james070
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
μέχρι στιγμής εσύ έχεις ζητήσει συγνώμη από μενα γιατί
και δεν καταλάβαινες και με εβριζες από πάνω.
είναι η χιλιοστή φορά που το γράφεις ρε πουστράκι αυτό!
μέχρι στιγμής εσύ έχεις ζητήσει συγνώμη από μενα γιατί
και δεν καταλάβαινες και με εβριζες από πάνω.
τι εννοεις?
εννοώ ότι θα υπάρξει κάποια άλλη συναλλαγή με άλλους ρόλους ....
Εσυ μικρε μην κρινεις ινα μην κριθεις! Δε σε βαλαμε διαιητη!
Αυτή είναι η έννοια του ρίσκου ΠΠ. Αλλά μάλλον μόνο υπάλληλος ήσουν πάντα και αδυνατείς να καταλάβεις!
είναι η χιλιοστή φορά που τοο γράφεις ρε πουστράκι αυτό!
Εκτος αν θεωρεις λογικες τις μηδενιστικες αριστερες προπαγανδες του ΠΠου!
Σε ειπε ανεπαγκελτο μαλακα αχρηστο(χωρις κανενα επιχειρημα οπως παντα) και ουτε το πηρες χαμπαρι!
Το ποτε θα χρησιμοποιησω τα επιχειρηματα μου για να τον ταπωσω παλι ειναι δικο μου θεμα! Ας μας πει πρωτα τα δικα του επιχειρηματα, αυτος εκρινε τους παντες οχι εγω!
Δεν ελεγες τα ιδια χτες. Οταν σου κανει αβαντα ο αλλος ειναι καλά, τωρα ζορίζει;
ξυδι μπαρμπα
Σε ειπε ανεπαγκελτο μαλακα αχρηστο(χωρις κανενα επιχειρημα οπως παντα) και ουτε το πηρες χαμπαρι!
Το ποτε θα χρησιμοποιησω τα επιχειρηματα μου για να τον ταπωσω παλι ειναι δικο μου θεμα! Ας μας πει πρωτα τα δικα του επιχειρηματα, αυτος εκρινε τους παντες οχι εγω!
παντουμιλαμε για ελευθερα επαγγελματα και δημ υπαλληλους
οι πακηδες που κολανε?
εσύ δηλ συμφωνείς με τις μαλακίες που λέει γενικά ο ΠΠ?
Εδω ξεπέρασες τα ορια φιλαρακι - θα δουμε πως θα το διαχειριστουν οι μοντς
εσύ δηλ συμφωνείς με τις μαλακίες που λέει γενικά ο ΠΠ?
όχι εδώ μόνο αλλά γενικά!
εγώ για να είμαι ειλικρινής περίμενα ότι κάπου θα έλεγε κάτι λογικό αλλά αυτό το τσογλανοειδές υποκείμενο είναι ψώφιο για μπινελίκωμα!
δεν έχει (μάλλον λόγω έντονης ψυχοπάθειας) την ικανότητα να κάνει διάλογο αλλά είναι εριστικός και τσατίζει τους πάντες με τις ρουφιανές του.
Υπήρξαν φορές που διαφωνησα με αυτά που λεει. Και "γενικά" δε συμφωνώ μαζί του.
Αλλα απο την αλλη δεν ειμαι παρα ενας χρήστης που λέει τη γνώμη του. Αν θες την ακους, αν οχι προσπέρασε. Αλλα ρε συ, οχι μανες και πατερες...
Αλλα απο την αλλη δεν ειμαι παρα ενας χρήστης που λέει τη γνώμη του. Αν θες την ακους, αν οχι προσπέρασε. Αλλα ρε συ, οχι μανες και πατερες...
μού είπες
και σου απάντησα ότι εσύ μου ζήτησες συγνώμη ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΒΡΙΣΕΣ!!!
Γιατί διαμαρτύρεσαι;;;
δυστυχως σχεδον ολοι οι ΕλληνεςΕπιτρέψτε μου να κανω μια απλή ερώτηση
Ποιοι άνθρωποι επιλέγουν να γίνουν δημόσιοι υπάλληλοι; Τι προφιλ ανθρώπου θελω να πω
Επιτρέψτε μου να κανω μια απλή ερώτηση
Ποιοι άνθρωποι επιλέγουν να γίνουν δημόσιοι υπάλληλοι; Τι προφιλ ανθρώπου θελω να πω
Επιτρέψτε μου να κανω μια απλή ερώτηση