You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Περί απελευθέρωσης ταξί
- Μέλος που άνοιξε το νήμα 40DDD
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 33K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
trustworth
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Επισκέπτης
Έλα να μιλήσουμε λίγο για τουτού
Ο νέος μου έρωτας.
Σοβαρό αυτοκίνητο, συντηρητικό , διακριτικό ,
για οικογενειάρχες , ευρείας αποδοχής.
Οι μαλάκες έβγαλαν 500 κομμάτια.
Επισκέπτης
Έγω μία μινιατούρα της ferrari στην βιβλιοθήκη μου,από τότε που τις δίναν δώρο όταν έβαζες βενζίνα!!!!Έλα να μιλήσουμε λίγο για τουτού, δεν γαμάμε που δεν γαμάμε τέτοια ώρα, να χρεοκοπήσουμε δεν πρόκειται, το πρωτάθλημα τελείωσε, δεν έχει μείνει άλλο θέμα.
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
αφου εσυ δεν εχεις αμαξι...... που την εβαζες τη βενζινα αραγε?Έγω μία μινιατούρα της ferrari στην βιβλιοθήκη μου,από τότε που τις δίναν δώρο όταν έβαζες βενζίνα!!!!
απολυμανση εκανες να εισαι ετοιμος για τους πακηδες?
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Ο νέος μου έρωτας.
Σοβαρό αυτοκίνητο, συντηρητικό , διακριτικό ,
για οικογενειάρχες , ευρείας αποδοχής.
Οι μαλάκες έβγαλαν 500 κομμάτια.
http://[URL unfurl="true"]www.autoblog.gr/wp-content/uploads/2010/03/Ford-Focus-RS500-18-e1269899035783.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Ο κινητήρας έχει αρχιτεκτονική με μεγάλη ιστορία. Κρίμα που είναι μπροστοκούνα.
[QUOTE="M@gician, post: 2984199"]
Έγω μία μινιατούρα της ferrari στην βιβλιοθήκη μου,από τότε που τις δίναν δώρο όταν έβαζες βενζίνα!!!! :cool:
[/quote]
Εγώ έχω και τα ποτηράκια της Shell, και όλα τα επιτραπέζια που μοιράζει αυτή την εποχή.
Περισι το καλοκαιρι ταριφας εβριζε τους φορτηγατζηδες που ειχαν παραταξει τα οχηματα τους σε κομβικο φαναρι και δυσκολευαν την κυκλοφορια...
ηταν οι ιδιοι φορτηγατζηδες που βριζαν τους αγροτες που κλειναν τον δρομο καθε χειμωνα που δεν ειχαν δουλειες
Τωρα εχουν απεργια οι ταριφες εν μεσω θερους , τουρισμου κτλ
ο Γκεκας , ο γιος του Γκεκα .. πως πηγαινε εκεινη η ιστοριουλα ?...
Απελευθερωση ολων τωρα ! Freedom !
+1000000000000000000000000000000000000
Έχουν δίκιο να διαμαρτύρονται αλλα είναι δυνατόν να πηγαίνουν να αποκλείουν τους τουρίστες που περιμένουν να κατέβουν απο τα κρουαζιερόπλοια ? Μόνο φαί και καφέ αυτοί που θα κατέβαιναν σήμερα θα έδιναν 200.000 ευρώ, άσε η κακή εικόνα προς τα έξω.
Ας πάνε στο σπίτι του υπουργού να το αποκλείσουν, ας πάνε στην βουλή.
Αλλα στην Ελλάδα έχουν μάθει να λειτουργούν με εκβιαστικές τακτικές όλα αυτά τα κοπρόσκυλα, να μην τους πειριάζει κανείς και στο τέλος να υποκύπτει το κράτος σε αυτές τις τακτικές.
+1000000000000000000000000000000000
trustworth
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Κάπου το 1985 που έπιασα δουλειά οι ετήσιες αποδοχές μου έφταναν περίπου στο 1.000.000 δρχ. Την εποχή εκείνη ένας γνωστός μου ταξιτζής οικογενειάρχης με... 2 παιδιά με φώναξε να του κάνω τη φορολογική του δήλωση, δηλώνοντας ως τεκμαρτό εισόδημα με βάση το νόμο, 300.000 δρχ. από το οποίο προέκυπτε ΜΗΔΕΝΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ.
Εκατό χιλιάδες θα πλήρωνα εγώ ο πρωτάρης εργαζόμενος για φόρο και ΜΗΔΕΝ ο επί 15ετίας ταξιτζής που κείνη την περίοδο έχτιζε τριώροφο σπίτι!
Η συνέχεια είναι απλή. Πάντα το εισόδημά του προσδιορίζονταν τεκμαρτά και πάντα ο φόρος ΜΗΔΕΝΙΚΟΣ. Έτσι τελείωσε το τριώροφο και σπούδασε τα παιδιά του χωρίς να πληρώσει ούτε μια δραχμή φόρο στο δημόσιο. Και φυσικά την άδεια ταξί την πήρε επί χούντας με ένα χαρτόσημο των 10 δρχ. Το πως φτάσανε να τις πουλάνε μέχρι και 180.000 ευρώ, μόνο το συνάφι τους το ξέρει.
Τώρα ζητούν τα ρέστα από το κράτος, δηλαδή από μας που δε ρωτηθήκαμε ποτέ αν συμφωνούσαμε με όλα αυτά, γιατί τους μείνανε οι άδειες στο χέρι, γεγονός λίγο πολύ αναμενόμενο και μας απειλούν, μας εκβιάζουν, μπας και την ξαναγλυτώσουν.
Η κοινωνία σας βαρέθηκε κύριοι με όλα τα δεινά που της επιφυλάξατε τα χρόνια της παντοδυναμίας και της άκρατης κονόμας, τώρα μόνο ζημιά μας προκαλείτε, καυσαέρια και ατέλειωτα μποτιλιαρίσματα, μακάρι να απεργείτε συνεχώς, δε θα μας λείψετε.
Θυμάστε που διαλέγατε κούρσες στα λιμάνια, στα τρένα και στα αεροδρόμια παρατώντας τους επιβάτες, ακόμα και τους ανήμπορους, στη τύχη τους;
Θυμάστε πως γδέρνατε και κλέβατε τους επιβάτες και ειδικά τους τουρίστες με τις κολοταρίφες σας;
Θυμάστε τις μάχες σας για να μη βάλετε ταμιακές μηχανές που σας γυρνούσαν τάντερα;
Και όλα αυτά για να τα κονομάτε άνετα και αφορολόγητα, αφήνοντας την πληρωμή των φόρων σε όλους εμάς τους πλούσιους. Τα τριώροφα με τις 300.000 δρχ. που δηλώνατε τα φτιάξατε;
Το ότι πληρώνατε ΤΣΑ, αφορούσε τη σύνταξη και την ασφάλισή σας, δραχμή δε δώσατε για φόρους όπως όλοι μας. Μόνο ξέρατε να κάνετε κριτικές για τους δρόμους και τις λακκούβες γιατί χαλάγανε οι μερσεντές σας, αλλά να πληρώσετε φόρους από την τσέπη σας για όλα αυτά ούτε λόγος.
Καταντήσατε τα ταξί σας μέσα πολιτικής προπαγάνδας λέγοντας παπαριές στους αδαείς επιβάτες με αντάλλαγμα τη συνεχή σας κάλυψη από πολιτικούς χώρους που τώρα τρέχετε εκεί για να σας σώσουν.
Σας χρειάζεται σκληρή και αναδρομική φορολόγηση για τα πραγματικά σας εισοδήματα που επί 10ετίες αποκρύπτατε και κοροϊδεύατε, έχοντας ως προστάτες πολιτικούς του συναφιού σας που πασχίζουν ξεδιάντροπα ακόμα και τώρα για τα δήθεν δίκαια αιτήματά σας.
trustworth
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Για την απεργία των ταξί.
Μία παράκληση προς τους φίλους ταξιτζήδες.
Σας παρακαλούμε συνεχίστε την απεργία σας.
Όσο απεργείτε, η κυκλοφορία στους δρόμους διεξάγεται κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα, ακόμα και ώρα που σταμάτησε ο δακτύλιος.
Εξαφανίστηκε η κιτρινίλα, η κίνηση στους δρόμους και οι παράνομες πιάτσες.
Σας προτείνω να μη σταματήσετε την απεργία, μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματα σας.
Επισκέπτης
Μήπως αντί να ζήταγες από τους ταξιτζήδες να μην σταματήσουν να ζήταγες να την αρχίσει κ άλλος κόσμος;Για την απεργία των ταξί.
Μία παράκληση προς τους φίλους ταξιτζήδες.
Σας παρακαλούμε συνεχίστε την απεργία σας.
Όσο απεργείτε, η κυκλοφορία στους δρόμους διεξάγεται κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα, ακόμα και ώρα που σταμάτησε ο δακτύλιος.
Εξαφανίστηκε η κιτρινίλα, η κίνηση στους δρόμους και οι παράνομες πιάτσες.
Σας προτείνω να μη σταματήσετε την απεργία, μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματα σας.
trustworth
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Μήπως αντί να ζήταγες από τους ταξιτζήδες να μην σταματήσουν να ζήταγες να την αρχίσει κ άλλος κόσμος;
για να μην εχει ουτε να φατε στην ελλάδα ?
Επισκέπτης
Αλλιώς θα έχει δηλαδή λες;;;;για να μην εχει ουτε να φατε στην ελλάδα ?
Δεν πήρες χαμπάρι ότι έχει αρχίσει η εσωτερική υποτίμιση;;;
Να στο θέσω απλά:αν οι μισθοί πέσουν κ άλλο...δεν θα πεινάσει ο κόσμος;;;
trustworth
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Αλλιώς θα έχει δηλαδή λες;;;;
Δεν πήρες χαμπάρι ότι έχει αρχίσει η εσωτερική υποτίμιση;;;
Να στο θέσω απλά:αν οι μισθοί πέσουν κ άλλο...δεν θα πεινάσει ο κόσμος;;;
τουλάχιστον τωρα εχετε να φατε ,,, αν απεργούν όλοι ποιός θα σας ταίζει ?
οι μισθοί ΠΡΕΠΕΙ να πέσουν κι άλλο .... πως ζει ο Ρουμάνος ο Βούλγαρος ο Ουγγρος με μισθους 300-500 ευρω ? ο έλληνας γιατι δεν μπορεί ?
Διάβασε κι αυτό παρακάτω ... εμπειρίες κάποιου τρίτου ...
,,,,,,,,
Επάγγελμα...ταρίφας
Το προηγούμενο Σάββατο είχα τα γενέθλια μου και γυρνώντας με την κοπέλα μου στο σπίτι στις 4μιση το πρωί με τη μηχανη πεταχτηκε με κοκκινο ένας ταριφας και με σεντραρε.
Ευτυχως δεν παθαμε τιποτε απολυτως εκτος απο κατι γραντζουνιες..και ειχε το θρασος να με απειλει διοτι ειχα πιει (βλεπετε ειχα γενεθλια) και μου αρπαξε τα κλειδια απο τη μηχανη και κλειστηκε σαν κοτουλα στο αυτοκινητακι του κ δεν εβγαινε.. Ζημια δεν επαθε κανεις, αλλα απο τη στιγμη που ειχα πιει ηθελε να με στριμωξει για να βγαλει χρηματα απο τις ασφαλιστικες, οπως κανουν παντα (τα ξερουμε τα λαμογια πλεον). Ετσι εχω 700 ευρω προστιμο και 3 μηνες χωρις διπλωμα.. Ευχομαι μεσα απο την ψυχη μου ετσι να φερθουν στα παιδια του..και οπως την πατησα εγω ετσι να τον ξεζουμισει το κρατος και η αδεια απο 300.000 να κανει 5.000 ανοιγμα στο επαγγελμα...Να την πληρωσουν ολοι, γιατι ολοι με ευκολια κ χωρις αποδειξεις παιρνουν για 200 μετρα 5 ευρω αερα και την πεφτουνε και εχουν κ παραπονο..Αλιμονο σε εμας και τα προστιμα, διοτι μολις βγηκα απο σχολη (οικονομολογος) και τελειωσα το στρατο και το δευτερο μισθο μου θα τον δωσω για τον υπανθρωπο 45αρη ταριφα!!..
Επισκέπτης
Καλά λέγε εσύ....τουλάχιστον τωρα εχετε να φατε ,,, αν απεργούν όλοι ποιός θα σας ταίζει ?
οι μισθοί ΠΡΕΠΕΙ να πέσουν κι άλλο .... πως ζει ο Ρουμάνος ο Βούλγαρος ο Ουγγρος με μισθους 300-500 ευρω ? ο έλληνας γιατι δεν μπορεί ?
Διάβασε κι αυτό παρακάτω ... εμπειρίες κάποιου τρίτου ...
,,,,,,,,
Επάγγελμα...ταρίφας
Το προηγούμενο Σάββατο είχα τα γενέθλια μου και γυρνώντας με την κοπέλα μου στο σπίτι στις 4μιση το πρωί με τη μηχανη πεταχτηκε με κοκκινο ένας ταριφας και με σεντραρε.
Ευτυχως δεν παθαμε τιποτε απολυτως εκτος απο κατι γραντζουνιες..και ειχε το θρασος να με απειλει διοτι ειχα πιει (βλεπετε ειχα γενεθλια) και μου αρπαξε τα κλειδια απο τη μηχανη και κλειστηκε σαν κοτουλα στο αυτοκινητακι του κ δεν εβγαινε.. Ζημια δεν επαθε κανεις, αλλα απο τη στιγμη που ειχα πιει ηθελε να με στριμωξει για να βγαλει χρηματα απο τις ασφαλιστικες, οπως κανουν παντα (τα ξερουμε τα λαμογια πλεον). Ετσι εχω 700 ευρω προστιμο και 3 μηνες χωρις διπλωμα.. Ευχομαι μεσα απο την ψυχη μου ετσι να φερθουν στα παιδια του..και οπως την πατησα εγω ετσι να τον ξεζουμισει το κρατος και η αδεια απο 300.000 να κανει 5.000 ανοιγμα στο επαγγελμα...Να την πληρωσουν ολοι, γιατι ολοι με ευκολια κ χωρις αποδειξεις παιρνουν για 200 μετρα 5 ευρω αερα και την πεφτουνε και εχουν κ παραπονο..Αλιμονο σε εμας και τα προστιμα, διοτι μολις βγηκα απο σχολη (οικονομολογος) και τελειωσα το στρατο και το δευτερο μισθο μου θα τον δωσω για τον υπανθρωπο 45αρη ταριφα!!..
trustworth
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Καλά λέγε εσύ....
με αυτη την αντιμετώπιση υπάρχουν πολλές ελπίδες να πανε κατ'ευχή ολα τα θέματα της χώρας ....
Επισκέπτης
Θες και ανάλυση στις πίπες που γράφεις;;;;με αυτη την αντιμετώπιση υπάρχουν πολλές ελπίδες να πανε κατ'ευχή ολα τα θέματα της χώρας ....
Εξαιρετική ιδέα να γίνουμε κ εμείς Ρουμανία ή Βολυγαρία(τυχαία τα μπουρδέλα μας είναι γεμάτα από κοπέλες από αυτές τις χώρες άραγε;;; ).
Καλά το άλλο με τον ταρίφα ήταν τραγικό,λες κ οποιοσδήποτε σχεδόν άλλος οδηγός δεν θα κοιτούσε το συμφέρον του.
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Λοιπόν συνάδελφοι, αγανακτησμένοι με τους ταρίφες.. πρόταση για να τους σπάσουμε λίγο τον τσαμπουκά...
μαζευόμαστε 10-20 αυτοκίνητα στο αεροδρόμιο με μια μεγάλη πινακίδα που γράφει ότι προσφέρουμε δωρεάν μετακίνηση των τουριστών (κατά προτίμηση σε ηλικιωμένους, οικογένειες με μικρά παιδιά) προς τα ξενοδοχεία τους... γεμίζουμε τα αυτοκίνητα μας και πάμε τους ανθρώπους στα ξενοδοχεία τους... κόστος κατά αυτοκίνητο περίπου 10 ευρώ..
και ας βγεί αυτό το αρχίδι ο Λυμπερόπουλος να σκούζει στο γυαλί όσο θέλει...
ΥΓ .. με τον Λυμπερόπουλο στο τιμόνι έτυχα το βράδυ του 2002 λίγο πρίν κλείσει η Αττική Οδος από τα χιόνια.. γύριζα από ένα ταξίδι στα Ιωαννινα και με την καθυστέρηση είχε πιάσει περίπου 11.30 το βράδυ.. η ουρά στα ταξί ένα χιλιόμετρο...(τότε δεν υπήρχε μετρό και προαστιακός)... οι Σταμουλοκολλάδες την είχαν κάνει νωρίς νωρίς διότι "δεν θέλανε να θέσουνε την ασφάλεια των επιβατών σε κίνδυνο" προτελευταίο ταξί μια Octavia της προεδράρας.. φορτώνει δύο σχιστομάτηδες κουστουμαρισμένους που ποιός ξέρει πόσες ώρες περιμένανε στην ουρά.. φωνάζω εγώ "περνάς Αμπελοκήπους, Κηφισίας Πανόρμου?" και μου απαντά η προεδράρα "Ελα" .. μπαίνω μέσα και πραγματικά ο δρόμος κόλαση.. φυσικά για αλυσίδες ούτε λόγος.. (και να είχε ήξερε να τις φορέσει?) .. μετά από περίπου μιάμιση ώρα φτάνουμε κοντά στο σπίτι μου και το ταξίμετρο είχε γράψει 46 ευρά... του δίνω ένα πεντηντάρι και μου λέει... "δεν σου χρεώνω αποσκευές (δεν έιχα εξάλλου παρά μια μικρή τσάντα που την είχα μαζί μου).. εξάλλου θα τους πάρω από 150 τον καθένα αυτούς"...
μαζευόμαστε 10-20 αυτοκίνητα στο αεροδρόμιο με μια μεγάλη πινακίδα που γράφει ότι προσφέρουμε δωρεάν μετακίνηση των τουριστών (κατά προτίμηση σε ηλικιωμένους, οικογένειες με μικρά παιδιά) προς τα ξενοδοχεία τους... γεμίζουμε τα αυτοκίνητα μας και πάμε τους ανθρώπους στα ξενοδοχεία τους... κόστος κατά αυτοκίνητο περίπου 10 ευρώ..
και ας βγεί αυτό το αρχίδι ο Λυμπερόπουλος να σκούζει στο γυαλί όσο θέλει...
ΥΓ .. με τον Λυμπερόπουλο στο τιμόνι έτυχα το βράδυ του 2002 λίγο πρίν κλείσει η Αττική Οδος από τα χιόνια.. γύριζα από ένα ταξίδι στα Ιωαννινα και με την καθυστέρηση είχε πιάσει περίπου 11.30 το βράδυ.. η ουρά στα ταξί ένα χιλιόμετρο...(τότε δεν υπήρχε μετρό και προαστιακός)... οι Σταμουλοκολλάδες την είχαν κάνει νωρίς νωρίς διότι "δεν θέλανε να θέσουνε την ασφάλεια των επιβατών σε κίνδυνο" προτελευταίο ταξί μια Octavia της προεδράρας.. φορτώνει δύο σχιστομάτηδες κουστουμαρισμένους που ποιός ξέρει πόσες ώρες περιμένανε στην ουρά.. φωνάζω εγώ "περνάς Αμπελοκήπους, Κηφισίας Πανόρμου?" και μου απαντά η προεδράρα "Ελα" .. μπαίνω μέσα και πραγματικά ο δρόμος κόλαση.. φυσικά για αλυσίδες ούτε λόγος.. (και να είχε ήξερε να τις φορέσει?) .. μετά από περίπου μιάμιση ώρα φτάνουμε κοντά στο σπίτι μου και το ταξίμετρο είχε γράψει 46 ευρά... του δίνω ένα πεντηντάρι και μου λέει... "δεν σου χρεώνω αποσκευές (δεν έιχα εξάλλου παρά μια μικρή τσάντα που την είχα μαζί μου).. εξάλλου θα τους πάρω από 150 τον καθένα αυτούς"...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 7
- Εμφανίσεις
- 2K
?
- Απαντήσεις
- 782
- Εμφανίσεις
- 17K
- Απαντήσεις
- 36