Νέα

Περί δημοσίων υπαλλήλων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mabillon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 147K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

να καταργηθει η μονιμοτητα στο δημοσιο?τι λετε?

• τωρα αμεσωσ!οθστ να απολιονται οι αχρηστοι τεμπελιδεσ!

Ψήφοι: 215 74,9%
  • οχι ποτε!να ριζωσοθν

Ψήφοι: 72 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    287

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
σιγουρα πρεπει να ομολογησω οτι εκει το προσωπο του συστηματος δεν ειναι τοσο σκληρο οσο εδω...σωστο επιχειρημα...δεν προκειτε να διαφωνησω απλα για να το κανω....αλλα πιστευω οτι εκει οι διαφορες μεταξυ των ταξεων δεν πρεπει να ειναι τοσο μεγαλες οσο εδω....
που σημαινει οτι δεν ξερω πως το ονομαζουν το συστημα αλλα απο την στιγμη που βλεπω μια γενικη ευημερια και ενα κρατος υπηρετη του πολιτη δεν διαφερει και παρα πολυ απο αυτα που θεωρω σωστα....
τί κάνουμε από δώ καί πέρα...??
πάντως δέν λύνετε τό πρόβλημα μέ τό νά χτυπάμε τό τουρισμό...
τάχα με τό ΠΑΜΕ  καί σκάσαν και οι τροφοδότες καυσίμων,,,,
άντε νάρθεις στήν ελλάδα γιά τουρισμό καί νά μήν βρίσκεις βενζίνη...
άσε τούς ελεκτές εναέριας κυκλοφορίας
νάρεχεσε στήν ελλάδα γιά τουρισμο μετά από αυτά πού γράφαν γιά μάς στήν γερμανία καί αλλου καί τό ευχαριστώ ειναι νά μήν ξερεις άν θά προσγειωθεί τό αεροπλάνο....
δέν υπάρχει λογική πλεον σέ αυτή τήν χώρα..

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
....καί τό ευχαριστώ ειναι νά μήν ξερεις άν θά προσγειωθεί τό αεροπλάνο....
Χωρίς να είμαι ειδικός, λογική στο να μην τηρούνται οι διεθνείς κανονισμοί για τον αριθμό αεροσκαφών Per hour....επίσης δεν βρίσκω πάντως.

Αφορμή θα μου πεις...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τί κάνουμε από δώ καί πέρα...??
πάντως δέν λύνετε τό πρόβλημα μέ τό νά χτυπάμε τό τουρισμό...
τάχα με τό ΠΑΜΕ  καί σκάσαν και οι τροφοδότες καυσίμων,,,,
άντε νάρθεις στήν ελλάδα γιά τουρισμό καί νά μήν βρίσκεις βενζίνη...
άσε τούς ελεκτές εναέριας κυκλοφορίας
νάρεχεσε στήν ελλάδα γιά τουρισμο μετά από αυτά πού γράφαν γιά μάς στήν γερμανία καί αλλου καί τό ευχαριστώ ειναι νά μήν ξερεις άν θά προσγειωθεί τό αεροπλάνο....

η λογική αποδήμησε εδώ και καιρό.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
:jerking: :jerking: δεν ειμαι γω κοματοσκυλο μου βρηζεις τους πολιτικους εδω και σε ομιλιες τους τρέχεις με της σημαιες  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
με του παναθηναικού και του ολυμπιακού όμως.

Υ.Γ.
τελικά δεν έχω καταλάβει εάν δουλεύεις τηλεφωνήτρια επειδή είσαι ηλίθιος, ή εάν ως ηλίθιος δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
με του παναθηναικού και του ολυμπιακού όμως.

Υ.Γ.
τελικά δεν έχω καταλάβει εάν δουλεύεις τηλεφωνήτρια επειδή είσαι ηλίθιος, ή εάν ως ηλίθιος δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο.
Φυσικα και εγω κανει αλλες δουλειες παπαρι, μου το πέζεις και παντογνωστης  :jerking: :jerking: αμα ανηγα και γω τα ποδια μου στα αφεντικα θα με περνανε παντου

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Φυσικα και εγω κανει αλλες δουλειες παπαρι, μου το πέζεις και παντογνωστης  :jerking: :jerking: αμα ανηγα και γω τα ποδια μου στα αφεντικα θα με περνανε παντου
τόσο όμορφη είσαι;
να σε γνωρίσουμε τότενες

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Σε θέμα παπαριας η επιστημη σηκώνει τα χερια ψηλα με σενα περσονολιλα

Htso

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
''φίλε όπως τό θέτεις τό θέμα έχεις κάποιο  δικηο...
εδώ στήν ελλάδα ποτέ δέν δέν έγινε σωστη εφαρμογή τού καπιταλιστικού συστήματος.
καπιταλισμός σημαίνει νά πληρώνεις φόρους μεσα απο την παραγωγικότητα πράμα πού ποτέ δέν έγινε...
οί περισσότεροι τσεπώναν καί φεύγαν....
καπιταλισμός σημαίνει επίσης μείωση τού δημοσίου τομέα και όχι αυξηση όπως γινόταν στήν ελλάδα..
πες μου ρε χρηστιδη εάν είμαστε όπως στήν σουηδια η στην γερμανια ολλανδια θά φώναζες πάλι??
τί γίνετε τώρα....??
άσε καλύτερα....
υπάρχει κίνδυνος κάποια στίγμή νά σκάσει τό μπαλόνι καί νά μην βρούμε λεφτά νά πληρωθουν οι δημόσιοι υπάλληλοι...οπότε
πάντως δέν γίνετε νά πληρώνουμε 500,000 δημόσιους υπαλλήλους πού δέν δουλεύουν καί αυτοί πού πραγματικά δουλεύουν νά πέρνουν ψύχουλα..
είναι άδικο..
σιγουρα πρεπει να ομολογησω οτι εκει το προσωπο του συστηματος δεν ειναι τοσο σκληρο οσο εδω...σωστο επιχειρημα...δεν προκειτε να διαφωνησω απλα για να το κανω....αλλα πιστευω οτι εκει οι διαφορες μεταξυ των ταξεων δεν πρεπει να ειναι τοσο μεγαλες οσο εδω....
που σημαινει οτι δεν ξερω πως το ονομαζουν το συστημα αλλα απο την στιγμη που βλεπω μια γενικη ευημερια και ενα κρατος υπηρετη του πολιτη δεν διαφερει και παρα πολυ απο αυτα που θεωρω σωστα....''

Καλησπέρα, συμφωνώ απλυτα με τον πρώτο συανγωνιστή...
Σχετικά με τον δεύτερο συναγωνιστή σαφώς και πρέπει να υπάρχουν ταξικές διαφορές δεν μπορεί να είμαστε όλοι το ίδιο   ;)
Κανάνα κράτος δεν είναι υπέρ του πολίτη παντού τρώνε απλώς στην ελλάδα το έχουν ... σε χώρες του εξωτερικού αν θα δουλέψεις θα πάρεις το αντίστοιχο αντίτιμο
γίνεται κάτι τέτοιο εδώ? εδώ μόνο σαν δημόσιος πληρώνεσαι πολύ περισσότερο για αυτό που κάνεις... Δεν είναι υπάρχει κομμουνισμός αν αυτό εννούσες..
Επειδή πολύς κόσμος πιστεύει στις αριστερές ιδέες καλό θα ήταν να πάει μια βόλτα σε επαρχίες της ρωσίας να τον δει στην εφαρμογή του..
Ο κομμουνισμός όπως και ο φασισμός είναι δυο άθλια καθεστώτα που αποσκοπούν μόνο στην ταπείνωση ενός ανθρώπου

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ο ΠΕΡΣΟΝΟΛΙΛΑΣ  :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Ελλαδάρα, η χώρα της θεωρίας, το μοναδικό μέρος που όταν η πραγματικότητα διαφέρει από την θεωρία αντί να αλλάξουμε την θεωρία καπνίζουμε έναν μπάφο και βλέπουμε άλλη πραγματικότητα. Το τι μαλακία έχει ακουστεί στην Ελλάδα τώρα πια που στράγγισαν όλοι οι εγχώριοι αιμοδότες δεν περιγράφεται. Να δείρουμε τους “κερδοσκόπους”, να πάμε να πάρουμε τα λεφτά του Βαρδινογιάννη, να φάμε τα λεφτά των καταθετών και ότι άλλη μαλακία μπορεί να φανταστεί κανένας για να συνεχιστεί το πάρτυ της καλοπέρασης των κουρασμένων. 

ekfrastikos

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
μετα τους πολιτικους κλεφτες που ειναι το νουμερο ενα της καταντια μας οι δημοσιοι υπαλληλοι ειναι το δευτερο νουμερο και τι νουμερο ,πολλα νουμερα.τι να πουμε πρωτα για αυτους?εχουν την απαιτηση να ζουν πλουσιοπαροχα χωρις να ρισκαρουν λεφτα , χωρις ουσιαστικη δουλεια και χωρις κουραση.ασ παρουμε τον ΟΣΕ  μεσα ειναι αλλα οι υπαλληλοι τους και τον μισθο τους περνουν και την συνταξη περνουν και τον κλεβουν κιολας.η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ και αυτη μεσα αλλα οι υπαλληλοι αμοιβες πλουσιοπαροχες.η ΔΕΗ  το ιδιο μισθοι που εξω ειναι ΑΝΙΚΑΝΟΙ να παρουν αλλα εκει τα περνουν.οι δασκαλοι- καθηγητες αλλη φαρα και αυτοι 3 ωρες την ημερα ,20 την εβδομαδα,5 ημερες την εβδομαδα δουλευουν και 4 μηνες καθονται.αστυνομικοι-στρατιωτικοι αλλη φαρα και αυτοι.45-48 χρονων στη συνταξη ειναι.εαν ζησουν 80 χρονια θα παιρνουν συνταξη 35-33  χρονια και αν η γυναικα τους ειναι 10 χρονια μικροτερη η συνταξη παει στα 45-43 χρονια .ΕΛΕΟΣ  που γινονται αλλου αυτα.ποιο πολλα χρονια συνταξη ειναι παρα στη δουλεια.ειναι παραλογο  αυτοι οι ανθρωποι (τεμπελιδες-ρουφιανοι-εξουσιαστες -αχρηστοι-κλεφτες-παρασιτα )να εχουν την απαιτηση πλουσιοπαροχα και να ζουν εις βαρος των μελλοντικων αλλα και των τωρινων γενιων.εις βαρος των ανθρωπων που δουλευουν και ιδρωνουν .ΟΥΣΤ ΡΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΙΦΗΝΕΣ . να κανετε δικη σας δουλεια να δουμε την αξια σας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom