Δημητρηςς
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.657
- Πόντοι
- 3.575
Τι μου θυμιζει η ολη εκφραση ?εσύ χαίρεσαι που κάποιοι άνθρωποι χάνουν το μεροκάματό τους? ή θεωρείς ότι όλοι οι τάριφμεν είναι κροίσοι?
Τι μου θυμιζει η ολη εκφραση ?εσύ χαίρεσαι που κάποιοι άνθρωποι χάνουν το μεροκάματό τους? ή θεωρείς ότι όλοι οι τάριφμεν είναι κροίσοι?
εσύ χαίρεσαι που κάποιοι άνθρωποι χάνουν το μεροκάματό τους? ή θεωρείς ότι όλοι οι τάριφμεν είναι κροίσοι?
Αυτοδικία η μονη σωστή μορφή δικαιοσύνης
Ε,οχι +ετσι......
Τοτε θα επρεπε ο λαος να εχει παρει τα οπλα προ πολλου !!
Αυτοδικία η μονη σωστή μορφή δικαιοσύνης
ο τζωνυς το πηρε παντως τυπεΕ,οχι +ετσι......
Τοτε θα επρεπε ο λαος να εχει παρει τα οπλα προ πολλου !!
τυπε σβησε την φωτο αυτη μην την δει ο λακης γιατι θα σε κραξει
δεν μπορουσα να βρω ταινια που ο πρωταγωνιστης κουμπουριαζει ταριφες τυπεΤύπε το γάμησες - καμία σχέση αυτή η ταινία με το νόημα που έχει πάρει εδώ πέρα. ;)
δεν εισαι σοβαρο σιδερικο αυτο
αυτο ειναι
![]()
Τέλος, αν εγώ είχα οικογένεια που έτρεφα με το μαγαζί που έχω και οι ταρίφες μπλοκάρουν τους πελάτες με αποτέλεσμα να μην έχω να ταΐσω την οικογένεια - θα τους γαμούσα στο ξύλο. Αυτοδικία η μονη σωστή μορφή δικαιοσύνης
Ποιο νόημα ρε,την μαλακία που σας δέρνει;;;Τύπε το γάμησες - καμία σχέση αυτή η ταινία με το νόημα που έχει πάρει εδώ πέρα. ;)
δεν εισαι σοβαρο σιδερικο αυτο
αυτο ειναι
![]()
Βλέπεις πολλά γουέστερν εσύ εεε;;;Συμφωνούν κι άλλοι μαζί μου.
Το λειόκανο είναι ο βασιλιάς για τσαμπουκάδες
και οποιαδήποτε χρήση μέχρι τα 20 μέτρα.
που οφειλεται η υπεροχη του τυπε?Συμφωνούν κι άλλοι μαζί μου.
Το λειόκανο είναι ο βασιλιάς για τσαμπουκάδες
και οποιαδήποτε χρήση μέχρι τα 20 μέτρα.
δεν ειχαν τετοια σιδερα στα γουεστερν τυπε :SΒλέπεις πολλά γουέστερν εσύ εεε;;;![]()
Ποια εξουσία ρε μπουζουκο-κέφαλε;Ποιο νόημα ρε,την μαλακία που σας δέρνει;;;
Να αρχίσουμε να τρωγόμαστε μεταξύ μας κ να πετύχει η εξουσία πάλι αυτό που θέλει;;;
Να φαγωθούμε όλοι οι εργαζόμενοι-μισθωτοί μεταξύ μας κ να γλιτώσουν πάλι αυτοί που πρέπει να φάνε τις πέτρες....![]()
που οφειλεται η υπεροχη του τυπε?
Είχαν τέτοιες μεθόδους όμως.δεν ειχαν τετοια σιδερα στα γουεστερν τυπε :S
Μπουζοκοκέφαλε αν νομίζεις ότι οι ταξιτζήδες είναι το μεγαλό πρόβλημα αυτής της χώρας κ όχι η εξουσία είσαι άξιος της μοίρας σου όπως οι περισσότεροι.Ποια εξουσία ρε μπουζουκο-κέφαλε;![]()
Όπου ΠΑΜΕ το γαμάμε είσαι ή σκηνίτης της πλατείας;![]()
![]()