Νέα

Περί απελευθέρωσης ταξί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 40DDD
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Και αν θες την απόλυτη έκδοση , μάρκα , μοντέλο :
http://[URL unfurl="true"]www.shootersjax.com/images/products/detail/50771.jpg[/img[/URL]]
(σου θυμίζει τίποτε;;;;)

Που οφείλεται ;;
Μηδέν εμπλοκές.
Ελάχιστη συντήρηση.
Τρελή ποικιλία πυρομαχικών.
Μπορείς να το έχεις συνέχεια γεμάτο , χωρίς να χρειάζεσαι γεμιστήρες.
Είναι άπειρα.
[/quote]εχει και χατζαρα για στενες επαφες τυπε ;D

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
http://[URL unfurl="true"]www.shootersjax.com/images/products/detail/50771.jpg[/img[/URL]]

[/quote]

Αυτό είναι και για μάχες σώμα με σώμα, άμα πάρεις και αυτό έχεις κλείσει
[img height=200][URL unfurl="true"]http://images.wikia.com/althistory/images/6/6c/German_helmet.jpg[/img[/URL]]

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αυτό είναι και για μάχες σώμα με σώμα, άμα πάρεις και αυτό έχεις κλείσει
[URL unfurl="true"]http://images.wikia.com/althistory/images/6/6c/German_helmet.jpg[/img[/URL]]
[/quote]αυτο ειναι για ριχνεις κουτουλιες ρε τυπε :2funny:

Επισκέπτης
εχει και χατζαρα για στενες επαφες τυπε :grin:

Σε κλειστό χώρο ,
με ό,τι κι αν στην πέσουν ,
ετσι και το έχεις ,
σε αυτή την έκδοση ,
είναι τελειωμένοι.
Τιμή στην Ελλάδα , 600€ η καραμπίνα (mossberg 590 κάννη 51cm)
και γύρω στα 50€ η ξιφολόγχη (Μ9)

OP
OP
40DDD

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Είχαν τέτοιες μεθόδους όμως. :grin:Μπουζοκοκέφαλε αν νομίζεις ότι οι ταξιτζήδες είναι το μεγαλό πρόβλημα αυτής της χώρας κ όχι η εξουσία είσαι άξιος της μοίρας σου όπως οι περισσότεροι.

Πάνε να τους κατεδαφίσουν τα δικαιώμα τους να τους κάνουν θύματα του κεφαλαίου κ αντιστέκονται δυναμικά,μπράβο τους.

Αντί να βγουν κ άλλοι στους δρόμους έχουν πρόβλημα μαζί τους. :idiot: :uglystupid: :headbang:
Figures... :rolleyes: ΠΑΜΕ είσαι, εξ ου και η χαμηλή αντίληψη. :jerking:

Ρε μπετόβλακα - δες το post που έκανες παράθεση. Σχολίασα το Johnny got his gun - είναι μια αντιπολεμική ταινία που δεν έχει καμία σχέση παίρνω τ' όπλο μου και καταφέρομαι κατά της εκάστοτε παράνομης πράξης.

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Είχαν τέτοιες μεθόδους όμως. :grin:Μπουζοκοκέφαλε αν νομίζεις ότι οι ταξιτζήδες είναι το μεγαλό πρόβλημα αυτής της χώρας κ όχι η εξουσία είσαι άξιος της μοίρας σου όπως οι περισσότεροι.

Πάνε να τους κατεδαφίσουν τα δικαιώμα τους να τους κάνουν θύματα του κεφαλαίου κ αντιστέκονται δυναμικά,μπράβο τους.

Αντί να βγουν κ άλλοι στους δρόμους έχουν πρόβλημα μαζί τους. :idiot: :uglystupid: :headbang:

Ετσι ειναι φιλε ! !
Ολοι πρεπει να βγουμε στους δρομους για να διεκδικησουμε ενα καλυτερο μελλον ! !
Αλλα δυστυχως καποιοι ακομα δεν εχουν καταλαβει σε τι κατασταση βρισκομαστε ! !
Σε κανενα μηνα που θα ερθουν νεα μετρα.......ακομα πιο σκληρα να δω τι θα γινει ! !

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ποιο νόημα ρε,την μαλακία που σας δέρνει;;; :idiot:

Να αρχίσουμε να τρωγόμαστε μεταξύ μας κ να πετύχει η εξουσία πάλι αυτό που θέλει;;; :uglystupid:

Να φαγωθούμε όλοι οι εργαζόμενοι-μισθωτοί μεταξύ μας κ να γλιτώσουν πάλι αυτοί που πρέπει να φάνε τις πέτρες.... :headbang:

Άλλος ένας μύθος της μεταπολίτευσης που θα μπει στο χρονοντούλαπο.

Επισκέπτης
Εκτός από βυτία-ταξί-φορτηγά-γενοπ
έχει γαμήσει κανείς την κοινωνία;;;;;

Και των ιατρών το επάγγελμα ανοιχτό είναι.
Έγινε ποτέ θέμα ;;;
Το κάθε @ που αγόραζε ένα πτυχίο από το Ιάσιο της Μολδοβλαχίας ή την Τιμισάρα
ερχόταν εδώ και γινόταν ιατρός όπου ήθελε.

Δεν άκουσα κανένα παράπονο.

Και αν έχουμε -κατά τους ταρίφες-
3πλασια ταξί από άλλες πόλεις της Ε.Ε.
ιατρούς έχουμε 20πλάσιους.

Αί στο διάολο πια ...

Επισκέπτης
Ποιος είναι ο ψαράς?
Ψαρράς , όχι ψαράς.
Του Ιού της Ελευθεροτυπίας.

Μήπως είσαι φασίστας τελικά ;;;
Χοντροφασίστας θα είσαι.
Εγώ που είμαι απλός φσσίστας,
τον ξέρω

Βαθιά δημοκράτης.
Υπερασπίζεται τις παλιές θέσεις του ΚΚΕ για τη Μακεδονία.
Με τα σύνορα στην ... ελασσώνα
και από εκεί και πάνω Βουλγαρία.Τρελός προοδευτισμός.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ψαρράς , όχι ψαράς.
Του Ιού της Ελευθεροτυπίας.

Μήπως είσαι φασίστας τελικά ;;;
Χοντροφασίστας θα είσαι.
Εγώ που είμαι απλός φσσίστας,
τον ξέρω

Εμείς δεν τον ξέρουμε γιατί ΔΕΝ διαβάζουμε Ελευθεροτυπία... :rolleyes:

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16

Φιλαράκι μιλάς με γλώσσα του 50. Και μπερδεύεις τη δικαίωμα με την κατάχρηση και την αλητεία. Αυτό που δεν έχεις καταλάβει και εσύ και οι κίτρινοι αλήτες είναι ότι άλλαξαν τα κόζα. Έρχονται ροχάλες

Mortismortis

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαΐ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.992
Δικαίωμα τους να απεργούν και αυτά που ζητάνε δεν είναι παράλογο. Το κακό είναι πως σε απεργίες κάθε κλάδου την πληρώνουμε εγώ και εσύ και όχι αυτοί που φταίνε (πολιτεία).

Στις απεργίες των Αγροτών που κλείνουν τις εθνικές οδούς εγώ και εσύ την πληρώνουμε.

Στις απεργίες με τα βεντζινάδικα πάλι εγώ και εσύ την πληρώσαμε, που στεκόμασταν κάτι ώρες στην ουρά για να βάλουμε λίγα λίτρα βεντζίνη για να κινούμαστε. Και κάναμε οικονομία στα χιλιόμετρα για να μας φθάσει...Ασε που οι τιμές είχαν πάει στα ύψη σε όσα πρατήρια είχαν απομείνει καύσιμα...

Τώρα στις απεργίες των ταξί πάλι εγώ και εσύ την πληρώνουμε. Να πω ένα παράδειγμα. Αύριο πετάω και πρέπει να πάω στο αεροδρόμιο. Συνήθιζα πάντα να εξυπηρετούμε με ταξί στο πήγαινε-έλα από το Ελ. Βενιζέλος και τώρα κάθομαι και ψάχνω από που παίρνω λεωφορειό κτλ. Ακόμα και το μετρό είναι ένα μισάωρο δρόμος με τα πόδια από το σπίτι μου  >:(

Οι βουλευτές, άραγε, πως "πονάνε" με τις απεργίες κάθε κλάδου; Εδώ μας  :knockinb: χωρίς σάλιο με τα μέτρα που περνάνε κάθε τρεις και λίγο, αλλά το θέμα είναι να την ακούσουν και αυτοί με κάποιον τρόπο από τον εκάστοτε κλάδο που απεργεί, στον ίδιο βαθμό που την ακούμε εγώ και εσύ.

Επισκέπτης
Εμείς δεν τον ξέρουμε γιατί ΔΕΝ διαβάζουμε Ελευθεροτυπία... :rolleyes:

Τότε είσαι φασίστας κι εσύ.
Όσοι δεν είναι (φασίστες)
διαβάζουν Ελευθεροτυπία
ή τρώνε πακιστάνικες ψωλές στα Εξάρχεια
ή και τα 2 !!!!!!

