Νέα

Πέπη Τσεσμελή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tkinaliss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 475K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bourdelos

Μέγας
Εγγρ.
7 Μαΐ 2008
Κριτικές
18
Like
175
Πόντοι
4.445
στο Κ92Α ανακοινωθηκε καινουργια αφιξη για σημερα βραδυ παντως...

papitsoulos

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
1
Πόντοι
1
Μια Ιβα αναφερει το προγραμμα!! Παλι ασχετο ονομα... Λετε?? Οποιος παει ας ποσταρει εγω θα παω 1 οποτε και θα ενημερωσω!!

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.438
Πόντοι
34.538

papitsoulos

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
1
Πόντοι
1
Δεν άντεξα πηγα, ειδα την Ιβα, που ειναι Εύα , καμία σχέση!!! Σκατα ρε διαφημιστικό τρικ ήταν!

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
I βά-ναυση  συμπεριφορά του τσάτσου  που ρίχνει  ονοματικά  δολώματα σε συναγωνιστές .. :)

papitsoulos

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
1
Πόντοι
1
Το προγραμμα ποιος το δινει?? Για μενα πρεπει να ρωτησει στεγνα καποιος ποια ηταν αυτη η Λιζα? Μας κοροιδευεται... Τσαμπα η βενζινη που εκαψα και η κινηση που εφαγα

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Το προγραμμα ποιος το δινει?? Για μενα πρεπει να ρωτησει στεγνα καποιος ποια ηταν αυτη η Λιζα? Μας κοροιδευεται... Τσαμπα η βενζινη που εκαψα και η κινηση που εφαγα
Καταλαβαινω την αγανακτηση σου φιλε αλλα δυστυχως ειναι παγια τακτικη τους αυτη να μη λενε τιποτα.Μπορει να ειναι στο κολητο μαγαζι και αυτοι να σου λενε πηγε επαρχια,δε βγαζεις ακρη.Μονο αν τη πετυχει κανεις και ενημερωσει επιτοπου,αν δουλευει καπου φυσικα και δε προκειται για παρανοηση.

papitsoulos

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
1
Πόντοι
1
Η μαλακια ειναι στο παλιο προφιλ Fb που ειχα την ειχα φιλη και μιλαγαμε της ελεγα καμια μαλακια και απντουσε ανετα παντα, τωρα πηγα να τη κανω φιλο αλλ ειναι φουλ

anexelektos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
207
Πόντοι
286
δε μπορω να καταλαβω ποιος σκεφτεται οτι με τετοιες ηληθιες ιδεες θα του ανεβει η πελατεια αμα πανε οι αλλοι να γαμησουνε την Πεπη και δουνε αλλη ,νομιζουν οτι ντε και καλα θα μπουνε μεσα στο δωματιο? πατε καλα ρε τι νομιζετε οτι ειμαστε ζωα και γαμαμε οτι βρουμε μπροστα μας? αμα θελετε να εχετε ουρες απο κοσμο που να φευγει και ευχαριστημενος και να λεει τα καλυτερα λογια για σας, να φερετε ωραιες γυναικες να τις μαθετε να μην ειναι λαμογια και να καθονται να γαμιουνται καλα και να ριξετε και τις τιμες, Με αυτες τις μαλακιες που κανετε το μονο που κερδιζετε ειναι το βρισιμο και η μαυρη πετρα που ριχνουμε πισω μας και δε θα ξαναπατησουμε στο μαγαζι σας ουτε στον αιωνα τον απαντα

sabaidee

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
επειδή βλέπω οτι υπάρχει μια δυσπιστία (δικαιολογημένη) απέναντι στα νέα μέλη ξαναλέω οτι η γκόμενα που εμφανίστηκε ως λίζα στο συγκεκριμένο ίδρυμα την περασμένη τετάρτη ήταν η συγκεκριμένη..είμαι απόλυτα βέβαιος χωρίς καμία αμφιβολία(έδωσα το πενηντάρικο, πέρασα στο δωμάτιο όπου και την αναγνώρισα 100%.Υπάρχουν σίγουρα ένα σωρό καλύτερες επιλογές σε αυτά τα χρήματα αλλά αν σου μπει κάτι στο μυαλό δεκαεφτά χρονών σε κυνηγάει και στα σαράντα

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
αμα θελετε να εχετε ουρες απο κοσμο που να φευγει και ευχαριστημενος και να λεει τα καλυτερα λογια για σας, να φερετε ωραιες γυναικες να τις μαθετε να μην ειναι λαμογια και να καθονται να γαμιουνται καλα και να ριξετε και τις τιμες,   :thumbsup:
>>
] :cheesy:

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
επειδή βλέπω οτι υπάρχει μια δυσπιστία (δικαιολογημένη) απέναντι στα νέα μέλη ξαναλέω οτι η γκόμενα που εμφανίστηκε ως λίζα στο συγκεκριμένο ίδρυμα την περασμένη τετάρτη ήταν η συγκεκριμένη..είμαι απόλυτα βέβαιος χωρίς καμία αμφιβολία(έδωσα το πενηντάρικο, πέρασα στο δωμάτιο όπου και την αναγνώρισα 100%.Υπάρχουν σίγουρα ένα σωρό καλύτερες επιλογές σε αυτά τα χρήματα αλλά αν σου μπει κάτι στο μυαλό δεκαεφτά χρονών σε κυνηγάει και στα σαράντα
Είσαι καινούριος.
Έχεις 2 ποστ μόνο.
Και τα δυο πάνε να πείσουν τον κόσμο εδώ ότι αυτή που δούλευε το βράδυ της Τετάρτης ήταν η Πέπη.

Εσύ τι λες, δεν είναι δικαιολογημένη η δυσπιστία?
Και απέναντι σε σένα, και σε έναν άλλον, που προσπάθησε να κάνει το ίδιο.

Και στα λέει άνθρωπος (εγώ) που ΤΗΝ ΕΙΔΕ. Στο σαλόνι μεν (δεν πέρασα), αλλά ΤΗΝ ΕΙΔΑ σου λέω.

sabaidee

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
δεν πάω να πείσω κανέναν,έγραψα αυτό που είδα..έχω αφήσει μάλιστα να εννοηθεί οτι το πενηνταρικο το ψιλοκλαίς.ο λόγος που έστειλα το πρώτο μήνυμα(κακώς όπως φαίνεται) ήταν το σχόλιο ενός τύπου που σκεφτόταν να τραβηχτεί από μακρυά..τέλος από εμένα

danni

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
94
Πόντοι
6
πονηρα τσατσονια! διεδωσαν για Πεπη! σου λεει ο αλλος που θαρθει πυρκαβλος για Πεπη θα γαμησει οτι βρει! ειναι ειδος μαρκετιγκ κι αυτο!

tsontopoulos

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Αυγ 2012
Κριτικές
21
Like
1.498
Πόντοι
1.011
Είσαι καινούριος.
Έχεις 2 ποστ μόνο.
Και τα δυο πάνε να πείσουν τον κόσμο εδώ ότι αυτή που δούλευε το βράδυ της Τετάρτης ήταν η Πέπη.

Εσύ τι λες, δεν είναι δικαιολογημένη η δυσπιστία?
Και απέναντι σε σένα, και σε έναν άλλον, που προσπάθησε να κάνει το ίδιο.

Και στα λέει άνθρωπος (εγώ) που ΤΗΝ ΕΙΔΕ. Στο σαλόνι μεν (δεν πέρασα), αλλά ΤΗΝ ΕΙΔΑ σου λέω.

Το οτι η πεπη εκανε αρπαχτη σε στούντιο δεν μου προκαλεί καμιά εντύπωση το καλοκαίρι δούλευε σε κωλομπαρο στο Ναύπλιο με το όνομα Λίζα.  Μου είχε φάει πολύ  χρήμα ώσπου τελικά να την πάρω στο αμάξι.  Πολύ βοτκα η κοπελα αλαλ άλογο μπαμπατσικο μν αλογο δε. Το 100αρικο εφευγε ακλαφτο χωρια τα ποτα που κερναγες.
Αυτα τα ολιγα απο μενα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom