Νέα

Περί απελευθέρωσης ταξί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 40DDD
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
Η άδεια ταξι είναι περιουσία .
300.000 είχε  πέρυσι στη Θεσσαλονίκη η άδεια.
Για να απαλλοτριώσει το κράτος την περιουσία κάποιου πρέπει
να τον  αποζημίωσει..
Με τσαμπουκά δεν γίνεται.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
θελω οταν ανοιξουν οι αδειες των φορτηγατζηδων να μεινουμε 3 βδομαδες παλι χωρις μεταφορες (δλδ χωρις φαρμακα-τροφιμα-ειδη πρωτης αναγκης..)
εκει να μας δω!!!

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.153
Πόντοι
1.686
Ρε "Κωνσταντινου"  , εχεις δυσλεξια ?
Εγω ειπα οτι ο Ραγκουσης ειναι ο χειροτερος υπουργος Παγκοσμιως ,και συ διαβαζεις οτι... τον υποστηριζω ?
Εγω ανεφερα οτι η Κυβερνηση πρεπει να δωσει αδεια στους κατοχους Ι.Χ. ,να κανουν μεταφορες με ελευθερο κομιστρο ,για να εξυπηρετηθει ο κοσμος οσο διαρκει η απεργια.Ειπα πουθενα ,τι πρεπει να γινει με την απελευθερωση της αδειας των ταξι ? Αυτο ειναι αλλο ζητημα.Ας εξυπηρετηθει ο κοσμος και βλεπουμε τι θα γινει με το θεμα των αδειων.

Αλλα γραφει καποιος και αλλα καταλαβαινεις .
Τι μπερδευεις την ΔΕΗ ?
Συγκρινεις το θεμα των ταξι με την ΔΕΗ ?
Ευτυχως που ο Βενιζελος εκανε προσωρινα ανακωχη με τους συνδικαλιστες της ΔΕΗ ,ασχετα αν εχουν αδικο .
Το θεμα μας ειναι η "απεργια " των ταξιτζηδων ,που  ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ και με διαφορα η διαρκεια της απεργιας αυτης ειναι η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ στην ΙΣΤΟΡΙΑ !

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΥΠΕΡ-ΑΦΕΛΕΙΣ RPM KΑΙ ΛΑΔΑΚΗ

Η ΤΡΟΙΚΑ ειχε συμφωνησει με ταξιτζηδες και ρεππα και εαν ειχε αργησει ο ανασχηματισμος 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ και δεν ειχε αναλαβει ο ραγκουσης...πλεον το διαταγμα ρεππα θα ηταν νομος του κρατους...ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ και Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ παρουσιαζεστε βασιλικοτεροι της τροικας?...οταν το μεσοπροθεσμο δεν μιλαει για ανοιγμα της αγορας ταξι...και οταν το πασοκ δεν τα εχει βαλει με τους δεητζηδες (που ειναι πασοκτζηδες) οταν το μεσοπροθεσμο μιλαει για ανοιγμα της αγορας ενεργειας?

Χαλάς το δήθεν κυριλέ προσωπείο σου με χαρακτηρισμούς προς οποιον διαφωνεί μαζί σου. Ξανάδες το αυτό terry. Θέλει αρκετή δουλειά ώστε να μη φαίνεται το πραγματικό πρόσωπο σου

Επί του προκειμενου

Η συμφωνία Ρέππα δεν ήταν για πραγματικό άνοιγμα του επαγγέλματος. Ήταν μια κλασσική συμφωνία ενός πολιτικού-ζητιάνου της ψήφου (όπως και εσύ terry) και μιας ομάδα μαφιόζων.

Προφανώς η συμφωνία αυτή δεν ήταν προς όφελος της κοινωνίας - για την οποια κόπτεσαι terry

Δεν ξέρω τι κάνει το πασοκ για τους αλήτες της ΔΕΗ. Δεν είμαι πασοκ, ούτε ΝΔ ούτε έχω ανάγκη κανένα πουστάρα - αλήτη πολιτικο. Αν θέλω κάτι από αυτούς απλά τους λαδώνω.

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Τους κάναν αξιωματικούς τύπε...
Μετά την υπολογαχό νατάσσα, ο λογαχός κεντέρης.

Μπορει ο δεξιος str81977 να πει την γνωμη του για τα λεγομενα του δεξιου Γιωργου Ζερβου - εκδοτη (εαν δεν κανω λαθος) του "ελευθερου"

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Η άδεια ταξι είναι περιουσία .
300.000 είχε  πέρυσι στη Θεσσαλονίκη η άδεια.
Για να απαλλοτριώσει το κράτος την περιουσία κάποιου πρέπει
να τον  αποζημίωσει..
Με τσαμπουκά δεν γίνεται.

Το κρατος δεν πουλησε αδεια για 300.000 ! Ετσι για να μην μπερδευομαστε.

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Ρε "Κωνσταντινου"  , εχεις δυσλεξια ?
Εγω ειπα οτι ο Ραγκουσης ειναι ο χειροτερος υπουργος Παγκοσμιως ,και συ διαβαζεις οτι... τον υποστηριζω ?
Εγω ανεφερα οτι η Κυβερνηση πρεπει να δωσει αδεια στους κατοχους Ι.Χ. ,να κανουν μεταφορες με ελευθερο κομιστρο ,για να εξυπηρετηθει ο κοσμος οσο διαρκει η απεργια.Ειπα πουθενα ,τι πρεπει να γινει με την απελευθερωση της αδειας των ταξι ? Αυτο ειναι αλλο ζητημα.Ας εξυπηρετηθει ο κοσμος και βλεπουμε τι θα γινει με το θεμα των αδειων.

Αλλα γραφει καποιος και αλλα καταλαβαινεις .
Τι μπερδευεις την ΔΕΗ ?
Συγκρινεις το θεμα των ταξι με την ΔΕΗ ?
Ευτυχως που ο Βενιζελος εκανε προσωρινα ανακωχη με τους συνδικαλιστες της ΔΕΗ ,ασχετα αν εχουν αδικο .
Το θεμα μας ειναι η "απεργια " των ταξιτζηδων ,που ειναι ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ και με διαφορα η διαρκεια της απεργιας αυτης ειναι η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ στην ΙΣΤΟΡΙΑ !

οχι αδερφε γιατι οι πασοκτζηδες το παιζουν εναντιον των "συντεχνιων" οταν αυτες δεν ειναι πρασινες....Αντι λοιπον να μην ασχολειθουν καθολου με τους ταριφες (μια που τα ειχαν βρει με τη τροικα) ανοιγουν το θεμα με τους ταριφες επειδη ειναι ομηροι των συμφεροντων...και δεν ανοιγει θεμα με τη ΔΕΗ (οπως μας επιβαλει η τροικα) για να μην πειραξει τα σπλαχνα του....Εαν βαλουμε αυτοκινητα ανευ κομιστρων για εξυπηρετηθει το επιβατικο κοινο...θα περασει το καλοκαιρι και η τουριστικη περιοδο και δεν θα μπορουν τα συνδιαλαγουν με το πασοκ για τιποτα διοτι η κυβερνηση δεν θα  τους εχει αναγκη

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Χαλάς το δήθεν κυριλέ προσωπείο σου με χαρακτηρισμούς προς οποιον διαφωνεί μαζί σου. Ξανάδες το αυτό terry. Θέλει αρκετή δουλειά ώστε να μη φαίνεται το πραγματικό πρόσωπο σου

Επί του προκειμενου...Η συμφωνία Ρέππα δεν ήταν για πραγματικό άνοιγμα του επαγγέλματος. Ήταν μια κλασσική συμφωνία ενός πολιτικού-ζητιάνου της ψήφου (όπως και εσύ terry) και μιας ομάδα μαφιόζων.Προφανώς η συμφωνία αυτή δεν ήταν προς όφελος της κοινωνίας - για την οποια κόπτεσαι terry.Δεν ξέρω τι κάνει το πασοκ για τους αλήτες της ΔΕΗ. Δεν είμαι πασοκ, ούτε ΝΔ ούτε έχω ανάγκη κανένα πουστάρα - αλήτη πολιτικο. Αν θέλω κάτι από αυτούς απλά τους λαδώνω.

Ακομα και εαν η συμφωνια ταξιτζηδων ηταν προιον συναλλαγη με τους πολιτικους (και γιατι μια συμφωνια μεταξυ μια ταξης με πολιτικο ειναι εκ προοιμιου κακη?)...αυτη η συμφωνια ειχε την συμφωνια της τροικας δλδ των ευρωπαιων που τοσα χρονια μας εβαζαν χερι για το ανοιγμα των κλειστων επαγγελματων....συνεπως ο ραγκουσης δεν ειχε καμμια δουλεια να ανοιξει εαν θεμα που δεν μας εβαζαν χερι οι δανειστες μας...και να αφηνει αλλα μετρα που εχουμε θεσμευτει να κανουμε να "πηγαινουν" πισω? Εαν θελει ο ραγκουσης να κανει κατι καλο να κλεισει το οσε που στοιχηζει στον ελληνα 1 δις ευρω ετησιως

panpan09

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
30
Like
0
Πόντοι
601
βγηκανε παγανια οι προβοκατορες? αν εχεις καμμια αγνωστη λεξη πες μου....

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66

Επί του προκειμενου

Η συμφωνία Ρέππα δεν ήταν για πραγματικό άνοιγμα του επαγγέλματος. Ήταν μια κλασσική συμφωνία ενός πολιτικού-ζητιάνου της ψήφου (όπως και εσύ terry) και μιας ομάδα μαφιόζων.

Προφανώς η συμφωνία αυτή δεν ήταν προς όφελος της κοινωνίας - για την οποια κόπτεσαι terry

Δεν ξέρω τι κάνει το πασοκ για τους αλήτες της ΔΕΗ. Δεν είμαι πασοκ, ούτε ΝΔ ούτε έχω ανάγκη κανένα πουστάρα - αλήτη πολιτικο. Αν θέλω κάτι από αυτούς απλά τους λαδώνω.

συγνμη για το υφος μου και εαν ημουν σκληρος μαζι σου αλλα πλεον να λεμε αληθειες και να σταματησουμε τους λαικισμους δεξιους και αριστερους

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ακομα και εαν η συμφωνια ταξιτζηδων ηταν προιον συναλλαγη με τους πολιτικους (και γιατι μια συμφωνια μεταξυ μια ταξης με πολιτικο ειναι εκ προοιμιου κακη?)...αυτη η συμφωνια ειχε την συμφωνια της τροικας δλδ των ευρωπαιων που τοσα χρονια μας εβαζαν χερι για το ανοιγμα των κλειστων επαγγελματων....συνεπως ο ραγκουσης δεν ειχε καμμια δουλεια να ανοιξει εαν θεμα που δεν μας εβαζαν χερι οι δανειστες μας...και να αφηνει αλλα μετρα που εχουμε θεσμευτει να κανουμε να "πηγαινουν" πισω?

Η συμφωνία που είχε γίνει δεν ήταν σωστή. Δεν ήταν σωστό άνοιγμα του επαγγέλματος. Αυτό θα γίνει τώρα. Αν αυτό ξεβολεψε κάποιους, δε με ενδιαφέρει.

Σίγουρα υπάρχει θέμα δημιουργίας εντυπώσεων. Τόσο από πλευράς υπουργείου, όσο και από πλευράς κομματων που στηρίζουν την απεργία.

Όσα δεν έχουν γίνει και πρέπει να γίνουν, δεν έχω κάποιο σχόλιο.

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
εντάξει καραβαναδες γίνονται αλλα μέσα στο πακέτο ήταν και 2 άδειες ταριφα.

Και μια που πιασαμε κουβεντα για λαικισμους...διοτι οι αριστεροι μας εχουν πρηξει τα παπαρια με τα προνομια των "αλβανων" ολυμπιονικων....(που κανονικα δεν θα επρεπε να πληρωνουμε)....τι γνωμη εχει ο democrat για αυτο?

Χατζάρας: Οι Εβραίοι της Ελλάδος δεν πληρώνουν Φόρο!

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Η συμφωνία που είχε γίνει δεν ήταν σωστή. Δεν ήταν σωστό άνοιγμα του επαγγέλματος. Αυτό θα γίνει τώρα. Αν αυτό ξεβολεψε κάποιους, δε με ενδιαφέρει.

Σίγουρα υπάρχει θέμα δημιουργίας εντυπώσεων. Τόσο από πλευράς υπουργείου, όσο και από πλευράς κομματων που στηρίζουν την απεργία.

Όσα δεν έχουν γίνει και πρέπει να γίνουν, δεν έχω κάποιο σχόλιο.

και εχει λογικη να δωσει ο ραγκουσης αδειες τσαμπα σε ιδιοκτητες μεγαλων ξεναδοχειων που θα βαλουν για οδηγους αλβανους?

δεν σου κανει εντυπωση οτι οσα κλειστα επαγγελματα παει να ανοιξει το πασοκ αυτα ελεγχονται απο την δεξια( φορτηγατζηδες, φαρμακοποιοι, ταριφες) και δεν ανοιγει την αγορα σε τομεις της οικονομιας που εχει την συνδικαλιστικη υπεροχη το πασοκ?

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
Το κρατος δεν πουλησε αδεια για 300.000 ! Ετσι για να μην μπερδευομαστε.
ναι αλλα με την πολιτική του δημιούργησε αξίες που ο νεοεισερχομενος ταριφας πλήρωνε .Οι παλινοστουντες γκασταμπαιτερς στην Θεσσαλονίκη έριχναν 300.000 για μια
άδεια .
Το ίδιο δε το κράτος αναγνώριζε το δημιούργημα του αφού κατα καιρούς μοίραζε άδειες
στους χαφιεδες του,τους ολυμπιονίκες κα
Πρόκειται για αυλές περιουσίες που προστατεύονται όπως και οι άλλες .
Στο ευρωπαϊκό δικαστήριο το κράτος θα την βαψει.
Σίγουρα είναι ατιμια μεγάλη σε έναν που πλήρωσε την άδεια μερικές εκατοντάδες χιλιάδες τώρα να την απαξιώνουν.
Θέλεις να απαξιωσεις την περιουσία του αλλού ,ριχτα ...αυτή είναι δικαιοσυνη

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Ρε μαγκες για βαλετε στο google , taxi strike days ,και θα δείτε ότι παγκόσμια ΔΕΝ έχει υπάρξει απεργία ταξιτζήδων πάνω από 3 ημέρες !!!!
Παγκόσμιο φαινόμενο να βρισκόμαστε στην ΤΡΙΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ( !! ) απεργίας των ταξι !
Για την ακρίβεια προκειται για ΑΠΟΧΗ και όχι για απεργία ,αφου δεν ειναι υπαλληλοι του Κράτους οι ταξιτζηδες, αλλά ελεύθεροι επαγγελματιες .
Ξερετε πως εχει αντιμετωπιστει σε άλλες χωρες η "απεργία " των Ταξί ?
Η Κυβέρνηση τους εδωσε άδεια σε όλους τους κατοχους ιδιωτικου οχήματος ,να κανουν μεταφορες επιβατων με ελευθερο κομιστρο ,οσες μερες διαρκεί η "ΑΠΕΡΓΙΑ" .
Γιατι δεν κανει το ιδιο η Κυβερνηση εδω  ?

Συμφωνώ ότι έπρεπε να το κάνει.

Ξέρω το λόγο όμως γιατί ΔΕΝ το κάνει:

1) Γιατί θα την κατηγορήσουν ότι ωθεί τον κόσμο (τους ΙΧ) προς την παρανομία.
2) Γιατί μερικοί θα γλυκαθούν και θα το κάνουν και αφου΄εξομαλυνθεί η κατάσταση.
3) Γιατί δε μπορεί να ελέγξει (και να φορολογήσει) το εισόδημα του ΙΧ από τη δραστηριότητα αυτή.
4) Γιατί δε θέλεινα σπρώξει προς τα άκρα την υπόθεση, όταν η ίδια δε θα έχει κάποιο όφελος από αυτό που έκανε.

Η ίδια απορία υπήρχε και με την απεργία των φορτηγών:  Γιατί δεν επιτρέπουν στα ΦΙΧ να κουβαλάνε πράματα με κόμιστρο τις μέρες της απεργίας? Δεν το έκαναν. Οι λόγοι είναι παρόμοιοι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Ρε μαγκες για βαλετε στο google , taxi strike days ,και θα δείτε ότι παγκόσμια ΔΕΝ έχει υπάρξει απεργία ταξιτζήδων πάνω από 3 ημέρες !!!!
Παγκόσμιο φαινόμενο να βρισκόμαστε στην ΤΡΙΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ( !! ) απεργίας των ταξι !
Για την ακρίβεια προκειται για ΑΠΟΧΗ και όχι για απεργία ,αφου δεν ειναι υπαλληλοι του Κράτους οι ταξιτζηδες, αλλά ελεύθεροι επαγγελματιες .
Ξερετε πως εχει αντιμετωπιστει σε άλλες χωρες η "απεργία " των Ταξί ?
Η Κυβέρνηση τους εδωσε άδεια σε όλους τους κατοχους ιδιωτικου οχήματος ,να κανουν μεταφορες επιβατων με ελευθερο κομιστρο ,οσες μερες διαρκεί η "ΑΠΕΡΓΙΑ" .
Γιατι δεν κανει το ιδιο η Κυβερνηση εδω  ?
Συγνωμη, τι σαχλαμαρα ειναι αυτη?
Ποια "αδεια"?
Αν εγω αυριο το πρωι βαλω στο αμαξι μου τεσσερις αγνωστους, και τους αφησω στον προορισμο τους και μου δωσουν και κατι, ποιος θα με ελεγξει? Θελω αδεια για αυτο?
Και αν με σταματησει η αστυνομια, δεν θα πω οτι ειναι φιλοι μου?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
ναι αλλα με την πολιτική του δημιούργησε αξίες που ο νεοεισερχομενος ταριφας πλήρωνε .Οι παλινοστουντες γκασταμπαιτερς στην Θεσσαλονίκη έριχναν 300.000 για μια
άδεια .
Το ίδιο δε το κράτος αναγνώριζε το δημιούργημα του αφού κατα καιρούς μοίραζε άδειες
στους χαφιεδες του,τους ολυμπιονίκες κα
Σίγουρα είναι ατιμια μεγάλη σε έναν που πλήρωσε την άδεια μερικές εκατοντάδες χιλιάδες τώρα να την απαξιώνουν.
Θέλεις να απαξιωσεις την περιουσία του αλλού ,ριχτα ...αυτή είναι δικαιοσυνη
Η αδεια δεν θα επρεπε να επιστρεφεται στη συνταξιοδοτηση?

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Συγνωμη, τι σαχλαμαρα ειναι αυτη?
Ποια "αδεια"?
Αν εγω αυριο το πρωι βαλω στο αμαξι μου τεσσερις αγνωστους, και τους αφησω στον προορισμο τους και μου δωσουν και κατι, ποιος θα με ελεγξει? Θελω αδεια για αυτο?
Και αν με σταματησει η αστυνομια, δεν θα πω οτι ειναι φιλοι μου?

Να το κάνεις, αλλά δεν είναι τόσο απλό όσο το λες.

1) Που θα τους βρεις τους αγνώστους?  Θα κολλήσεις στο τζάμι ταμπέλα "ΤΑΞΙ"? Θα σε δουν και οι μπάτσοι τότε.
2) Πως θα συννενοηθείς με την κάθε άσχετη γιαγιά να λέει ότι "είναι φίλη σου"?
3) Να σου δώσουν "κάτι". "Κάτι" πόσο?  Θα βάλεις και ταξίμετρο?

Αυτές τις μέρες πολλά μπορούν να γίνουν (λόγω της ανάγκης), αλλά σε κανονικές συνθήκες δεν είναι εύκολο το ΙΧ σου να το κάνεις ταξί.

Και γενικώς ναι, χρειάζεται "άδεια" για οτιδήποτε σε αυτή τη χώρα, ακόμα και για να χέσεις.

Δες και εδώ:

Δεν μπορώ να καταλάβω ποιά είναι η παρανομία των "οργανωτών".

Και το ποστ μου στο news247.gr ΔΕΝ το ανέβασαν. Υπάρχει λογοκρισία εκεί.

OP
OP
40DDD

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Παπάρια. Με τι συμβόλαια; Αφού τα λεφτά δίνονταν κάτω από το τραπέζι. Ότι θέλετε λέτε εδώ μέσα. :uglystupid:

Επισκέπτης
Η λύση για τους ταρίφες είναι μία...
Αριθμός αδειών με πληθυσμιακά κριτήρια (κανείς δεν θέλει 40.000 να επιβαρύνουν την ήδη επιβαρυμένη αθήνα) που υπάρχουν σε ουκ ολίγες ευρωπαϊκές χώρες

ΑΛΛΑ

Άδεια αμεταβίβαστη και αυστηρά προσωπική (σαν τα πρακτορεία οπαπ περίπου) και κανένα φυσικό ή νομικό πρόσωπο πρόσωπο δεν θα έχει πάνω από μία...

Όσοι δεν μπορούν να δουλέψουν πια, θα την επιστρέφουν στο κράτος και αυτό θα την δίνει μέσω ασεπ σε άτομα έως 25 ετών να την δουλέψουν...

Αει γαμίδια με τους μαντράδες και τον κάθε παπάρα που επειδή έδωσε μαύρα και αφορολόγητα € 200.000 νομίζει ότι του χρωστάει όλη η κοινωνία.
Ετσι θα ΗΤΑΝ το σωστο να ειχε γινει απο την αρχη.

Αλλα,το κρατος τοτε,εν πληρει γνωση του τι θα συνεβαινε,προτιμησε να δωσει την"αδεια-που-εχει-μαυρη-αξια"για να δημιουργησει κοινωνικα στρωματα που θα του ηταν πιστα.

Οσο για τα πλυθησμιακα κριτηρια,ο αριθμος των ταριφαδικων στην Αθηνα ηδη υπερβαινει τις αναλογιες στας Ευρωπας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom