Επισκέπτης
Ρε πούστη γαμήθηκε το θέμα,
πότε θα γίνουν ban όλες οι γυναίκες χρήστες ;;;;;
'Οσο και να 'χει πέσει η δουλειά στα ταξί (λογικό είναι), τα 2πλά και 3πλά στην Αθήνα τουλάχιστον είναι κανόνας. Για την άρνηση όταν δε βολεύει, γιατί δε μας λέει τίποτα ο τύπος; Ούτε ηλικιωμένους/ες δε λυπούνται οι αλήτες.Απάντηση σε όσους είναι υπέρ της απελευθέρωσης των ταξί
Σχετικά με απόψεις που διάβασα στο με ανθρώπους που είναι υπέρ της απελευθέρωσης θα ήθελα να απαντήσω σε μερικές απορίες σαν ιδιοκτήτης μισού ταξί στην πόλη της Λάρισας...
Κάποιοι μιλάνε για διπλοκούρσες και τριπλοκούρσες, μάλλον έχουν καιρό να ανέβουν σε ταξί, όταν κάθε μέρα περιμένω μια και δύο ώρες στην ουρά για μία κούρσα των 5 ευρω μέσο όρο.....
εμ... για τοσο φαίνεσαι προφεσοράνα μου ... δε ποι'ο γυμνάσιο είσαι ?
+1Ρε πούστη γαμήθηκε το θέμα,
γυφτάκι υπο παρακολούθηση ? ουτε η ΕΥΠ δεν το θέλει ... μηπως εισαι της FSB ? Εχεις μήπως το περίφημο βαλιτσάκι ?
αν σε διασκεδάζω θε΄λω χειροκρότημα .... και πολλά - πολλά μπράβο .... δεν τα δικαιούμαι μικροέλληνα λαμογιο-πτωχέ ?
Για την άρνηση όταν δε βολεύει
μου θυμιζει κατι αγαπουληδες που σκανε στο μπελαρους και το παιζουνε μουρες και λεφταδες με 3,60....
και τα κανουνε αυτα διπλα σε κατι αραβες που εχουνε μαζι τους και πετανε μια βαλιτσα δολλαρια τη μερα....
αμα δε το εχεις το γαμημενο, ειναι τελειως ηλιθιο να το παιζεις....
Ρατσίστρια;;;Aυτιστικός?
ετσι ετσι....ακους εκει τα λαμογιαΑΚΡΙΒΩς !!! Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟς ΣΚΕΨΗς ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΡΩΣΣΟΠΟΝΤΙΟΥ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗς ΠΤΩΧΕΥΣΗς .... και ύστερα αναρωτιέστε πως και γιατι ...
να τους χαίρεστε ...
Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟς ΣΚΕΨΗς ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΡΩΣΣΟΠΟΝΤΙΟΥ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗς ΠΤΩΧΕΥΣΗς ....
Έλληνας είμαι σίγουρα.
Τα αλλα που λες δε με αφορούν και το ξέρεις καλά - γνωστη τις γαλλικής που δε μιλάς γαλλικά. Λομπίστα του κώλου που δε μιλάς αγγλικά. γιατί δεν πας πίσω στο χωριο σου που σε παίρνει να παραστήσεις τον πετυχημένο με το saab?
Aυτιστικός?
Και να μείνετε τα φασιστάκια να κάνετε τί;;;Και οι κουμουνιστες επίσης!!!!
Οι αρβανίτες της δροσιάς, διονύσου, κρυονερίου, αγίου στεφάνου, νέας ερυθραίας κτλ κτλ κτλ που επί 3 γενιές ξύνουν τα @@ τους , πουλώντας τα βοσκοτόπια των προπαππούδων τους,
για οικόπεδα δεν σε χαλάνε ;;;
Με saab θεωρείσαι πετυχημένος?
εμένα μου τα λες ? μηπως να στρέψουμε το βλέμμα στον επιχειρηματία RPM που προσλαμβάνει και απολύει εν ριπη οφθαλμού ?