Εγώ είμαι φασίστας,
οπότε πακιστάνικες ψωλές δεν τρώω (φασίστες=ομοφοβικοί=δεν γουστάρουν πουστιά)
αλλά Ελευθεροτυπία διαβάζω !

Επισκέπτης
Άλλος ένας μύθος της μεταπολίτευσης που θα μπει στο χρονοντούλαπο.
Ποιος είναι ο μύθος,ότι πηγή του κακού είναι η εξουσία;
Φιλαράκι μιλάς με γλώσσα του 50. Και μπερδεύεις τη δικαίωμα με την κατάχρηση και την αλητεία. Αυτό που δεν έχεις καταλάβει και εσύ και οι κίτρινοι αλήτες είναι ότι άλλαξαν τα κόζα. Έρχονται ροχάλες
Ναι έρχονται ροχάλες,έχεις να φας πολλές,εσύ,εγώ,ο άλλος,το 85% περίπου....

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Τότε είσαι φασίστας κι εσύ.
Όσοι δεν είναι (φασίστες)
διαβάζουν Ελευθεροτυπία
ή τρώνε πακιστάνικες ψωλές στα Εξάρχεια
ή και τα 2 !!!!!!

Εγώ είμαι φασίστας,
οπότε πακιστάνικες ψωλές δεν τρώω (φασίστες=ομοφοβικοί=δεν γουστάρουν πουστιά)
αλλά Ελευθεροτυπία διαβάζω !

Και πώς δεν αηδιάζεις τύπε;

Επισκέπτης
Δικαίωμα τους να απεργούν και αυτά που ζητάνε δεν είναι παράλογο. Το κακό είναι πως σε απεργίες κάθε κλάδου την πληρώνουμε εγώ και εσύ και όχι αυτοί που φταίνε (πολιτεία).

Στις απεργίες των Αγροτών που κλείνουν τις εθνικές οδούς εγώ και εσύ την πληρώνουμε.

Στις απεργίες με τα βεντζινάδικα πάλι εγώ και εσύ την πληρώσαμε, που στεκόμασταν κάτι ώρες στην ουρά για να βάλουμε λίγα λίτρα βεντζίνη για να κινούμαστε. Και κάναμε οικονομία στα χιλιόμετρα για να μας φθάσει...Ασε που οι τιμές είχαν πάει στα ύψη σε όσα πρατήρια είχαν απομείνει καύσιμα...

Τώρα στις απεργίες των ταξί πάλι εγώ και εσύ την πληρώνουμε. Να πω ένα παράδειγμα. Αύριο πετάω και πρέπει να πάω στο αεροδρόμιο. Συνήθιζα πάντα να εξυπηρετούμε με ταξί στο πήγαινε-έλα από το Ελ. Βενιζέλος και τώρα κάθομαι και ψάχνω από που παίρνω λεωφορειό κτλ. Ακόμα και το μετρό είναι ένα μισάωρο δρόμος με τα πόδια από το σπίτι μου  >:(

Οι βουλευτές, άραγε, πως "πονάνε" με τις απεργίες κάθε κλάδου; Εδώ μας  :knockinb: χωρίς σάλιο με τα μέτρα που περνάνε κάθε τρεις και λίγο, αλλά το θέμα είναι να την ακούσουν και αυτοί με κάποιον τρόπο από τον εκάστοτε κλάδο που απεργεί, στον ίδιο βαθμό που την ακούμε εγώ και εσύ.
Η λύση είναι: [size=20pt]ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ[/size]!!!

Μπας κ πάρουν δρόμου οι πράσινοι βρώμες ποτέ!!!!

Aν όχι το μέλλον είναι: εργασιακός μεσαίωνας,διαλέξτε.

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ποιος είναι ο μύθος,ότι πηγή του κακού είναι η εξουσία;

Τη δευτερα πολύ πρωί πήγαινα αεροδρόμιο με το metro. Στην αττική οδό υπήρχε ουρα πολλών χιλιομετρων. Στην αρχή νόμισα ότι έγινε ατύχημα. Και μετά είδα τους κίτρινους αλήτες να έχουν μπλοκάρει το δρόμο επειδή έτσι θέλουνε.

Εχθρός μου είναι όλοι αυτοί οι πουσταράδες που κατά αγέλες είναι μάγκες και με εμποδίζουν να πάω στη δουλειά μου. Και που κατά μονάς είναι μουνακια που κρύβονται.

Ζούμε το τέλος τις των μύθων.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom