Νέα

Περί δημοσίων υπαλλήλων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mabillon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 147K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

να καταργηθει η μονιμοτητα στο δημοσιο?τι λετε?

• τωρα αμεσωσ!οθστ να απολιονται οι αχρηστοι τεμπελιδεσ!

Ψήφοι: 215 74,9%
  • οχι ποτε!να ριζωσοθν

Ψήφοι: 72 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    287

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.133
Πόντοι
25.467
Το 1 το ανέφερα κι εγώ, αλλά ΚΑΙ ΠΑΛΙ τα λεφτά από την τσέπη του αφεντικού του βγαίνουν που ΔΕΝ είναι υπάλληλος, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ είναι. Οπότε ορθότερον θα ήτο να λέγαμε όχι πως οι υπάλληλοι του ιδιωτικού τομέα πληρώνουν φόρους εισοδήματος, αλλά πως οι εργοδότες τους τον πληρώνουν γι αυτούς. Αλλά αυτό ας μην το κάνουμε θέμα. 

Το 2 όμως είναι ακόμα μια μπαρούφα που έχει επικρατήσει και "φοριέται" πολύ στους κύκλους που απεχθάνονται την ιδιωτική πρωτοβουλιά, ακόμα κι αυτήν της υπαίθριας καντίνας!
Όταν πας εσύ να πάρεις ένα σουβλάκι σου λέει ο σουβλατής "'Ενα ευρώ το σουβλάκι και ακόμα 35 λεπτά για τον ΦΠΑ;"
Σου λέει 1,20 το σουβλάκι και μετά κάνει ταμείο, πληρώνει τα έξοδά του και βλέπει τί του μένουν. Αν δεν του μείνουν λεφτά για να ζήσει την οικογένειά του ΔΕΝ θα δώσει στο γαμημένο το δημόσιο και ΚΑΛΑ ΘΑ KANEI!! Ας τον βάλει φυλακή!!

Δηλαδή το ίδιο το δημόσιο είναι "μάγκας" που εμένα και μου έκλεψε σε μια νύχτα 53 χιλιάρικα με το PSI και εξακολουθεί να μου χρωστάει λεφτά από προσφερθείσες υπηρεσίες προς ασφαλισμένους του που δεν μου τις αποπληρώνει  επειδή "Δεν έχει χρήματα"; Κι άλλος ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ!

Εγώ που έχω, πληρώνω ακόμα τις φορολογικές υποχρεώσεις μου σαν μαλάκας! Και δεν λένε τουλάχιστον να μου συμψηφίσουν τα "κλεμένα" του ομολόγου και τα δικά τους χρέη, που έπρεπε να είναι αυτονόητο! Μου χρωστάνε πολλά, του χρωστάω λίγώτερα, τα πατσίζουμε σιγά-σιγά. Αλλά ΔΕΝ!
Τα χρέη μου χρέη μου, τα χρέη τους "εθνική ανάγκη".
Δεν γαμιόμαστε λέω εγώ!

Μέχρι να μου την βαρήσει κι εμένα και να το παίζω κι εγώ τρέλλα!

Ιατρέ μου, επιτρέψτε αλλά συγχέετε δυό διαφορετικές εκφάνσεις του ιδίου πράγματος.

Εργοδότης και εργαζόμενος συμφωνούν σε έναν μισθό. Το μόνο που επιβαρύνει τον εργοδότη, πλέον του συμφωνημένου μισθού, είναι η  ασφαλιστική εισφορά εργοδότη.

Τα υπόλοιπα (Φ.Μ.Υ και ασφαλιστική εισφορά εργαζομένου) αφαιρούνται από τον συμφωνημένο μισθό.

Τώρα, αν θέλετε να πείτε ότι το υφιστάμενο φορολογικό σύστημα εξοντώνει τον μικρόμεσαίο επιχειρηματία, θα συμφωνήσω μαζί σας.

Όσον αφορά τώρα την περίπτωση του Φ.Π.Α., επιμένω. Ο επιχειρηματίας υπολογίζει το κόστος, το κέρδος, και έπειτα προσθέτει σε αυτά και τον Φ.Π.Α (Βλέπετε πάντως πως αποφεύγω να αναφερθώ σε επιχειρηματίες που προσπαθούν με διάφορους τρόπους να μην κόβουν αποδείξεις).

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.133
Πόντοι
25.467
Επίσης να μου πεις που βρίσκεις εσύ κρέας με 3 ευρώ το κιλό να πάω να ψωνίσω κι εγώ. Για χοιρινό μιλάμε υποθέτω, όχι για γάτας!

Η τιμή χονδρικής του χοιρινού κρέατος είναι αυτή που αναφέρει ο κ. Τραβαμούνιος. Άντε να είναι 30 Λεπτά περισσότερο.

Κοτόπουλο (ελληνικό) πάντως, μπορείτε να βρείτε με 3 ευρώ το κιλό σε γνωστή αλυσίδα Super Market.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
εσσεν τους χρειαστηκαμε τους βορειους της ευρωπης φιλε  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
πανε σουηδια να κανεις επχειρηση να δεις τι φορους περνει το κρατος και μετα μιλα φιλε  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
ο αλλος λεει η καντινα βγαζει 20ευρω την ημερα χαχαχαχα τι αλλη μαλακια θα ακουσουμε  :grin: :grin: :grin: :grin: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.092
Πόντοι
3.425
καλημέρα

θελω να επιβεβεωσω οτι στη χοντρική οι ταβέρνες 3 ευρω αγοράζουν το χοιρινο.

κατά τα άλλα τώρα...αν και δεν έχω παρακολουθήσει από πολύ "πίσω" το θέμα , θελω να πω ότι είναι λίγο μάταιο να προσπαθούμε οι ελεύθεροι επαγγελματίες να εξηγήσουμε σε δημοσίους υπαλληλους την κατάστασή μας και τις θέσεις μας. Δεν πρόκειται να μας καταλάβουν. Εϊμαστε οι κλέφτες , αυτοί που πάντοτε κερδίζουμε εφ όσον διατηρούμε μια επιχείρηση...κλπ κλπ κλπ

κανεις δεν μπαίνει στο κόπο να σκεφτεί πως αν ήταν τόσο καλά τα πράγματα δεν θα έκλεινα καθημερινά τόσα μαγαζιά - επιχειρήσεις , δεν θα είχαν χαθεί 1 εκατ θέσεις εργασίας στον ιδιωτικο τομέα.

αυτα

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
εσσεν τους χρειαστηκαμε τους βορειους της ευρωπης φιλε  Uglystupid Uglystupid Uglystupid Uglystupid Uglystupid Uglystupid
πανε σουηδια να κανεις επχειρηση να δεις τι φορους περνει το κρατος και μετα μιλα φιλε  Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin
ο αλλος λεει η καντινα βγαζει 20ευρω την ημερα χαχαχαχα τι αλλη μαλακια θα ακουσουμε  Grin Grin Grin Grin 2funny 2funny 2funny 2funny 2funny 2funny 2funny 2funny 2funny 2funny 2funny εδω εχουν κολλησει το σημα με την αποδειξε και αν δεν τους ζητησεις κανενας δεν δινει κ ενα παιδι πριν απο μας ζητησε και στραβομουτσουνιασαν  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.092
Πόντοι
3.425
εσσεν τους χρειαστηκαμε τους βορειους της ευρωπης φιλε  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
πανε σουηδια να κανεις επχειρηση να δεις τι φορους περνει το κρατος και μετα μιλα φιλε  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
ο αλλος λεει η καντινα βγαζει 20ευρω την ημερα χαχαχαχα τι αλλη μαλακια θα ακουσουμε  :grin: :grin: :grin: :grin: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ανοιξε κι εσυ καντινα ρε φίλε να βγάζεις όσο φαντάζεσαι ότι βγάζουν να σε δω μετα...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
φιλε gejgi δεν λεμε οτι ελ.επαγγελματιες ειναι μεσα στα λεφτα..αλλα οτι μπορουν ακομη να κρυβουν εισοδηματα και λογικο ειναι με τη τωρινη κατασταση...τα λουκετα εγιναν λογω μειωσης μισθων στον ιδιωτικο τομεα και στους δημοσιους υπαλληλους οποτε τι τους βριζετε???αν δεν ηταν αυτοι με τους καλους μισθους να δουμε ποσα θα βγαζαν οι επιχειρησεις :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
ανοιξε κι εσυ καντινα ρε φίλε να βγάζεις όσο φαντάζεσαι ότι βγάζουν να σε δω μετα...
φιλος μου εχει καντινα 2 ατομα δουλευουν και βγαζει καθαρα περισινο εισοδημα γυρω στα 25χ  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
24
Like
3.427
Πόντοι
4.587
η μεγαλη πληγη στη φοροδιαφυγη ειναι ολοι οι ελ. επαγγελματιες που οι υπηρεσιες τους δεν εχουν τιμοκαταλογο..γιατροι υδραυλικοι μηχανικοι αυτ/των κτλ..μολις ζητησεις την αποδειξη σου λενε φιλε η τιμη ηταν χωρις αμα θες την αποδειξη σου βαζουν καπελο το φπα.και ετσι κανεις δεν την παιρνει..8 στους 10 λειτουργουν με αυτο το τροπο.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
οχι ρε φιλε καλαχαν οι δημοσιοι υπαλληλοι των 800ευρω φταινε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alan2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Like
7
Πόντοι
0
Μόνο που η θεωρεία σου ξεκινάει από την υπόθεση πως η καντίνα έχει 400 ευρώ τζίρο τη μέρα!
Ενώ εγώ σου λέω πως και 150 να έχει ικανοποιημένος θα είναι. Για μικροκαντίνα σου μιλάω, δεν αναφέρομαι στον Μπαϊρακτάρη!
E οχι και 400την ημέρα ο Μπαϊρακτάρης..λολ, 3000-4000 ευρώ την ημέρα ίσως.Αλλα αυτός κόβει αποδείξεις.

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
24
Like
3.427
Πόντοι
4.587
οχι ρε φιλε καλαχαν οι δημοσιοι υπαλληλοι των 800ευρω φταινε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αλλο το ενα αλλο το αλλο φιλε...δεν ειναι ενα πραγμα που φταιει σε αυτη την κωλοχωρα,ειναι πολλα..και ο δημοσιος τομεας πληγη ειναι.το οτι κλεβουνε καποιοι δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να φτιαξεις το δημοσιο..το πως και αν γινεται σωστα ειναι αλλη ιστορια

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
τιποτα δεν εγινε και ουτε θα γινει σωστα φιλε σε αυτην τη χωρα  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
24
Like
3.427
Πόντοι
4.587
τιποτα δεν εγινε και ουτε θα γινει σωστα φιλε σε αυτην τη χωρα  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
ειμαι περιεργος με τους εστιατορες και σουβλατζιδες να δω τι θα γινει.εγω απο καποια σουβλατζιδικα που παραγγελνα οταν τους πηγανε το φπα 23 σταματησανε να φερνουνε αποδειξη και στελνανε μονο το δελτιο παραγγελιας.φταιμε και μεις ομως που δεν στελναμε τον ντελιβερα πισω να την φερει και μετα να πληρωθει..βεβαια στην επομενη παραγγελια μπορει να σου βαζε και σως ροχαλα,αρα..και δεν το λεω με φοροεισπρακτικη διαθεση αλλα και  με ηθικη απεναντι στους ευατους μας..αμα καταλαβαιναμε οτι π.χ στα 30ε μας κλεβει 3 πιτογυρα κανεις  δεν θα κανε το κοροιδο

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
καλα φιλε οποιος ζητησει αποδειξη σε φαγαδικο στραβομουτσουνιαζουν  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
και σε καφε αν παραγγειλεις κατι φθηνο πχ χυμο δεν φερνουν  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
Οι Δ.Υ παίρνουν τώρα 800 ευρώ διότι πριν λίγα χρόνια παίρνανε το λιγώτερο 1.200-1.400. και κατά μέσον όρο κανένα διχίλιαρο
Και δεν λείπουν τα 2.000, λείπουν τα 2.000 επί 400.000 που είναι οι υπεράριθμοι(=άχρηστοι) Δ.Υ. επί 30 χρόνια που γινόταν αυτή η δουλειά.
24 δις! Δεν είναι το σύνολο του χρέους φυσικά, διότι υπάρχει και το θέμα της σπατάλης στους ίδιους χώρους (όποιος ιδιώτης επιχειρηματίας συναναστρεφόταν με το δημόσιο ξέρει πως για να πάρει μια δουλειά ας πούμε 10.000 του ζητούσαν απόδειξη για 20.000, να βγάλει και ο προϊστάμενος της υπηρεσίας το κατιτίς του!), οι απίστευτες κλεψιές εκατοντάδων χιλιάδων στα ΙΚΑ, ΤΕΒΕ κλπ, οι απίστευτες υπερκοστολογήσεις Δημοσίων έργων και οι επίσης απίστευτες φαρμακευτικές δαπάνες στα νοσοκομεία του ΕΣΥ (όπου το αντιβιωτικό που εχορηγείτο επελέγετο με βάση το ποιο είναι το πιο ακριβό, άρα δίνει την μεγαλύτερη μίζα), χώρια τα "κουβανέζικα" υλικά χειρουργείου, όχι αυτά που είχαν προέλευση Κούβας αυτά που κατέληγαν σκοπίμως στον κουβά, για να γίνει μεγαλύτερη ξόδεψη άρα μεγαλύτερες μίζες!    

