Νέα

Περί απελευθέρωσης ταξί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 40DDD
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Τέτοια αλλαγή σε 3 χρόνια? Μιλάμε για μπόχα, σανδάλι, σαλβάρι, αξυρισιά τρελή και οδήγηση γάμα τα. Μουσική δεν θυμάμαι. Πάντως, στροφές με φονικό ένστικτο και σε γενικές γραμμές αυτοκίνητα ρημάδια.

Τύπε ίσως έτυχε

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66

4 μέρες έμεινα (στο ΚΕΝΤ, περιοχή Beyazit, κοντά στην κλειστή αγορά) και έπαιρνα ταξί καθημερινά - ήταν πάμφθηνο. Οι κοπέλλες της παρέας ακόμα ουρλιάζουν στις στροφές...  :2funny:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
απλα να ξερεις πως αλλα τα ταξι των ξενοδοχειων (ιδιως των 5στερων) και αλλο τα λαϊκα ταξι που παιρνουν ολοι.... ;)

Τύπε όπου και να σταμάταγα 5 αστέρων ταξί είχα. Με room service

4 μέρες έμεινα (στο ΚΕΝΤ, περιοχή Beyazit, κοντά στην κλειστή αγορά) και έπαιρνα ταξί καθημερινά - ήταν πάμφθηνο. Οι κοπέλλες της παρέας ακόμα ουρλιάζουν στις στροφές...  :2funny:

...

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Στην Κων/πoλη τα ταξί ήταν υπερπανάθλια *κι εγώ 2008 όχι μαζί με τον Σκα :P *. Δεν μπήκα, απλά τους έβλεπα πώς οδηγούσαν.
Στο Λονδίνο ήταν άψογα τα ταξί αλλά πολύυυυυ ακριβά. Περίμεναμε στωικά το βραδινό λεωφορείο που ήταν διώροφο και ήταν πιο ωραίο. :cheesy:

Ααααααχχχχχχχ πόσο μου αρέσει όταν μου το λένε ότι είμαι καφρος. Είναι η πρώτη φορά που μου το λεεεεεεςςςςς

:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Ένα ένα θα στα λέω. :smitten:

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
t_talk-to-the-hand-graphic.jpg

ταξιτζής είσαι η έχεις πατέρα ταρίφα απότι φαίνεται ....

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
Σε σχέση με Ευρώπη, είμαστε μίλια μακριά.  :S Τσιγάρο, μπίχλα, μαγκιά, κλανιά και γλειώδες καμάκι. Αγγλικά... ούτε λόγος. :headbang:

Μια φορά μόνο μπήκα σε ένα παλικάρι που άκουγε Cure & μίλαγε ελάχιστα και νόμιζα ότι βρίσκομαι στα ακριβά προάστια του Λονδίνου. :)
Μηπως ειχες μπει σε μενα??  :sunglasses:

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

τελος οι κυριακάτικές κάψες ?  δροσίζεσαι σε A/C ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom