Νέα

Περί απελευθέρωσης ταξί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 40DDD
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
προτεινω να αφησουμε τα ταξι και οτιδηποτε αλλο γιατι οι περισσοτεροι εδω μεσα δεν ξερετε το θεμα που υπαρχει πραγματικα αλλα και δεν ειστε προθυμοι να δειτε την αιτια του κακου. Το "διαιρειν και βασιλευε " σας λεει κατι. Στα παλια μου τα παπουτσια οι ταξιτζηδες και δεν τους γουσταρω και σαν ανθρωπους αν θελετε... αλλα εδω γινεται καθε μερα επιθεση σε μια ταξη ανθρωπων και οι αλλοι που δεν μας ενοχλει αυτη η επιθεση ξυνομαστε , και φυσικα οταν θα επιτεθει η κυβερνηση και στο δικο μας μαγαζι να ειστε σιγουροι οτι ολοι οι αλλοι θα ξυνοντε .... ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
μας εχουν ζαλισει για τους μισθους στον ιδιωτικο τομεα τι την νοιαζει την τροικα το ποσα παιρνει η πωλητρια στον "κωτσοβολο" πχ ?
σκοπος τους ειναι να γινουμε βουλγαρια με μεσο μισθο 240 ευρω ή και ακομη χαμηλοτερα ....
ολα τα αλλα ειναι του κωλου και μην πιστευετε τιποτε

μας εβαλαν στο ΔΝΤ για να μπορουν να ελεγχουν τους μισθους μας αλλα και γενικοτερα τα παντα ενω αν παιρναμε δανειο μονο απο την ΕΕ δεν θα μπορουσαν να μας κανουν κουμαντο ....
και μην ξεχνατε ο ταξιτζης ή ο φορτηγατζης ή η πωλητρια δεν εκλεψαν το δημοσιο
ο Τζοχατζοπουλος ομως και ολοι η κλικα των πολιτικων το καταγαμησαν...........ΞΥΠΝΑΤΕ  

Επισκέπτης
Διότι εἶναι ἀδίστακτοι καὶ διαθέτουσι ὑποστήριξιν ἐκ πολιτικῶν κύκλων.

Ὁ ἀρχηγὸς των κ. Λυμπερόπουλος ἀπεπειράθη νὰ φονεύσῃ δικυκλιστὰς τῆς ἀστυνομίας κατὰ τὸ θέρος ἐν Πειραιεῖ καὶ οὐδεῖς τὸν ἤγγιξεν.

Πρόκειται περὶ ῥυπαρῶν κακούργων ἀποτελούντων ὄνειδος διὰ τὴν Ἑλλάδαν καὶ τὴν μεγαλυτέραν ἀπειλὴν δι' ὁδηγοὺς καὶ πεζούς.
Μπετόν αρμέ επιχειρήματα.Πάσο γιατί δεν έχω τι να πω.

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
προτεινω να αφησουμε τα ταξι και οτιδηποτε αλλο γιατι οι περισσοτεροι εδω μεσα δεν ξερετε το θεμα που υπαρχει πραγματικα

εσύ που το ξέρεις ενημέρωσε μας

εδω γινεται καθε μερα επιθεση σε μια ταξη ανθρωπων

Κάτσε να σκουπίσω το δάκρυ που κυλάει από τα ματια μου. Θεωρείς ανθρώπους τους αλήτες των δρόμων. Έχεις μεγάλη καρδια.

μας εχουν ζαλισει για τους μισθους στον ιδιωτικο τομεα τι την νοιαζει την τροικα το ποσα παιρνει η πωλητρια στον "κωτσοβολο" πχ ?
σκοπος τους ειναι να γινουμε βουλγαρια με μεσο μισθο 240 ευρω ή και ακομη χαμηλοτερα ....

Φιλαράκι λίγο απλοϊκά μας τα λες εδώ. Αλλα είσαι ωραίος και με συγκινείς

Κακώς, κάκιστα συγχέεις πωλήτριες και ταρίφες. Δε θα έλεγα ότι το κανεις επίτηδες ώστε να ρήξεις σταχτη στα ματια. Ίσως η καλή σου η καρδια και η ενημέρωση που έχεις να σου επιτρέπει να βλέπεις πιο καθαρά από ότι εμείς που θεωρούμε τους ταρίφες τραμπούκους και αλήτες

Ευτυχώς που ήρθες να μας ανοίξεις τα ματια μάστορα

Επισκέπτης
Κάτσε να σκουπίσω το δάκρυ που κυλάει από τα ματια μου. Θεωρείς ανθρώπους τους αλήτες των δρόμων. Έχεις μεγάλη καρδια.
Ὄχι, ἀλλὰ οἱ ἐπαγγελματίαι ὁδηγοὶ εἶναι μέγιστος κίνδυνος διὰ τὴν κοινωνίαν.

Επισκέπτης
προτεινω να αφησουμε τα ταξι και οτιδηποτε αλλο γιατι οι περισσοτεροι εδω μεσα δεν ξερετε το θεμα που υπαρχει πραγματικα αλλα και δεν ειστε προθυμοι να δειτε την αιτια του κακου. Το "διαιρειν και βασιλευε " σας λεει κατι. Στα παλια μου τα παπουτσια οι ταξιτζηδες και δεν τους γουσταρω και σαν ανθρωπους αν θελετε... αλλα εδω γινεται καθε μερα επιθεση σε μια ταξη ανθρωπων και οι αλλοι που δεν μας ενοχλει αυτη η επιθεση ξυνομαστε , και φυσικα οταν θα επιτεθει η κυβερνηση και στο δικο μας μαγαζι να ειστε σιγουροι οτι ολοι οι αλλοι θα ξυνοντε .... ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

μας εβαλαν στο ΔΝΤ για να μπορουν να ελεγχουν τους μισθους μας αλλα και γενικοτερα τα παντα ενω αν παιρναμε δανειο μονο απο την ΕΕ δεν θα μπορουσαν να μας κανουν κουμαντο ....
ο Τζοχατζοπουλος ομως και ολοι η κλικα των πολιτικων το καταγαμησαν...........ΞΥΠΝΑΤΕ  

ο ταξιτζης εκλεψε και κλεβει εμας ακομα με διαφορες ελεινες πατεντες και θα χαρω πολυ να πεταξουν τις αδειες τους στα σκουπιδια

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Δεν υπάρχει χειρότερη εργατική τάξη από τους ταξιτζήδες...Δεν ξέρω αν πρέπει να απελευθερωθεί το επάγγελμα ή όχι, αυτό που ξέρω έίναι ότι οι περισσότεροι είναι βρωμιάρηδες,κουτοπόνηροι και απατεώνες.

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Ο Ελλην ταριφας αντιπροσωπευει το χειροτερο ειδος ΝεοΕλληνα.

Μακαρι να τους γαμησουν τα πρεκια των κιτρινιαριδων.
Οι μισοι απο δαυτους ειναι αγενης, λαμογια, ψευτοπαλλικαραδες, τεμπεληδες, και βρωμιαρηδες.
Στον αγυριστο.

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ευτυχώς που βρέθηκε ένας πολιτικός του ειδικού βάρους του μάκiς βορίδiς ο οποιος έσπευσε να κρύψει κάτω από τις προστατευτικές του φτερούγες τους καημένους τους ταρίφες. Άξιος πολιτικός, με όραμα και υπευθυνότητα.

Γύφτος ψηφοθήρας που φιλάει το χέρι του κάθε αλήτη για μια ψήφο. Ουστ βρομιάρη είσαι και εσύ όπως οι άλλοι. Δρόμο όλοι στον αγύριστο

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Δεν υπάρχει χειρότερη εργατική τάξη από τους ταξιτζήδες...Δεν ξέρω αν πρέπει να απελευθερωθεί το επάγγελμα ή όχι, αυτό που ξέρω έίναι ότι οι περισσότεροι είναι βρωμιάρηδες,κουτοπόνηροι και απατεώνες.

Μακαρι να τους γαμησουν τα πρεκια των κιτρινιαριδων.
Οι μισοι απο δαυτους ειναι αγενης, λαμογια, ψευτοπαλλικαραδες, τεμπεληδες, και βρωμιαρηδες.
Στον αγυριστο.

Μαλακίες λέτε εν τω μεταξύ. Όσοι δουλεύουν σε γραφεία ταξί μια χαρά είναι , εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα και μάλιστα όσες φορές έτυχε να με πιάσουν στην κουβέντα έλεγαν πολύ ενδιαφέροντα πράματα.

Η λέεεεεεεερα είναι οι αυτοεργοδοτούμενοι και πάλι όχι όλοι.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
και μην ξεχνατε ο ταξιτζης δεν εκλεψαν το δημοσιο
:2funny:
όχι, ο ταξιτζής δηλώνει όσο θέλει, χρεώνει όσο θέλειόσα του λείπουν και βγάζει και πλαστές άδειες για να έχει και άλλα ταξί, σου σπάει τα αρχίδια όταν μπαίνεις στο ταξί ή όταν οδηγάς γύρω του, είναι ψεύτης και χουντικογλύφτης μιας και πως αλλιώς θα έπερνε την άδεια του ταξί.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Μαλακίες λέτε εν τω μεταξύ. Όσοι δουλεύουν σε γραφεία ταξί μια χαρά είναι , εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα και μάλιστα όσες φορές έτυχε να με πιάσουν στην κουβέντα έλεγαν πολύ ενδιαφέροντα πράματα.

εσύ δεν πιάνεσαι, είσαι μικρή και όμορφη και όλοι σου φέρονται υπέροχα
:grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εξαφανιση στους κιτρινους πυρετους. απο το μηδεν καινουργιοι και υπαλληλακια. να στρωσουν χαρακτηρα.

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66

Οι μισοι γραφω ρε βλαμαδι. Ανοιξε τα στραβα σου.

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
εσύ δεν πιάνεσαι, είσαι μικρή και όμορφη και όλοι σου φέρονται υπέροχα
:grin:

Δεν μου φέρονται όλοι υπέροχα. Δεν θα ξεχάσω τον πορνόγερο που με βρήκε μικρή και αθώα και άρχισε να με ρωτάει αν όντως οι Κύπριες τον παίρνουν από κώλο και μετά να μου εξιστορεί τα γαμήσια του με πουτάνες  :S Αλλά καλά του ξηγήθηκα κι εγώ. Περίμενα μέχρι να με πάει ενα στενό πριν από το σπίτι μου και μετά "θυμωσα" και απαίτησα να κατέβω από το ταξι αμέσως και δεν τον πλήρωσα κιόλας γιατί τον επέιλησα ότι θα τον καταγγείλω  :grin:

Επισκέπτης

Ίσως.

Από τα καλύτερα
είναι οι "εργαζόμενοι" σε ... ΜΚΟ.

Π.χ. η ανιψιά της Ξηρογιαννακοπούλου με φίλες της
έχουν μία ΜΚΟ
που παίρνει 750.000€ ετησίως από τον Κρατικό Προϋπολογισμό ...

Επισκέπτης
Μεγάλη πληγή για την ελληνική κοινωνία ο οδηγός ταξί,που δίνει 40 ευρώ νοίκι την ημέρα σε κάποιον ιδιοκτήτη ταξί ή σε κάποιον μαντρά με 20 άδειες ,για να βγάλει ένα μεροκάματο του κώλου και να ζήσει.
Τσουβάλιασμα κι άγιος ο Θεός.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom