tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
με τέτοιες αντιλήψεις φτάσαμε εδώ που φτάσαμε φίλε μου. με ακριβώς αυτή την απαξίωση των εκπαιδευτικών. απαξιώνεις άτομα τα οποία λειτουργούν σε ένα χώρο, όπως είναι αυτός της παιδείας, που δεν είναι "φτύνω γραμματοσημο-βάζω σφραγίδα". όταν απαξιώνουμε τους εργαζόμενους στην παιδεια, και στην υγεία(αυτούς τους τομείς εγώ θεωρώ σημαντικούς) τότε και αυτοί θα μας παρέχουν υπηρεσίες του κώλου.
δεν θελω να κανω προσωπική επίθεση σε κανέναν, σαφώς, αλλά όλοι έξω από το χωρό πολλά λένε.αντίστοιχα υπάρχουν και ιδιωτικοί υπάλληλοι (κυρίως ιδιωτικΕΣ) που αμοίβονται χωρίς να προσφέρουν τίποτα, παρα μόνο τσιμπούκια και καφε στο διευθυντή, και φορτώνεται έξτρα δουλειά ό έταιρος συνάδελφος της στην ιδιωτική εταιρεία. αυτά παντού υπάρχουν.το θέμα είναι πως θα σταματήσουν να υπάρχουν.
από την άλλη όμως πλευρά οι συνθήκες εργασίας και αμοιβής είναι εκ των προτέρων γνωστές.. οπότε για να προτιμήσεις την θέση στο δημόσιο σημαίνει ότι σου αρκούν αυτά που δίνει και επίσης όταν υπογράφεις μία σύμβαση εργασίας δεν υπογράφεις με την αίρεση "τόσο μου δίνεις τόσο δουλεύω" .. υπογράφεις ότι αποδέχεσαι την θέση, τις υποχρεώσεις της, τον όγκιο και τις απαιτήσεις της εργασίας και την αμοιβή...