Αυτοί που τα έκαναν όλα αυτά μήπως ήταν Δ.Υ.; ;)

Βάλε τώρα πως αυτοί ήταν η κομματική βάση των πολιτικών που έκλεβαν τα δις και το ΗΞΕΡΑΝ πως έκλεβαν, αλλά δεν τους ενδιέφερε διότι και οι ίδιοι έκλεβαν. Και όχι μόνον δεν τους ενδιέφερε, αλλά συνέχιζαν να τους υποστηρίζουν ενθέρμως για να συνεχίσουν (όλοι) να κλέβουν.

Το βρήκαμε το χρέος λοιπόν!!  

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Οι Δ.Υ παίρνουν τώρα 800 ευρώ διότι πριν λίγα χρόνια παίρνανε το λιγώτερο 1.200-1.400. και κατά μέσον όρο κανένα διχίλιαρο
Και δεν λείπουν τα 2.000, λείπουν τα 2.000 επί 400.000 που είναι οι υπεράριθμοι(=άχρηστοι) Δ.Υ. επί 30 χρόνια που γινόταν αυτή η δουλειά.
24 δις! Δεν είναι το σύνολο του χρέους φυσικά, διότι υπάρχει και το θέμα της σπατάλης στους ίδιους χώρους (όποιος ιδιώτης επιχειρηματίας συναναστρεφόταν με το δημόσιο ξέρει πως για να πάρει μια δουλειά ας πούμε 10.000 του ζητούσαν απόδειξη για 20.000, να βγάλει και ο προϊστάμενος της υπηρεσίας το κατιτίς του!), οι απίστευτες κλεψιές εκατοντάδων χιλιάδων στα ΙΚΑ, ΤΕΒΕ κλπ, οι απίστευτες υπορκοστολογήσεις Δημοσίων έργων και οι επίσης απίστευτες φαρμακευτικές δαπάνες στα νοσοκομεία του ΕΣΥ (όπου το αντιβιωτικό που εχορηγείτο επελέγετο με βάση το ποιο είναι το πιο ακριβό, άρα δίνει την μεγαλύτερη μίζα), χώρια τα "κουβανέζικα" υλικά χειρουργείου, όχι αυτά που είχαν προέλευση Κούβας αυτά που κατέληγαν σκοπίμως στον κουβά, για να γίνει μεγαλύτερη ξόδεψη άρα μεγαλύτερες μίζες!    
Αυτοί που τα έκαναν όλα αυτά μήπως ήταν Δ.Υ.; ;)

Βάλε τώρα πως αυτοί ήταν η κομματική βάση των πολιτικών που έκλεβαν τα δις και το ΗΞΕΡΑΝ πως έκλεβαν, αλλά δεν τους ενδιέφερε διότι και οι ίδιοι έκλεβαν. Και όχι μόνον δεν τους ενδιέφερε, αλλά συνέχιζαν να τους υποστηρίζουν ενθέρμως για να συνεχίσουν (όλοι) να κλέβουν.

Το βρήκαμε το χρέος λοιπόν!!  
οπως τα λες ετσι ειναι πρωτοδιοριστος φιλος μου το 2004 επαιρνε 1100 μετα ανεβηκε μεχρι το 2009 στα 1640 καθαρα  :grin: :grin: :grin: :grin:
αυτο με τους υπερραριθμους ειναι στρεβλωση πρεπει να αλλαξει υπαρχουν κενα σε νοσοκομεια σχολεια και αλλου αλλα ετσι το κανανε επιτηδες γιατι ξερανε,ετσι ακριβως κλεβανε αυτοι τα δις και οι υπαλληλοι τα χιλιαρικα

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
24 δις! Δεν είναι το σύνολο του χρέους φυσικά  

Λάθος τα υπολόγισα! :headbang: :headbang:
Και δεν με διορθώνει και κανένας Τραμ, που "είναι καλός στα λογιστικά". :grin:

ΔΕΝ είναι 24 δις!! Είναι 2.000 επι 400.000 επι 30 χρόνια, επί 12 ΜΗΝΕΣ ο χρόνος = 290 δις

ΠΑΡΑΠΑΝΩ από το σύνολο το χρέους!! Χώρια οι μίζες και οι κλεψιές δηλαδή! Να σου πω και η φοροδιαφυγή για να είναι όλοι ικανοποιημένοι.

Όμως ΚΑΙ ΜΟΝΟ η μισθοδοσία των άχρηστων Δ.Υ. δημιούρησε το χρέος και με το παραπάνω!!

Τί περαιτέρω χρείαν έχομεν επιχειρημάτων;

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Λάθος τα υπολόγισα! :headbang: :headbang:
Και δεν με διορθώνει και κανένας Τραμ, που "είναι καλός στα λογιστικά". :grin:

ΔΕΝ είναι 24 δις!! Είναι 2.000 επι 400.000 επι 30 χρόνια, επί 12 ΜΗΝΕΣ ο χρόνος = 290 δις

ΠΑΡΑΠΑΝΩ από το σύνολο το χρέους!! Χώρια οι μίζες και οι κλεψιές δηλαδή! Να σου πω και η φοροδιαφυγή για να είναι όλοι ικανοποιημένοι.

Όμως ΚΑΙ ΜΟΝΟ η μισθοδοσία των άχρηστων Δ.Υ. δημιούρησε το χρέος και με το παραπάνω!!

Τί περαιτέρω χρείαν έχομεν επιχειρημάτων;
Μαλακία συλλογισμός και συγνώμη. Δεν υπολογίζεις πόσα χρήματα επιστρέφουν στο κράτος από εφορία που οι δημόσιοι δε μπορούν να κλέψουν από τις δηλώσεις, συν τις αγορές που όλα τα μαγαζιά δούλευαν με δημόσιους κυρίως πελάτες, συν το ότι με την απαξίωση δε θα είχαμε ούτε παπά να μας θάψει μιας και είναι δημόσια αμοιβόμενοι. Είπαμε διαίρει και βασίλευε. Οι μόνοι δημόσιοι που φταίνε είναι οι εκάστοτε 300 από το 1974 και μέχρι σήμερα με τις πραγματικές χούντες τους. Πέραν τούτου μην πέφτεις στο τρυπάκι να σφαχτείς με τον δίπλα σου όσο οι κυβερνώντες πίνουν το ουισκάκι τους χαμογελώντας για το μπουρδέλο που δημιούργησαν. Εγώ είμαι άνεργος 2 χρόνια και δε μου φταίει ούτε ο δημόσιος ούτε και ο άλλος άνεργος του ιδιωτικού τομέα. Μου φταίει η κυβέρνηση και οι επιλογές της.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Μαλακία συλλογισμός και συγνώμη. Δεν υπολογίζεις πόσα χρήματα επιστρέφουν στο κράτος από εφορία που οι δημόσιοι δε μπορούν να κλέψουν από τις δηλώσεις, συν τις αγορές που όλα τα μαγαζιά δούλευαν με δημόσιους κυρίως πελάτες, συν το ότι με την απαξίωση δε θα είχαμε ούτε παπά να μας θάψει μιας και είναι δημόσια αμοιβόμενοι. Είπαμε διαίρει και βασίλευε. Οι μόνοι δημόσιοι που φταίνε είναι οι εκάστοτε 300 από το 1974 και μέχρι σήμερα με τις πραγματικές χούντες τους. Πέραν τούτου μην πέφτεις στο τρυπάκι να σφαχτείς με τον δίπλα σου όσο οι κυβερνώντες πίνουν το ουισκάκι τους χαμογελώντας για το μπουρδέλο που δημιούργησαν. Εγώ είμαι άνεργος 2 χρόνια και δε μου φταίει ούτε ο δημόσιος ούτε και ο άλλος άνεργος του ιδιωτικού τομέα. Μου φταίει η κυβέρνηση και οι επιλογές της.
ετσι ακριβως ειναι pilot2005.αυτα πρεπει να σκεφτομαστε οχι να φαγωθουμε με τον διπλανο μας..οι κυβερνωντες ηξεραν τι γινεται τοσα χρονια δεν μπορουσαν να λαβουν μετρα για να παταξουν τετοια φαινομενα?μπορουσαν αλλα δεν το εκαναν για να διαιρεσουν την ελληνικη κοινωνια που ετσι κ αλλιως παντα ηταν διαιρεμενη και καχυπτοτη για τον συνανθρωπο με μηδεν κοινωνικη συνειδηση και παιδεια :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:.εγω ενα δεν μπορω να καταλαβω τι σκατα εγιναν οι αγανακτισμενοι που ηταν το 2011 μιλαμε τοτε ενα χαρατσι ειχαν βαλει ουτε φορους ειχαν βαλει ουτε τιποτα μες σ χλιδα ειμασταν τοτε(παλι σχετικα το λεω),ενω απο τοτε εχουν περασει PSI κουρεμα μετρα μνημονια τα παντα ολα και ολοι ειναι μουδιασμενοι η καλυτερα κατηγορουν ο ενας τον αλλον,ειλικρινα δεν ξερω που θα παει αυτη η κατασταση,πριν λιγο ακουσα ν λενε για νεα μετρα σε συνταξεις κ μισθους?ετσι θα ερθει η περιβοητη αναπτυξη?? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom