james070
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
Μεγάλε, εσένα είδα πάντως να αρχίζεις τα βρισίδια
μ έβγαλε απ τα ρούχα μου ρε το ύπουλο τσογλανάκι!
άσε υπάρχει προϊστορία από πίσω......
Μεγάλε, εσένα είδα πάντως να αρχίζεις τα βρισίδια
αστικος μυθος
με ποια λογική;;;
και λιγους λεςΓια καθε ΕΝΑ που γνωριζεις οτι προσφερει, ξερω 100 που ειναι άχρηστοι τεμπεληδες που καθονται
νομιζω οτι ειναι αναλογα τον ανθρωπο κι οχι εξαιτιας της ασφαλειας του δημοσιου.κι εγω ξερω καποιους (σπανιες περιπτωσεις)
ειναι λογικο οτι αν παιρνεις τα ιδια ειτε δουλεψεις ειτε οχι να το κωλοβαρας
πηγαινε και πες και αυτες τις μαλακιες στους καταχρεωμενους στην φυλακη...
Για καθε ΕΝΑ που γνωριζεις οτι προσφερει, ξερω 100 που ειναι άχρηστοι τεμπεληδες που καθονται
Για καθε ΕΝΑ που γνωριζεις οτι προσφερει, ξερω 100 που ειναι άχρηστοι τεμπεληδες που καθονται
νομιζω οτι ειναι αναλογα τον ανθρωπο κι οχι εξαιτιας της ασφαλειας του δημοσιου.
Γιατι η Ελλαδα ειναι το μονο Ευρωπαϊκο κρατος που κυβερναται με ασαφη πολιτικη(καπου αναμεσα σε καπιτασιλσμο και σοσιαλισμο) και βαζει εμποδια σε οποιον τολμησει επιχειρησει!
Επιπλεον η Ελλαδα ειναι το μονο κρατος που οι δημ.υπαλληλοι δεν χρησιμοποιουνται ως μεσο εξυπηρετησης των υπολοιπων πολιτων αλλα ως μεσο εξυπηρετησης πολιτικων σκοπιμοτητων!
Τελος γιατι η Ελλαδα ειναι το μονο κρατος που οι δημ,υπαλληλοι ειναι μονιμοι εφ ορου ζωης ανεξαρτητα αν παραγουν η ειναι παρασσιτα!
ανθρωπινη ψυχολογια
κινητρα αν εχεις ακουστα
έτσι πάει ο πλανήτης μπροστά ρε παλικάρι μου!
και φυλακή πίστεψέ με δεν πάει κάποιος που ρισκάρει για να ανοίξει επιχείρηση, αλλά επειδή κάνει λαμογιές.
άλλο το ένα και άλλο το άλλο.
φυσικά με την εργασιακή ανασφάλεια που υπάρχει, λογικό είναι ότι το δημόσιο στην Ελλάδα αποτελεί όαση.
αυτό πρέπει να αλλάξουμε!
το γυρισαμε σε αστεια τωρα.που το ειδες αυτο ρε φιλε?στην εκπαιδευση ρε συ?τα φροντηστηρια ειναι στο φορτε τους απο τους αχρηστους εκπεδευτηκους που εχουμε και τους μεγαλητερους φοροφυγαδες της χωρας ειναιεγώ ξέρω αρκετούς ανθρώπους που δουλεύουν (στην αυτοδιοίκηση και στη δημόσια εκπαίδευση) και παράγουν πολύ περισσότερα από όσα εισπράττουν...
και αρκετούς άλλους βέβαια που κωλοβαράνε...
την έννοια της "καταξίωσης μέσω της εργασίας" την έχεις ακουστά;;;
Γιατι η Ελλαδα ειναι το μονο Ευρωπαϊκο κρατος που κυβερναται με ασαφη πολιτικη(καπου αναμεσα σε καπιτασιλσμο και σοσιαλισμο) και βαζει εμποδια σε οποιον τολμησει επιχειρησει!
Επιπλεον η Ελλαδα ειναι το μονο κρατος που οι δημ.υπαλληλοι δεν χρησιμοποιουνται ως μεσο εξυπηρετησης των υπολοιπων πολιτων αλλα ως μεσο εξυπηρετησης πολιτικων σκοπιμοτητων!
Τελος γιατι η Ελλαδα ειναι το μονο κρατος που οι δημ,υπαλληλοι ειναι μονιμοι εφ ορου ζωης ανεξαρτητα αν παραγουν η ειναι παρασσιτα!
και η λυση ποια ειναι;γιατι εγω ξερω και ατομα που πεσανε οι επιχειρησεις τους εξω χωρις να ειναι λαμογια και μπηκαν λογω χρεων μεσα...
αρα λοιπον το προβλημα δεν ειναι το δημοσιο αλλα η εργασιακη ανασφαλεια που υπαρχει.αν δεν αλλαξει αυτο κανεις δεν ειναι τοσο μαλακας που να γινεται με την θεληση του πουτανα του καθε ιδιωτη.
αν στο δημόσιο δουλεύεις τους χαλάς την πιάτσα, κι έτσι σιγά σιγά περιθωριοποιείσαι....
γιατι εγω ξερω και ατομα που πεσανε οι επιχειρησεις τους εξω χωρις να ειναι λαμογια και μπηκαν λογω χρεων μεσα...
αρα λοιπον το προβλημα δεν ειναι το δημοσιο αλλα η εργασιακη ανασφαλεια που υπαρχει.αν δεν αλλαξει αυτο κανεις δεν ειναι τοσο μαλακας που να γινεται με την θεληση του πουτανα του καθε ιδιωτη.
φυσικά αυτόν τον πολιτικό θα τον φάει η μαρμάγκα, αλλά αν τα καταφέρει θα γίνει εθνικός ήρωας για τις επόμενες γεννιές.
ακριβώς αυτό!
και μόνο αν βρεθεί κάποιος πολιτικός και χωρίς προσωπικές φιλοδοξίες και αδιαφορώντας για το πολιτικό κόστος, αποφασίσει να ανατρέψει το σκηνικό πριν ανατραπεί μόνο του......
φυσικά αυτόν τον πολιτικό θα τον φάει η μαρμάγκα, αλλά αν τα καταφέρει θα γίνει εθνικός ήρωας για τις επόμενες γεννιές.
αλλά μάλλον πολλά ζητάω......
Λοιπον φιλε, εχω την αίσθηση οτι οποιος πολιτικός καταργήσει τη μονιμότητα των τεμπέληδων μπορει και να τα παει πιο καλά απο ότι φαντάζεται.