You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πέπη Τσεσμελή
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tkinaliss
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 478K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
θυμάμαι την είχα ρωτήσει εαν το κάνει απο πίσω και μου απάντησε να πας πιο κάτω στους πούστηδες.
Τη θυμάμαι κι εγώ την απάντηση, ήμουν στο σαλόνι και την άκουσα.
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
Επισκέπτης
ηταν η πεπη τελικα στο στουντιο?
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
ηταν η πεπη τελικα στο στουντιο?
Αυτό έχει παραμείνει ένα μυστήριο, τουλάχιστον για μένα, παρ' ότι ξεσηκώθηκα και πήγα να δω.
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Ειπες οτι η κοπελα εκανε σαλοναρισμα αστραπη γι αυτο και δε καταφερες να εξακριβωσεις.Πως και δεν επεμεινες;Εγω οταν μερικες τσατσαδες το παιζουν ξυπνιες οταν ρωτησω το ονομα της κοπελας λεγοντας,Τι το θες,θα τη παντρευτεις;Τους λεω,γιατι δε το λες;μυστικο το κρατας;Ομοιως,οταν τυχαινει να μη δω καλα τη κοπελα λεω να τη ξαναδουμε,περασε γρηγορα.Να θελω να περασω ομως,να με ενδιαφερει,οπως στη περιπτωση της Πεπης,οχι για πλακα η απο περιεργεια οπως κανουν πολλοι.Αυτό έχει παραμείνει ένα μυστήριο, τουλάχιστον για μένα, παρ' ότι ξεσηκώθηκα και πήγα να δω.
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
Ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις σου, θα τις λάβω υπ'όψη μου την επόμενη φορά.Ειπες οτι η κοπελα εκανε σαλοναρισμα αστραπη γι αυτο και δε καταφερες να εξακριβωσεις.Πως και δεν επεμεινες;Εγω οταν μερικες τσατσαδες το παιζουν ξυπνιες οταν ρωτησω το ονομα της κοπελας λεγοντας,Τι το θες,θα τη παντρευτεις;Τους λεω,γιατι δε το λες;μυστικο το κρατας;Ομοιως,οταν τυχαινει να μη δω καλα τη κοπελα λεω να τη ξαναδουμε,περασε γρηγορα.Να θελω να περασω ομως,να με ενδιαφερει,οπως στη περιπτωση της Πεπης,οχι για πλακα η απο περιεργεια οπως κανουν πολλοι.
megaSponsoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2016
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
α ρε πεπη αααχχχχχχχχ
αυτό ακριβώς!!!!!δεν μαρεσει αλλα αν δουλευει θα σκασω ενα πορτοκαλι εισητηριο ετσι απλα και μονο για την εμπειρια και το "θελω" των εφηβικων χρονων
Επισκέπτης
πως εδώ μεσα ολοι ξερουν ποτε θα πτωχευσει η ντοιτσε μπανκ αλλα δεν εχουμε καταληξει στο αν η πεπη δουλευει ή όχι στο στουντιο, πραγματικα με ξεπερναει
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.191
- Πόντοι
- 606
πως εδώ μεσα ολοι ξερουν ποτε θα πτωχευσει η ντοιτσε μπανκ αλλα δεν εχουμε καταληξει στο αν η πεπη δουλευει ή όχι στο στουντιο, πραγματικα με ξεπερναει
Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
Το ότι υπάρχει ακομη ατομο που γουσταρει την Αλιόνα σε ξεπερνάει ή σε ξερνάει;
Αλιόνα για πάντα ρεεεεεε