει..
best choice..
Αυτές που πάνε σε επαγγελματίες το κάνουν γιατί γουστάρουν, όχι γιατί δεν έχουν/δε βρίσκουν άντρα.
Προσεκτικότατος κάθε μέρα παρακολουθώ τις στατιστικές για το ποια σπάνε!!!!
Αλλά είμαι λίγο ακριβός 300e/h. αντέχει η τσέπη σου;;;
Y.Γ.Επιδικνύω και το ανάλογο χαρτί πριν το !!!! ;)
Τέτοιο κώλο μόνο ένας τον χαίρεται!!!! :oτο πρωτο
Κάτσε γιατί σκάλωσα τώρα..
ξέρεις γυναίκες π ΄πάνε σε επαγγελματίες?
θα μ φαινόταν περίεργο να το παραδεχτεί κάποια κ ας πήγαινε..
ενας αλλα τι ενας!!! χαχαχα
Ναι, γιατί το να ερωτευτείς απαιτεί σπουδαίες και σπάνιες δεξιότητες που στα 3 δις γυναικών ανά τον κόσμο μάξιμουμ 5 μπορούν να το έχουν...ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΡΩΤΕΥΤΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΧΕΡΙΟΥ.
ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΝΑΕΙ ΠΑΝΤΑ.
Ερωτευονται φιλε. Οι πιτσιρικες μεχρι τα 25 και οι κατεστραμμενες μετα τα 35. Οι πρωτες γιατι ειναι ακομα αγνες και ονειρευονται,οι δευτερες επειδη ετσι πρεπει... Η ενδιαμεση ηλικια (25-35 με μικρες αποκλισεις) ειναι η πιο χυδαια. Ψαχνει το μελλον της. Κι ως συνηθως, οταν ψαχνεις εντονα κατι,το πιο πιθανο ειναι να χασεις την ουσια του και να σου παει κατα διαολου. Γι' αυτο βλεπεις, οτι οι περισσοτερες νομιμες σχεσεις στις μερες μας (ομιλω για τις ευλογημενες απο την εκκλησια η τις εγκεκριμμενες απο το δημαρχειο), ειναι συμβασεις η οδευουν προς διαλυση με την πρωτη στραβη. Παντως, παντα υπαρχουν και οι εξαιρεσεις και αυτες πρεπει να ψαχνεις η εστω να προσδοκας...ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΡΩΤΕΥΤΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΙΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΧΕΡΙΟΥ.
ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΝΑΗ ΠΑΝΤΑ.
Ναι, γιατί το να ερωτευτείς απαιτεί σπουδαίες και σπάνιες δεξιότητες που στα 3 δις γυναικών ανά τον κόσμο μάξιμουμ 5 μπορούν να το έχουν...
ίσως να εννοούσες "αγαπήσουν" αλλά και πάλι θα διαφωνούσα..
ΑΓΑΠΗ ΕΡΩΤΑΣ ΣΕΧ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.Ερωτευονται φιλε. Οι πιτσιρικες μεχρι τα 25 και οι κατεστραμμενες μετα τα 35. Οι πρωτες γιατι ειναι ακομα αγνες και ονειρευονται,οι δευτερες επειδη ετσι πρεπει... Η ενδιαμεση ηλικια (25-35 με μικρες αποκλισεις) ειναι η πιο χυδαια. Ψαχνει το μελλον της. Κι ως συνηθως, οταν ψαχνεις εντονα κατι,το πιο πιθανο ειναι να χασεις την ουσια του και να σου παει κατα διαολου. Γι' αυτο βλεπεις, οτι οι περισσοτερες νομιμες σχεσεις στις μερες μας (ομιλω για τις ευλογημενες απο την εκκλησια η τις εγκεκριμμενες απο το δημαρχειο), ειναι συμβασεις η οδευουν προς διαλυση με την πρωτη στραβη. Παντως, παντα υπαρχουν και οι εξαιρεσεις και αυτες πρεπει να ψαχνεις η εστω να προσδοκας...
Ας τον άνθρωπο να εκφραστεί ελεύθερα,καταπίεση σκέτη είσαι!!!!Μη φωνάζεις λέμεεεεεε θα βραχνιάσεις (η πίεση έχει ανέβει;)
ο μουνοδρομος που λεει κι ο γιωργακης?επιλογη πρωτη ...εδω κ καιρο...ειναι μονοδρομος γ μενα πια κ πολυ το χαιρομαι...
οχι....μονοδρομος απλα... ;)ο μουνοδρομος που λεει κι ο γιωργακης?
βαλε εκει κανα κομματι της προκοπης μου θες και αντρα...οχι....μονοδρομος απλα... ;)
εφτασεεεεεεεεεεεε!!!!!!βαλε εκει κανα κομματι της προκοπης μου θες και αντρα...