Νέα

Περί δημοσίων υπαλλήλων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mabillon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 146K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

να καταργηθει η μονιμοτητα στο δημοσιο?τι λετε?

• τωρα αμεσωσ!οθστ να απολιονται οι αχρηστοι τεμπελιδεσ!

Ψήφοι: 215 74,9%
  • οχι ποτε!να ριζωσοθν

Ψήφοι: 72 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    287

Επισκέπτης
κι εγω ξερω καποιους (σπανιες περιπτωσεις)
ειναι λογικο οτι αν παιρνεις τα ιδια ειτε δουλεψεις ειτε οχι να το κωλοβαρας
νομιζω οτι ειναι αναλογα τον ανθρωπο κι οχι εξαιτιας της ασφαλειας του δημοσιου.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
πηγαινε και πες και αυτες τις μαλακιες στους καταχρεωμενους στην φυλακη...

έτσι πάει ο πλανήτης μπροστά ρε παλικάρι  μου!

και φυλακή πίστεψέ με δεν πάει κάποιος που ρισκάρει για να ανοίξει επιχείρηση, αλλά επειδή κάνει λαμογιές.

άλλο το ένα και άλλο το άλλο.

φυσικά με την εργασιακή ανασφάλεια που υπάρχει, λογικό είναι ότι το δημόσιο στην Ελλάδα αποτελεί όαση.

αυτό πρέπει να αλλάξουμε!

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Για καθε ΕΝΑ που γνωριζεις οτι προσφερει, ξερω 100 που ειναι άχρηστοι τεμπεληδες που καθονται

έτσι ακριβώς είναι.

νομιζω οτι ειναι αναλογα τον ανθρωπο κι οχι εξαιτιας της ασφαλειας του δημοσιου.

αν στο δημόσιο δουλεύεις τους χαλάς την πιάτσα, κι έτσι σιγά σιγά περιθωριοποιείσαι....

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Γιατι η Ελλαδα ειναι το μονο Ευρωπαϊκο κρατος που κυβερναται με ασαφη πολιτικη(καπου αναμεσα σε καπιτασιλσμο και σοσιαλισμο) και βαζει εμποδια σε οποιον τολμησει επιχειρησει!
Επιπλεον η Ελλαδα ειναι το μονο κρατος που οι δημ.υπαλληλοι δεν χρησιμοποιουνται ως μεσο εξυπηρετησης των υπολοιπων πολιτων αλλα ως μεσο εξυπηρετησης πολιτικων σκοπιμοτητων!
Τελος γιατι η Ελλαδα ειναι το μονο κρατος που οι δημ,υπαλληλοι ειναι μονιμοι εφ ορου ζωης ανεξαρτητα αν παραγουν η ειναι παρασσιτα!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
έτσι πάει ο πλανήτης μπροστά ρε παλικάρι  μου!

και φυλακή πίστεψέ με δεν πάει κάποιος που ρισκάρει για να ανοίξει επιχείρηση, αλλά επειδή κάνει λαμογιές.

άλλο το ένα και άλλο το άλλο.

φυσικά με την εργασιακή ανασφάλεια που υπάρχει, λογικό είναι ότι το δημόσιο στην Ελλάδα αποτελεί όαση.

αυτό πρέπει να αλλάξουμε!

γιατι εγω ξερω και ατομα που πεσανε οι επιχειρησεις τους εξω χωρις να ειναι λαμογια και μπηκαν λογω χρεων μεσα...

αρα λοιπον το προβλημα δεν ειναι το δημοσιο αλλα η εργασιακη ανασφαλεια που υπαρχει.αν δεν αλλαξει αυτο κανεις δεν ειναι τοσο μαλακας που να γινεται με την θεληση του πουτανα του καθε ιδιωτη.

Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
εγώ ξέρω αρκετούς ανθρώπους που δουλεύουν (στην αυτοδιοίκηση και στη δημόσια εκπαίδευση) και παράγουν πολύ περισσότερα από όσα εισπράττουν...

και αρκετούς άλλους βέβαια που κωλοβαράνε...
το γυρισαμε σε αστεια τωρα.που το ειδες αυτο ρε φιλε?στην εκπαιδευση ρε συ?τα φροντηστηρια ειναι στο φορτε τους απο τους αχρηστους εκπεδευτηκους  που εχουμε και τους μεγαλητερους φοροφυγαδες της χωρας ειναι

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Γιατι η Ελλαδα ειναι το μονο Ευρωπαϊκο κρατος που κυβερναται με ασαφη πολιτικη(καπου αναμεσα σε καπιτασιλσμο και σοσιαλισμο) και βαζει εμποδια σε οποιον τολμησει επιχειρησει!
Επιπλεον η Ελλαδα ειναι το μονο κρατος που οι δημ.υπαλληλοι δεν χρησιμοποιουνται ως μεσο εξυπηρετησης των υπολοιπων πολιτων αλλα ως μεσο εξυπηρετησης πολιτικων σκοπιμοτητων!
Τελος γιατι η Ελλαδα ειναι το μονο κρατος που οι δημ,υπαλληλοι ειναι μονιμοι εφ ορου ζωης ανεξαρτητα αν παραγουν η ειναι παρασσιτα!

ακριβώς αυτό!

και μόνο αν βρεθεί κάποιος πολιτικός και χωρίς προσωπικές φιλοδοξίες και αδιαφορώντας για το πολιτικό κόστος, αποφασίσει  να ανατρέψει το σκηνικό πριν ανατραπεί μόνο του......

φυσικά αυτόν τον πολιτικό θα τον φάει η μαρμάγκα, αλλά αν τα καταφέρει θα γίνει εθνικός ήρωας για τις επόμενες γεννιές.

αλλά μάλλον πολλά ζητάω......

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
γιατι εγω ξερω και ατομα που πεσανε οι επιχειρησεις τους εξω χωρις να ειναι λαμογια και μπηκαν λογω χρεων μεσα...

αρα λοιπον το προβλημα δεν ειναι το δημοσιο αλλα η εργασιακη ανασφαλεια που υπαρχει.αν δεν αλλαξει αυτο κανεις δεν ειναι τοσο μαλακας που να γινεται με την θεληση του πουτανα του καθε ιδιωτη.
και η λυση ποια ειναι;
να μπουμε ολοι στο δημοσιο;

Επισκέπτης
αν στο δημόσιο δουλεύεις τους χαλάς την πιάτσα, κι έτσι σιγά σιγά περιθωριοποιείσαι....

δεν τολμω να το πιστεψω αυτο...
αλλα και παλι ειναι αναλογα τη θεση σου. πχ αν εισαι καθηγητης, απο ποιον περιθωριοποιεισαι ας πουμε? ισα ισα, που αμα κανεις σωστα και τη δουλεια σου, θα νιωθεις και γαματος που συμμετεχεις στο 'χτισιμο' προσωπικοτητων..

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66

σου είπα με την υπάρχουσα κατάσταση το δημόσιο είναι όαση.

αλλά για τη φυλακή κάνεις λάθος. Κανείες δεν μπαίνει μέσα για χρέη, μόνο αν κάνει λαμογιές.
υπάρχει και αντίστοιχο θρεντ. Διάβασέ το

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
φυσικά αυτόν τον πολιτικό θα τον φάει η μαρμάγκα, αλλά αν τα καταφέρει θα γίνει εθνικός ήρωας για τις επόμενες γεννιές.

Λοιπον φιλε, εχω την αίσθηση οτι οποιος πολιτικός καταργήσει τη μονιμότητα των τεμπέληδων μπορει και να τα παει πιο καλά απο ότι φαντάζεται.

Επισκέπτης
ακριβώς αυτό!

και μόνο αν βρεθεί κάποιος πολιτικός και χωρίς προσωπικές φιλοδοξίες και αδιαφορώντας για το πολιτικό κόστος, αποφασίσει  να ανατρέψει το σκηνικό πριν ανατραπεί μόνο του......

αλλά μάλλον πολλά ζητάω......

μαρμαγκα θα φαει εσας τους επιχειρηματιες ιδιωτες οταν ο κοσμος δεν θα ανεκτει να κανει τις παραδουλευτρες σας για χαμηλο μισθο.
δν λετε παλι καλα που ειναι το δμοσιο και υπαρχει μια ισοροπια...
φαντασου εναν δεκεμβρρη 2008 5 φοερες πιο δυνατο..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom