stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
το λάος δε μου έχει κάνει τίποτα.
αυτοί που το ψηφίζουν μου έχουν κάνει.
το λάος δε μου έχει κάνει τίποτα.
αυτοί που το ψηφίζουν μου έχουν κάνει.
τί κάνουμε από δώ καί πέρα...??σιγουρα πρεπει να ομολογησω οτι εκει το προσωπο του συστηματος δεν ειναι τοσο σκληρο οσο εδω...σωστο επιχειρημα...δεν προκειτε να διαφωνησω απλα για να το κανω....αλλα πιστευω οτι εκει οι διαφορες μεταξυ των ταξεων δεν πρεπει να ειναι τοσο μεγαλες οσο εδω....
που σημαινει οτι δεν ξερω πως το ονομαζουν το συστημα αλλα απο την στιγμη που βλεπω μια γενικη ευημερια και ενα κρατος υπηρετη του πολιτη δεν διαφερει και παρα πολυ απο αυτα που θεωρω σωστα....
Χωρίς να είμαι ειδικός, λογική στο να μην τηρούνται οι διεθνείς κανονισμοί για τον αριθμό αεροσκαφών Per hour....επίσης δεν βρίσκω πάντως.....καί τό ευχαριστώ ειναι νά μήν ξερεις άν θά προσγειωθεί τό αεροπλάνο....
δέν υπάρχει λογική πλεον σέ αυτή τήν χώρα..
και συ λαος;
ο βακαλάος μπορεί να μην είναι λάος;και συ λαος;
τί κάνουμε από δώ καί πέρα...??
πάντως δέν λύνετε τό πρόβλημα μέ τό νά χτυπάμε τό τουρισμό...
τάχα με τό ΠΑΜΕ καί σκάσαν και οι τροφοδότες καυσίμων,,,,
άντε νάρθεις στήν ελλάδα γιά τουρισμό καί νά μήν βρίσκεις βενζίνη...
άσε τούς ελεκτές εναέριας κυκλοφορίας
νάρεχεσε στήν ελλάδα γιά τουρισμο μετά από αυτά πού γράφαν γιά μάς στήν γερμανία καί αλλου καί τό ευχαριστώ ειναι νά μήν ξερεις άν θά προσγειωθεί τό αεροπλάνο....
δέν υπάρχει λογική πλεον σέ αυτή τήν χώρα..
Είσαι μαλακας δεν μπορώ να πωο βακαλάος μπορεί να μην είναι λάος;
ευτυχώς όχι βακαλάος.Είσαι μαλακας δεν μπορώ να πω
δεν ειμαι γω κοματοσκυλο μου βρηζεις τους πολιτικους εδω και σε ομιλιες τους τρέχεις με της σημαιεςευτυχώς όχι βακαλάος.
με του παναθηναικού και του ολυμπιακού όμως.δεν ειμαι γω κοματοσκυλο μου βρηζεις τους πολιτικους εδω και σε ομιλιες τους τρέχεις με της σημαιες
Φυσικα και εγω κανει αλλες δουλειες παπαρι, μου το πέζεις και παντογνωστης αμα ανηγα και γω τα ποδια μου στα αφεντικα θα με περνανε παντουμε του παναθηναικού και του ολυμπιακού όμως.
Υ.Γ.
τελικά δεν έχω καταλάβει εάν δουλεύεις τηλεφωνήτρια επειδή είσαι ηλίθιος, ή εάν ως ηλίθιος δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο.
τόσο όμορφη είσαι;Φυσικα και εγω κανει αλλες δουλειες παπαρι, μου το πέζεις και παντογνωστης αμα ανηγα και γω τα ποδια μου στα αφεντικα θα με περνανε παντου
Δεν σε πέρνει θα με ερωτευτειςτόσο όμορφη είσαι;
να σε γνωρίσουμε τότενες
ήδη έχω φάει κόλλημα.Δεν σε πέρνει θα με ερωτευτεις
Το βλέπω μανάρι μουήδη έχω φάει κόλλημα.