Τέτοια αλλαγή σε 3 χρόνια? Μιλάμε για μπόχα, σανδάλι, σαλβάρι, αξυρισιά τρελή και οδήγηση γάμα τα. Μουσική δεν θυμάμαι. Πάντως, στροφές με φονικό ένστικτο και σε γενικές γραμμές αυτοκίνητα ρημάδια.
Τύπε ίσως έτυχε
Τέτοια αλλαγή σε 3 χρόνια? Μιλάμε για μπόχα, σανδάλι, σαλβάρι, αξυρισιά τρελή και οδήγηση γάμα τα. Μουσική δεν θυμάμαι. Πάντως, στροφές με φονικό ένστικτο και σε γενικές γραμμές αυτοκίνητα ρημάδια.
δουλεψα 3 μηνες εθελοντικα στην τυποεκδοτικη ρε και μου τα δωσαν στη μιση τιμηΦέτος δεν πήρες κουπόνια;
απλα να ξερεις πως αλλα τα ταξι των ξενοδοχειων (ιδιως των 5στερων) και αλλο τα λαϊκα ταξι που παιρνουν ολοι.... ;)Τύπε ίσως έτυχε
Τύπε ίσως έτυχε
απλα να ξερεις πως αλλα τα ταξι των ξενοδοχειων (ιδιως των 5στερων) και αλλο τα λαϊκα ταξι που παιρνουν ολοι.... ;)
4 μέρες έμεινα (στο ΚΕΝΤ, περιοχή Beyazit, κοντά στην κλειστή αγορά) και έπαιρνα ταξί καθημερινά - ήταν πάμφθηνο. Οι κοπέλλες της παρέας ακόμα ουρλιάζουν στις στροφές...
Ααααααχχχχχχχ πόσο μου αρέσει όταν μου το λένε ότι είμαι καφρος. Είναι η πρώτη φορά που μου το λεεεεεεςςςςς
Μηπως ειχες μπει σε μενα??Σε σχέση με Ευρώπη, είμαστε μίλια μακριά. :S Τσιγάρο, μπίχλα, μαγκιά, κλανιά και γλειώδες καμάκι. Αγγλικά... ούτε λόγος.
Μια φορά μόνο μπήκα σε ένα παλικάρι που άκουγε Cure & μίλαγε ελάχιστα και νόμιζα ότι βρίσκομαι στα ακριβά προάστια του Λονδίνου.
παρακαλω.....περιπτερας!ταξιτζής είσαι η έχεις πατέρα ταρίφα απότι φαίνεται ....
τρεξε να βγαλεις αδεια....να κονομησεις και εσυ....κοροιδοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοταξιτζής είσαι η έχεις πατέρα ταρίφα απότι φαίνεται ....
παρακαλω.....περιπτερας!
bliahhhh ......
τρεξε να βγαλεις αδεια....να κονομησεις και εσυ....κοροιδοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ρε είναι βλήμα τούτο δω
που πετυχάινει στόχο ....
εγω θα παρω κρουαζιεροπλοιο να φερνω τουριστες να τους γλειφετε τα αρ....ασχολήσου εσύ λαμόγιο