Νέα

Περί ασφάλεια υγείας/ζωής..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα taxidiaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 133
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.680
Πόντοι
10.686
Καλό αυτό παντως. Ηταν μεγαλη μαλακια να κλεινουν τοσες ασφαλιστικες και να πρεπει να περιμενουν καποιοι αποζημιώσεις από το...Επικουρικο Κεφαλαιο, που εντελως απαράδεκτα δια νομου επετραπη να μην καταβαλει τιποτα ως το 2016. Και με περιορισμο στις αποζημιώσεις και τους τοκους, που ΕΥΤΥΧΩΣ τα δικαστηρια εχουν βγαλει ηδη αντισυνταγματικο.
Υπάρχει καμιά αμφιβολία για το υπέρ ποιάς πλευράς νομοθετεί η Πολιτεία;,ή αλλοιώς,''τα σα μα,και τα μα,μάσατα...''

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
Να σε διορθώσω λίγο?
"επειδη ΦΟΒΟΣ ΠΑΤΗΡ ΠΑΝΤΩΝ ολοι μας δεχομαστε το κλεψιμο των ασφαλιστικων με πιθανο ανταλλαγμα την αμφίβολη καλυψη μας σε περιπτωση ατυχηματος"
Συμφωνώ και επαυξανω.

daredevil12345

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2013
Κριτικές
5
Like
34
Πόντοι
6
Δηλαδή πιστευεις οτι η ασφαλιστικη βγαινει χαμενη απο τις ασφαλειες? Γνωρίζω αριστα Στατιστικη και Πιθανοτητες. Μετρημενα κουκια ειναι, οχι καχυποψια.

δεν μιλησα για τα στατιστικα αν θα μπει μεσα μια εταιρια η όχι. Σιγουρα δεν είναι φιλανθρωπικα ιδρυματα , και για αυτό εχουν και το underighting.
μιλησα για το θεμα της ασφαλισης γενικοτερα.
ΔΕν νομιζω να ασφαλίζετε κανενας για να βαλει μια ασφαλιστικη εταιρια μεσα ή για να βγαλει λεφτα , και μιλαω παντα για το θεμα της υγειας και όχι για τους λοιπους κλαδους.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.174
Πόντοι
2.356
Βρήκα παλιό νήμα σχετικό με αυτό που θέλω να ρωτήσω.

Μια και θέλω ν' αλλάξω ασφαλιστική, είδα εδώ ότι προτείνεται π.χ. η Allianz.

Είναι καλή όντως; Άλλες γνώμες/προτάσεις;

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.174
Πόντοι
2.356

mallix

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
0
Εδώ είμαστε αλλά δεν απαντάμε σε ποστ μια δεκαετία πίσω ;)

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.092
Πόντοι
1.056
Μια γρήγορη απάντηση για σύγκριση ασφαλιστικών εταιριών για σπιτιού ? HELLAS DIRECT , GENERALI ?

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.026
Πόντοι
3.556
Μια γρήγορη απάντηση για σύγκριση ασφαλιστικών εταιριών για σπιτιού ? HELLAS DIRECT , GENERALI ?
αν ειναι μεγαλο σπιτι τοτε τζένεραλι. αν ειναι σπιτακι του πλούτο οπως ελεγε και το ναυαγιο ο καραμανης , ματοχαντρο φυλαχτό κλπ θα εισαι οκ :coffee:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
30.545
Πόντοι
5.006
αν ειναι μεγαλο σπιτι τοτε τζένεραλι. αν ειναι σπιτακι του πλούτο οπως ελεγε και το ναυαγιο ο καραμανης , ματοχαντρο φυλαχτό κλπ θα εισαι οκ :coffee:
Που ειναι ο καραμανης τυπε :sad2:

BIG_BIG_BEN

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
10.472
Πόντοι
2.356
Με τον πληθωρισμό θα αποδείχθηκαν ασύμφορα πολλά από τα προγράμματα για σύνταξη μέσω ιδιωτικής ασφάλισης.

dim883

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Like
144
Πόντοι
1
Καλημερίζω το νήμα !
Επειδη εξασκώ το επάγγελμα του ασφαλιστικού συμβούλου για 22 χρόνια θα καταθέσω την άποψη μου !
Περασα τις καλύτερες στιγμές και έκανα γνωριμίες που δεν θα τις έκανα σε κανένα άλλο επάγγελμα.
Απαραβατος κανονας :Η ιδιωτική ασφάλιση πρεπει να συμπληρώνει το ταμείο ασφάλισης μας.
Το μεγαλύτερο μου ανχος ήταν να ασφάλιστει ο υποψήφιος στο 99% με βάση των αναγκών του !
Γενικα πρότεινα για ασφάλιση 10 υποψήφιους και απο τους 10 η ασφαλιστική προχωρούσε σε συμβόλαιο με τους 5 η τους 4 ...διότι υπήρχαν προϋπάρχουσες ασθένειες και διάφορες εξερεσεις που αναλάμβανε η ασφαλιστική μετά απο 3 η 5 χρόνια συνεχους ασφάλισης και στην χειρότερη ποτέ.
Και βέβαια ο υποψήφιος πελατης αφου πληρώσει το συμβόλαιο του μετά το ξεκοκαλίζει ως προς τις ασφαλιστικές καλύψεις που ζήτησε και τους όρους που έχει η κάθε ασφαλιστική ....εαν κάτι δεν ειναι όπως το έχει ζητήσει μπορεί να κάνει δηλωση εναντίωσης το συμβόλαιο ακυρωνεται και του επιστραφονται τα ασφάλιστρα που πλήρωσε.
Γενικά ως προς το ποσό που ειναι διαθέσιμο για ιδιωτική ασφάλισης ειναι το 10% του ετήσιου εισοδήματος για να υπάρχει μια ισοροποια στα έξοδα του και στην ομαλή συνέχιση της ασφάλισης του .
Βέβαια η δουλειά μου ειναι περισσότερο συμβουλευτική ως προς την
επιλογή του υποψηφίου ασφαλιζόμενου τις κατάλληλες καλυψεις που θα χρειαστεί σε μια δύσκολη στιγμή της ζωής .
Και το απλό ειναι ότι να συμβουλευόμαστε οποίους επαγγελματίες μας τα λένε και μας το αποδεικνειουν σε πράξεις ότι ενοουν.
Ο Γουίνστον Τσόρτσιλ στα νιάτα του ήταν ασφαλιστης και είχε πει ενα πολύ καλό :Μακάρι να μπορουσα να γράψω στο μέτωπο του καθενός ασφαλίσου ειναι για το καλό σου !!

BestNot

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2024
Like
336
Πόντοι
21
Καλημερίζω το νήμα !
Επειδη εξασκώ το επάγγελμα του ασφαλιστικού συμβούλου για 22 χρόνια θα καταθέσω την άποψη μου !
Περασα τις καλύτερες στιγμές και έκανα γνωριμίες που δεν θα τις έκανα σε κανένα άλλο επάγγελμα.
Απαραβατος κανονας :Η ιδιωτική ασφάλιση πρεπει να συμπληρώνει το ταμείο ασφάλισης μας.
Το μεγαλύτερο μου ανχος ήταν να ασφάλιστει ο υποψήφιος στο 99% με βάση των αναγκών του !
Γενικα πρότεινα για ασφάλιση 10 υποψήφιους και απο τους 10 η ασφαλιστική προχωρούσε σε συμβόλαιο με τους 5 η τους 4 ...διότι υπήρχαν προϋπάρχουσες ασθένειες και διάφορες εξερεσεις που αναλάμβανε η ασφαλιστική μετά απο 3 η 5 χρόνια συνεχους ασφάλισης και στην χειρότερη ποτέ.
Και βέβαια ο υποψήφιος πελατης αφου πληρώσει το συμβόλαιο του μετά το ξεκοκαλίζει ως προς τις ασφαλιστικές καλύψεις που ζήτησε και τους όρους που έχει η κάθε ασφαλιστική ....εαν κάτι δεν ειναι όπως το έχει ζητήσει μπορεί να κάνει δηλωση εναντίωσης το συμβόλαιο ακυρωνεται και του επιστραφονται τα ασφάλιστρα που πλήρωσε.
Γενικά ως προς το ποσό που ειναι διαθέσιμο για ιδιωτική ασφάλισης ειναι το 10% του ετήσιου εισοδήματος για να υπάρχει μια ισοροποια στα έξοδα του και στην ομαλή συνέχιση της ασφάλισης του .
Βέβαια η δουλειά μου ειναι περισσότερο συμβουλευτική ως προς την
επιλογή του υποψηφίου ασφαλιζόμενου τις κατάλληλες καλυψεις που θα χρειαστεί σε μια δύσκολη στιγμή της ζωής .
Και το απλό ειναι ότι να συμβουλευόμαστε οποίους επαγγελματίες μας τα λένε και μας το αποδεικνειουν σε πράξεις ότι ενοουν.
Ο Γουίνστον Τσόρτσιλ στα νιάτα του ήταν ασφαλιστης και είχε πει ενα πολύ καλό :Μακάρι να μπορουσα να γράψω στο μέτωπο του καθενός ασφαλίσου ειναι για το καλό σου !!
Eίναι κι ένας
που κυκλοφορεί
και γράφει στο μέτωπο
"Ασπίς Πρόνοια - Ψωμιάδης"

Υπηρεσίας ελπίδας πουλάνε.
Δώσε μου λεφτά τώρα και ΘΑ στα δώσω αργότερα

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.026