You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πέπη Τσεσμελή
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tkinaliss
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 475K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.438
- Πόντοι
- 34.538
Ναι ενταξει...στο Κ92Α ανακοινωθηκε καινουργια αφιξη για σημερα βραδυ παντως...
Μπορει να ειναι η ΝΤΟΥΒΛΗ!!!!
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
στο Κ92Α ανακοινωθηκε καινουργια αφιξη για σημερα βραδυ παντως...
Δηλαδή πως ακριβώς "ανακοινώθηκε"?
Βγήκε δελτίο τύπου από την κομισιόν?
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Ναι ενταξει...
Μπορει να ειναι η ΝΤΟΥΒΛΗ!!!!
Αν ειναι αληθεια εφυγα σφαιρα
papitsoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Μια Ιβα αναφερει το προγραμμα!! Παλι ασχετο ονομα... Λετε?? Οποιος παει ας ποσταρει εγω θα παω 1 οποτε και θα ενημερωσω!!
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.438
- Πόντοι
- 34.538
Το βρηκα...Μια Ιβα αναφερει το προγραμμα!! Παλι ασχετο ονομα... Λετε?? Οποιος παει ας ποσταρει εγω θα παω 1 οποτε και θα ενημερωσω!!
Η ΒΑνα μπαρμπα....
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Το βρηκα...
Η ΒΑνα μπαρμπα....
papitsoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Δεν άντεξα πηγα, ειδα την Ιβα, που ειναι Εύα , καμία σχέση!!! Σκατα ρε διαφημιστικό τρικ ήταν!
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.041
- Πόντοι
- 5.975
I βά-ναυση συμπεριφορά του τσάτσου που ρίχνει ονοματικά δολώματα σε συναγωνιστές ..
papitsoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Το προγραμμα ποιος το δινει?? Για μενα πρεπει να ρωτησει στεγνα καποιος ποια ηταν αυτη η Λιζα? Μας κοροιδευεται... Τσαμπα η βενζινη που εκαψα και η κινηση που εφαγα
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Καταλαβαινω την αγανακτηση σου φιλε αλλα δυστυχως ειναι παγια τακτικη τους αυτη να μη λενε τιποτα.Μπορει να ειναι στο κολητο μαγαζι και αυτοι να σου λενε πηγε επαρχια,δε βγαζεις ακρη.Μονο αν τη πετυχει κανεις και ενημερωσει επιτοπου,αν δουλευει καπου φυσικα και δε προκειται για παρανοηση.Το προγραμμα ποιος το δινει?? Για μενα πρεπει να ρωτησει στεγνα καποιος ποια ηταν αυτη η Λιζα? Μας κοροιδευεται... Τσαμπα η βενζινη που εκαψα και η κινηση που εφαγα
papitsoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Η μαλακια ειναι στο παλιο προφιλ Fb που ειχα την ειχα φιλη και μιλαγαμε της ελεγα καμια μαλακια και απντουσε ανετα παντα, τωρα πηγα να τη κανω φιλο αλλ ειναι φουλ
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
τωρα πηγα να τη κανω φιλο αλλ ειναι φουλ
Ποια?
Τη Βάνα Μπάρμπα?
anexelektos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 6
- Like
- 207
- Πόντοι
- 286
δε μπορω να καταλαβω ποιος σκεφτεται οτι με τετοιες ηληθιες ιδεες θα του ανεβει η πελατεια αμα πανε οι αλλοι να γαμησουνε την Πεπη και δουνε αλλη ,νομιζουν οτι ντε και καλα θα μπουνε μεσα στο δωματιο? πατε καλα ρε τι νομιζετε οτι ειμαστε ζωα και γαμαμε οτι βρουμε μπροστα μας? αμα θελετε να εχετε ουρες απο κοσμο που να φευγει και ευχαριστημενος και να λεει τα καλυτερα λογια για σας, να φερετε ωραιες γυναικες να τις μαθετε να μην ειναι λαμογια και να καθονται να γαμιουνται καλα και να ριξετε και τις τιμες, Με αυτες τις μαλακιες που κανετε το μονο που κερδιζετε ειναι το βρισιμο και η μαυρη πετρα που ριχνουμε πισω μας και δε θα ξαναπατησουμε στο μαγαζι σας ουτε στον αιωνα τον απαντα
επειδή βλέπω οτι υπάρχει μια δυσπιστία (δικαιολογημένη) απέναντι στα νέα μέλη ξαναλέω οτι η γκόμενα που εμφανίστηκε ως λίζα στο συγκεκριμένο ίδρυμα την περασμένη τετάρτη ήταν η συγκεκριμένη..είμαι απόλυτα βέβαιος χωρίς καμία αμφιβολία(έδωσα το πενηντάρικο, πέρασα στο δωμάτιο όπου και την αναγνώρισα 100%.Υπάρχουν σίγουρα ένα σωρό καλύτερες επιλογές σε αυτά τα χρήματα αλλά αν σου μπει κάτι στο μυαλό δεκαεφτά χρονών σε κυνηγάει και στα σαράντα
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.041
- Πόντοι
- 5.975
αμα θελετε να εχετε ουρες απο κοσμο που να φευγει και ευχαριστημενος και να λεει τα καλυτερα λογια για σας, να φερετε ωραιες γυναικες να τις μαθετε να μην ειναι λαμογια και να καθονται να γαμιουνται καλα και να ριξετε και τις τιμες,
>>
]
>>
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
Είσαι καινούριος.επειδή βλέπω οτι υπάρχει μια δυσπιστία (δικαιολογημένη) απέναντι στα νέα μέλη ξαναλέω οτι η γκόμενα που εμφανίστηκε ως λίζα στο συγκεκριμένο ίδρυμα την περασμένη τετάρτη ήταν η συγκεκριμένη..είμαι απόλυτα βέβαιος χωρίς καμία αμφιβολία(έδωσα το πενηντάρικο, πέρασα στο δωμάτιο όπου και την αναγνώρισα 100%.Υπάρχουν σίγουρα ένα σωρό καλύτερες επιλογές σε αυτά τα χρήματα αλλά αν σου μπει κάτι στο μυαλό δεκαεφτά χρονών σε κυνηγάει και στα σαράντα
Έχεις 2 ποστ μόνο.
Και τα δυο πάνε να πείσουν τον κόσμο εδώ ότι αυτή που δούλευε το βράδυ της Τετάρτης ήταν η Πέπη.
Εσύ τι λες, δεν είναι δικαιολογημένη η δυσπιστία?
Και απέναντι σε σένα, και σε έναν άλλον, που προσπάθησε να κάνει το ίδιο.
Και στα λέει άνθρωπος (εγώ) που ΤΗΝ ΕΙΔΕ. Στο σαλόνι μεν (δεν πέρασα), αλλά ΤΗΝ ΕΙΔΑ σου λέω.
δεν πάω να πείσω κανέναν,έγραψα αυτό που είδα..έχω αφήσει μάλιστα να εννοηθεί οτι το πενηνταρικο το ψιλοκλαίς.ο λόγος που έστειλα το πρώτο μήνυμα(κακώς όπως φαίνεται) ήταν το σχόλιο ενός τύπου που σκεφτόταν να τραβηχτεί από μακρυά..τέλος από εμένα
tsontopoulos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 21
- Like
- 1.498
- Πόντοι
- 1.011
Είσαι καινούριος.
Έχεις 2 ποστ μόνο.
Και τα δυο πάνε να πείσουν τον κόσμο εδώ ότι αυτή που δούλευε το βράδυ της Τετάρτης ήταν η Πέπη.
Εσύ τι λες, δεν είναι δικαιολογημένη η δυσπιστία?
Και απέναντι σε σένα, και σε έναν άλλον, που προσπάθησε να κάνει το ίδιο.
Και στα λέει άνθρωπος (εγώ) που ΤΗΝ ΕΙΔΕ. Στο σαλόνι μεν (δεν πέρασα), αλλά ΤΗΝ ΕΙΔΑ σου λέω.
Το οτι η πεπη εκανε αρπαχτη σε στούντιο δεν μου προκαλεί καμιά εντύπωση το καλοκαίρι δούλευε σε κωλομπαρο στο Ναύπλιο με το όνομα Λίζα. Μου είχε φάει πολύ χρήμα ώσπου τελικά να την πάρω στο αμάξι. Πολύ βοτκα η κοπελα αλαλ άλογο μπαμπατσικο μν αλογο δε. Το 100αρικο εφευγε ακλαφτο χωρια τα ποτα που κερναγες.
Αυτα τα ολιγα απο μενα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 32