Νέα

Περί δημοσίων υπαλλήλων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mabillon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 146K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

να καταργηθει η μονιμοτητα στο δημοσιο?τι λετε?

• τωρα αμεσωσ!οθστ να απολιονται οι αχρηστοι τεμπελιδεσ!

Ψήφοι: 215 74,9%
  • οχι ποτε!να ριζωσοθν

Ψήφοι: 72 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    287

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
  Τωρα με απολυσε ο βάσανος,ουφφφφ

Εβαλα αγγουρακι,ντοματακι,κρισπις,και κανα-δυο κομματια απο Αξιωτικο αλμυροτυρο,παγακια+τσιπουρακι....ετοιμοςςςς για κουβεντολοι..

Τι λεγαμε;

Οτι μόλις το γάμησες με τα παγάκια...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
 Τωρα με απολυσε ο βάσανος,ουφφφφ

Εβαλα αγγουρακι,ντοματακι,κρισπις,και κανα-δυο κομματια απο Αξιωτικο αλμυροτυρο,παγακια+τσιπουρακι....ετοιμοςςςς για κουβεντολοι..

Τι λεγαμε;

τη φωτο με τις μαγειρεμενες τρυγονες χρωστας  :P

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
μαλλον το νερωσε :grin: :s&m_3: :grin:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
καπως οξυμορο δεν ειναι αυτο? Δλδ το σωστο δεν ειναι αυτο που συμφερει τον καθ'ενα αλλα ποιο?  :think:

Με συμφέρει να μου κάθεται όποια της πω. Δεν είναι όμως και σωστό. Α;

Αλλά ο όρος "σωστό" είναι σχετικός. Πρέπει να το προσδιορίσουμε και να μιλάμε με βάση αυτό. Σωστό δλδ σχετικά με το τάδε ή το δείνα. Παίρνει πολύ νερο λοιπόν...

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616

Φάσες δεν ήταν ή είν'το ίδιο???

Αλλά ο όρος "σωστό" είναι σχετικός. Πρέπει να το προσδιορίσουμε και να μιλάμε με βάση αυτό. Σωστό δλδ σχετικά με το τάδε ή το δείνα. Παίρνει πολύ νερο λοιπόν...

:s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

Ητο φασσιά εν αρχη....
 Κατα δευτερο,με το που εριξα την κρεμα γαλακτος και σερβιρα,πεσανε σαν τους γλαρους στην χωματερη
 Περονοσποροςςςς,,,ρε παιδια,καθιστε μια φωτο ρεπιαδια....τιποτα λεμε,αφου δεν εχασα κανα δακτυλο
 παλι καλα,με τα σκυλια τα μαυρα

Το μενου (συντομως..) θα εχει τριγωνες..Απο Μανη μερια
 Ωπα τις

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Και πως συμφερει συνολικα την κοινωνια να ανοιξει το επαγγελμα του φορτηγατζη? πραγματικα ρωταω ετσι? δεν ξερω τι παιζει :)

Θεωρητικά θα πιεστούν οι αμοιβές τους και μεσοπρόθεσμα θα πέσουν οι τιμές για τον καταναλωτη. Εάν υπάρξει καρτέλ είναι ένα θέμα. Και η αντιμετώπισή του όταν υπάρξει ένα άλλο σημαντικότερο...

Επισκέπτης

αφου ειναι σχετικο το λοιπον , πα να πει οτι και οι φορτηγατζιδες το σωστο τους κοιτανε. Αρα καλα κανουν και να παμε να γαμηθουμε οι υπολοιποι. Γιατι οταν ερθει η στιγμη να δω κι εγω το σωστο μου , αυτο θα κανω. :grin:

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Φστ, είδες όμως, ε; Διαχωρισμός του "ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ" από το "ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΠΟΝ και ΟΡΘΟΝ"!

Τα μαστίγια στις θήκες τους λοιπόν!

Και για δες όμως που οδήγησε ο συλλογισμός σου (εύλογα) τη ροχάλα....

Να σε δω τώρα... (αν προλάβω γιατί πάω για μπύρα δηλαδή :booty:)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αφου ειναι σχετικο το λοιπον , πα να πει οτι και οι φορτηγατζιδες το σωστο τους κοιτανε. Αρα καλα κανουν και να παμε να γαμηθουμε οι υπολοιποι. Γιατι οταν ερθει η στιγμη να δω κι εγω το σωστο μου , αυτο θα κανω. :grin:

α μπραβο. καθενας το σωστο του λοιπον. να λειπει η μιρλα και το στριτζι ομως. ολοι πλεον χανουνε απο εισοδημα που ειχανε παλαιοτερα. να μη μεινει κανεις κλαδος λοιπον εξω απο τη χασουρα. αυτο ειναι και το σωστο κομμουνιστικο εξαλλου  :grin: :boobies:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Πάλι θα αρχίσω τα ΦΤΑΙΜΕ ΌΛΟΙ και πάλι θα μου τη λένεεεε.

Σε πολύ γενικές γραμμές...

Είναι αδιανόητο να μηδενίσεις με νόμο μια επένδυση κάποιου. Κάποιος επένδυσε ένα ποσό για να εξασφαλίσει μια άδεια με μεταπωλητική αξία. Τώρα με αυτό που πάει να κάνει η κυβέρνηση θα χάσουν όλοι λεφτά που έχουν επενδύσει.

Αυτό έπρεπε να είχε γίνει όχι ΜΑΧΑΙΡΙ αλλά σταδιακά εδώ και 10 χρόνια. Άλλο ένα περιστατικό αδιαφορίας των πολιτικών και συνεργασίας του λαού (εν προκειμένω των φορτηγατζήδων) και δε βαριέσαι. Δε βαριέσαι μια, δε γαμιέται τη δεύτερη, δεν τρέχει τίποτε την τρίτη, πάρε τα @@ μου τώρα που πρέπει να γίνει αυτό.

ΣΩΣΤΟ λοιπόν με τους κανόνες της ελεύθερης αγοράς είναι το να είναι ελεύθερο το επάγγελμα.
ΔΕΝ είναι ΣΩΣΤΟ να γίνεται όπως να' ναι επειδή μας επεβλήθη και φθάσαμε σε σημείο μηδέν...

Επισκέπτης
α μπραβο. καθενας το σωστο του λοιπον. να λειπει η μιρλα και το στριτζι ομως. ολοι πλεον χανουνε απο εισοδημα που ειχανε παλαιοτερα. να μη μεινει κανεις κλαδος λοιπον εξω απο τη χασουρα. αυτο ειναι και το σωστο κομμουνιστικο εξαλλου  :grin: :boobies:

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
ΣΩΣΤΟ λοιπόν με τους κανόνες της ελεύθερης αγοράς είναι το να είναι ελεύθερο το επάγγελμα.
ΔΕΝ είναι ΣΩΣΤΟ να γίνεται όπως να' ναι επειδή μας επεβλήθη και φθάσαμε σε σημείο μηδέν...

Άρα που καταλήγουμε??????

ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ Ο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ (των ποΥλυεθνικών εν προκειμένω) :grin:

Τα σέβη μου.

Έφυγα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom