Νέα

Περί απελευθέρωσης ταξί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 40DDD
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Μια φορά μόνο μπήκα σε ένα παλικάρι που άκουγε Cure & μίλαγε ελάχιστα και νόμιζα ότι βρίσκομαι στα ακριβά προάστια του Λονδίνου. :)

Δε με λες ρε μάστορη?
Εκεί στα Λονδίνα άλλα ταξί έχουν για τα φτηνά κι άλλα ταξί έχουν για τ'ακριβά προάστια?
Άμα θες δλδ να πας απ΄φτηνό σε ακριβό προάστιο αλλάζεις ταξί? Έχουν κάτι σαν κόμβο να πούμε?
Σε ρωτάω γιατί δεν έχω πάει και θέλω να ξέρω σε περίπτωση..

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
άντε γαμήσου :2funny: :2funny:

αχαχαχαχα είσαι πολύ κάφρος. πφ.

:2funny:

XTYΠΗΜΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΝΗΗΗΗΗΗΗΗ

Ααααααχχχχχχχ πόσο μου αρέσει όταν μου το λένε ότι είμαι καφρος. Είναι η πρώτη φορά που μου το λεεεεεεςςςςς

:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Δε με λες ρε μάστορη?
Εκεί στα Λονδίνα άλλα ταξί έχουν για τα φτηνά κι άλλα ταξί έχουν για τ'ακριβά προάστια?
Άμα θες δλδ να πας απ΄φτηνό σε ακριβό προάστιο αλλάζεις ταξί? Έχουν κάτι σαν κόμβο να πούμε?
Σε ρωτάω γιατί δεν έχω πάει και θέλω να ξέρω σε περίπτωση..
αει απο δω ρε απλυτε...

δινεις 50 ευρω στα στουδια και μου θες και λονδινα...

μεταξι και πολυ σου κανει  :birdman:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Κάτσε ρε να μας πει ο λεβέντης μας πως λειτουργάνε τα ταξιά στα Λονδίνα..

Να σου πω πώς λειτουργούν στη Τουρκία. Στις περισσότερες περιπτώσεις ο ταξιτζής φοράει γραβάτα. Το ταξί είναι καθαρό. Η οδήγηση ήρεμη. Σε ρωτάει αν βάλει μουσική

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Να σου πω πώς λειτουργούν στη Τουρκία. Στις περισσότερες περιπτώσεις ο ταξιτζής φοράει γραβάτα. Το ταξί είναι καθαρό. Η οδήγηση ήρεμη. Σε ρωτάει αν βάλει μουσική
και αμα του πεις ναι σου βαζει αντζελα δημητριου?

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Στην Άγκυρα μπορεί, δεν ξέρω...

OP
OP
40DDD

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Κάτσε ρε να μας πει ο λεβέντης μας πως λειτουργάνε τα ταξιά στα Λονδίνα..
Δεν ξέρω ρε πατριώτη πολλά από Λονδίνα, να με συμπαθάς. :rolleyes: Όταν όμως έμεινε λεωφορείο από το Σέφιλντ λίγο έξω από το Λονδίνο (δηλ με δικιά τους υπαιτιότητα), έστειλαν ταξιά (ένα μαύρο θηρίο ήτανε) για όλους όσους είχαμε connections με Heathrow/Gatwick για να μην χάσουμε τις πτήσεις.

Σου θυμίζει κάτι; :cool2:

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Όσους ταξιτζήδες πήρα ήταν όπως περιγράφω. Πιο πρόσφατα μάλλον

Τέτοια αλλαγή σε 3 χρόνια? Μιλάμε για μπόχα, σανδάλι, σαλβάρι, αξυρισιά τρελή και οδήγηση γάμα τα. Μουσική δεν θυμάμαι. Πάντως, στροφές με φονικό ένστικτο και σε γενικές γραμμές αυτοκίνητα ρημάδια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom