Δικαίωμα τους να απεργούν και αυτά που ζητάνε δεν είναι παράλογο. Το κακό είναι πως σε απεργίες κάθε κλάδου την πληρώνουμε εγώ και εσύ και όχι αυτοί που φταίνε (πολιτεία).
Στις απεργίες των Αγροτών που κλείνουν τις εθνικές οδούς εγώ και εσύ την πληρώνουμε.
Στις απεργίες με τα βεντζινάδικα πάλι εγώ και εσύ την πληρώσαμε, που στεκόμασταν κάτι ώρες στην ουρά για να βάλουμε λίγα λίτρα βεντζίνη για να κινούμαστε. Και κάναμε οικονομία στα χιλιόμετρα για να μας φθάσει...Ασε που οι τιμές είχαν πάει στα ύψη σε όσα πρατήρια είχαν απομείνει καύσιμα...
Τώρα στις απεργίες των ταξί πάλι εγώ και εσύ την πληρώνουμε. Να πω ένα παράδειγμα. Αύριο πετάω και πρέπει να πάω στο αεροδρόμιο. Συνήθιζα πάντα να εξυπηρετούμε με ταξί στο πήγαινε-έλα από το Ελ. Βενιζέλος και τώρα κάθομαι και ψάχνω από που παίρνω λεωφορειό κτλ. Ακόμα και το μετρό είναι ένα μισάωρο δρόμος με τα πόδια από το σπίτι μου >
Οι βουλευτές, άραγε, πως "πονάνε" με τις απεργίες κάθε κλάδου; Εδώ μας
χωρίς σάλιο με τα μέτρα που περνάνε κάθε τρεις και λίγο, αλλά το θέμα είναι να την ακούσουν και αυτοί με κάποιον τρόπο από τον εκάστοτε κλάδο που απεργεί, στον ίδιο βαθμό που την ακούμε εγώ και εσύ.