Νέα

Περί απελευθέρωσης ταξί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 40DDD
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ρε πούστη γαμήθηκε το θέμα,
πότε θα γίνουν ban όλες οι γυναίκες χρήστες ;;;;;

OP
OP
40DDD

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Απάντηση σε όσους είναι υπέρ της απελευθέρωσης των ταξί

Σχετικά με απόψεις που διάβασα στο με ανθρώπους που είναι υπέρ της απελευθέρωσης θα ήθελα να απαντήσω σε μερικές απορίες σαν ιδιοκτήτης μισού ταξί στην πόλη της Λάρισας...
Κάποιοι μιλάνε για διπλοκούρσες και τριπλοκούρσες, μάλλον έχουν καιρό να ανέβουν σε ταξί, όταν κάθε μέρα περιμένω μια και δύο ώρες στην ουρά για μία κούρσα των 5 ευρω μέσο όρο.....
'Οσο και να 'χει πέσει η δουλειά στα ταξί (λογικό είναι), τα 2πλά και 3πλά στην Αθήνα τουλάχιστον είναι κανόνας. Για την άρνηση όταν δε βολεύει, γιατί δε μας λέει τίποτα ο τύπος; Ούτε ηλικιωμένους/ες δε λυπούνται οι αλήτες. :uzi:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
γυφτάκι υπο παρακολούθηση ? ουτε η ΕΥΠ δεν το θέλει ... μηπως εισαι της FSB ?  Εχεις μήπως το περίφημο βαλιτσάκι ?

αν σε διασκεδάζω θε΄λω χειροκρότημα .... και πολλά - πολλά μπράβο .... δεν τα δικαιούμαι μικροέλληνα λαμογιο-πτωχέ ?

Έλληνας είμαι σίγουρα.

Τα αλλα που λες δε με αφορούν και το ξέρεις καλά - γνωστη τις γαλλικής που δε μιλάς γαλλικά. Λομπίστα του κώλου που δε μιλάς αγγλικά. γιατί δεν πας πίσω στο χωριο σου που σε παίρνει να παραστήσεις τον πετυχημένο με το saab?

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
μου θυμιζει κατι αγαπουληδες που σκανε στο μπελαρους και το παιζουνε μουρες και λεφταδες με 3,60....

και τα κανουνε αυτα διπλα σε κατι αραβες που εχουνε μαζι τους και πετανε μια βαλιτσα δολλαρια τη μερα....

αμα δε το εχεις το γαμημενο, ειναι τελειως ηλιθιο να το παιζεις....

ΑΚΡΙΒΩς !!!  Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟς ΣΚΕΨΗς ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΡΩΣΣΟΠΟΝΤΙΟΥ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗς ΠΤΩΧΕΥΣΗς .... και ύστερα αναρωτιέστε πως και γιατι ...

να τους χαίρεστε ...

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ΑΚΡΙΒΩς !!!  Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟς ΣΚΕΨΗς ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΡΩΣΣΟΠΟΝΤΙΟΥ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗς ΠΤΩΧΕΥΣΗς .... και ύστερα αναρωτιέστε πως και γιατι ...

να τους χαίρεστε ...
ετσι ετσι....ακους εκει τα λαμογια  :sunglasses:

Επισκέπτης
Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟς ΣΚΕΨΗς ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΡΩΣΣΟΠΟΝΤΙΟΥ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗς ΠΤΩΧΕΥΣΗς ....

Οι αρβανίτες της δροσιάς, διονύσου, κρυονερίου, αγίου στεφάνου, νέας ερυθραίας κτλ κτλ κτλ που επί 3 γενιές ξύνουν τα @@ τους , πουλώντας τα βοσκοτόπια των προπαππούδων τους,
για οικόπεδα δεν σε χαλάνε ;;;

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Έλληνας είμαι σίγουρα.

Τα αλλα που λες δε με αφορούν και το ξέρεις καλά - γνωστη τις γαλλικής που δε μιλάς γαλλικά. Λομπίστα του κώλου που δε μιλάς αγγλικά. γιατί δεν πας πίσω στο χωριο σου που σε παίρνει να παραστήσεις τον πετυχημένο με το saab?

greek lamogio ....comprenez vous ?

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Οι αρβανίτες της δροσιάς, διονύσου, κρυονερίου, αγίου στεφάνου, νέας ερυθραίας κτλ κτλ κτλ που επί 3 γενιές ξύνουν τα @@ τους , πουλώντας τα βοσκοτόπια των προπαππούδων τους,
για οικόπεδα δεν σε χαλάνε ;;;

εμένα μου τα λες ? μηπως να στρέψουμε το βλέμμα στον επιχειρηματία RPM που προσλαμβάνει και απολύει εν ριπη οφθαλμού ?

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Με saab θεωρείσαι πετυχημένος?

Stories