Νέα

Πέπη Τσεσμελή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tkinaliss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 478K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Αυτο το κοριτσι όλο εμπλεκε τότε,εδώ σε συνεντευξη στον εισαγγελάτο,και ο Χίος να κραταει το μικρόφωνο,στα πρωτα του δημοσιοκαφρικα του βηματα στον ALTER

danni

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
94
Πόντοι
6
μονο μια ατυχη σχεση ειχε το κοριτσι! η δραματικη ιστορια μιας πουτανας! :2funny:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Αυτό έχει παραμείνει ένα μυστήριο, τουλάχιστον για μένα, παρ' ότι ξεσηκώθηκα και πήγα να δω.
Ειπες οτι η κοπελα εκανε σαλοναρισμα αστραπη γι αυτο και δε καταφερες να εξακριβωσεις.Πως και δεν επεμεινες;Εγω οταν μερικες τσατσαδες το παιζουν ξυπνιες οταν ρωτησω το ονομα της κοπελας λεγοντας,Τι το θες,θα τη παντρευτεις;Τους λεω,γιατι δε το λες;μυστικο το κρατας;Ομοιως,οταν τυχαινει να μη δω καλα τη κοπελα λεω να τη ξαναδουμε,περασε γρηγορα.Να θελω να περασω ομως,να με ενδιαφερει,οπως στη περιπτωση της Πεπης,οχι για πλακα η απο περιεργεια οπως κανουν πολλοι.

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Ειπες οτι η κοπελα εκανε σαλοναρισμα αστραπη γι αυτο και δε καταφερες να εξακριβωσεις.Πως και δεν επεμεινες;Εγω οταν μερικες τσατσαδες το παιζουν ξυπνιες οταν ρωτησω το ονομα της κοπελας λεγοντας,Τι το θες,θα τη παντρευτεις;Τους λεω,γιατι δε το λες;μυστικο το κρατας;Ομοιως,οταν τυχαινει να μη δω καλα τη κοπελα λεω να τη ξαναδουμε,περασε γρηγορα.Να θελω να περασω ομως,να με ενδιαφερει,οπως στη περιπτωση της Πεπης,οχι για πλακα η απο περιεργεια οπως κανουν πολλοι.
Ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις σου, θα τις λάβω υπ'όψη μου την επόμενη φορά.

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6
Σοβαρά μιλάμε?

πως φευγουμε σαββατόβραδο από το σπίτι ρε πουστη μου>??????????

bourdelos

Μέγας
Εγγρ.
7 Μαΐ 2008
Κριτικές
18
Like
175
Πόντοι
4.445
δεν ειμαι σιγουρος αν η ελιζα θα ειναι η πεπη...γιατι επιασε αλλου δουλειες

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6
ωραία θα κάτσω να  δω μπάλα τότε..

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
δεν μαρεσει αλλα αν δουλευει θα σκασω ενα πορτοκαλι εισητηριο ετσι απλα και μονο για την εμπειρια και το "θελω" των εφηβικων χρονων

Επισκέπτης
πως εδώ μεσα ολοι ξερουν ποτε θα πτωχευσει η ντοιτσε μπανκ αλλα δεν εχουμε καταληξει στο αν η πεπη δουλευει ή όχι στο στουντιο, πραγματικα με ξεπερναει :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.191
Πόντοι
606

Stories

Νέο!